Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Prije dvije godine okupio nas haver iz osnovne , fino se popilo i hajmo kući ... Naravno gladni , nas četvorica đe ćemo jesti , ma reko neću niđe oni hajmo kod Taleta , ma nema šanse rekoh oni haj haj hajde , haj na kraju zbog vas idemo . Uzmem pljeskavicu , majko draga onako baš pijan jedem a ono meso trološe , znači nemoguće koliko je odvratno ... Pojedem 3-4 zalogaja , prilazi cuko izvadim pljeskavica i bacim mu je , on je pomirisa i samo se okrenu
Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Buducnost u Skandinaviji. U Evropi to nikad nece zazivjeti, Evropa je leglo kriminala, Italijane, Spanjolce, istocnjake, Balkance nikad niko nece natjerati na kartice.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:25
To je buducnost jednostavno, u Svedskoj se isto bas manje keš koristi. U Berlinu i Kelnu imate autonomni Rewe gdje samo udjete, uzmete sta vam treba i izadjete. Sve radi preko app i tu se obracunava. U Kini je vec druga prica, oni placaju 99 % stvari mobitelima, cak ulicnu hranu kad uzmete, mozete platiti smartom. Tako vec 5 godina. Ekstra stvari i buducnost i drzave tako vise kontrolisu stvari, manje maliverizacija i svega.
Skandinavija, Luxemburg i Svica jedino mogu preci na sistem bez gotovine.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Znam kako je kad si loš od alkohola , ovako mi nikad nije biloharden je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:36Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
![]()
Jednom sam se otrovao od tompusa , ubila me dominikanka
Majke mi tompus kao pendrek , probaću naći sliku ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
On k'o ovaj mi jedan poznanik Vedran, popije u kafani Boga-oca, i na kraju pojede McD ili Jackinthebox, ujutru muka kae "joj nije mi onaj sendvic dobro lego"harden je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:36Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 13 jan 2023, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Kad god sam nešto jeo poslije alkohola sam se pokajao. 
Od jarana drug, olešio se ko majka. Ustaje mamuran ujutro, žedan. Uzima kolu, popije dva gutljaja, okrene se u stranu i povrati boga oca. Briše se i govori "**** ti kolu, neću je više nikad popit"alemsa je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:06On k'o ovaj mi jedan poznanik Vedran, popije u kafani Boga-oca, i na kraju pojede McD ili Jackinthebox, ujutru muka kae "joj nije mi onaj sendvic dobro lego"harden je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:36Sreca ovo je od mesa, ne od alkoholabombaysaphire je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:35Sutra ustao loš drama , hladno mi a ljeto , muka mi a ne mogu da povratim , ne mogu da stojim ne mogu da sjedim najgore stanje ikad , yebem li mu mrtve kakvo meso on koristi![]()
![]()
![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zavidim ljudima koji mogu da povrate. Lakse im 100 puta.
Nema tu mozes ne mozes, natjeras se. Ujutru ako ustanem i vidim da boli glava/mahmuran, nazor povratim i odma prodje sve, dobar k'o lampa. Prije sam mahmuro po cijeli dan, izlezavo se, muka, sve ti mrsko, nizasta nisi, dan mi propadne. Kasnije odma ujutru ako vidim da aludira na to, pravo wc solja povratim i cao.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 23:25Zavidim ljudima koji mogu da povrate. Lakse im 100 puta.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Aha, nisam znao da domaća firma mora biti pretplaćena za gradnju autoputa. Zanimljivo.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:20Ja sam bio onaj sto je pametovaoMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:21E vidim onaj jedan pametuje, kao ne možeš podrediti njih i naspa me baš interesuje zbog čega ne možeš.
![]()
Naravno da se ne moze porediti drzava koja ima jednu vecu firmu koja gradi autoputeve (Euroasfalt) i drzavu koja ima 1 000 takvih firmi.
- ASD
- Kontakt:
Samo ukucaj na google Zahiragića, onda ide samo od sebe.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 23:25Zavidim ljudima koji mogu da povrate. Lakse im 100 puta.
Ocekujem hitnu osudu dscilea
https://www.klix.ba/vijesti/bih/skandal ... /230114035
https://www.klix.ba/vijesti/bih/skandal ... /230114035
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da ali ne, gume u Sarajevu-
I found freedom. Losing all hope was freedom.
" ? ? на '?
" ? & на " по ?, онај $ " """?
% ' & црвено " пар $, " % " & ?...
$: " ' оног $ &. " ' " 60 на сат, " он је " ? спор $ је ' $ црвено.
" ? & на " по ?, онај $ " """?
% ' & црвено " пар $, " % " & ?...
$: " ' оног $ &. " ' " 60 на сат, " он је " ? спор $ је ' $ црвено.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ako si prošao sigurno dolazi , ne sekiraj se
Nekad u par dana , nekad za 2 mjeseca a nekad za godinu .
- baboedindzeko09
- Kontakt:
samo kod Inter Auta / Mercatora imaš kameru, iz tog pravca prema donjem dijelu grada.
Ako misliš na BCC (Bingo City Centar), nema tu nigdje kamera, mada ima sad radara kamion što postave patrole na ostrvu ili negdje, ako nisi vidio onda ih vjerovatno nije bilo
Ako si vozio 61 ili ispod vjerovatno ništa onda od kazne, jer je 50 ograničenje
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Vala najpametnije , bravo za admina ili moderatora , debilima značaj davati nema potrebe !
Bravo za reakciju

Bravo za reakciju
? на $.
" % '. " ? $, & сто посто ? & ?, ја - " црвеног. $ ? сутра. ? " је ? ? ? " ' &... " " $ црвено $ ' " опет " %.
$ & $ ' & &...
" % '. " ? $, & сто посто ? & ?, ја - " црвеног. $ ? сутра. ? " је ? ? ? " ' &... " " $ црвено $ ' " опет " %.
$ & $ ' & &...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Neistinu pišeš . Ako je vozio 61 onda stiže kazna , ako je vozio 60 i ispod onda nema kazne .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 22:46samo kod Inter Auta / Mercatora imaš kameru, iz tog pravca prema donjem dijelu grada.
Ako misliš na BCC (Bingo City Centar), nema tu nigdje kamera, mada ima sad radara kamion što postave patrole na ostrvu ili negdje, ako nisi vidio onda ih vjerovatno nije bilo
Ako si vozio 61 ili ispod vjerovatno ništa onda od kazne, jer je 50 ograničenje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo ovdje je taj fiksni radar što radi 0/24 u Tuzli
U pravu si, nešto sam u podsvijesti mislio da se i ta jedinica toleriše, moja greškabombaysaphire je napisao/la: ↑14 jan 2023, 22:50Neistinu pišeš . Ako je vozio 61 onda stiže kazna , ako je vozio 60 i ispod onda nema kazne .
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Slatinash_7 i 38 gostiju.