Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ako si me dobro razumio gore,dakle,ja želim obojicu u igri,Caceres stoper desno i Licht krilo.
Licht je svakako desni bek koji užasno voli igru ka naprijed i ako bi se realno gledalo on je bolji u ofanzivi nego u defanzivi.
Pepe je u krizi tako da nam treba Licht da probija stranu,Caceres ima bolji šut,ali je Licht za nijansu prodorniji igrač. Caceres nam svakako treba nazad da čuva lavezzia.
Licht je svakako desni bek koji užasno voli igru ka naprijed i ako bi se realno gledalo on je bolji u ofanzivi nego u defanzivi.
Pepe je u krizi tako da nam treba Licht da probija stranu,Caceres ima bolji šut,ali je Licht za nijansu prodorniji igrač. Caceres nam svakako treba nazad da čuva lavezzia.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@SoloJuve26
Ma kakvi oni, oni sve ovo previše lično shvataju, a ja ih samo ložim iz zezancije.
Napravit ću ja još jedan profil i njih ću sve ignorisati.
Što kaže @Oxygen Ova 3-5-2 formacija se uopšte ne treba igrati, jedino ovako po potrebi, protiv intera je to bio pravi potez, a i vjerovatno će tako biti i protiv Napolija, a ako dobijemo tu tekmu ne znači da tu formaciju trebamo igrati i protiv Palerma jer samo sa 4-3-3 najjači što jest jest.
Ma kakvi oni, oni sve ovo previše lično shvataju, a ja ih samo ložim iz zezancije.

Napravit ću ja još jedan profil i njih ću sve ignorisati.

Što kaže @Oxygen Ova 3-5-2 formacija se uopšte ne treba igrati, jedino ovako po potrebi, protiv intera je to bio pravi potez, a i vjerovatno će tako biti i protiv Napolija, a ako dobijemo tu tekmu ne znači da tu formaciju trebamo igrati i protiv Palerma jer samo sa 4-3-3 najjači što jest jest.

Ž '21!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Oxygen je napisao/la:Ako si me dobro razumio gore,dakle,ja želim obojicu u igri,Caceres stoper desno i Licht krilo.
Ma jok ova trojka nazad sto je Gazetta stavila moze proci mislim da se Bonucci malo popravio pa eto vrijeme da se da opet dadne sansu ...
Pitanje je sada hocel jednom proraditi nasi napadaci... ako bude penal volio bi da dadnu Buffonu da suta

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Idealno bi bilo da zaigraju oba, mada cisto sumnjam da ce tako biti. Recimo da bude ovako:
--------------------Buffon-
--------Caseres---barzagli----Chielini
----Lich---Vidal---Pirlo---March---De Cegle
--------------Matri---Mirko
Idealno bi bilo da zaigraju oba, mada cisto sumnjam da ce tako biti. Recimo da bude ovako:
The Old Lady is back on TOP...
radije bi da Caceres igara naprijed, jer bolje centrira od Lichta, koji nekad promasi cio sesanesterac.Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...

Bukvar je napisao/la:@SoloJuve26
Ma kakvi oni, oni sve ovo previše lično shvataju, a ja ih samo ložim iz zezancije.![]()
![]()
Napravit ću ja još jedan profil i njih ću sve ignorisati.![]()
druze poludjeli su sto si se vratio al ne daj se uz tebe smo

a sto se tice tekme protiv napolia bice teska tekma to sigurno al mislim da bi trebali igrai 4-3-3 formaciju jer oni ce igrati otvoreno a to nam odgovara i naravno nasa pobjeda

- SoloJuve26
- Kontakt:
Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Haj moze i to proci samo eto volio bi da Il Capitano pocne zasluzijo je .. Matriju se bas nece, dobivam Amauri vibracije
Vala što jest jest, bekovi nam imaju katastrofalan centaršut, ali i to je blaga riječ kakav ima Pepe.
Evo kako Gigi izvodi penale. Njegov penal je na 2:26.
[youtube][/youtube]
Evo kako Gigi izvodi penale. Njegov penal je na 2:26.

[youtube][/youtube]
Ž '21!
dvoumio sam se ko bi bio ispred koga. Nego kontam posto je Caseres po vokaciji stoper da mu je mjesto u odbrani sa 2 dva stopera. Zaista bi volio vidjeti ovakav sastav...Buffon je napisao/la:radije bi da Caceres igara naprijed, jer bolje centrira od Lichta, koji nekad promasi cio sesanesterac.Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Gdje su Estagaribia i Giacherin, nisu vise u drugom planu? Sta tek reci za Krasica i Eliu...
Ja mislim da bi ovo trebala biti utakmica Vučinića, jer ako ne može protiv stopera Napolija, protiv koji onda moze
, ipak i njemu bolje leži kad igra ovako unutra, nego na krilu, ali ja se nadam da će Capitano dobiti ponovo 20-tak minuta
. Samo da M-V-P u sredini bude na visina zadatka i sve 5
. Ovim igračima prijeti suspenzija ne igranja protiv Palerma:
Matri (3)
Barzaglie (3)
Vidal (9)
Bonucci (7)
Vučinić (3)
Đakerini (3)
Bilo bi dobro da se ove kartoni pametno čiste, da ne bi u bitnim utakmicama ostali bez važni igrača, ali Vidal je mašina 9, nakon 10 i na 12 ide utakmica suspenzije, on se bas mora cuvati i od 13 svaki slijedeći je utakmica suspenzija, koliko sam pročitao

Matri (3)
Barzaglie (3)
Vidal (9)
Bonucci (7)
Vučinić (3)
Đakerini (3)
Bilo bi dobro da se ove kartoni pametno čiste, da ne bi u bitnim utakmicama ostali bez važni igrača, ali Vidal je mašina 9, nakon 10 i na 12 ide utakmica suspenzije, on se bas mora cuvati i od 13 svaki slijedeći je utakmica suspenzija, koliko sam pročitao

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 29 mar 2012, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
IJa sam se bas pito dje nestade Gia ipak je to bio jedan od omiljeni igraca Contea-..Viking je napisao/la:dvoumio sam se ko bi bio ispred koga. Nego kontam posto je Caseres po vokaciji stoper da mu je mjesto u odbrani sa 2 dva stopera. Zaista bi volio vidjeti ovakav sastav...Buffon je napisao/la:radije bi da Caceres igara naprijed, jer bolje centrira od Lichta, koji nekad promasi cio sesanesterac.Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Gdje su Estagaribia i Giacherin, nisu vise u drugom planu? Sta tek reci za Krasica i Eliu...
Krasic je zavrsio svoje a mislim da je i Elia....
Ja se uzdam u juventusovu sredinu, koja igra maestralno ove sezone. Kljuc pobjede lezi u njihovoj raspolozenosti...
Pirlo, Marcha i Vidal, zlatni momci...
Pirlo, Marcha i Vidal, zlatni momci...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bas sam razmisljo neki dan o Pirlu, zar je moguce da je ovoliko odigro tekmi. Sjecam se sprva kad smo se bojali da nece moci izdrzati al evo bogami jos malo i gotova sezona..
Ja iskreno nikad nisam ni sumnjao u Pirla, ipak je to svjetska klasa, a Conte je odlično fizički pripremio igrače.
Odbrana Napolija je katastrofa, jednostavno 3 ista igrača igraju čitavu sezonu, Campagnaro vjerovatno neće igrati, dok je Aronica u strašnom padu forme iz utakmice u utakmicu je lošiji, a i stigao ih je umor. Tu vidim našu šansu. Olako primaju golove iz prekida, a mi smo dobri u skok igri i treba se taj segment iskoristiti.
Vučinićeva genijalnost bi trebala doći do izražaja, ako se sjetimo on je i u Napulju odigrao odličnu utakmicu.
Odbrana Napolija je katastrofa, jednostavno 3 ista igrača igraju čitavu sezonu, Campagnaro vjerovatno neće igrati, dok je Aronica u strašnom padu forme iz utakmice u utakmicu je lošiji, a i stigao ih je umor. Tu vidim našu šansu. Olako primaju golove iz prekida, a mi smo dobri u skok igri i treba se taj segment iskoristiti.
Vučinićeva genijalnost bi trebala doći do izražaja, ako se sjetimo on je i u Napulju odigrao odličnu utakmicu.
Ž '21!
Odigrao 2507 minuta u 26 utakmica, cini mi se...SoloJuve26 je napisao/la:Bas sam razmisljo neki dan o Pirlu, zar je moguce da je ovoliko odigro tekmi. Sjecam se sprva kad smo se bojali da nece moci izdrzati al evo bogami jos malo i gotova sezona..
Od toga je samo 2x zamjenjen i to:
protiv Leccea u 87 min i Novare u 80...
Ne znam odakle tolika snaga ovom igracu, jos sto je uvijek pod flasterom 1 ili vise igraca....
Trce Marchisio i Vidal za sebe i za njega. To i krasi ovu ekipu, pravi tim !
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Tuttosport piše da ćemo sigurno igrati 3-5-2 formaciju, navodno Conte želi da njegova ekipa ima posjed lopte, a ova formacija je vrlo fleksibilna i omogučava igru kratkih pasova, a to je upravo način na koji Conte želi da se suprostavi Napoliju. U napadu je jedino siguran Vučinić, po meni bi najbolje bilo s njim u paru staviti Matrija ili Quagliarellu i u posljednji pola sata ili 20 minuta ubaciti Del Piera, dakle primjeniti isti recept kao protiv intera.
Neophodna nam je pobjeda kako bi zacementirali tu drugu poziciju i mogli se posvetiti borbi za Scudetto jer će Milanu u mislima biti utakmica protiv Barcelone, a igraju protiv opasne Catanie koja igra najbolju sezonu u historiji kluba.
Neophodna nam je pobjeda kako bi zacementirali tu drugu poziciju i mogli se posvetiti borbi za Scudetto jer će Milanu u mislima biti utakmica protiv Barcelone, a igraju protiv opasne Catanie koja igra najbolju sezonu u historiji kluba.
Ž '21!
Šta mai škafičkafnjače?
Ovo kolo može biti trenutak istine,mi moramo dobiti,a prije toga ac penal gostuje Cataniji koja igra odlično ove sezone.
No,ne bi me iznenadilo da se oni sagnu njima i da im pri tome naravno bergonzi pomogne sa njihovim omiljenim oružjem ili ti ga penalom naravno.
Sve smo manje-više napisali za naš meč,slažem se sa formacijom od @Vikinga,pošto već moramo igrati 3-5-2,to je upravo onih 11 kojih želim vidjeti.
Što se tiče @pdf-a serie A,potpuno rasulo je nastupilo izgleda,ja prijavio adminu postove,nema sankcija,@Buffon je izvrijeđan i tako u nedogled,apsolutno dvostruki aršini ovdje vladaju.
Sarajlija više nije moderator,4-5 Juventina banovano,sada ne znam ni ko se brine o ovom pdf-u!?
Montaža sa VS,rezervni dres:

Amici di nessuno!

Ovo kolo može biti trenutak istine,mi moramo dobiti,a prije toga ac penal gostuje Cataniji koja igra odlično ove sezone.
No,ne bi me iznenadilo da se oni sagnu njima i da im pri tome naravno bergonzi pomogne sa njihovim omiljenim oružjem ili ti ga penalom naravno.
Sve smo manje-više napisali za naš meč,slažem se sa formacijom od @Vikinga,pošto već moramo igrati 3-5-2,to je upravo onih 11 kojih želim vidjeti.
Što se tiče @pdf-a serie A,potpuno rasulo je nastupilo izgleda,ja prijavio adminu postove,nema sankcija,@Buffon je izvrijeđan i tako u nedogled,apsolutno dvostruki aršini ovdje vladaju.
Sarajlija više nije moderator,4-5 Juventina banovano,sada ne znam ni ko se brine o ovom pdf-u!?
Montaža sa VS,rezervni dres:

Amici di nessuno!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Vidim zalomilo se na ovom pdf-u
Čitaju se nekakvi Bukvari... neka, neka... treba dušmani da ponove gradivo
Buffon
Caceres Barzagli Chiellini
Licht Vidal Pirlo Marchisio De Ceglie
Matri Vučinić
ako treba 3-5-2 onda ova mislim da je najboljŠa...
kasnije probati Quagliarelu i Del Piera da stara kuka na iskustvo to odradi.
Neće nam biti lahko nimalo...
šta oni tamo spominju da Ibra neće igrati protiv Catanie???
Moje mišljenje i ako ne bude igrao neče to biti nenadoknadiv hendikep, mada crk'o bih kad bih slagao da ne bih volio da zijane bod(ove).

Čitaju se nekakvi Bukvari... neka, neka... treba dušmani da ponove gradivo

Buffon
Caceres Barzagli Chiellini
Licht Vidal Pirlo Marchisio De Ceglie
Matri Vučinić
ako treba 3-5-2 onda ova mislim da je najboljŠa...
kasnije probati Quagliarelu i Del Piera da stara kuka na iskustvo to odradi.
Neće nam biti lahko nimalo...
šta oni tamo spominju da Ibra neće igrati protiv Catanie???
Moje mišljenje i ako ne bude igrao neče to biti nenadoknadiv hendikep, mada crk'o bih kad bih slagao da ne bih volio da zijane bod(ove).
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Chelsea i City će se suočiti sa konkurencijom za angažovanje Napolievog napadača Edinsona Cavania pošto je za njega interes pokazao i Juventus.
Napadač Napolia će sigurno biti medju najtraženijim igračima na ljeto kada se prelazni rok otvori. Do sada se mislilo da su City i Chelsea jedini u utrci za usluge ovog igrača. Međutim, prema pisanju ****** u utrku se uključio i Juventus koji želi Urugvajca zadržati u Italiji.
Juventus je bio impresivan ove sezone u Serie A i trenutno se bore sa Milanom za Scudettom, ali previše utakmica su odigrali neriješeno pa su sada u potrazi za novim napadačem.
Napoliev predsjednik De Laurentis je u više navrata izjavio da će Cavani biti prodan samo za nevjerovatnu ponudu, a cifra od 80 milliona se najčešće spominje.
Medjutim to nije omelo Juve i trener Antonio Conte je zatražio od direktora da pronadju način da angažuju Cavania.
Neka kriketaš i plavušan Elkann iskesa lovu, malo pusti mlade i kriket na miru pa se posveti onom što bi mu trebalo biti najvažnije - vraćanje Juventusa u sam vrh.
Matador bi nam legao k'o hodži burek.
Napadač Napolia će sigurno biti medju najtraženijim igračima na ljeto kada se prelazni rok otvori. Do sada se mislilo da su City i Chelsea jedini u utrci za usluge ovog igrača. Međutim, prema pisanju ****** u utrku se uključio i Juventus koji želi Urugvajca zadržati u Italiji.
Juventus je bio impresivan ove sezone u Serie A i trenutno se bore sa Milanom za Scudettom, ali previše utakmica su odigrali neriješeno pa su sada u potrazi za novim napadačem.
Napoliev predsjednik De Laurentis je u više navrata izjavio da će Cavani biti prodan samo za nevjerovatnu ponudu, a cifra od 80 milliona se najčešće spominje.
Medjutim to nije omelo Juve i trener Antonio Conte je zatražio od direktora da pronadju način da angažuju Cavania.
Neka kriketaš i plavušan Elkann iskesa lovu, malo pusti mlade i kriket na miru pa se posveti onom što bi mu trebalo biti najvažnije - vraćanje Juventusa u sam vrh.
Matador bi nam legao k'o hodži burek.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.