Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imas u trznom na brcanskoj, neka zena ti uzme mjeru i onda dodjes za 2-3 dana po njega. Mislim da se sidje jedan sprat u podrum i tu je negdje potrazi.Sarmelino je napisao/la:đeuzet mantil u tz da nije hametova il annoa, ko kaze dobije moderatorske privilegije
sigurno se pitate kako sam zavrsio semestar na tehnoloskom bez mantila
male tajne velikih umjetnika
treba mi sutra, odo kinezima jbgkobe24 je napisao/la:Imas u trznom na brcanskoj, neka zena ti uzme mjeru i onda dodjes za 2-3 dana po njega. Mislim da se sidje jedan sprat u podrum i tu je negdje potrazi.Sarmelino je napisao/la:đeuzet mantil u tz da nije hametova il annoa, ko kaze dobije moderatorske privilegije
Što ne Annoa? Zašto misliš da kinezi imaju bijele mantileSarmelino je napisao/la:đeuzet mantil u tz da nije hametova il annoa, ko kaze dobije moderatorske privilegije
Čija je? jel naša il njihova?ASD je napisao/la:Misljenje?Osim13 je napisao/la:.
kobe24 je napisao/la:Ako si iz cijelog ovog clanka izvukao tu recenicu, onda si ti gori od cetnika koji su autori istog.
Ona hrani ove izgladnjele ljude u Venecueli i vec ima parola "cjela Venecuela jednu sisu cuclala".rio_Ferdy88 je napisao/la:Čim protestuje u Venecueli nije vaša, da podržava komunistu Madura onda bi bila
Definitivno je tako.Hendo je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Ako si iz cijelog ovog clanka izvukao tu recenicu, onda si ti gori od cetnika koji su autori istog.
Jugonostalgičari su gori od četnika. Za čeznika znaš, ovaj se krije i tek kad progovori znaš na čemu si.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 49 gostiju.