Al zao nam sto ti neces moci...UPS je napisao/la: A molim te uslikaj mi prazan jug sutra i postavi ovdje pa da svi mogu prebrojati... eto, molim te
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
I 'pade' li trans ili je ipak ukraden?TheManiacs je napisao/la:Ma jarane otimacinaUPS je napisao/la:Nije palo, jer ne moze pasti a za ostalo nek ti odgovore junacine.... ima ih....masala
P.S. Sad ozbiljno - ukradeno nekada davno (5-6 godina) iz neke supe zajedno sa starim transom 'FC Sarajevo' koji su kasnije posudili svojim jaranima u Lukavici pa su ga onda morali vracati, izvinjavati se itd....![]()
Kaze se u navijackom zargonu "pao trans" npr. na strani manje navijacke skupine hordi
Covjeku idalje niste odgovorili. Nekulturno je to

ako ti bude komplikovano, posaljem ti ja link za "Brojalica for dummies"
A da se primjetiti na onoj slici juzne tribine da je opet puna trave i korova. Mora da je i ambrozija nikla

odavno nisam ovo rekao
Stigla meza!

[youtube][/youtube]

Stigla meza!

[youtube][/youtube]
Šta ba moliš, u džamiju/crkvu/sinagogu pa moli. Aaa svašta...UPS je napisao/la:Sta ce meni sajtovi kad imam slike koje su postavljene, na slikama se jako dobro moze vidjeti... A molim te uslikaj mi prazan jug sutra i postavi ovdje pa da svi mogu prebrojati... eto, molim teStrauss je napisao/la: Kao prvo "obiđi" malo domaće sajtove i vidi koliko su ljudi napisali da je bilo raje. Na tri sajta sam vidio da piše dvije hiljade i jedino na ss.ba piše manje.
A ja ću potražiti sliku na kojoj je obilježena svaka stolica i na kojoj piše koliko prima svaka od tribina, pa tako i jug i postavit ću je ovdje na forum, a kad se uvjeriš da jug prima preko 3.000 budi toliko pristojan i pojedi sva ****.a koja si ovdje istresao.

Ja sam ti rakao idem da brojim pod jednim uslovom. Nemam šta slikati ja i ti lagano sutra Grbavica pa Hakija da projimo. Ha ya...
I to što kažeš. Kažu nakotilo ih se pravo, ne možeš ih se kotarisati.Seyo_TM je napisao/la:Nesmiju se kretati...fataju ih ko sintori po ulicamaStrauss je napisao/la:Evo ja ću sutra na Grbavicu da prebrojim stolice na jugu, al samo uz jedan uslov: da poslije toga ti odeš na stadion "Hakija Turajlić" i prebrojiš vaše stolice.
Čujem u palnu imaju gradnju prvih Bosanskih/Sarajevskih favela. Svom na svom...
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 15 maj 2010, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Hajde strauss umjesto sto pametujes lakse ce biti svima da okacis tu sliku juga i mirna Bosna! I onda nema prozivanja, zezancija i slicno... Pa je li tako?

hajte vi ja ne mogu od smjeha

PamtujemUPS je napisao/la:Hajde strauss umjesto sto pametujes lakse ce biti svima da okacis tu sliku juga i mirna Bosna! I onda nema prozivanja, zezancija i slicno... Pa je li tako?

Vjeruj mi da ništa ja ne pametujem, sasvim normalno komuniciram, a ako su tebi neke riječi prekomplicirane i nerazumljive slobodno ti priupitaj. Ako nečeš ovdje javno ima PP...

ti fakat dosadan stolica ima dovoljno,bilo ih je i na gradskom stadionu dok stoka nije pocupala al hajde...UPS je napisao/la:Hajde strauss umjesto sto pametujes lakse ce biti svima da okacis tu sliku juga i mirna Bosna! I onda nema prozivanja, zezancija i slicno... Pa je li tako?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ljudi pustite se prepucavanja,eh sad iskreno ja bih volio da Kerla pakas potpise za Kajzeslautern ili tamo nekoga,a od njegovih para dovedemo Asima Skaljica ili djabe ako mu ugovor istice momak je beton majke mi....
HahahahahaSeyo_TM je napisao/la:
ako ti bude komplikovano, posaljem ti ja link za "Brojalica for dummies"

Nemoj ga više majke ti.... grehota
Zasto sticem dojam da od vas covjek fakat ni za sta ne moze dobiti tacan odgovor. Hajde sto sticem ja, ali to isto moze steci i kolega ambrozije kome takodjer niste odgovorili? Opet kazem, lakse je postati jednu sliku i odgovoriti covjeku u vezi trnasa nego pisati stranice i stranice nebuloza i pokusaja nekakvih postapalica. Stice se dojam da to namjerno radite, svjesno izbjegavate odgovore... 

- bistrikboy
- Kontakt:
Kada su se postavljale stolice na juznu tribinu je postavljeno 2919 stolica...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
u vogoscuu pa broji !! ako imas sta ...UPS je napisao/la:Zasto sticem dojam da od vas covjek fakat ni za sta ne moze dobiti tacan odgovor. Hajde sto sticem ja, ali to isto moze steci i kolega ambrozije kome takodjer niste odgovorili? Opet kazem, lakse je postati jednu sliku i odgovoriti covjeku u vezi trnasa nego pisati stranice i stranice nebuloza i pokusaja nekakvih postapalica. Stice se dojam da to namjerno radite, svjesno izbjegavate odgovore...
i da imamo 3 stolice na jugu ..ali su brate Nase !!
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
yebo derbi bez prepucavanjazorz je napisao/la:Ljudi pustite se prepucavanja....

- bistrikboy
- Kontakt:
Stid me ovoga u sredini 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Neizbježna baza koridaša pred svaki derby.

Da pogodim - vas jug?Strauss je napisao/la:Neizbježna baza koridaša pred svaki derby.
Onaj dio gdje 'dosta raje stoji sa strane'?