Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Effenberg
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 13 jul 2017, 11:35

Babuka se oprasta 2019e na Wimblyju sa svojom Decimom. Samo Cilkan na neko servis botiranje ovdje eventualno set moze da uzme. Mozda i Tomas uz puno neke srece al samo 1. set dok ne pukne.

Murray i Nole nesto meljaju glumataju, vjerovatno je neko sklanjanje naredjeno, al ako i jest drago mi je za Tomasa i Sama. Samo nek se Babuka ne sklanja nedo Bog! :rol:
S3lva je napisao/la:Svi dosli bolesni na turnir osim Fedexa.
Nek pobjede zdravi a ne bolesnici! :rol:
Pogba je napisao/la:Valjda je htio reci rekuperirati, je li, pa se malo zeznuo.
I ja to mislim. Rekuperacija, jbg izvedena rijec iz stranih jezika, al znamo valjda svi sta znaci pogotovo u sportskom kontekstu, odmorit se doci sebi i frisak dalje krenuti. Ne kontam zasto se ovolika lingvisticka polemika pokrenula ovdje. Valjda dosadno jer se zna ko je GOAT pa da se raspravlja o cemu drugome! :beba:
bodi123 je napisao/la:Novak reče da postoji mogućnost preskakanja ostatka sezone, Endi će vjerovatno i sam uzeti dužu pauzu jer se raspada bukvalno, znači sve su prilike da ćemo do kraja sezone gledati Rogera u glavnim ulogama.
Prepravljeno. Ne moze Rafa. Rafa samo zna da se valja u blatnjavoj podlozi. Na ovim elegantnijim cistijim podlogama, pobjeduju malo bolji i elegantniji teniseri. Polako jos samo 9-10 mjeseci do nove sezone sljake. Sabura! :mrgreen:
Edin TM87 je napisao/la:Selam alejk ljudine, morel se lezat. Lijep dan u Londonu, mnogostruko ljepsi od onog kad nam je favorit isp'o.

S favoritom nestala i ekipa sa sljake, aparati popustili, voltaza se nije na vrijeme namjestila izgleda a i vrijeme je zayebano. Jedan se jos uvijek drzi ali nije pri zdravoj svijesti ocigledno. Sta kaze brat, najgori kvalitet tenisa sto je vidio, a RG bio turnir za teniske sladokusce :lol:
O Alejkumu selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu ljudino! :salut:

Da bas za sladokusce da se gleda Vamos Ramos, Sushikori, austrijski precjenjeni princ (al i on nazalost samo sljake), pa cak i jedan Zeballos kako docerava daleko! :rol: :rol:

RF kralj trave i harda! :bow: :bow: :bow:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 13 jul 2017, 12:06

realno bi bilo da se u 2018 sva četiri velikan povuku, Rodžer je prestar pitanje je samo dana kada će pući njegov tenis
kada on pošalje sve u pm. Endi puno istrošen previše mora na dužu pauzu znači ukratko penzija inače najslabiji realno
od velike četvorke, Rafa takođe premoren izraubovan previše se troši uskoro povlačenje mislim, Novak bi mogao ostati
najduže ali i o on ide na dužu pauzu a posle ima života i bez tenisa sigurno se neće više nikad forsirat...red bi bio da neko
od ovih mladih tatinih sinova preuzme dominaciju ali potrajaće to ...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 12:30

bajern100 je napisao/la:realno bi bilo da se u 2018 sva četiri velikan povuku, Rodžer je prestar pitanje je samo dana kada će pući njegov tenis
kada on pošalje sve u pm. Endi puno istrošen previše mora na dužu pauzu znači ukratko penzija inače najslabiji realno
od velike četvorke, Rafa takođe premoren izraubovan previše se troši uskoro povlačenje mislim, Novak bi mogao ostati
najduže ali i o on ide na dužu pauzu a posle ima života i bez tenisa sigurno se neće više nikad forsirat...red bi bio da neko
od ovih mladih tatinih sinova preuzme dominaciju ali potrajaće to ...
Cuj realno :lol: pa po cemu molim te ? Pa ko bi se normalan povukao kad samara citav tour, pogotovo ove dvadesetogodisnjake, koji su u naponu snage. Pa oni su sami krivi, sto ne mogu do seta protiv velike cetvorke. I dok god mozes biti i u tridesetim medju top 5 pa i top 10, ne vidim razlog zasto bi se zavrsavala karijera. Sto zbog bolje karijere, sto zbog sponzora i novca.

Primjera radi, Roger u 36oj godini zavrsava svoje meceve u sat i po maksimalno, dok se ovi mladici od dvadeset godina pate i u 5 setova po 3-4 sata jedva dobiju vrsnjake. I u cemu je onda problem ?
27.10.2020

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 13 jul 2017, 12:31

Nema od toga ništa, sam Roger će igrat do 2020. kako je krenulo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 12:42

shminka je napisao/la:Nema od toga ništa, sam Roger će igrat do 2020. kako je krenulo.
Ispratit ce ih najveci u peMziju sviju :tokralju: :urnebes:
27.10.2020

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 jul 2017, 12:44

shminka je napisao/la:Nema od toga ništa, sam Roger će igrat do 2020. kako je krenulo.
2019e Babukova travnata La Decima na CC! :pray:
2021 Novakova AO Decima u Melbourne-u! :pray:

Kraljevi svih podloga! :bow:

Nego ziku Tomasa lava. Kaze lav nakon pobjede nad Novakom, trece od 754346475734 pokusaja :urnebes: ka´e "Nema veze jel Roger, Novak ili neko treci bitna je moja igra! Lav misli da se on nesto pita! :rol:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 13 jul 2017, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2017, 12:46

Pa šta mislite čija je riječ regenerirati? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 jul 2017, 12:49

A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 jul 2017, 12:52

Roger će igrati dok mu Mirka bude dozvoljavala :mrgreen:
2013/14 sam mislio da mu je došao kraj, izgledalo je kao da se zasitio tenisa al' onda se presabrao i promijenio neke stvari u svojoj igri i da nije bilo Novaka u prajmu sigurno bi Federer imam još 1-2 GS titule, makar sa Wimbledona '14 i '15.

Čovjek nema razloga da se oprosti sve dok ga tijelo bude služilo (a služi jer mu stil igre u mladosti nije polomio tijelo, a sad se čuva pod stare dane) i dok bude imao volje, a glad za trofejima kod šampiona i velikana kao što su Rafa i on uvijek postoji.

Što se tiče tekućeg Wimbledona, jasno je da je Roger favorit. Mogu ga ugroziti preostala trojica jer im stil igre pogoduje ovog podlozi, ali opet sve će zavisiti od Federerove igre, ako bude na nivou, titula je njegova.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 12:53

bodi123 je napisao/la:A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
Undecima :mrgreen: nema potrebe, treba biti dovoljno konkurentan i na drugim podlogama.
27.10.2020

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2017, 12:54

bodi123 je napisao/la:A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
Undecima.. Kako to ne znaš? Sjeti se reala samo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 jul 2017, 12:58

Zelim osjetiti okus tvojih suza kada Babuka digne trofej u nedelju! Jesu li gorke ili slatke? :urnebes:

Naviknuti na sabur i cekanje maja/juna stari Rafanovci, pa medjedi idu u novembru u hibernaciju a vi cekate na proljece od ljeta! :rol:

Sjecas se one kalkulacije i mog postulata, mora da je i to jako bolno. Sad je -3, u nedelju -4, znaci jos 4 godine valja docekati pariski proljetni svinjac i valjenje po blatu da se u egal dovede. Nedo Bog i Babuke jos samo slijedecu sezonu na sceni sto znaci jos barem 2-3 titule, pa morace Rafan da igra do 45e u Parizu da se izjednaci je li? :hmmmmm:

A jos jedan riziko faktor. Thieminator sazrijeva! :lol:

Al evo jedna jaruga za tebe da bude lakse, da znas da nas ima i koji suosjecamo: :mrgreen:

P.S. Zar nije lakse pokloniti se pred najvecim, priznati poraz i reci ko je GOAT kojeg niko nece skinuti? Zar nije lakse to nego prosipati se dzabe?

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 jul 2017, 12:59

DANTES je napisao/la:
Radi Reala i pitam, znam da znaju ovi španci, a nisam upratio te nazive, dodecima bi mogla biti 12 po nekoj logici

Effe care :thumbup:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 jul 2017, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 13 jul 2017, 13:02

Ne vadi ga Effe :rol: :rol: :rol:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 13 jul 2017, 13:18

Cuj rekuperati. :rol: :rol:

Gore zvuci nego "tenisač". :D

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 13 jul 2017, 13:19

Nazor glumi Marin Hrvata, a ne stoji mu nikako

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 jul 2017, 13:22

sto Effe trosi Bodija :tokralju: :tokralju:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2017, 13:35

bodi123 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Radi Reala i pitam, znam da znaju ovi španci, a nisam upratio te nazive, dodecima bi mogla biti 12 po nekoj logici

Effe care :thumbup:
Duodecima je 12 a po google transtale dodecima ne postoji. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 jul 2017, 13:41

delinjo je napisao/la:sto Effe trosi Bodija :tokralju: :tokralju:
Hahahahah trosi ga ko smirgl papir, trlja auspuh od dvice s njim :rol:

Effe kralj, cuj pariski svinjac :urnebes:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Toffie
Kontakt:

Post Postao/la Toffie » 13 jul 2017, 13:46

prepucavanje u pozitivnom duhu na forumu, je li me oci varaju

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.