Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

beki
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la beki » 29 mar 2012, 15:09

Pozz braco, skola stegla pa se moralo malo za knjigu :D

Majku mu da nam se organizovati da zajedno gledamo finale kupa...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 29 mar 2012, 15:30

jasko_juve je napisao/la:[youtube][/youtube]
dozivicu ovo kad bi mi zadnje bilo..
" onclick="window.open(this.href);return false;!

svaka cast na ovom videu druze osjecaj nevjerovatan ovo se mora dozivjeti :D :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 29 mar 2012, 15:48

Evo malo mog vidjenja za iducu sezonu. Naravno uzeo sam u obzir sigurno igranje u Ligi Prvaka iduce sezone.

Odbrana. Ja sam prije 3 mjeseca govorio kako nam treba lijevi bek, ali me De Ceglie pozitivno iznenadio. Mada mislim da on nema dovoljno iskustva za LP, tako da mislim da bismo trebali dovesti dobrog lijevog beka. Caseres moze igrati tamo, ali ne dao Bog da se povrijedi Lichtsteiner i jos neki iz odbrane, pa ce nam trebati lijevi bek. Chiellini treba da igra stopera, to mu najbolje ide. Dakle, stopere imamo tako da mislim da nam treba lijevi bek.
(Kolarov, Cissokho, Vargas)

Vezni red. Mislim da i iduce sezone nastavljamo sa 4-3-3 ili nekad eventualno 3-5-2. Imamo ubitacni trio u sredini, ali Pirlo ce sigurno odmarati pred meceve LP, tako da ce trebati neko ko ce ga dostojno zamjeniti. Ne znam da li ce Conte racunati na Marronea, ali u slucaju povrede Pirla, Marrone ce tesko izaci na kraj sa pritiskom i neiskustvom igranja u LP, tako da nam i tu treba dekvatna zamjena, neki kreativac.
(Nuri Sahin, Montolivo, Meireles)

Napad. Znaci igramo sa dva krila i jednim klasicnim spicom. Volio bih da se vrati Giovinco, u mojim ocima vazi za talentovanog igraca, bez dlake na jeziku i mozda i potencijalnog nasljednika Del Piera, ako mu se ukaze sansa. Vucinic dakle igra jedno krilo, na drugo mozda Giovinco, mada ce po obicaju biti novinarskih spekulacija i moze i neko treci da dodje, ali ja kada bih birao uzeo bih Giovinca. Najavljen je jedna fantazista, veliko ime. Taj ce biti klasicni centarfor jer sumnjam da cemo dovesti Jovetica da igra krilo. Naravno ima tu mnogo imena tako da je sve na upravi, oni znaju na cemu su i siguran sam da ce Marotta jako dobro odraditi posao po ovom pitanju. Zao mi je Elije i Krasica, ali Conte sigurno zna sta radi, da ne zna ne bismo bili gdje jesmo. Dakle dovesti jedno krilo i klasicnog centarfora (kako je i najavljeno).
(krilo-Giovinco ili eventualno neki drugi, centarfor-Dzeko, Damiao, Jovetic)

Imena u zagradi su moje neke zelje, volio bih kada bi se barem jedna ispunila. :mrgreen:
Naravno u obzir sam uzeo i novinarske spekulacije, koje se nekad znaju ispostaviti tacnim.

Biti ce mi zao igraca koji ce otici, a davali su mnogo od sebe, no nisu ispunili ocekivanja.
Boriella mi i nece biti toliko zao :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 29 mar 2012, 16:25

Verratti:"I am a big Juve fan, Del Piero was my idol."

kazu da je talentovan.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 29 mar 2012, 17:18

Buffon je napisao/la:Verratti:"I am a big Juve fan, Del Piero was my idol."

kazu da je talentovan.
Treba ovo iskoristiti dok je jos Pirlo u klubu da mali Veratti ima najboljeg moguceg mentora za njegovu poziciju. Onda cemo imati dugorocnu zamjenu za tu poziciju ;)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 29 mar 2012, 17:49

Verrati je samo talenat,za sada ne vidim smisao dovođenja igrača koji neće igrati,a pogotovo što je već velika konkurencija među našim mladim veznjacima,možda osigurati opciju te ga slati na posudbu,no,znamo da od tih posudbi na kraju ne bude ništa većinom.

U svakom slučaju dati prvenstveno prednost Marroneu koji i igra na Pirlovom mjestu,a tu su i Bouy,Appelt.
Dosta je sa dovođenjem precijenjenih igrača te davanje šanse starijim polovnjacima kakav je Padoin nauštrb takva tri talenta u ekipi.

Ramirez kako kažu blizu napolia,odlična vijest,samo da ga mi ne dovedemo jer nema kvalitet za Juventus.

Mi ćemo dovesti jednog veznog igrača sigurno,bilo bi lijepo kada bi to bio Sahin ili Pogba.
Ako ne,tu je opet Nainggolan koji je sigurno svjestan kakvu je priliku propustio,a i sigurno mu cijena neće biti tolika kao što je u januaru bila.

Kako god bilo,ko god da dođe,bit će mu gotovo nemoguće izbaciti iz prve postave nekoga iz trojca M.V.P!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bukvar
Kontakt:

Post Postao/la Bukvar » 29 mar 2012, 17:55

Ma možete vi i bez mene komotno. :P :lol:

Poslao sam zahtjev da mi se i aktivira ovaj još jedan account znam da ću opet biti banovan, nadam se da ću biti ovdje do nedjelje i utakmice protiv Napolija. :mrgreen:

Eto toliko, nemam ni ja šta da kažem, vidim vi ste skoro sve napisali što bih i ja napisao. :mrgreen:

Pozdravljam vas sve. :D

AMICI DI NESSUNO :!:

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :!:
Ž '21!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 mar 2012, 18:27

kazu da je talentovan.
Koji si ti spammer i troller jbt ... pa čitaj malo prethodne postove prije nego što ostaviš komentar.

Valja pobijediti Napoli sad za vikend ... nafurani ce oni biti maksimalno jer svi zele da nas konacno pobijede. Pored toga su svjesni koliko stanovnici Napulja mrze Juve i sjevernjake, moraju hvatati prikljucak s Laziom u borbi za trece mjesto itd. itd. Motiva im sigurno nece nedostajati.

Samo se nadam da će Conte znati da objasni igračima neke stvari pred utakmicu kako bi ih motivisao dovoljno. Pobjeda je pod moranje.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 29 mar 2012, 18:29

Bukvar je napisao/la:Ma možete vi i bez mene komotno. :P :lol:

Poslao sam zahtjev da mi se i aktivira ovaj još jedan account znam da ću opet biti banovan, nadam se da ću biti ovdje do nedjelje i utakmice protiv Napolija. :mrgreen:

Eto toliko, nemam ni ja šta da kažem, vidim vi ste skoro sve napisali što bih i ja napisao. :mrgreen:

Pozdravljam vas sve. :D

AMICI DI NESSUNO :!:

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :!:

:lol: :lol:

druze genijalan si :lol: :lol:

i nadamo se tvom povratku :D :D

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 29 mar 2012, 19:08

Pustite mi te price o spamerimA i trolovima, pa svakom se nekad zalomi. Jedino @magica i jos par forumasa :lol: ( milanista) pisu konstruktivne postove dok su ostali "jad i bijeda".

PS.Tezak mec u Nedelju, treba ce dosta truda i zalaganja da se savlada odlicni Napoli. Ocekujem isti pristup kao u zadnje tri utakmice sa puno trke, borbe, pa cak i agresivnosti. Odbrana je na posebnom iskusenjenju, nadam se i najboljem izdanju jer hamsik, cavani i lavezzi su za svaki respekt...
The Old Lady is back on TOP...

Bukvar
Kontakt:

Post Postao/la Bukvar » 29 mar 2012, 20:23

Sky izvještava da je na ljeto prioritet Stevan Jovetić, mada ja ne bih imao ništa protiv kad bi doveli Rossija za nekih 15 miliona i Giovinca na tu poziciju krilnog napadača ili seconda punte.

U nedjelju ćemo vjerovatno zaigrati u 3-5-2 formaciji, prema posljednjim indicijama Licht bi mogao na klupu dok bi Bonucci igrao štopera.

Meni se to lično ne dopada jer Caceres nema brzinu da zaustavi Zunigu, zato je tu bolja opcija Lichtsteiner, neka Caceresa na poziciji štopera, a Bonuccija na klupi, ipak što je sigurno sigurno je. :mrgreen:
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 mar 2012, 20:25

Gigli: Nudjen nam je Hamsik
Ovaj čovjek samo svojim izjavama pokazuje koliko je prošla uprava bila nesposobna :roll:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 29 mar 2012, 20:26

L'Avvocato je napisao/la:

kazu da je talentovan.
Koji si ti spammer i troller jbt ... pa čitaj malo prethodne postove prije nego što ostaviš komentar.

Valja pobijediti Napoli sad za vikend ... nafurani ce oni biti maksimalno jer svi zele da nas konacno pobijede. Pored toga su svjesni koliko stanovnici Napulja mrze Juve i sjevernjake, moraju hvatati prikljucak s Laziom u borbi za trece mjesto itd. itd. Motiva im sigurno nece nedostajati.

Samo se nadam da će Conte znati da objasni igračima neke stvari pred utakmicu kako bi ih motivisao dovoljno. Pobjeda je pod moranje.
What the fuck?

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 mar 2012, 20:29

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/" onclick="window.open(this.href);return false;

moguci sastav u nedelju, znaci Lichesteiner na klupi?? Vrijeme je mozda.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 29 mar 2012, 20:37

Caceres je brži od Lichta,a ne obratno,no nebitno,Licht mora početi,apostrofiram mora, a Caceresa na stopera.
Kad već igramo ovu 3-5-2 formaciju on bi bio odličan na tom krilu,inače sam strogo protiv ove formacije jer igramo bolje u 4-3-3.
Conte misli da ako je zabio 2 gola, da odmah treba mijenjati,razumijem ja da se malo prilagođava protivniku,ali Juventus bi trebao napasti,a ne već u startu misliti o svom golu,a po svoj prirodi ovaj kao i svaki naredni meč je odlučujući za titulu.

Jedino dobro je što će znati rezultat utakmice Catania - ac penal pa će imati vremena još da promisli.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 29 mar 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 29 mar 2012, 20:38

SoloJuve26 je napisao/la:http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/

moguci sastav u nedelju, znaci Lichesteiner na klupi?? Vrijeme je mozda.
po menije Ok da odmori koju, puno je potrosio snage u 28 utakmica koliko je odigrao. Osjeti se blagi pad forme zbog konstantnih napora tako da ovaj moguci izostanak bi mu dobro prijao. Kako stvari stoje sledece sezone Juventus nece trositi pare na odbrambene igrace. Lich, CAseres, Barzagli, Chielini, De Cegle i Bonuci su sasvim dovoljni. Jedino ako se proda Bonuci, dovesti kvalitetnog stopera...

Zamjena za Pirla, krilni napadac i pravi centarfor bi trebali biti prioritet...
Jedino dobro je što će znati rezultat utakmice Catania - ac penal pa će imati vremena još da promisli.
ta znas da ce biti penal da milan lagano povede. Al opet vjerujem da moze Catania otkinuti bod...
Zadnja izmjena: Viking, dana/u 29 mar 2012, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
The Old Lady is back on TOP...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 mar 2012, 20:39

Veliko pitanje je to sa Lichtom, jeste da je slabiji u zadnje vrijeme, ali bas u utakmici kao protiv Napolija koji imaju prodorne igrače na bokovima, ne znam koliko je ta opcija pametna. Jer Caceres kad ode naprijed mnogo se sporije vraća nazad, ako se sjećate kako je ispao protiv Milana u kupu, u onoj utakmica kad je dao dva gola, ali jedan igrač Milana to nije iskoristio. Ali sad je mnogo bolje jer se utakmice igraju svako 7 dana, tako da će se igrači moći više odmoriti, ali već nakon utakmica sa Palermom slijedi vanredno kolo u srijedu (protiv Lazio), ovo su ključne utakmice prvenstva ako se ovdje ne kiksa (ali biće teško dobiti sve ove utakmice) lako je moguć i skudeto (jer Milan mislim da mora kiksati u utakmicama protiv Catanie, Chieva, Viola, jedino da bude penala :roll: )
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bukvar
Kontakt:

Post Postao/la Bukvar » 29 mar 2012, 20:42

Nagatomo je par puta lahko pretrčao Caceresa kao i Obi, a Zuniga nije nimalo sporiji od ove dvojice. :mrgreen:

Ono što je nedvojbeno je da je Caceres u napadačkom dijelu bolji od Lichta, ali ipak Licht je simbol ovog preporođenog Juventusa i zato mora igrati, tj. zaslužio je svojim igrama da bude uvijek starter kad je na raspolaganju.

Licht je odmarao prošlo kolo, dakle posljednju utakmicu je odigrao protiv Milana, imao je skoro 15 dana da se odmori. :mrgreen:
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 mar 2012, 20:45

Oxygen je napisao/la:Caceres je brži od Lichta,a ne obratno,no nebitno,Licht mora početi,apostrofiram mora, a Caceresa na stopera.
Kad već igramo ovu 3-5-2 formaciju on bi bio odličan na tom krilu,inače sam strogo protiv ove formacije jer igramo bolje u 4-3-3.
Conte misli da ako je zabio 2 gola, da odmah treba mijenjati,razumijem ja da se malo prilagođava protivniku,ali Juventus bi trebao napasti,a ne već u startu misliti o svom golu,a po svoj prirodi ovaj kao i svaki naredni meč je odlučujući za titulu.

Mislim da se Caceres bolje slaze na ovo 3-5-2 kao krilo nego Lichesteiner, a i vrijeme je da malo pauzira.. Ipak je Caceres odlicno odigro zadnju i cak dao gol, tako da po meni zasluzuje poceti od pocetka. Uvijek se moze ubaciit lIch ako zatreba,,

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 mar 2012, 20:48

Bukvar je napisao/la:Nagatomo je par puta lahko pretrčao Caceresa kao i Obi, a Zuniga nije nimalo sporiji od ove dvojice. :mrgreen:

Ono što je nedvojbeno je da je Caceres u napadačkom dijelu bolji od Lichta, ali ipak Licht je simbol ovog preporođenog Juventusa i zato mora igrati, tj. zaslužio je svojim igrama da bude uvijek starter kad je na raspolaganju.

Licht je odmarao prošlo kolo, dakle posljednju utakmicu je odigrao protiv Milana, imao je skoro 15 dana da se odmori. :mrgreen:

Bas si jak ko bukvar, nemogu ti nista :mrgreen:

Ofalio je forum dok te nije bilo... samo pazi se oni gustera tamo imaju zastitare na sve strane ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.