Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Jbg izgubismo danas moro ici na utakmicu moro propustiti vecinu drugog kako majmun profuli penalanell je napisao/la:Al se živi.legenda reala je napisao/la:
Nisam imam MojuTv i Total

Sad ces **** zavrsiti među četiri, imo sam 1:2 rezultat

Morel na Totalu 10 SKva
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ja sam ugasio u 85. minuti, iznerviro sam se u pm.legenda reala je napisao/la:Jbg izgubismo danas moro ici na utakmicu moro propustiti vecinu drugog kako majmun profuli penalanell je napisao/la:Al se živi.legenda reala je napisao/la:
Nisam imam MojuTv i Total![]()
Sad ces **** zavrsiti među četiri, imo sam 1:2 rezultat![]()
Morel na Totalu 10 SKva
Jedva su pustili i ova 3

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- legenda reala
- Kontakt:
Steta zbog danasnjeg kiksa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Penaltiky je napisao/la:Zbooooog Aaaaaaanmiiiiceee i boookala vina....

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
mess dobio dark mode, ssba when
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ako su u konkurenciji još mušinac, moluhe i borić, onda jestePenaltiky je napisao/la:sekerbay je napisao/la:
Priznaj da je No. 1 u Tuzli

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ko je dama
edit: elma jukovic

edit: elma jukovic
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja i zaboravio da si ti gazda i da mjesecno dvije milje primas. Za nas sirotinju je i moja tv premija...legenda reala je napisao/la: Nisam imam MojuTv i Total
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jest ako mi ko sirotinja uzivamo gledajuci Zerinine sise u ZadruGi ... Film dobar jednom u sto godina, a sto se tice sporta mozes uzivati kad uz LP i Bahu te boćanje na Eurosportu. MojaTV je najvece smece.kobe24 je napisao/la: Za nas sirotinju je i moja tv premija...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Haha, ma zezam se sve vrijeme. Ja sam osudjen na moju tv i bh telecom jer ovdje gdje zivim nemam bolju soluciju. Telemach po Tuzli jos uvijek nije zazivio, mada mislim da ni njih iz nekog principa ne bih uvodio. Sreca je samo sto, kako koja godina odmice, sve manje pratim sport i sad se nekako sve svodi na kosarku i reprezentaciju. ABA ligu gledam na arenama, zanimljive tekme iz EL na streamovima, a NBA svakako niko od domacih televizija ne prenosi u zadovoljavajucem kapacitetu. Filmove i serije ionako nikad ne gledam, tako da mi je s te strane sasvim svejedno sta ko nudi.harden je napisao/la:Jest ako mi ko sirotinja uzivamo gledajuci Zerinine sise u ZadruGi ... Film dobar jednom u sto godina, a sto se tice sporta mozes uzivati kad uz LP i Bahu te boćanje na Eurosportu. MojaTV je najvece smece.kobe24 je napisao/la: Za nas sirotinju je i moja tv premija...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Derdiyok je napisao/la:Jeko zerinaalemsa je napisao/la:Gledajte zadrugu mogu se vidjeti zerinine sise. Ima sifone mogu se i podojit

- legenda reala
- Kontakt:
đe Benjo završioharden je napisao/la:Jest ako mi ko sirotinja uzivamo gledajuci Zerinine sise u ZadruGi ... Film dobar jednom u sto godina, a sto se tice sporta mozes uzivati kad uz LP i Bahu te boćanje na Eurosportu. MojaTV je najvece smece.kobe24 je napisao/la: Za nas sirotinju je i moja tv premija...

Rudar Prijedor.legenda reala je napisao/la: đe Benjo završio![]()
Nije valjda da ste toliko ovisili o njemu?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Bio momak motor ekipe, najbolji igrac ove prve federalneharden je napisao/la:Rudar Prijedor.legenda reala je napisao/la: đe Benjo završio![]()
Nije valjda da ste toliko ovisili o njemu?
e cuj otiso u Rudar ja reko on naso neki bolji angazman od nas on otiso u Rudar niđe veze
On najbolji igrac federalkelegenda reala je napisao/la: Bio momak motor ekipe, najbolji igrac ove prve federalne
e cuj otiso u Rudar ja reko on naso neki bolji angazman od nas on otiso u Rudar niđe veze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.