Protok mahalskih je skroz začepljen. Jedino da @Majkla vratimo na temu.ajdohordas je napisao/la:Hebo majku, nikakvih mahalskih, pa ubi me ovo iščekivanje... Do sad su se bar bugari spominjali, a sad niko ništa.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Protok mahalskih je skroz začepljen. Jedino da @Majkla vratimo na temu.ajdohordas je napisao/la:Hebo majku, nikakvih mahalskih, pa ubi me ovo iščekivanje... Do sad su se bar bugari spominjali, a sad niko ništa.
Sjećamo se kako su on i Kadušić demantovali ono za plate. Hoće govance da ide slobodnih papira i ovo je taktika. I za Rustema i palijaše mi sve smrdi od početka. Patetika da se raja sažali.DBR1987 je napisao/la:Sve si rekao sto i ja mislim ... cime se ljudi sve sluze fujmuhamedhulk je napisao/la:Kakvi pritisci za free papire. Strasno! Ne dati mu papire ni pod razno!!! Ima da nazulja guzu na tribini, ako nece menadzer da mu nadje Klub koji ce platiti papire.
Da Bog da mu prisjelo, mislim na menadzera ovog.![]()
Kontaju namazani.... ja bi ih naguzio u inat.... **** seljinomather mu njegovu ...
Ogadi mi i Crnkica cim on ovo ne demantuje znaci zajedno su u ovim gnusnim taktikama![]()
Sve se može fino riješiti. Ovaj mu tuljan od menadžera neka iskesira 200 milja eura za papire i neka ga onda vodi gdje god hoce. U protivnom, sve sada da i dodje na prozivku ja bih ga posla da trenira sa pjetlicima. Sve dok mu se menadžer javno ne izvini klubu za razna baljezganja preko raznih portala i novina. Ovome se mora stati u kraj, a ovo je izvanredna prilika. Pogledajte šta uradi Milan ovom Donarumi i kasnije neće nikome pasti na pamet da se igra s njima. Mada je i nasa uprava dosta pridonijela ovome. Valjda će se sad dohavizati da im se ne bi ponavljali razni Crnkici, Duljevici, Kovacevici i ostali. Mora se ranije reagovati...pitic je napisao/la:Nema ovo veze sa strahom to je prezentacija samo za javnost, nego više ne želi da igra za Sarajevo ili menadžer želi da ga izvuče iz PLBiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.