Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

solinas
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la solinas » 09 mar 2015, 19:05

Head je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Daj Boze da Dulja dobije poziv. Cisto sumnjam u to. Boljeg od njega na toj poziciji nemamo, sigurno!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nece dobiti Dulja, Suljic je upao mada je Dulja klasa za njega.

Inace, ne pamtim kad smo imali goru ekipi, Austrija ce nas poniziti.
nebi ja reko da ce bas poniziti....i oni ce igrati sa mix sastavom,bice tu hrpa golobradih mladica iz austrijske lige,koji ce traziti svoju sansu,isto ko i kod nas....austrije nema nigdje godinama,ako imaju sad neki rezultat,otkud oni neka sila sad jel...nebi se slozio...pogotovo pred 20 000 bosanaca....ima da se saseru kada krene huk sa tribina :njanjanja:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2015, 19:13

Golmani: Begovic, Sehic, Dujkovic

Odbrana: Sunjic, Bicakcic, Zukanovic, Cocalic, Mujdza, Vranjes, Kolasinac

Vezni red: Hadzic, Besic, Cimirot, Salihovic, Prcic, Medunjanin, Pjanic, Susic, Stilic, Hajrovic, Visca, Lulic

Napad: Dzeko, Ibisevic, Djuric, Bajic

Mislim da bi ovo trebao da bude spisak, sudeci po ovome svemu u zadnje vrijeme. Kolasinac i Lulic su upitni, Suljic jos nije sigurno hoce li dobiti poziv, suska se da hoce, ostalo manje vise je sigurno. S tim da Sunjic samo igra protiv Austrije.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2015, 19:14

Dobija Suljic milion %
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2015, 19:17

Head je napisao/la:Dobija Suljic milion %
U redu, onda mislim da je ovo gore i konacni spisak. Samo je ostala nepoznanica po meni jos da li ce biti pozvan Vrsajevic, Hadzic i Susic mislim da su sigurni na spisku.

Po meni, dosta dobar spisak, i gdje bi mogli izvuci neke igrace koji ce konkurisati i za mec sa Izraelom.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 mar 2015, 19:17

Menadzeri i novinari su Mesi vec napravili prvi veliki problem i prije nego je pocela njegova prva utakmica.Te stiglo je na adresu ovoga,te pozvan je ovaj,te treba pozvati onoga.....
Ne znam sta da kazem,ako nije znao glup je ili naivan.

Mesa je na adrese klubova poslao obavijesti svima koji bi mogli biti pozvani jer to mora uraditi po pravilima 15 dana prije okupljanja ali to ne znaci da ce svaki igrac u ciji klub je dosla obavijest dobiti poziv.
Mehmed se malo zaletio ocito ne racunajuci da ce menadzersko novinarska bagra iskoristiti svaku njegovu gresku da bi na njega izvrsila pritisak i pokusala ugurati svoje pulene i kao svaki odgovoran selektor poslao je obavjesti i za vise igraca nego sto ce pozvati jer ne zna kakav ce biti zdravstveni bilten,hoce li biti otkaza i sl.

Ovako su mu sad napravili,poslao si obavijest i sad ih moras staviti na spisak.

Ubuduce bi naprosto morao uraditi jednu od ove dvije stvari:
1.Zvanicni spisak objaviti isti dan kad i obavijest klubovima.
2.Kazniti svakog igraca koji medijima objavi da je klub dobio obavijest prije zvanicne objave spiska.

Mehmede pamet u glavu.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 09 mar 2015, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 mar 2015, 19:19

kinosvra je napisao/la:E kad si ti Suljica pozvao, nema od tebe trenera...fataj se nekog drugog posla.
Suljic je kalibar, dokazao je to x puta...Ako ga bude na spisku sigurno mu je i mjesto tu !!!
Nemamo mi bas puno igraca sa onakvim plucima i "okomitom" prodornosti !!! ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 mar 2015, 19:21

Head je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Daj Boze da Dulja dobije poziv. Cisto sumnjam u to. Boljeg od njega na toj poziciji nemamo, sigurno!

Pa valjda ce Mesa ispostovati sam sebe,govorio je da ce pozvati par igraca iz PL.Neznam koga ce ako Dujlevica nece,ali nemogu vjerovati da se o tom momku uopste slabo prica.Pa da takvog igraca imaju susjedi s obje strane nebi silazio s medija i za njega bi vrlo brzo culi svi.Ne mogu vjerovati da ljudi u njemu ne vide igraca kojeg milimetri djele od velike karijere.
Ma Hareta prvog na spisak
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 mar 2015, 19:24

rodjenisa je napisao/la:
Head je napisao/la:

Pa valjda ce Mesa ispostovati sam sebe,govorio je da ce pozvati par igraca iz PL.Neznam koga ce ako Dujlevica nece,ali nemogu vjerovati da se o tom momku uopste slabo prica.Pa da takvog igraca imaju susjedi s obje strane nebi silazio s medija i za njega bi vrlo brzo culi svi.Ne mogu vjerovati da ljudi u njemu ne vide igraca kojeg milimetri djele od velike karijere.
Ma Hareta prvog na spisak
Bit ce Mesa najvjerovatnije u srijedu na Kosevu, pa nek Hare opet izdominira Borac ko i prosli put. Momak je odigro ekstra polusezonu, u Evropi je bio klasa. Sta jos treba da uradi...

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 09 mar 2015, 19:24

amelTm je napisao/la:znal ce kad ce taj spisak Mesa dati u javnost???
Ponedjeljak, 16. Mart.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 mar 2015, 19:26

Je li vi to pretpostavljate spisak, ili se pojavio neki insajder?

Puno ovih veznjaka, majko... :P
:kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2015, 19:27

Ne znam je li to nepisano pravilo da se iz Sarajeva pozove jedan igrac da se mora i iz Zeljeznicara pozvati jedan, ako iz Sarajeva dva onda dva i iz Zeljeznivcara ali Duljevic je zasluzio poziv prije Suljica. Bez ikakve doze subjektivnosti ali momak je kvalitet. Ako bi birao koga bih u repci iz Sarajeva, njega ili Cimirota izabrao bih Dulju, jer nam taj tip igraca fali.
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2015, 19:27

Kako god ljudi uvijek ce biti nezadovoljnih. I da je pozvao Duljevica, trazilo bi se zasto nije pozvao Mahmutovica, Burica, Eldina Hadzica ili Matea Susica. Kakav god spisak bio, ne treba praviti uzbunu.

@BaDa12, predpostavljam, naravno. Nemam ja insiderskih informacija, nisam ja u tim vodama. :P

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2015, 19:29

Goalgetter je napisao/la:Kako god ljudi uvijek ce biti nezadovoljnih. I da je pozvao Duljevica, trazilo bi se zasto nije pozvao Mahmutovica, Burica, Eldina Hadzica ili Matea Susica. Kakav god spisak bio, ne treba praviti uzbunu.
A pravila se uzbuna na svaki spisak Susica. Mojne sad te price. :D
1946

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 09 mar 2015, 19:29

Suljic je kalibar, dokazao je to x puta...Ako ga bude na spisku sigurno mu je i mjesto tu !!!
Nemamo mi bas puno igraca sa onakvim plucima i "okomitom" prodornosti !!! ;)
:thumbup: Kad je već Višća tu u reprezentaciji, koji puno zuji, a konačni proizvod uglavnom opskuran. Ne vidim zašto i Suljić ne bi mogao dobiti priliku da se dokaže.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 09 mar 2015, 19:30

BaDa12 je napisao/la:Je li vi to pretpostavljate spisak, ili se pojavio neki insajder?

Puno ovih veznjaka, majko... :P
:kafa:
Niko ne pretpostavlja nego je info licno od Suljica da je dobio poziv, a na pocetnoj imate Djurica i na klixu Medunjanina koji su potvrdili da su dobili poziv...za ostale se ne zna.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2015, 19:31

Head je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kako god ljudi uvijek ce biti nezadovoljnih. I da je pozvao Duljevica, trazilo bi se zasto nije pozvao Mahmutovica, Burica, Eldina Hadzica ili Matea Susica. Kakav god spisak bio, ne treba praviti uzbunu.
A pravila se uzbuna na svaki spisak Susica. Mojne sad te price. :D
Pa pozvao je Sehica, Cocalica, Zukanovica, Stilica, Suljica, Djurica i Bajica, dakle 7 novajlija, u ovom slucaju mislim ne treba da se pravi nikakva uzbuna kad je vec izabrao veliku bazu igraca, kod Susica si mogao biti zadovoljan da ikako pozove novih igraca za prijateljske, s razlogom se i pravila uzbuna.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 mar 2015, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 mar 2015, 19:31

Sto se tice Duljevica takodje mislim da je on trenutno najbolji igraca Premier lige i daleko najveci potencijal.
Brz je,pozitivno drzak,pun samopouzdanja,dobar dribler i mlad je.Posebno me odusevio protiv Borusije,jer to je pravo mjerilo kvaliteta a ne Obarska.

Definitivno sam za njegov poziv,ako trebamo graditi bazu iz nase lige onda moramo znati odabrati najbolje.Pa ako im time poguramo karijere oni ce nam to vratiti kasnije.Problem je ako se guraju igraci bez realne perspektive sto je na zalost u najvecem broju slucaj.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 mar 2015, 19:32

Bas nesto pricam sa Headom, situacija je alarmantna. Igraci su nam na aparatima svi redom. Yebi me ako sam ja siguran u pobjedu protiv Andore. Vels je se namucio, nije iskljuceno ni da mi muku mucimo tamo. Dzeko nas mora iscupat, jedini je u nekoj formi. Nije lako Bazdarevicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 09 mar 2015, 19:33

solinas je napisao/la:
Head je napisao/la:

nebi ja reko da ce bas poniziti....i oni ce igrati sa mix sastavom,bice tu hrpa golobradih mladica iz austrijske lige,koji ce traziti svoju sansu,isto ko i kod nas....austrije nema nigdje godinama,ako imaju sad neki rezultat,otkud oni neka sila sad jel...nebi se slozio...pogotovo pred 20 000 bosanaca....ima da se saseru kada krene huk sa tribina :njanjanja:
Austrija ima odlicnu ekipu, dobro popunjenu na svim pozicijama, imaju preko 10 igraca u ligama petice, plus jos 6-7 koji igraju u jakim klubovima kao Besiktas, Dinamo Kijev, Salzburg. U odlicnoj su formi i bice teska utakmica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 mar 2015, 19:33

@amorovski drug bio on ili nebio u Srijedu do sada ga je morao spaziti.Takav sprint s loptom,dribling i nadasve sut nisam gledo od vremena Semira Tuce tako mi Boga jedinog
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kakarut, Vaya i 18 gostiju.