FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako budes trolao poselami se sa acc.LjoZee je napisao/la:2:0 za Split
Daj sastave
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Mislim da mi ipak vidimo 2:0
Ne znam sastav,ali PENAL za Split bio i kazu jedan iz ofsajda gol
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
placamo li mi dadi i hasanovicu pune, ugovorne, plate sada?Quinlan je napisao/la:Pa placali bi ga kako god okrenes bio kod njih u drugom timu ili kod nas, ni prvi ni zadnji igrac na posudbi kojeg placa maticni klub
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Neandertalac
- Kontakt:
Za Dadu je bilo milju mi, milju oni. Ne znam je li bilo naknadnih dogovora.starigrad je napisao/la:placamo li mi dadi i hasanovicu pune, ugovorne, plate sada?Quinlan je napisao/la:Pa placali bi ga kako god okrenes bio kod njih u drugom timu ili kod nas, ni prvi ni zadnji igrac na posudbi kojeg placa maticni klub
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 08 okt 2016, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
A dobro, ko zna prvo kakav je sastav a drugo, ne zanimaju me pripremne rezltatski, neka izgube i pet nula. Taman da nas malo potcijene.LjoZee je napisao/la:3-0 za Split Boze sacuvaj
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Jos jednom, po meni bolje da izgubimo. Poznavajuci pitarski mentalni sklop i kako im malo treba da polete, navijam da jos dva primimo u drugom pa da citamo najave o deranju i kako ce nas pregaziti ko plitak potokLjoZee je napisao/la:To jest,ali opet ruzno vidjeti
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
mah, pitao sam samo iz razloga, jer se ovdje provlaci prica kao da je pravilo da maticni klubovi placaju pune plate svojim igracima, dok su ovi na posudbi. takvi slucajevi su vrlo rijetki.Neandertalac je napisao/la:Za Dadu je bilo milju mi, milju oni. Ne znam je li bilo naknadnih dogovora.starigrad je napisao/la:placamo li mi dadi i hasanovicu pune, ugovorne, plate sada?Quinlan je napisao/la:Pa placali bi ga kako god okrenes bio kod njih u drugom timu ili kod nas, ni prvi ni zadnji igrac na posudbi kojeg placa maticni klub
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma ovde se provlaci svasta, ko` da smo travu pasli. Doduse ima ih zrelih za sisanje, steta samo sto i raja koja nije tako naivna ispasta sa njima.
A ok nam je sto nema bar hbnog textualnog prenosa sa prijateljske utakmice. A kad je bilo kupit uplate, zvonila je zvanicna, po deset puta dnevno. I treba nas pisat kad ne znamo za bolje...
Organizacija i infrastruktura. Qarina moja...
A ok nam je sto nema bar hbnog textualnog prenosa sa prijateljske utakmice. A kad je bilo kupit uplate, zvonila je zvanicna, po deset puta dnevno. I treba nas pisat kad ne znamo za bolje...
Organizacija i infrastruktura. Qarina moja...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nadati se nekim boljim vremenima...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Koliko kosta odlazak u Medjugorje. Skupit cemo mi novce, kad mozemo za stolice mozemo i za **** izvjestaj. Stidite se idioti jedni.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 08 okt 2016, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
mohikanac123
- Kontakt:
Ma to je u vecini slucajeva stvar dogovora izmedju klubova. Koliko ja znam nema pravilastarigrad je napisao/la:mah, pitao sam samo iz razloga, jer se ovdje provlaci prica kao da je pravilo da maticni klubovi placaju pune plate svojim igracima, dok su ovi na posudbi. takvi slucajevi su vrlo rijetki.Neandertalac je napisao/la:Za Dadu je bilo milju mi, milju oni. Ne znam je li bilo naknadnih dogovora.starigrad je napisao/la: placamo li mi dadi i hasanovicu pune, ugovorne, plate sada?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Incognito87
- Kontakt:
jel' moguće da pravimo frku jer nema informacija sa prijateljske utakmice iz međugorja. do juče ligaške utakmice uz radio pratili i to uključenje bilo svakih 20 minuta
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- plavousrcu
- Kontakt:
Normalno da pravimo. Toliko o postovanju navijaca. Ozbiljni klubovi kakav zelimo biti u HD-u prenose prijateljske utakmice. Mi ni tekstualni prenos nemamo.Incognito87 je napisao/la:jel' moguće da pravimo frku jer nema informacija sa prijateljske utakmice iz međugorja. do juče ligaške utakmice uz radio pratili i to uključenje bilo svakih 20 minuta
- Neandertalac
- Kontakt:
Da, ja pravim frku. Pljujem, kome je takav izraz drazi.Incognito87 je napisao/la:jel' moguće da pravimo frku jer nema informacija sa prijateljske utakmice iz međugorja. do juče ligaške utakmice uz radio pratili i to uključenje bilo svakih 20 minuta
Pa nema obavjesenja cak ni da igramo da ne pricamo o sastavima timova, nema hbnog textualnog prenosa a stream nam je naucna fantastika.
Ja ne mogu da vjerujem da je to tebi normalno.
Za nekih dvije km kroz poruke mogao se textualni prenos uradit.
Dvije pisljive konvertibilne marke. A sa mobitela su nam preko facebooka dzaba mogli pustiti bar malo da `virnemo`.
Toliko o tome kako napredujemo u svim segmentima, evo ti dokaz. Jos jednom.
Organizacija i infrastruktura, qarina moja!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
nije profesionalno, ali nije ni strašno kako se predstavlja
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
balotelli90
- Kontakt:
dejo napolje !