Majku mu da nam se organizovati da zajedno gledamo finale kupa...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jasko_juve je napisao/la:[youtube][/youtube]
dozivicu ovo kad bi mi zadnje bilo..
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Treba ovo iskoristiti dok je jos Pirlo u klubu da mali Veratti ima najboljeg moguceg mentora za njegovu poziciju. Onda cemo imati dugorocnu zamjenu za tu pozicijuBuffon je napisao/la:Verratti:"I am a big Juve fan, Del Piero was my idol."
kazu da je talentovan.
Koji si ti spammer i troller jbt ... pa čitaj malo prethodne postove prije nego što ostaviš komentar.Buffon je napisao/la:Verratti:"I am a big Juve fan, Del Piero was my idol."
kazu da je talentovan.
Bukvar je napisao/la:Ma možete vi i bez mene komotno.![]()
![]()
Poslao sam zahtjev da mi se i aktivira ovaj još jedan account znam da ću opet biti banovan, nadam se da ću biti ovdje do nedjelje i utakmice protiv Napolija.![]()
Eto toliko, nemam ni ja šta da kažem, vidim vi ste skoro sve napisali što bih i ja napisao.![]()
Pozdravljam vas sve.![]()
AMICI DI NESSUNO![]()
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Ovaj čovjek samo svojim izjavama pokazuje koliko je prošla uprava bila nesposobnaGigli: Nudjen nam je Hamsik
What the fuck?L'Avvocato je napisao/la:Koji si ti spammer i troller jbt ... pa čitaj malo prethodne postove prije nego što ostaviš komentar.Buffon je napisao/la:Verratti:"I am a big Juve fan, Del Piero was my idol."
kazu da je talentovan.
Valja pobijediti Napoli sad za vikend ... nafurani ce oni biti maksimalno jer svi zele da nas konacno pobijede. Pored toga su svjesni koliko stanovnici Napulja mrze Juve i sjevernjake, moraju hvatati prikljucak s Laziom u borbi za trece mjesto itd. itd. Motiva im sigurno nece nedostajati.
Samo se nadam da će Conte znati da objasni igračima neke stvari pred utakmicu kako bi ih motivisao dovoljno. Pobjeda je pod moranje.
po menije Ok da odmori koju, puno je potrosio snage u 28 utakmica koliko je odigrao. Osjeti se blagi pad forme zbog konstantnih napora tako da ovaj moguci izostanak bi mu dobro prijao. Kako stvari stoje sledece sezone Juventus nece trositi pare na odbrambene igrace. Lich, CAseres, Barzagli, Chielini, De Cegle i Bonuci su sasvim dovoljni. Jedino ako se proda Bonuci, dovesti kvalitetnog stopera...SoloJuve26 je napisao/la:http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/
moguci sastav u nedelju, znaci Lichesteiner na klupi?? Vrijeme je mozda.
ta znas da ce biti penal da milan lagano povede. Al opet vjerujem da moze Catania otkinuti bod...Jedino dobro je što će znati rezultat utakmice Catania - ac penal pa će imati vremena još da promisli.
Mislim da se Caceres bolje slaze na ovo 3-5-2 kao krilo nego Lichesteiner, a i vrijeme je da malo pauzira.. Ipak je Caceres odlicno odigro zadnju i cak dao gol, tako da po meni zasluzuje poceti od pocetka. Uvijek se moze ubaciit lIch ako zatreba,,Oxygen je napisao/la:Caceres je brži od Lichta,a ne obratno,no nebitno,Licht mora početi,apostrofiram mora, a Caceresa na stopera.
Kad već igramo ovu 3-5-2 formaciju on bi bio odličan na tom krilu,inače sam strogo protiv ove formacije jer igramo bolje u 4-3-3.
Conte misli da ako je zabio 2 gola, da odmah treba mijenjati,razumijem ja da se malo prilagođava protivniku,ali Juventus bi trebao napasti,a ne već u startu misliti o svom golu,a po svoj prirodi ovaj kao i svaki naredni meč je odlučujući za titulu.
Jedino dobro je što će znati rezultat utakmice Catania - ac penal pa će imati vremena još da promisli.
Bukvar je napisao/la:Nagatomo je par puta lahko pretrčao Caceresa kao i Obi, a Zuniga nije nimalo sporiji od ove dvojice.![]()
Ono što je nedvojbeno je da je Caceres u napadačkom dijelu bolji od Lichta, ali ipak Licht je simbol ovog preporođenog Juventusa i zato mora igrati, tj. zaslužio je svojim igrama da bude uvijek starter kad je na raspolaganju.
Licht je odmarao prošlo kolo, dakle posljednju utakmicu je odigrao protiv Milana, imao je skoro 15 dana da se odmori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.