FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mihojević kapitenčina naša, pa onda ova dvojica su negdje u pet deka. Fina odbrana sa njima i Dušan-Ivetić bekovima. Šteta ako Kova usere to odlaskom, to nam je najjači dio ekipe. Pavlović odličan golman, ali ta prokleta veza nam je rak rana!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mihojevic ima sve da bude duplo bolji od kovacevica, a tosto mu fali donosi iskustvo. Postavljanje u skoku i Snaga (fizicka). Nedvojbeno ce biti bolji stoper ali Kovacevic je vrhunski stoper koji se vratio pooslije najteze moguce ozljede perfektno kao da se nista nije desilo.kinosvra je napisao/la:A Marko ne zna lopte?miky_hz je napisao/la:I meni je Kova igracki bolji stoper od njih,sad su moderni stoperi sto "lopte" znaju igrat.Proslo je vrijeme kad su stoperi bili samo sto dalje izbijes to si veci gospodin,onamo kad sve neke saberes karakteristike koje ima kao stoper i po meni je br.1 .
Moj prijatelju Kova ne moze s Markom u istu recenicu.
Ni po fudbalakom znanju, ni po inteligenciji, ni po cemu.
Kovu Pero Stojkic pretrcava sa 40 godina na.ledjima...
Pravi seljacki stoper koji igra na snagu, ali ne gledamo svi isto.
Ne valja perceprija oko pretrcavanja, uvijek se moze desiti da neki igrac pretrci stopera kao da ovaj stoji, desilo se to i Mihojevicu, a Bgm i Novakovicu, ito od igraca koji su inferiorniji od Stojkica... Jednostavno, to je fudbal
Ja mislim da je Mnogo bitnije sto imamo Tri sjajna stopera od kojih svaki ima kvalitet da igra u prvih 11
od te trojice na dvojici mozemo pofino profitirati , mladi su a imaju ekstra kvalitet.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samo se nasekiram bezveze od reprezentacije, ocekujemo previse, cekamo utakmicu po par mjeseci, i onda se desi ovakva sranja i slicno. Najbolje se fokusirati na Sarajevo, bar znamo da necemo nesto previse ocekivati, pa nekad nas i iznenade pozitivno.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ko je igrao?Zagor je napisao/la:Samo se nasekiram bezveze od reprezentacije, ocekujemo previse, cekamo utakmicu po par mjeseci, i onda se desi ovakva sranja i slicno. Najbolje se fokusirati na Sarajevo, bar znamo da necemo nesto previse ocekivati, pa nekad nas i iznenade pozitivno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mate Jajalo 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Izvinjavam se jel iko primjestio interviu sa cosak tresnjevka zvani ivica osim. Nek se svaki navijac i uposlenik zelje stidi sto im je legenda kluba osim ivica jedini tip prema kojem sam imo kako tako pozitivno misljenje posebno radi onog u ratu kad je izjavio i napusto partizan a sa ovim je usro sve. Stidi se.
-
- Kontakt:
Po meni je i za Kovacevica i za nas najbolja opcija da on ostane. Sto se tice Saida, ovo ako je istina, a nebi me cudilo da jeste, ja bi ga svaku utakmicu do kraja ugovora slao na tribine, kao opomenu bilo kojem drugom igracu ali i kao dokaz da je klub pogrijesio angazovanjem istog. Nek zaradi da ima sebi i aligatoru za Dormea, pa nek si prepricavaju bajkice...
Napisao bih jos svasta, al ne mogu u mubarek mjesecu. Selam za dzemat, posebno za sejha !
Napisao bih jos svasta, al ne mogu u mubarek mjesecu. Selam za dzemat, posebno za sejha !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vozi li Kovačević Golf 5 plavi ili nekog Golfa.
90% sam siguran da sam ga vidio u Zenici sa curom u autu, iz busa dole gledam u njega pa u njegovu curu, a ona nešto maše u naš bus, naka djeca iza mene bila, pa isto ko da je i meni haha. Uglavnom kako je čovjek po nozi lupa dok čeka u gužvi.

90% sam siguran da sam ga vidio u Zenici sa curom u autu, iz busa dole gledam u njega pa u njegovu curu, a ona nešto maše u naš bus, naka djeca iza mene bila, pa isto ko da je i meni haha. Uglavnom kako je čovjek po nozi lupa dok čeka u gužvi.

Od kad je doso nista pokazo nije,sretan mu put i onako nema mjesta pored Nove i Mihojevica prosjek igrqc nista viseMortemHz je napisao/la:Po meni ni blizu, Novaković i Mihojević su mi daleko bolji.Pantelija je napisao/la:Kovacevic je nas daleko , trentno, najblji stoper... odlican sa loptom, zna je povuci, igra glavom...
Cuj Saida ako je ovo tqcno,na tribine i onako ne igra pa ne mora ni na pripreme
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volim pogledati ali se uopste ne sekiram nit iscekujem nesto posebnojoker90 je napisao/la:Ko je igrao?Zagor je napisao/la:Samo se nasekiram bezveze od reprezentacije, ocekujemo previse, cekamo utakmicu po par mjeseci, i onda se desi ovakva sranja i slicno. Najbolje se fokusirati na Sarajevo, bar znamo da necemo nesto previse ocekivati, pa nekad nas i iznenade pozitivno.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad je reprezentacija produžena ruka politike, normalno da se ne vrijedi sekirat. Tolike pare uložene u Zenicu i onda te dijaspora obruka gađanjem protivnika svim i svačim. Prvi korak je vraćanje repke na Koševo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
nemoj da se vracaju ovdje molim te... rahatlukskoroalen je napisao/la:Kad je reprezentacija produžena ruka politike, normalno da se ne vrijedi sekirat. Tolike pare uložene u Zenicu i onda te dijaspora obruka gađanjem protivnika svim i svačim. Prvi korak je vraćanje repke na Koševo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Evolution87
- Kontakt:
Ne treba nam teferic u glavnom gradu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To je on.BelminM23 je napisao/la:Vozi li Kovačević Golf 5 plavi ili nekog Golfa.![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Edin Murga iz Bosna Seme na probi u Sarajevu.
- Evolution87
- Kontakt:
Hahahhaha **** ti zeno majku
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Edin Murga drot
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- bordoakapitar
Said je seljacina koja ne moze da prihvati cinjenicu da je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom i sad pokazuje kakav prljav obraz ima.
Idi debilu i sacuvaj to malo nogu sto ti je ostalo. Ako nisi do sada zaradio dovoljno, vjeruj da neces ni sa ovim sto guzovace uzimas od FKS!
Cuj, on hoce 4 utakmice!?
Pa on ne moze 4 minute trcati maximalno, debil!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Idi debilu i sacuvaj to malo nogu sto ti je ostalo. Ako nisi do sada zaradio dovoljno, vjeruj da neces ni sa ovim sto guzovace uzimas od FKS!
Cuj, on hoce 4 utakmice!?
Pa on ne moze 4 minute trcati maximalno, debil!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk