FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nekad smo znali pucat' penaleHigh je napisao/la:

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Za 10 sati na aerodrom, očekuje se dolazak veznjaka. Neću ništa puno otkrivati, samo ću reći da je balkanac sa juga.
-
- Kontakt:
Dobra je ovo utakmica bila.
A gol Hadzije prelijep, bilo je tu jos fantasticnih golova poput gola Sarabe ili Turkovicevih majstorija.
Utakmice sa Mehmedom u evropi uvijek su nosile poseban osjecaj za uzivanje.
A gol Hadzije prelijep, bilo je tu jos fantasticnih golova poput gola Sarabe ili Turkovicevih majstorija.
Utakmice sa Mehmedom u evropi uvijek su nosile poseban osjecaj za uzivanje.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
http://sportsport.ba/magazin/maminjo-do ... acu/240174
Ovo se zove napad Crnkicu, a ne ono sto si ti zaplakao. :lol"
Ovo se zove napad Crnkicu, a ne ono sto si ti zaplakao. :lol"
-
- Kontakt:
Nećemo na aerodrom ako nisu bugari u pitanju.BelminM23 je napisao/la:Za 10 sati na aerodrom, očekuje se dolazak veznjaka. Neću ništa puno otkrivati, samo ću reći da je balkanac sa juga.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Marka bas zeza ovo koljeno.Memara je napisao/la:

Ovi sa slike bi trebali iduće sezone finih minuta nabrati, osim ovog desno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
khm khm

i normala, Boki gospodin na golu.

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 08 jun 2017, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma vala Saric generalno los utisak ostavio, kad se pogleda cjelokupna slika, jedan od losijih... Radovac me odusevio pred kraj i nadam se da ce se vratit, jer jedini trenutno u veznom redu koji moze nesto napravit je samir.FrancescoTotti je napisao/la:khm khm
1946~
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ne može se tako lahko prosudit na osnovu zadnjih 5 kola, iako je pokazao da može i zna, ipak je poznat kao nargila boy, revolveraš i navodno ima tu hroničnu povredu leđa. A za Sarića se slažem, blijeda sezona uz par bljesaka al' opet ni blizu očekivanog.ThrillerHz je napisao/la:Ma vala Saric generalno los utisak ostavio, kad se pogleda cjelokupna slika, jedan od losijih... Radovac me odusevio pred kraj i nadam se da ce se vratit, jer jedini trenutno u veznom redu koji moze nesto napravit je samir.FrancescoTotti je napisao/la:khm khm
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sto se mene tice ja bi najvise volio tri nova igraca u sredu (ako Dulja kojim slucajem ostane onda dva). I svu bi lovu i resurse usredsredio na te vezne igrace. Jer ako je sredina dobra golove cu i ja zabijat u napadu a ne Hadzija
ps - kad bi Cala isforsirao ovu trojku u napadu ja bi mu javno popusio pred 100 tisuca ljudi kod vjecne

ps - kad bi Cala isforsirao ovu trojku u napadu ja bi mu javno popusio pred 100 tisuca ljudi kod vjecne

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Sto se mene tice ja bi najvise volio tri nova igraca u sredu (ako Dulja kojim slucajem ostane onda dva). I svu bi lovu i resurse usredsredio na te vezne igrace. Jer ako je sredina dobra golove cu i ja zabijat u napadu a ne Hadzija![]()
Ja sam siguran da su najsigurniji u prvoj postavi AL Bekic i Hebibovic, Dusan, Ivetic. Nema mu vise Dulje miljenika.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
vec sam se syebo. odoh spavat.Sarajlijica1946 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Sto se mene tice ja bi najvise volio tri nova igraca u sredu (ako Dulja kojim slucajem ostane onda dva). I svu bi lovu i resurse usredsredio na te vezne igrace. Jer ako je sredina dobra golove cu i ja zabijat u napadu a ne Hadzija![]()
Ja sam siguran da su najsigurniji u prvoj postavi AL Bekic.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Preuzima rolu od Rustema, neko koga drugog ubaciti.FrancescoTotti je napisao/la:vec sam se syebo. odoh spavat.Sarajlijica1946 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Sto se mene tice ja bi najvise volio tri nova igraca u sredu (ako Dulja kojim slucajem ostane onda dva). I svu bi lovu i resurse usredsredio na te vezne igrace. Jer ako je sredina dobra golove cu i ja zabijat u napadu a ne Hadzija![]()
Ja sam siguran da su najsigurniji u prvoj postavi AL Bekic.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto ne uklone Balica i Duljevica sa zvanicne.
Da li se zvanicno izabrao kapiten, drugi, treci za slijedecu sezonu. Zna li neko kako ide, ili je po sistemu ko je najblizi ino transferu.

Da li se zvanicno izabrao kapiten, drugi, treci za slijedecu sezonu. Zna li neko kako ide, ili je po sistemu ko je najblizi ino transferu.

Marko Mihojevic mora biti kapiten, tu nema dileme.
Prvo sto je zasluzio svojim igrama i ponasanjem, a drugo zato sto trenutno najveci potencijal u ekipi, i na njemu klub moze zaraditi.
Obavezno mu ponuditi novi visegodisnji ugovor, dati mu kapitensku i na jesen svim silama vrsiti pritisak da dobije poziv u A reprezentaciju.
Markec ako vec nije ce izrasti u najboljeg stopera koji je igrao ovu ligu.
Lagan na nogama, a igra mozgom.
Za krkane poput Spahica, Vranjesa, Zukanovica, Cocalica, Bicakcica je Gerard Piqe.
Tomislav Barbaric jednom prilikom govori za Marka: ma kakav ja, ja sam smijesan igrac za ovo dijete.
Uvijek imam 5-6 kila viska, i igram na snagu a ovo dijete igra mozgom.
Prvo sto je zasluzio svojim igrama i ponasanjem, a drugo zato sto trenutno najveci potencijal u ekipi, i na njemu klub moze zaraditi.
Obavezno mu ponuditi novi visegodisnji ugovor, dati mu kapitensku i na jesen svim silama vrsiti pritisak da dobije poziv u A reprezentaciju.
Markec ako vec nije ce izrasti u najboljeg stopera koji je igrao ovu ligu.
Lagan na nogama, a igra mozgom.
Za krkane poput Spahica, Vranjesa, Zukanovica, Cocalica, Bicakcica je Gerard Piqe.
Tomislav Barbaric jednom prilikom govori za Marka: ma kakav ja, ja sam smijesan igrac za ovo dijete.
Uvijek imam 5-6 kila viska, i igram na snagu a ovo dijete igra mozgom.
Jedna smo od rijetkih ekipa u ovoj ligi koja ima u prvom timu mlade igrace,dobre igrace. Nego jel se zna jel Saric i Hodzic imaju nase drzavljanstvo,ako nema Saric i njemu bi nogu dao
Trenutno korisnika/ca: Lavcina, Lik, MaroonBjelave i 34 gosta.