Murray i Nole nesto meljaju glumataju, vjerovatno je neko sklanjanje naredjeno, al ako i jest drago mi je za Tomasa i Sama. Samo nek se Babuka ne sklanja nedo Bog!

Nek pobjede zdravi a ne bolesnici!S3lva je napisao/la:Svi dosli bolesni na turnir osim Fedexa.

I ja to mislim. Rekuperacija, jbg izvedena rijec iz stranih jezika, al znamo valjda svi sta znaci pogotovo u sportskom kontekstu, odmorit se doci sebi i frisak dalje krenuti. Ne kontam zasto se ovolika lingvisticka polemika pokrenula ovdje. Valjda dosadno jer se zna ko je GOAT pa da se raspravlja o cemu drugome!Pogba je napisao/la:Valjda je htio reci rekuperirati, je li, pa se malo zeznuo.

Prepravljeno. Ne moze Rafa. Rafa samo zna da se valja u blatnjavoj podlozi. Na ovim elegantnijim cistijim podlogama, pobjeduju malo bolji i elegantniji teniseri. Polako jos samo 9-10 mjeseci do nove sezone sljake. Sabura!bodi123 je napisao/la:Novak reče da postoji mogućnost preskakanja ostatka sezone, Endi će vjerovatno i sam uzeti dužu pauzu jer se raspada bukvalno, znači sve su prilike da ćemo do kraja sezone gledati Rogera u glavnim ulogama.

O Alejkumu selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu ljudino!Edin TM87 je napisao/la:Selam alejk ljudine, morel se lezat. Lijep dan u Londonu, mnogostruko ljepsi od onog kad nam je favorit isp'o.
S favoritom nestala i ekipa sa sljake, aparati popustili, voltaza se nije na vrijeme namjestila izgleda a i vrijeme je zayebano. Jedan se jos uvijek drzi ali nije pri zdravoj svijesti ocigledno. Sta kaze brat, najgori kvalitet tenisa sto je vidio, a RG bio turnir za teniske sladokusce

Da bas za sladokusce da se gleda Vamos Ramos, Sushikori, austrijski precjenjeni princ (al i on nazalost samo sljake), pa cak i jedan Zeballos kako docerava daleko!

RF kralj trave i harda!