Za Flicka su svi culi u Njemackoj, legenda je Bayerna, godinama prvi pomocnik Lowa. A ovaj N.N. niti je bio igrac niti je bio trener, iskustvo sticao na manageru.adnan24 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:36A Flick je široj javnosti od ranije poznat iz serije Alo,alo..ima smisla.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:20Od svih velikana u Evropi, jedino Borussiji na klupi sjedi anonimus i amater.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nije on kriv sto ne zna, krivi su oni sto su znali da ne zna pa ga opet stavili za trenera.Felixians4 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:42je,baš on je krivac. pirlo,koeman,lampard "briljiraju".FRANK RIBERY je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:20Od svih velikana u Evropi, jedino Borussiji na klupi sjedi anonimus i amater.
A sta kad odu Haaland i Sancho?
na temelju čega zaključuješ da je amater? ništa,dovest će 4-5 top talenta i valjda konačno pogoditi s igračima u najboljim godinama kako treba, tu zakazuje scouting team,odnosno više idu na neka imena koja su blago pala i nadaju se vratiti ih.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi

Somer je uradio svoj dio posla, rupa Burki nije i to je to...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Hvala...kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:56Čestitke na pobjedi
Somer je uradio svoj dio posla, rupa Burki nije i to je to...
Nije samo do golmana bilo ali ajde ... Sretno dalje

Agieren statt reagieren
Nije samo do golmana bilo malo je i Bayern kriv za Dortmundov poraz.
Ispao je BvB iz utrke za prvaka Njemačke.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Koliko posla ih ceka na ljeto uhhh
Novi trener, ja se nadam i nova uprava.
Ostaju bez Haalanda i Sancho.
Ostaje im par klinaca koji su prije ove sezone igrali po juniorskim ligama i Championshipu i mahom potrošeni igraci poput Witsela, Cana, Hummelsa, Reusa...
Odbran je katastrofalna, ne toliko zbog sistema koliko zbog nedostatka kvaliteta. Ja bih tu sve promijenio zajedno sa golmanom.
Siguran sam da ni najvjerniji navijači ne znaju u kom smjeru ide ovaj klub.
Nije Bayern kriv za vecerasnji poraz, Bayern nije birao trener, niti im je na celo kluba postavio covjeka koji nije sutnu loptu u zivotu. Nevjerovatno je koliko slicnosti ima izmedju Barselone i Bvb. Oba kluba su srozana zbog predsjednika. Pmetnom dovoljno!
Novi trener, ja se nadam i nova uprava.
Ostaju bez Haalanda i Sancho.
Ostaje im par klinaca koji su prije ove sezone igrali po juniorskim ligama i Championshipu i mahom potrošeni igraci poput Witsela, Cana, Hummelsa, Reusa...
Odbran je katastrofalna, ne toliko zbog sistema koliko zbog nedostatka kvaliteta. Ja bih tu sve promijenio zajedno sa golmanom.
Siguran sam da ni najvjerniji navijači ne znaju u kom smjeru ide ovaj klub.
Nije Bayern kriv za vecerasnji poraz, Bayern nije birao trener, niti im je na celo kluba postavio covjeka koji nije sutnu loptu u zivotu. Nevjerovatno je koliko slicnosti ima izmedju Barselone i Bvb. Oba kluba su srozana zbog predsjednika. Pmetnom dovoljno!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Najgorih 11 u PL u prvom dijelu sezone, po izboru ESPN-a...Džordan Pikford (Everton) – Trent Aleksander Arnold (Liverpul), Džon Igan (Šefild junajted), Branislav Ivanović (Vest Brom), Ben Dejvis (Totenhem) – Mateo Kovačić (Čelsi), Žoao Mutinjo (Vulvs), Kai Haverc (Čelsi)– Nikola Pepe (Arsenal), Timo Verner (Čelsi)
, Pjer Emerik Obamejang (Arsenal)
.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne bih se začudio da ove sezone, uz Bayern i Leipzig, Ligu prvaka izbori i Eintracht.
Imaju najmanje poraza u ligi uz još dvije-tri ekipe (2).
Imaju najmanje poraza u ligi uz još dvije-tri ekipe (2).
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa ovaj Frankfurt ima samo 2 poraza, nisam znao da ovako dobru sezonu igraju, djelovalo je gore 

Don't believe the hype.
Uz ovakve rezultate konkurenata, mogli bismo pogurati sutra velikana iz Gelsenkirchena. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne bi bilo lose da lokalni stručnjaci malo popljuju BL uzdanicu RB-a ili možda strašnog Leverkuzena ili možda budućeg velikana i učesnika Euro kupova Union Berlin 
Mislim ljudi su danas izgubili od nekih amatera iz Mainza ili Augsburga, očito im do ljeta prijeti gasenje

Mislim ljudi su danas izgubili od nekih amatera iz Mainza ili Augsburga, očito im do ljeta prijeti gasenje

-
- Kontakt:
Nema ih kralj , kada je bvb u pitanju tada navale kao muha na go*no

Leipzig je općenito smeće od ekipe i novi Porto u nastajanju. Ovdje se radi isključivo na ekonomskom planu, što je i cilj kapitalističke organizacije RB.
Sada je njima kao cilj stvoriti ekipu koja će domirati Evropom, ma ja.
BvB igra očajan fudbal i logično da će biti najviše popljuvan, kada svako od BvBa očekuje da bude uz Bayern glavna uzdanica Njemačke.
Sada je njima kao cilj stvoriti ekipu koja će domirati Evropom, ma ja.
BvB igra očajan fudbal i logično da će biti najviše popljuvan, kada svako od BvBa očekuje da bude uz Bayern glavna uzdanica Njemačke.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
A ko je izgubio bodove kuci od tih amatera iz Mainza hehe
Ja kad sam gledao tabelu smece od kluba zvano RB je imalo 6 bodova vise od omladinskog kluba iz Dortmunda.
Samo nam dajete materijala da se vise sprdamo.
Ja kad sam gledao tabelu smece od kluba zvano RB je imalo 6 bodova vise od omladinskog kluba iz Dortmunda.
Samo nam dajete materijala da se vise sprdamo.
-
- Kontakt:
Ne mozes biti ozbiljan i reci da je ekipa koja je nedavno igrala polufinale Lige Prvaka smece, te ekipa koja je druga na tabeli. Jos neukusnije je poredjenje s Portom.
Dobar Wolfsburg. Niko da pohvali njihove igre ove sezone. Bayo ih je jedva pobijedio. Dobili su Leverkusen. Cini mi se remi sa Leipzigom. Na diobi su treceg mjesta a realno ekipa im je dosta slabija od recimo Dortmunda.
Dobar Wolfsburg. Niko da pohvali njihove igre ove sezone. Bayo ih je jedva pobijedio. Dobili su Leverkusen. Cini mi se remi sa Leipzigom. Na diobi su treceg mjesta a realno ekipa im je dosta slabija od recimo Dortmunda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Uglavnom cijela liga je smece izuzev Bayerna,niti jedan klub nije sposoban da zareda uspjesne 2 sezone ili da zadrži svoje glavne igrace. Uz to jos se i totalno neozbiljno igra u ovoj ligi,pa dovoljno je vidjeti kako se najbolji strijelci Bundeslige nisu mogli snaci u drugim ligama gdje su obrane ozbiljnije kao Pizzaro,Jovic,Gomez...
-
- Kontakt:
Gero rekao si da ces smanjiti ili uklanjati postove ili banovati trolove tipa Justin, Vjeverica, Boix sa pdfa. Meni svejedno ko ce to raditi ti ili harden ali bi definitivno trebalo nesto da se uradi po tom pitanju. Ima ovdje zaljubljenika Bundeslige i ljudi koji bi vodili konstruktivnu raspravu sa ponekim podyebavanjem bez debila koji mjesecima prosipaju osnovnoskolske fore. Zamolio bih vas (tebe i hardena) da se nesto uradi po ovom pitanju jer je ovo postala smijurija.
I am not yet born; O hear me.
-
- Kontakt:
Kakvi trolovi,svatko ima svoje misljenje,mozes i ti otici na pdf Ligue 1 ili HNL i reci da je smece. A i sta nije liga u tvojem vlasništvu pa da je branis, situacija je takva kakva je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.