Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
Buducnost u Skandinaviji. U Evropi to nikad nece zazivjeti, Evropa je leglo kriminala, Italijane, Spanjolce, istocnjake, Balkance nikad niko nece natjerati na kartice.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:25
To je buducnost jednostavno, u Svedskoj se isto bas manje keš koristi. U Berlinu i Kelnu imate autonomni Rewe gdje samo udjete, uzmete sta vam treba i izadjete. Sve radi preko app i tu se obracunava. U Kini je vec druga prica, oni placaju 99 % stvari mobitelima, cak ulicnu hranu kad uzmete, mozete platiti smartom. Tako vec 5 godina. Ekstra stvari i buducnost i drzave tako vise kontrolisu stvari, manje maliverizacija i svega.
Znam kako je kad si loš od alkohola , ovako mi nikad nije biloharden je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:36Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
![]()
On k'o ovaj mi jedan poznanik Vedran, popije u kafani Boga-oca, i na kraju pojede McD ili Jackinthebox, ujutru muka kae "joj nije mi onaj sendvic dobro lego"harden je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:36Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
![]()
Od jarana drug, olešio se ko majka. Ustaje mamuran ujutro, žedan. Uzima kolu, popije dva gutljaja, okrene se u stranu i povrati boga oca. Briše se i govori "**** ti kolu, neću je više nikad popit"alemsa je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:06On k'o ovaj mi jedan poznanik Vedran, popije u kafani Boga-oca, i na kraju pojede McD ili Jackinthebox, ujutru muka kae "joj nije mi onaj sendvic dobro lego"harden je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:36Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
![]()
![]()
Nema tu mozes ne mozes, natjeras se. Ujutru ako ustanem i vidim da boli glava/mahmuran, nazor povratim i odma prodje sve, dobar k'o lampa. Prije sam mahmuro po cijeli dan, izlezavo se, muka, sve ti mrsko, nizasta nisi, dan mi propadne. Kasnije odma ujutru ako vidim da aludira na to, pravo wc solja povratim i cao.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 23:25Zavidim ljudima koji mogu da povrate. Lakse im 100 puta.
Aha, nisam znao da domaća firma mora biti pretplaćena za gradnju autoputa. Zanimljivo.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:20Ja sam bio onaj sto je pametovaoMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:21E vidim onaj jedan pametuje, kao ne možeš podrediti njih i naspa me baš interesuje zbog čega ne možeš.
![]()
Naravno da se ne moze porediti drzava koja ima jednu vecu firmu koja gradi autoputeve (Euroasfalt) i drzavu koja ima 1 000 takvih firmi.
Samo ukucaj na google Zahiragića, onda ide samo od sebe.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 23:25Zavidim ljudima koji mogu da povrate. Lakse im 100 puta.
Ako si prošao sigurno dolazi , ne sekiraj se
samo kod Inter Auta / Mercatora imaš kameru, iz tog pravca prema donjem dijelu grada.
Neistinu pišeš . Ako je vozio 61 onda stiže kazna , ako je vozio 60 i ispod onda nema kazne .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 22:46samo kod Inter Auta / Mercatora imaš kameru, iz tog pravca prema donjem dijelu grada.
Ako misliš na BCC (Bingo City Centar), nema tu nigdje kamera, mada ima sad radara kamion što postave patrole na ostrvu ili negdje, ako nisi vidio onda ih vjerovatno nije bilo
Ako si vozio 61 ili ispod vjerovatno ništa onda od kazne, jer je 50 ograničenje
Samo ovdje je taj fiksni radar što radi 0/24 u Tuzli
U pravu si, nešto sam u podsvijesti mislio da se i ta jedinica toleriše, moja greškabombaysaphire je napisao/la: ↑14 jan 2023, 22:50Neistinu pišeš . Ako je vozio 61 onda stiže kazna , ako je vozio 60 i ispod onda nema kazne .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.