FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AC_Milan4ever
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AC_Milan4ever » 14 sep 2011, 00:56

ekspertii gdje je petica :)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 sep 2011, 00:58

AC_Milan4ever je napisao/la:ekspertii gdje je petica :)
bice akoBogda, ima i revans...

i mislim da je puno bolje napisati neki konstruktivan post, nego spamati, ako imate nesto kako treba napisati bujrum, ako hocete spamti ima i drugih tema... ;)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2011, 01:09

T-MAC je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Moram i spomenuti navijače ocjena 1 , atmosfera je bila ko kad je umro Tito 90 000 na stadionu maltene čuje se kako Guardiola diše na klupi...

Stvaro ono je bruka od navijanja.Među 90 000 navijaca se ne bi trebali cuti mitraljezi,tenkovi,PAT-ovi...Dok se na Nou Camp-u mogli komotno razumjeti dijalozi između Seedorf-a,Ambrosinija itd. Mora se pohvaliti da puste koji put onu himnu.
nema vise ovih ludzaka,pa nema vise ko ni navijat

[youtube][/youtube]
Nema njih od ihahaha,pa je opet atmosfera bila koliko toliko fudbalska,ovo veceras je bilo bas kao na komemoraciji. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 14 sep 2011, 08:30

Mislim da se pretjeruje sa pricama o nekakvom opustanju, ili prestanku igre nakon dobrog rezultata.
Mi jesmo mocni, ali ne mozemo samo mi igrati 90 minuta. Fudbal je takav, sinoc smo igrali svoju igru, a Milan je iz prakticno jedine dvije sanse dao 2 gola.
Tako isto protiv Reala nismo igrali svoju igru, pa moze se reci da je Real i bolje izgledao na terenu, a na kraju smo mi slavili, to je sve fudbal i zato jeste zanimljiv, a i bolje da nam se ove stvari (ako se vec moraju desavati) dese na pocetku sezone pa da iz njih ucimo za nastavak sezone.
Ono sto me raduje jeste povratak Puyola, a i Abidal je vratio svoju pravu formu i svoju smirenost.
Nego sta bi sa Iniestom? Kakva je povreda u pitanju?

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 sep 2011, 10:34

Ma loši ste, još pure da bi se dobili dominantni Matorci ... Seedorf pokazao Xaviju kako se igra fudbal, a Pato to isto Villi,Messiju i Pedru ... Španci nikad nisu mogli sa Italijanima 8-)

Bez 3 standardna prvotimca, protiv Najjače ekipe na svijetu, na njihovom stadionu, uraditi ono što Real,Arsenal i ManUTD nisu mogli - NEPROCJENJIVO ! 8-)

Zašto Puyol neigra od prve ?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 sep 2011, 10:40

Mislim da ovo nije ni blizu vase igre kojom razbijate Real.M ,vi ste zasluzili pobjedu ali jbg mi smo imali srece, ja sam ocekivao vise passova izmedju nasih stopera i bekova ali hvala Bogu nije bilo puno toga :?

i Bog je bio na nasoj strani,bas kao sto sam to prije napisao :D
-RIVALDO-

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 sep 2011, 10:42

Boateng_27 je napisao/la:Ma loši ste, još pure da bi se dobili dominantni Matorci ... Seedorf pokazao Xaviju kako se igra fudbal, a Pato to isto Villi,Messiju i Pedru ... Španci nikad nisu mogli sa Italijanima 8-)

Bez 3 standardna prvotimca, protiv Najjače ekipe na svijetu, na njihovom stadionu, uraditi ono što Real,Arsenal i ManUTD nisu mogli - NEPROCJENJIVO ! 8-)

:lol: :lol:
Jel ti to ozbiljno ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 sep 2011, 10:44

DesimaL je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Ma loši ste, još pure da bi se dobili dominantni Matorci ... Seedorf pokazao Xaviju kako se igra fudbal, a Pato to isto Villi,Messiju i Pedru ... Španci nikad nisu mogli sa Italijanima 8-)

:lol: :lol:
Jel ti to ozbiljno ?

I ja se nadam da se zajebaje :lol: :D
-RIVALDO-

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 14 sep 2011, 10:56

Vidim mnogi blistaju od srece kad uzmu bod ili odigraju
nerijeseno protiv Barce,to im dodje kao da su pobijedili.
Neka se malo raduju jer rijetke su ekipe koje mogu
dobiti Barcu a i to ljudi desi se neki put da ko vele daju
malo nade i ostalima inace nece biti zanimljivo kad se
samo prica o Barci a ostali su ispod prosjeka i onda
proradi ljubomora.Al dzaba Barca je Barca i proce dosta
vremena dok se nadje ekipa ciji igraci mogu igrati ako
treba i zavezanih ociju. ;)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 sep 2011, 10:56

Šta reći za utakmicu sa Milanom, ja sam iskreno očekivao da ćemo dobiti Milan sa minimalno 2 razlike, jer sam mislio da će Milanov vezni red pasti i da abate i zambrotta nisu u stanju zaustaviti krilne igrače Barce, ali sam se prevario. Pato zabija pogodak gdje naši naivno ispadaju na centru, prije svega mascherano, mada je kasnije ipak mascherano odigrao puno bolje i mnogo ranije uzimao loptu prije protivnika, busquets definitivno treba igrati zadnjeg veznog a Abidal na štopera, jer Abi više nema toliko snage da fercera i u napad i u odbranu. Dani Alveš nam je igrao krilo, dobio je dosta lopti ali u 80% slučajeva nije znao šta će s njom i dosta je usporavao napade, Pedro se borio kao i obično i bez obzira da li igrao loše njegova borbenost je uvijek prisutna a realizacija i prodori će doći sa utakmicama, Messi je odigrao svoju prosječnu tekmu, samo mu je nedostajao neko u napadu i imao je i on par dobrih prodora i šuteva, a nekad je mogao i ranije šutirati a ne pokušavati se ušetati u gol, ali doći će i to na svoje, Villa me nije zapanjio, fantastičan pogodak iz slobodnjaka ali nije ni on u nekoj bog zna kakvoj formi, Xavi je odigrao svoje i imao dva dobra šuta, Fabregas je imao pas igru ali malo me iritira što i on dosta pravi kombinatorike u pojedinim trenucima i zašto se nekad ne odluči na šut, sve u svemu možemo mi razglabati do sabaha ko je kako igrao, to sada ništa ne vrijedi, moje mišljenje je da ako gubiš bodove i utakmice, ako znaš gdje griješiš i možeš ispraviti te greške uvijek se možeš vratiti na pobjednički put, a ja mislim da su naše greške u tome da samo moramo imati brži protok lopte i poraditi na skokovima, ovo prvo definitivno možemo popravit, dok ovo drugo je stvar visine ekipe, i još mi nešto zapada u oko a to su povrede, to je sve do fizičke spreme, vidi se da još nismo na 100%, možda smo na nekih max 70%, jer vidite i sami da nema onog presinga, zatim sporiji protok lopte, slabije kretanje bez lopte, pad u završnici utakmice, naravno ovo sad sve izgleda nama čudno, jer smo mi navikli pobjeđivati bez premca i malo lošije igre nam djeluju čudno ali treba pokušati izvući pozitivno, ne krivim ni Guardiolu zbog spreme igrača jer je on dao produžen odmor prije sezone, pa sad nismo još dostigli željeni nivo, ali zamislite da su počeli raditi prije, bilo bi kao što Pep kaže da bi Messi crk'o u novembru, nadam se da ćemo uskoro dostići fizičku spremu na željeni nivo i nastaviti pobjeđivati jer kao što Magath kaže ako nemaš spremu nisi koncentrisan svih 90 minuta a nama to treba ;)
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 sep 2011, 11:15

Evidentno je zasicenje i umor pokazalo svoje i sinoc. Vidim luzeri jedva docekali da pocnu s predavanjima. Njima samo napomena... Pogledajte vi svoja koljena koja i dalje klecaju od straha. Uskoro se cujemo ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 14 sep 2011, 12:35

Smijesni ste kao navijaci.....prije tekme ste govorili 5 komada, razbijanje staraca, katastrofa itd a sad kad se tekma zavrsila i niste uspjeli da dobijete ekipu koja je dosla prakticno bez pola tima (6 kljucnih igraca je bilo povrijedjeno Ibra,Robinho,Mexes,Taiwo,Flamini,Gattuso)tu serete nesto.Mogu vam samo reci jedno AC MILAN JE ZA BARCU INSTITUCIJA.Mene bi bilo stid traziti alibi u nekim stvarima a ljudi igrali bez pola tima eeeee zamislite se malo SMIJESNI STE BRE LJUDI

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 sep 2011, 12:43

Raikkonen je napisao/la:Smijesni ste kao navijaci.....prije tekme ste govorili 5 komada, razbijanje staraca, katastrofa itd a sad kad se tekma zavrsila i niste uspjeli da dobijete ekipu koja je dosla prakticno bez pola tima (6 kljucnih igraca je bilo povrijedjeno Ibra,Robinho,Mexes,Taiwo,Flamini,Gattuso)tu serete nesto.Mogu vam samo reci jedno AC MILAN JE ZA BARCU INSTITUCIJA.Mene bi bilo stid traziti alibi u nekim stvarima a ljudi igrali bez pola tima eeeee zamislite se malo SMIJESNI STE BRE LJUDI
uredu, bolji ste.. najjaci ste na svijetu... osvojicete ligu prvaka bez po' muke.. evo vec sad ostali favoriti, iako ovo favoriti zvuci smijesno kad je tu Milan, kalkulisu ne bi li vas izbjegli do kraja takmicenja, a opet svi su svjesni da ce kad tad naletiti na strasni Milan koji igra jedan od najljepsih fudbala koje je covjek vidio.. toliko kombinatorike, akcija, udaraca na gol.. jednostavno protivnik je bez lopte 90 minuta.. ne znam zasto je abbiati na golu uopste kada protivnici rijetko upute sut.. :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 sep 2011, 12:47

Raikkonen je napisao/la:Smijesni ste kao navijaci.....prije tekme ste govorili 5 komada, razbijanje staraca, katastrofa itd a sad kad se tekma zavrsila i niste uspjeli da dobijete ekipu koja je dosla prakticno bez pola tima (6 kljucnih igraca je bilo povrijedjeno Ibra,Robinho,Mexes,Taiwo,Flamini,Gattuso)tu serete nesto.Mogu vam samo reci jedno AC MILAN JE ZA BARCU INSTITUCIJA.Mene bi bilo stid traziti alibi u nekim stvarima a ljudi igrali bez pola tima eeeee zamislite se malo SMIJESNI STE BRE LJUDI
druze ne znam zasto se trudis da djeci nesto objasnis...pusti ih nek drkaju na messija,iniestu & co.samo zivce mozes bezveze izgubiti
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 14 sep 2011, 12:50

Nisam navijac Barce,ali iskreno ni Barci nije igralo nekoliko igraca,Puyol (usao pred kraj jer nije spreman 100%),Pique,morali su 2 zadnja vezna igrati stopere,takodjer im se Iniesta povrijedio,te je Sanchez povrijedzen.
Milan je odigrao defanzivnom,sto se moglo i ocekivati,Barca je igrala prilicno slabo s obzirom kako mogu odigrati,onaj Pedro je bio kritican,Villa manje vise.
A Milan je toliko grijesio u pasovima da je to smijesno,mislim da nisu uspjeli povezati vise od 2,3 pasa odjednom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 sep 2011, 13:05

Ma nije problem ko je nedostajao, vec komentari tipa zasicenje, nisu htjeli ovo ono, nikad ovi nisu rekli cestitam na bodu, ispalo je tako, nego uvijek je zasicenje.. I da nije sve u dodavanju pa Italija 4 puta osvojila prvenstvo svijeta sa istom taktikom, zabijes gol i u odbranu, ali ovi novokomponovani strucnjaci bi da se to ne racuna, moras napadati 90 minuta, moras imati 1312 pasa, i tek tad smijes osutati na gol, ljepota fudbala i jeste u tome da svako ima drugaciji stil igranja, i svi u odbranu je neki stil igranja, i to vrlo dobar protiv stila Barcelone..
Celik!3,2,2.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 14 sep 2011, 13:16

Ne vjerujem ni u kakvo zasicenje i umor, pa pobogu tek je sezona pocela, Milan je veliki klub i protiv njega ne trebaju neke posebne motivacije.
Ali opet kazem, fudbal i jeste zanimljiv zato sto ne pobjedjuju uvijek bolje ekipe, nema unaprijed upisanih bodova nikome.
Mi navijacki mozemo uvijek ocekivati da cemo nekome utrpati 5 komada, nekad se to ostvari a nekada se desi i ono sto se sinoc desilo, da ekipa koja 90 minuta ne uspijeva preci centar kako treba, iz jedina dva pokusaja zabije 2 gola.
Medjutim ima revans sa njima, mi cemo nadam se opet uspjeti nametnuti svoju igru, a u Milanu ako se nadaju da ce opet imati nafake kao sinoc grdno se varaju, pa ne moze stalno pobogu...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 sep 2011, 13:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma nije problem ko je nedostajao, vec komentari tipa zasicenje, nisu htjeli ovo ono, nikad ovi nisu rekli cestitam na bodu, ispalo je tako, nego uvijek je zasicenje.. I da nije sve u dodavanju pa Italija 4 puta osvojila prvenstvo svijeta sa istom taktikom, zabijes gol i u odbranu, ali ovi novokomponovani strucnjaci bi da se to ne racuna, moras napadati 90 minuta, moras imati 1312 pasa, i tek tad smijes osutati na gol, ljepota fudbala i jeste u tome da svako ima drugaciji stil igranja, i svi u odbranu je neki stil igranja, i to vrlo dobar protiv stila Barcelone..
Potpis
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 sep 2011, 13:22

Ma ajde ba' prekinite bezveze ovo raspravljanje, zna se da je Barca iznad svih daleko...

Meni su veoma drag klub jer sam navijao za Barcelonu dok Rivaldo nije dosao u Milan :D
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 sep 2011, 13:26

Guardiola izjavio : Pato bi i Bolta ostavio iza sebe :lol:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.