Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ima li freelancera ovdje, koje su najbolje stranice sad?
Na freelanceru nemos od ovih kineza i indijaca nista, pa oni bi za dolar napravili full web aplikaciju majku hin
Na freelanceru nemos od ovih kineza i indijaca nista, pa oni bi za dolar napravili full web aplikaciju majku hin
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj Spanovicke na Evropskom, sta je ono 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zijani novčanik sa ličnom u taxiju. Yepem te živote. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- Marsal
- Kontakt:
TEL/FAX 032/402-067Captain4 je napisao/la:Zijani novčanik sa ličnom u taxiju. Yepem te živote.
Zovi odmah, opisi kakvo je auto bilo i sve.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
zavrsio ko VitalyPenaltiky je napisao/la:Plot twist bio Fake Taxi a on nije imo da tipla.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Razlika je sto ljudi znaju u sta se upustaju sa indijcima...takvog klijenta ne trebas ni traziti, jer vecina indijaca ti nabaca hejbet koda, i sto treba i sto ne treba, i sto radi i sto ne radi i zbog cega to nesto ne radi, pa se ti snalazi onda i vadi sta ti trebaharden je napisao/la:Ima li freelancera ovdje, koje su najbolje stranice sad?

Napravio sam acc al cekam ovu verifkaciju tuJHam je napisao/la: Mislim da je upwork jos uvijek u vrhu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta ovo hoce obavezni vojni rok ?
Ima li sta od ovoga ?
Ima li sta od ovoga ?
Ma evo uveliko se prica o tome. Mada nesto ne vjerujem u to. Meni je glupost ako se uvede.ASD je napisao/la:Kod nas? ne vjerujem, gubljenje vremena.jasmin10 je napisao/la:Sta ovo hoce obavezni vojni rok ?
Ima li sta od ovoga ?
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa ako ce mene zaobici, sto da ne 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Barbarossa
- Kontakt:
Glupost, nema to ko finansirat.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- ASD
- Kontakt:
Naravno da je glupost, u nekim zemljama ima smisla, kod nas ne.jasmin10 je napisao/la:Ma evo uveliko se prica o tome. Mada nesto ne vjerujem u to. Meni je glupost ako se uvede.ASD je napisao/la:Kod nas? ne vjerujem, gubljenje vremena.jasmin10 je napisao/la:Sta ovo hoce obavezni vojni rok ?
Ima li sta od ovoga ?
Bacanje para i vremena.
Vojni rok itekako ima smisla, a to je u sustini par mjeseci edukacije o osnovama vojnih vjestina. U to se mogu ukljuciti i certifikati za kurs informatike (windows, MSOffice) koji ce kasnije sluziti pri zaposljavanju.
Znaci rukovanje raznim vrstama oruzja, stvaranje discipline, redovni pregledi. Jednostavno dostizanje borbene obucenosti u slucaju bilo kakve mobilizacije.
Danas, u cijeloj BiH nemamo program besplatnog obaveznog sistematskog pregleda mladih, cime se mogu spasiti brojni zivoti. Pregled za regrutaciju ukljucuje - ekg, krv, urin, posjeta psihijatru, posjeta pulmologu,... Onda onaj socioloski aspekt stvaranja navika samostalnosti...
Takodjer nemamo profesionalne tutore pri vaznim fizickim vjezbama...
Ovo je ujedno i neka vrsta obuke za samoodbranu, pogotov onu vatrenim oruzjem.
Znaci rukovanje raznim vrstama oruzja, stvaranje discipline, redovni pregledi. Jednostavno dostizanje borbene obucenosti u slucaju bilo kakve mobilizacije.
Danas, u cijeloj BiH nemamo program besplatnog obaveznog sistematskog pregleda mladih, cime se mogu spasiti brojni zivoti. Pregled za regrutaciju ukljucuje - ekg, krv, urin, posjeta psihijatru, posjeta pulmologu,... Onda onaj socioloski aspekt stvaranja navika samostalnosti...
Takodjer nemamo profesionalne tutore pri vaznim fizickim vjezbama...
Ovo je ujedno i neka vrsta obuke za samoodbranu, pogotov onu vatrenim oruzjem.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Moze vojnik rok, itekako bi dobro doslo.
Btw ljudi koji zale Gacica jer je ubijen i kao nehumano se postupilo s njim 

Moze vojni rok,za ove sto hoce vojni rok,jedno dvi godine da se bas dobro očeliče 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.