FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Menadzeri - najgora stvar koja postoji u fudbalu. Ko je sve menadzer u pm..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:@Totti, koliko je još sati ostalo?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako nece da igra ni pod razno mu dat raskid nek trune,pa nek se zali Uefi da im se smiju jer razloga nemaju
- ThrillerHz
- Kontakt:
Livak je ubleha, to je do sad trebalo biti jasno. Prije će Alispahić eksplodirat nego on. Jedino što nećemo biti u velikom minusu ako bude pozivan u reprezentaciju.
Crnkić ima tri opcije, izvinjenje navijačima - ograditi se od izjave menadžera, druga je suspenzija - tribine i treća pristojno obeštećenje od strane nekog kluba na račun FK Sarajevo. Upravo, četvrte opcije nema.
HOĆEMO POJAČANJA, jer nemamo ni blizu dovoljno kvalitetan igrački kadar, nećemo da se hvatamo u oktobru/novembru za glavu sa pričom, da se samo pregura ova sezona, cilj je Evropa, mijenjaj trenera i sl.
Centralni i ofanzivni (osim ako Dulja ne produži
) vezni su prioritet svih prioriteta.
Saidu ponuditi novo smanjenje plate i da se javno čuje odgovor. Guliš nas majstore, nema smisla, imaš li obraza?
Crnkić ima tri opcije, izvinjenje navijačima - ograditi se od izjave menadžera, druga je suspenzija - tribine i treća pristojno obeštećenje od strane nekog kluba na račun FK Sarajevo. Upravo, četvrte opcije nema.
HOĆEMO POJAČANJA, jer nemamo ni blizu dovoljno kvalitetan igrački kadar, nećemo da se hvatamo u oktobru/novembru za glavu sa pričom, da se samo pregura ova sezona, cilj je Evropa, mijenjaj trenera i sl.
Centralni i ofanzivni (osim ako Dulja ne produži

Saidu ponuditi novo smanjenje plate i da se javno čuje odgovor. Guliš nas majstore, nema smisla, imaš li obraza?
Samo naprijed Saraj'vo!
Sto se tice Saida glupo je vise trositi rijeci na njega. Ono sto on moze uraditi, da nam svima pokaze da nismo u pravu, da se steše u svakom smislu, da bar vidimo da mu je na neki način znači ovaj klub. Al čisto sumnjam da će se to desiti...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Supak ima fb stranicu i preko nje gura crnkica i kadusica(i ramovica) u kaiserslautern, napisao knjigu teksta kao slobodni igraci , bla,bla....objava 29.05.
**** li mu sve pogano...poziv za raju da mu napisu koju na njemackom i da ga provale...
https://www.facebook.com/DemirHotic/
**** li mu sve pogano...poziv za raju da mu napisu koju na njemackom i da ga provale...
https://www.facebook.com/DemirHotic/
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta ovaj sve pise.
Kadusic i Crnkic to je Alves i Robben.
kaze Crnkic imao ugovor u rukama za Kaiserslauternu ali naj kraju nisu ga potpisali.

Pa vidio si komentare za crnkica, nije ovaj za kaiserslautern, sumnjam, lose se krece...nisu toliki levati jbg...Zukanovic je napisao/la:Sta ovaj sve pise.![]()
kaze Crnkic imao ugovor u rukama za Kaiserslauternu ali naj kraju nisu ga potpisali.
Nego za kadusica mi je vise...**** on sve svoje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zukanovic je napisao/la:Sta ovaj sve pise.![]()
Nebih se čudio sa su tzv prijetnje Crnkiću njegova režija.

Rustem se ne vraca, veli....

- Evolution87
- Kontakt:
Zasto ne stize SMS da he hrustemovic bivsi kad nam je to za sad najvece pojacanje 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije mićo bezze došo, ubjedjen sam da ce on startat...hajmo za rustema dovest Brkića ili tog ex-olimpic, bit ćemo jači za 20% u startu...i još 10-ku i špica pa da ko ljudi gledamo kako umiru na jahorini 

-
- Kontakt:
sto ne ponuditi slobodi rustemovica i nesto para za ordagica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rustemović je obavijestio klub da se neće vraćati na Koševo, a šta će definitivno biti vidjet će se u narednim danima.
Hvala ti boze

Hvala ti boze

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Tako nas izadje skuplje, recimo ovako ponudis (lupam)100k za Ordagu a onako Rustema+175k za Ordagukraljlavova je napisao/la:sto ne ponuditi slobodi rustemovica i nesto para za ordagica

MortemHz je napisao/la:Rustemović je obavijestio klub da se neće vraćati na Koševo, a šta će definitivno biti vidjet će se u narednim danima.
Hvala ti boze![]()
![]()

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Prelijepe vijesti za bordo naciju jutros...napusta nas Obi Van Kenobi,nikad se ne vratio nase molbe su uslisene. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Teško da ćemo ovog ljeta imati veće pojačanje od ove vijestiMortemHz je napisao/la:Rustemović je obavijestio klub da se neće vraćati na Koševo, a šta će definitivno biti vidjet će se u narednim danima.
Hvala ti boze![]()
![]()

Meni ovo sve izgleda kao veliko rasulo. Dulja, Crnkić, Rustemović, Kovačevic, Bekić, Balić, Hodžic su digli sidro ili to planiraju. Ovo je pola prve postave. Šta nam ostaje ? Lelić, Livak, Kuzmanović, Hebib.. Niti jedan igrač nije renome Sarajeva. Da je ovo postava Radnika bilo bi respektabilno. Sumnjam da ovo ide na bolje. Pojačanja ni na vidiku, ne znamo ni čime raspolažemo, Čala dovodi samo igrače koje je trenirao... meni ovo lose izgleda 

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 55 gostiju.