Rahimić, definitivno. Njemu Grčka odgovara jer nisu pretjerano brzi, a ima puno više iskustva i bolje se postavlja, rutiner što bi se reklo na jednoj nozi može odigrati, inteligentan defanzivno. Kada ga je već zvao, bolje da on počne utakmicu.Moje mišljenje.xinxee je napisao/la:Sreca pa je Holandez sudija....sad kad nas budu prolazili,udri,cupaj,lomi....Sta mislite ko je sposobniji na poziciji zadnjeg veznog? zaha ili Rahimic?...Po meni nekako Zahirovic,posto igra redovno,a sa druge strane "General" ima iskustva i to bi nam moglo biti od pomoci...
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Haj da probam jedan realan post ostaviti, bez zatucane euforije tipicne nama (posto vidim da ima masa likova koji su ubijedjeni u pobjedu nakon sto vide 10 ljudi da piju i dernece dan prije tekme pa ih ponese):
Pjanic: najgore je polagati velike nade u jednog igraca, velika je greska uspjeh i dobru igru bazirati na njegovom nastupu, sve oci uprti u njega..... e sto se tice ove utakmice, na zalost situacija je upravo takva! Tj s pravom polazemo velike nade u njega i s pravom on moze biti ta prevaga i s njim i bez njega situacija je drasticno drugacija (jos pogotovo kad pomislim u kakvoj je formi bio zadnjih 2-3 mjeseca)! Ne kazem da se ne moze sastaviti dobar tim i bez njega i da i prije njega ova ekipa nije znal dobro odigrati, ali on je taj sto nam daje tu caroliju u igri i sto nas dize medju 10 repr svijeta, on je u stanju rijesiti utakmicu potezom, on je taj oko koga jos minimalno drugih 5 saigraca igra bolje, vise trce, vise se zabavljaju u igri, otrivaju se, postuju ga, ocekuju njegov pas kad ga niko ne ocekuje, napadaci nesebicno asistiraju ako je u dobroj poziciji za sut (Dzeko) ... Najslikovitiji primjer za mene je Zidane i Francuska u njegovo doba. Eh to je za nas Pjanic.
Veceras i 0-0 bi bio dobar rezultat, obzirom na tradiciju dosadasnjih omjera s njima. Sjetite se da su nas u Atini vile pronosale na pocetku kad je grk fulio prazan gol. Kao pouka i priprema za ovu utakmicu mora biti zadnja protiv njih u zenici 0-4, gdje smo osim prvog gola iz penala, izgubili utakmicu na sredini kad je zadnji vezni ili onaj koji je trebao prenositi loptu previse solirao i patio loptu, padao u zamku njihovog presinga, sam, bez icije pomoci i gubio loptu i omogucavao im njihove ubojite kontre sa kojima su osvojili EP. Iz tih situacija su nam zabili 3 gola. Znaci na sredini nema soliranja i zavlacenja medju njih trojicu. Tu se najvise bojim Mede i Misimovica koji i ako nije u elementu i formi probava ta rizicna oslobadjanja od trojice na sredini. Brza dodavanja i sirenje igre prema krilu. Lopte moraju sto brze zavrsavati u njihovih 16, pogotovo ako igramo za 2 spica!
Vozdra i nadam se da konacno mozemo imati srece i mlatnuti ove futavce pa ako treba i golom iz opsajda rukom!
Pjanic: najgore je polagati velike nade u jednog igraca, velika je greska uspjeh i dobru igru bazirati na njegovom nastupu, sve oci uprti u njega..... e sto se tice ove utakmice, na zalost situacija je upravo takva! Tj s pravom polazemo velike nade u njega i s pravom on moze biti ta prevaga i s njim i bez njega situacija je drasticno drugacija (jos pogotovo kad pomislim u kakvoj je formi bio zadnjih 2-3 mjeseca)! Ne kazem da se ne moze sastaviti dobar tim i bez njega i da i prije njega ova ekipa nije znal dobro odigrati, ali on je taj sto nam daje tu caroliju u igri i sto nas dize medju 10 repr svijeta, on je u stanju rijesiti utakmicu potezom, on je taj oko koga jos minimalno drugih 5 saigraca igra bolje, vise trce, vise se zabavljaju u igri, otrivaju se, postuju ga, ocekuju njegov pas kad ga niko ne ocekuje, napadaci nesebicno asistiraju ako je u dobroj poziciji za sut (Dzeko) ... Najslikovitiji primjer za mene je Zidane i Francuska u njegovo doba. Eh to je za nas Pjanic.
Veceras i 0-0 bi bio dobar rezultat, obzirom na tradiciju dosadasnjih omjera s njima. Sjetite se da su nas u Atini vile pronosale na pocetku kad je grk fulio prazan gol. Kao pouka i priprema za ovu utakmicu mora biti zadnja protiv njih u zenici 0-4, gdje smo osim prvog gola iz penala, izgubili utakmicu na sredini kad je zadnji vezni ili onaj koji je trebao prenositi loptu previse solirao i patio loptu, padao u zamku njihovog presinga, sam, bez icije pomoci i gubio loptu i omogucavao im njihove ubojite kontre sa kojima su osvojili EP. Iz tih situacija su nam zabili 3 gola. Znaci na sredini nema soliranja i zavlacenja medju njih trojicu. Tu se najvise bojim Mede i Misimovica koji i ako nije u elementu i formi probava ta rizicna oslobadjanja od trojice na sredini. Brza dodavanja i sirenje igre prema krilu. Lopte moraju sto brze zavrsavati u njihovih 16, pogotovo ako igramo za 2 spica!
Vozdra i nadam se da konacno mozemo imati srece i mlatnuti ove futavce pa ako treba i golom iz opsajda rukom!
Zadnja izmjena: Grunf, dana/u 22 mar 2013, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma imali smo i mi i oni svojih šansi, ali nekako sam imao utisak da nije to bilo najbolje izdanje od Grka, pa sam zato napisao da su bili zreli za pobjediti.Večeras vjerovatno Begović-Mujdža-Vranješ-Spahić-Zukanović-Rahimić/Zahirović-Medunjanin-Ibišević-Misimović-Lulić-Džeko.Ne vjerujem da će Pape početi sa dva klasična špica u formaciji.Igrat će tu i Vedo, ali će on vjerovatno igrati po krilu, kao i na Koševu protiv Francuza i u Atini, tako d anam to dođe 4-2-3-1.Sretno Bosno večeras, zgazite ih.pinki je napisao/la:ma mogli smo mi i po....it lagano tamo da Salpingidis pogodi, ali bilo pa prošlo, večeras samo pametno i bez srljanjaplavetniloo je napisao/la:Oni Grci u Atini su bili zreli za pobjediti, što mi nismo nažalost iskoristili.Sada nova utakmica, novih 90 minuta, nadam se da će to Pape posložiti kako valja i da slavimo svi večeras.
Euforija je čudo. Ako i neriješeno izvučemo, to je dobro - u neku ruku. Očito da su pojedinci zaboravili ko je nama protivnik. Kad vidim ko je sve na spisku, potpisao bih i iks. Vršajević, Rahimić, Medunjanin, Zahirović. Pogotovo kada vidimo da tu neće biti Pjanića. Oni su majstori za utakmice tipa ove. Ne kažem da trebamo odmah potpisati neriješen rezultat, ne kažem da trebamo odmah skinuti gaće, ali trebamo biti svjesni s kim igramo. I trebamo hladne glave ući u utakmicu, a ne navaliti i izgorjeti u želji. Al' hajde, nama je svaka utakmica odlučujuća i svaki put iste priče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Bravo.High je napisao/la:Euforija je čudo. Ako i neriješeno izvučemo, to je dobro - u neku ruku. Očito da su pojedinci zaboravili ko je nama protivnik. Kad vidim ko je sve na spisku, potpisao bih i iks. Vršajević, Rahimić, Medunjanin, Zahirović. Pogotovo kada vidimo da tu neće biti Pjanića. Oni su majstori za utakmice tipa ove. Ne kažem da trebamo odmah potpisati neriješen rezultat, ne kažem da trebamo odmah skinuti gaće, ali trebamo biti svjesni s kim igramo. I trebamo hladne glave ući u utakmicu, a ne navaliti i izgorjeti u želji. Al' hajde, nama je svaka utakmica odlučujuća i svaki put iste priče.
Zar mi na ovom forumu nismo zakljucili da nam je Asmir ubjedljivo najljepsi reprezentativac?AzRimiRzA je napisao/la:Nemojte zaboraviti da smo ljepši od njih. Samo pogledajte Ibričića.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ma ako moze pjana igrati makar minutu,on ce igrati,ne pricajte bezze da ga nesto ne treba forsirati,povrijedice se bla,bla, imaju ljudi koji ce to odluciti,ustvari on ce najvise sam to odluciti,niko ne zna bolje od njega. A mi njima ako ne mozemo dati kod kuce gol u tako ofanzivnoj igri kad ti igra misimovic,dzeko,ibisevic i eventualno pjanic jer sve su to igraci koji itekako mogu potezom rijesiti utakmicu ja onda ne znam.malo sam i pesimista jer su zadnje dvije 0:0 zavrsile ali opet vjerujem da ce to dobro sve biti 

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
http://www.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Grci idu na x, nikada na pobjedu, njima je x sigurno prvo mjesto, oni su si tako dobar raspored napravili, da nema za njih na pobjedu, njima nula igra kao kuća, i još da daju gol, 1:1, to je ono što očekuju. Grci su u prednosti radi ljudi u BiH savezu koji su dogovarali termine, oni 4 kućigraju i u gostima sa Lichtenstajnom, to su samo budale mogle potpisati...[/quote]
E ako budu Grci isli na X onda ce sigurno izgubiti,ne mogu se oni odbraniti u grotlu Biljinog Polja,ali svakako ce izgubiti.[/quote]
Ne bih da kvarim atmosferu pred utakmicu, niti da omalovažavam ikoga, ali o kakvom grotlu mi pričamo, pa pola ulaznica je podjeljeno svakakvim guz.onjama i oni da mi prave atmosferu? Bože sačuvaj.Ista stvar je bila i sa Portugalom, atmosfera k'o u pozorištu, možda čak i gora.Gledaoci u pozorištu aplaudiraju na neki smiješan dio, dok na Bilinom protiv Portugala nije ni toga bilo.[/quote]
Bravo! e nek je neko i to rekao konacno! kakvo grotlo i price! Glavno je vristati ako gol damo i sljedecih 5 min, i to 0 od navijanja, glavna je Bosna je Sampion (bljak! isfurano do bola, moglo je funkcionisati jedino u punoj skenderiji sa kk bosna posto su 2 identicke tribine), Bosnom Behar Probeharao (pa dosta vise, dokle!!), i neartikulisano urlanje bosna bosna gdje pola ni ne utrefi ritam (ko da imaju cepove u usima i sami za sebe vriste) pa ima situaciju da samo cujes nekontrolisano vristanje, a samo 12 K ljudi... zamisli da je 50 K gdje mozda i moze biti tesko uvezati 4 tribine u jedan glas... sreca pa ima onih 1000 fanatikosa koji i na nesto lice.
E ako budu Grci isli na X onda ce sigurno izgubiti,ne mogu se oni odbraniti u grotlu Biljinog Polja,ali svakako ce izgubiti.[/quote]
Ne bih da kvarim atmosferu pred utakmicu, niti da omalovažavam ikoga, ali o kakvom grotlu mi pričamo, pa pola ulaznica je podjeljeno svakakvim guz.onjama i oni da mi prave atmosferu? Bože sačuvaj.Ista stvar je bila i sa Portugalom, atmosfera k'o u pozorištu, možda čak i gora.Gledaoci u pozorištu aplaudiraju na neki smiješan dio, dok na Bilinom protiv Portugala nije ni toga bilo.[/quote]
Bravo! e nek je neko i to rekao konacno! kakvo grotlo i price! Glavno je vristati ako gol damo i sljedecih 5 min, i to 0 od navijanja, glavna je Bosna je Sampion (bljak! isfurano do bola, moglo je funkcionisati jedino u punoj skenderiji sa kk bosna posto su 2 identicke tribine), Bosnom Behar Probeharao (pa dosta vise, dokle!!), i neartikulisano urlanje bosna bosna gdje pola ni ne utrefi ritam (ko da imaju cepove u usima i sami za sebe vriste) pa ima situaciju da samo cujes nekontrolisano vristanje, a samo 12 K ljudi... zamisli da je 50 K gdje mozda i moze biti tesko uvezati 4 tribine u jedan glas... sreca pa ima onih 1000 fanatikosa koji i na nesto lice.
Zadnja izmjena: Grunf, dana/u 22 mar 2013, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ko garantuje da će Grčka pobijediti sve L reprezentacije i Slovačku?
Oni se muče sa svakim i nema teorije da će pobijediti sve do kraja!
Hajmo malo optimizma, pa nije Grčka Portugal
Oni se muče sa svakim i nema teorije da će pobijediti sve do kraja!
Hajmo malo optimizma, pa nije Grčka Portugal

@grunf
Baš ti priča beeze, pa nisu to ultrasi da su vojska, navija ko kako hoće i želi, ti si nađeš grupu i uskladiš, kapiš .?
Sada pljuvat po ljudima koji ne navijaju kako tebi odgovara, to je priča za tromjesečnu djecu od 26 kila.
Baš ti priča beeze, pa nisu to ultrasi da su vojska, navija ko kako hoće i želi, ti si nađeš grupu i uskladiš, kapiš .?
Sada pljuvat po ljudima koji ne navijaju kako tebi odgovara, to je priča za tromjesečnu djecu od 26 kila.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Yebes Grke kad smo mi na svim naslovnicama!bordo_Sarajevo je napisao/la:http://www.uefa.com/
"Dragons"
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ima i jedan austrijanac na naslovniciElegant je napisao/la:Yebes Grke kad smo mi na svim naslovnicama!bordo_Sarajevo je napisao/la:http://www.uefa.com/
"Dragons"
respect
sirimo fudbalsko ludilo
zasluzujemo prolaz na SP
nadam se konacno da cemo to i dozivjeti aBd

Semper Fidelis
-
- Kontakt:
http://www.show.hr/poster/prosetao-se-b ... ao-je-ziv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Srce kaze 3-0 za nas,razum 2-1 za nas! 

Kako god okrenes nama dobroSanjin je napisao/la:Srce kaze 3-0 za nas,razum 2-1 za nas!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Bilino Polje od 2009 godine nezna za poraz. aBd da nastavimo tu pozitivnu tradiciju 

euforijaaaaaaaaaaaaaaaa, ja ne znam kako ću dočekati utakmicu
DRUG NEBI TI PUNCA
- brzitesanj
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.