Evolution87 je napisao/la:Hrustemovicev maliSiouxLukavac je napisao/la:Sezona 2029/2030, veznjak došao na Koševo na prozivku
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evolution87 je napisao/la:Hrustemovicev maliSiouxLukavac je napisao/la:Sezona 2029/2030, veznjak došao na Koševo na prozivku
Hahahahh, a Saidov na klupiEvolution87 je napisao/la:Hrustemovicev maliSiouxLukavac je napisao/la:Sezona 2029/2030, veznjak došao na Koševo na prozivku
Deba mali, jede krofnu, a neće na gol.SiouxLukavac je napisao/la:Hahahahh, a Saidov na klupiEvolution87 je napisao/la:Hrustemovicev maliSiouxLukavac je napisao/la:Sezona 2029/2030, veznjak došao na Koševo na prozivku
Majke mi moje, taman krenuo da psujem, vidim ovaj post! Sad ću se iskontrolisati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Joj sad kad Joker krene da psuje, Hilmo nemoj da brises postove da pregledam ujutru kad ustanem.
Joker, mi smo ba jadovi, mi smo krivi, sa nama se igra kako ko hoće. Čuj neće se pojaviti, i ne treba, ali zato bi meni sjedio kući godinu dana. Neka mu menadžer preda i u Strazbur ali bi ga suspendovao dok se ne završi proces. Mada poznavajući nas mi ćemo mu dati papire jer mi smo merhametli. Zato i nije čudo da se razni menadzercici igraju sa nama. Naši u upravi razgovaraju o produzenju ugovora kada isti istekne, a ne godinu prije isteka, potpisuju neke ugovore 1+2 kao da je nes kafa. Mi smo drug krivi, niko drugi. Vide jadovi da mogu pa i rade što rade. Klub je iznad svega, iznad Duljevica, Crnkica, Bekica, Radovaca i svih ostalih, e kada nije klub iznad desava se ovo.joker90 je napisao/la:Majke mi moje, taman krenuo da psujem, vidim ovaj post! Sad ću se iskontrolisati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Joj sad kad Joker krene da psuje, Hilmo nemoj da brises postove da pregledam ujutru kad ustanem.A preplašenom Crnkiću želim što kraću karijeru i sve najgore kao i smradu koji ga zastupa.
Sve se slažem i potpisujem. Pokušao bih ovom smradu što više zagorčati život. Ono se nešto fol boji, kud mu nisu koljena ispalijali nakon promašaja u Lištici, **** mu materina pogana! Sad vidiš što sam ja shizofreničar, a i kako neću biti za kog navijam.Chlan je napisao/la:Joker, mi smo ba jadovi, mi smo krivi, sa nama se igra kako ko hoće. Čuj neće se pojaviti, i ne treba, ali zato bi meni sjedio kući godinu dana. Neka mu menadžer preda i u Strazbur ali bi ga suspendovao dok se ne završi proces. Mada poznavajući nas mi ćemo mu dati papire jer mi smo merhametli. Zato i nije čudo da se razni menadzercici igraju sa nama. Naši u upravi razgovaraju o produzenju ugovora kada isti istekne, a ne godinu prije isteka, potpisuju neke ugovore 1+2 kao da je nes kafa. Mi smo drug krivi, niko drugi. Vide jadovi da mogu pa i rade što rade. Klub je iznad svega, iznad Duljevica, Crnkica, Bekica, Radovaca i svih ostalih, e kada nije klub iznad desava se ovo.joker90 je napisao/la:Majke mi moje, taman krenuo da psujem, vidim ovaj post! Sad ću se iskontrolisati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Joj sad kad Joker krene da psuje, Hilmo nemoj da brises postove da pregledam ujutru kad ustanem.A preplašenom Crnkiću želim što kraću karijeru i sve najgore kao i smradu koji ga zastupa.
Ne vrijedi brate.joker90 je napisao/la:Majke mi moje, taman krenuo da psujem, vidim ovaj post! Sad ću se iskontrolisati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Joj sad kad Joker krene da psuje, Hilmo nemoj da brises postove da pregledam ujutru kad ustanem.A preplašenom Crnkiću želim što kraću karijeru i sve najgore kao i smradu koji ga zastupa.
Sve si rekao sto i ja mislim ... cime se ljudi sve sluze fujmuhamedhulk je napisao/la:Kakvi pritisci za free papire. Strasno! Ne dati mu papire ni pod razno!!! Ima da nazulja guzu na tribini, ako nece menadzer da mu nadje Klub koji ce platiti papire.
Da Bog da mu prisjelo, mislim na menadzera ovog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.