FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje su poruke?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- escobarpablo
- Kontakt:
Đesu pojaĆanja yebovi obitelj
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nemamo budzet!escobarpablo je napisao/la:Đesu pojaĆanja yebovi obitelj
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
escobarpablo je napisao/la:Đesu pojaĆanja yebovi obitelj
eto ti đe ćeš višePojačanja iz vlastitih redova: Tri juniora priključena prvom timu Sarajeva

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- escobarpablo
- Kontakt:
majkle đe nam je buĐet yebo ti obiteljDenchiNL je napisao/la:escobarpablo je napisao/la:Đesu pojaĆanja yebovi obiteljeto ti đe ćeš višePojačanja iz vlastitih redova: Tri juniora priključena prvom timu Sarajeva
FK Sarajevo 1946
-
- Kontakt:
ne znam fkt kako se neko može nasekirati zbog onog sinoć?ja isto kao da sam gledao azerbejdzan-finska
VVVBK
VVVBK
Patio sam sinoć, kao i vi, gledajući tzv. reprezentativce, Višću i Ibiševića, pa sam se sjetio utakmica FKS, na onom istom stadionu, protiv Čelika, kad sam se još više patio gledajući Hrustemovića i prateći šablonske izmjene Džene Hajmorećija.
Zbog reprezentacije se nervira i psuje, a zbog FKS sijedi i umire. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma to je informacija koju sam čuo, ne mora značit da je tačna i ja bih volio da nije, al' frajer mi reče da lažem i dižem pritisak raji, i najavi tri mega pojačanja, i još dvojicu mladića levela Marka Mihojevića. Ko je to u ligi Markov level od tih mladića, MOŽDA jedino Redžić i Jašarević al' obojica pod ugovorom. A evo na probi nakav Murga iz Seme, šta je iduće, pojačanje iz Grbalja, Sesveta, Radničkog iz Surdulice? Realno gledajući ove sezone nećemo dobit mega pojačanje, već sad je prilično jasno.bordoakapitar je napisao/la:[emoji1] [emoji1] [emoji1]skoroalen je napisao/la:Je l' ovo jedno od tri mega pojačanja koje je @valentinilievski najavio? Ko su ostala dvojica, Pišonja i Žuga?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Cini mi se da je tebi dobro rekao onaj covjek neki dan...
Pojacanja=obecanja[emoji36]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
FK Sarajevo
Par puta sam gledao juniore i to uglavnom protiv ovih jacih protivnika, po onome sto sam vidio, Nihad je potencijal za dobrog stopera u buducnosti. Za svoju generaciju je pravo dominantan i uz dobre saigrace stopere koji ce mu pomagati u razvoju i svoj predan rad, moze donijeti dosta dobroga u buducnosti za FKS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Edoni, dana/u 10 jun 2017, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako ode Kovačević po meni je Ivan Kostić dobra zamjena, ima čiste papire, slobodan je igrač
Stranac?Historicar je napisao/la:Ako ode Kovačević po meni je Ivan Kostić dobra zamjena, ima čiste papire, slobodan je igrač
-
- Kontakt:
Dobro si, nije mi to palo na pamet.High je napisao/la:Stranac?Historicar je napisao/la:Ako ode Kovačević po meni je Ivan Kostić dobra zamjena, ima čiste papire, slobodan je igrač
Ima neki clanak o tom Murgi prije godine ipo http://****/clanak/11792/edin-m ... g-fc-mosta
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Redžić ima potencijala za najveće klubove ove lige, Jašarević i ne baš. (Moje mišljenje)skoroalen je napisao/la: Ma to je informacija koju sam čuo, ne mora značit da je tačna i ja bih volio da nije, al' frajer mi reče da lažem i dižem pritisak raji, i najavi tri mega pojačanja, i još dvojicu mladića levela Marka Mihojevića. Ko je to u ligi Markov level od tih mladića, MOŽDA jedino Redžić i Jašarević al' obojica pod ugovorom. A evo na probi nakav Murga iz Seme, šta je iduće, pojačanje iz Grbalja, Sesveta, Radničkog iz Surdulice? Realno gledajući ove sezone nećemo dobit mega pojačanje, već sad je prilično jasno.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Jao kako serendate pa jedan Bayern dovodi igrace na PROBU a mi kao ne mozemo :-O Taj Murga je dosao na preporuku Skore na kojeg svi ovdje onanisete... Boravit ce na probi, ponavljam PROBI. Suljic je iz Butmira dosao pa je tv u boji za sva krila koja su poslije njega igrala u FKS...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sulji je dosao sa 18 i nio ekstra TALENATbelosevic28 je napisao/la:Jao kako serendate pa jedan Bayern dovodi igrace na PROBU a mi kao ne mozemo :-O Taj Murga je dosao na preporuku Skore na kojeg svi ovdje onanisete... Boravit ce na probi, ponavljam PROBI. Suljic je iz Butmira dosao pa je tv u boji za sva krila koja su poslije njega igrala u FKS...
Ovaj sa 22 igra u ekipi koja je ispala u 3. Ligu i u toj ekipi nije mogao.meda.. Da se ne lažemo, napravu dovodiš mlade igrače.od. 17-18-19 a ne.od 22
Ito.igrače koji su talenti i to pokazuju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Kazem ti momak je dosao na Skorinu preporuku a Cala ocito cijeni Skoru. Ne vidim cemu tolika hajka, sta mozemo izgubiti ovom probom? Nista.
A mozda dobijemo solidnog igraca.
Nisam advokat tog Murge, samo ne volim ove hajke i podcjenjivanja
A mozda dobijemo solidnog igraca.
Nisam advokat tog Murge, samo ne volim ove hajke i podcjenjivanja
-
- Kontakt:
Evo kakve se cifre spominju oko njega - 300.000 eura. Ako je to istina nece on u Bosnu nikako ni za 3 puta manju cifru.
-
- Kontakt:
E cuj dovodi u B tim. Naravno, trenira sa B timom pa ako zadovolji ostaje tu ali pod lupom trenera A tima jer u biti to je jedan tim i lako se igrac iz B tima prekomanduje u prvi tim jer pobogu to je jedna ekipa... Mi sto prije shvatimo da nismo nikakav Dinamo i setaci kroz ligu lakse ce nam biti...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.