NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 21:30

AÐ_Official je napisao/la:@Saltcity.....sta mislis za Ravens, oni potpisali Ricky Williams da bude tandem sa Ray Rice. :lol:
Gdje McGahee otiso? On i Rice prosle sezona najbolji RB tandem u ligi, gledam ove snimke, nenadjebivi ljudi pogotovo Rice, Baltimore favorit uz Eaglese za SB.

Neka ovih novih, nek tema bude aktivna ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2011, 21:33

ma nije lose prosao kako lose?...pa nismo doduse uzeli nikog u OL trebali smo...uzei smo Spencera, ali smo i izgubili...u odbrani smo dosta jaci nego prosle sezone ne mozes reci da nismo...uzeli smo recivera sto je najvaznije i to nam je bilo potrebno....za nas je lose samo zato sto nismo utrosili vise novca, ali ono sto smo doveli je dosta dobro....kako bolan nismo bolji nego prosle godine?...pa nismo mi izgubili samo Daniel Maninga i Ambrsadoua i to je to...ipak smo dobili 4 igraca u startnoj ekipi...kad smo prosle sezone mogli biti u finalu NFC , zasto nebi i ove?....pa Packersi su oslabili u odnosu na proslu sezonu , ali opet ce biti favoriti...dovest cemo mi jos 2 igraca do pocetka polahko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 avg 2011, 21:37

Edin TM87 je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:@Saltcity.....sta mislis za Ravens, oni potpisali Ricky Williams da bude tandem sa Ray Rice. :lol:
Gdje McGahee otiso? On i Rice prosle sezona najbolji RB tandem u ligi, gledam ove snimke, nenadjebivi ljudi pogotovo Rice, Baltimore favorit uz Eaglese za SB.

Neka ovih novih, nek tema bude aktivna ;)
Interesantno pitanje. Mcgahee je potpisao za Denver Broncos. Njima zaista treba RB jer prosle sezone nisu imali trku ama bas nikako, sve im se desavalo na relaciji Orton-Lloyd. Sad bi Bronocos trebali imati solidnu trku i uz to misljenja sam, jos boljeg Orton-a koji nikako lose nije odigrao proslu sezonu.

Tim Tebow...los investicija? Mislim da da.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 21:40

Seahawks Boy je napisao/la:Ma bitno je da se Seahawksi dođu do play off-a a dalje kako Bog dragi zapovjeda xd
Seahawksi ne bi dosli u PO da igraju sa Sarajevskim Tigrovima, Sarajevskim Vukovima i Beogradskim Tigrovima u diviziji.

Kod njih raspad sistema, trebali bi 49-ersi laganica proc' ovu diviziju.
Kod nas nista novo, igraci se ne dovode (?) itd...

ps: sad ce na areni2 neka snimka iz prosle sezona, valjda ce bit 2 jake ekipe, vrijedi to pogledat :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2011, 22:40

pa sta je sad imaju Sarajevski vukovi i Sarajevski tigrovi? to sad dvije ekipe imate tamo ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 22:53

SaltCityAttack je napisao/la:pa sta je sad imaju Sarajevski vukovi i Sarajevski tigrovi? to sad dvije ekipe imate tamo ?
hahahahahah pogledaj molim te sta sam ja napiso :lol: :lol: :lol:

Mislio sam, Sarajevskim Tigrovima, Sarajevskim Spartancima i Beogradskim Vukovima :D

Ma, prop'o ovaj tim, Tigrovi, ovaj sto ga je osnov'o nije im'o dobre odnose sa clanovima i ovi ga otjerali i osnovali KAF Sarajevo Spartans. A ni ja ne treniram vise, to ti je velika procedura sta se sve izdesavalo u klubu, ma muka.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2011, 23:00

aha kod vas problemi ko u Slobodi :)...pa zar se moze i od amater odmah tkao u probleme?...pa to sad postoje dvije ekipe ili bas ni jedna?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 23:06

SaltCityAttack je napisao/la:aha kod vas problemi ko u Slobodi :)...pa zar se moze i od amater odmah tkao u probleme?...pa to sad postoje dvije ekipe ili bas ni jedna?
Tigrovi su registrovani i imaju papir kluba, ali nemaju ni jednog clana :lol: :lol: :lol:

dok;

Spartanci imaju 15+ clanova, ali nemaju papir :lol: :lol: :lol:

Koja prica, sreca pa sam na vrijeme pobjeg'o :mrgreen: a @randy jos prije mene :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2011, 04:58

Ralog zbog koga nismo postpisali Haydena nisu samonovci, jer izgleda ipak da vjeruju da DJ Moore,Graham i Bowman mogu ravnopravno se boriti za tu poziciju...DJ Moore je prosle godine bio izvrstan uzeo je 4-5 lopti, u Campu ove godine vec predvodi CB poziciju sa 5 ukradenih lopti....izgleda da ce on i dalje biti nasa prva opcija uz Tilmana
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 10 avg 2011, 06:59

Nesta razmisljam, sta mislite da napravimo nasu ESPN fantasy football ligu?....mozda je vec imate? :|

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 avg 2011, 12:31

AÐ_Official je napisao/la:Nesta razmisljam, sta mislite da napravimo nasu ESPN fantasy football ligu?....mozda je vec imate? :|
ako ces vec praviti, napravi Predictor i Survival, meni su to bolje igre nego fantasy, a svakako imam vec 3 fantasy ekipe, ne znam ni sam gdje udaram s njima. :D
a ako se Haynesworth vrati u formu u kakvoj je bio u Tennesseeju, + Wilfork pored njega, jedna poruka svim ekipama:

Nek' vam je Bog na pomoci. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 avg 2011, 12:33

Edin TM87 je napisao/la:
Seahawks Boy je napisao/la:Ma bitno je da se Seahawksi dođu do play off-a a dalje kako Bog dragi zapovjeda xd
Seahawksi ne bi dosli u PO da igraju sa Sarajevskim Tigrovima, Sarajevskim Vukovima i Beogradskim Tigrovima u diviziji.

Kod njih raspad sistema, trebali bi 49-ersi laganica proc' ovu diviziju.
Kod nas nista novo, igraci se ne dovode (?) itd...

ps: sad ce na areni2 neka snimka iz prosle sezona, valjda ce bit 2 jake ekipe, vrijedi to pogledat :D
Moje misljenje je da ce 49-ersi sa Seahawksima odlucivati o posljednjeplasiranom. St. Louis osvaja diviziju, Arizona negdje oko 7-9, pobjeda gore-dole.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 avg 2011, 16:11

Edin TM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa sta je sad imaju Sarajevski vukovi i Sarajevski tigrovi? to sad dvije ekipe imate tamo ?
hahahahahah pogledaj molim te sta sam ja napiso :lol: :lol: :lol:

Mislio sam, Sarajevskim Tigrovima, Sarajevskim Spartancima i Beogradskim Vukovima :D

Ma, prop'o ovaj tim, Tigrovi, ovaj sto ga je osnov'o nije im'o dobre odnose sa clanovima i ovi ga otjerali i osnovali KAF Sarajevo Spartans. A ni ja ne treniram vise, to ti je velika procedura sta se sve izdesavalo u klubu, ma muka.
Sto bolan :roll:
nema potpisa

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 avg 2011, 17:07

Admir_Sa je napisao/la:Sto bolan :roll:
Ma grozno stanje u klubu, a i neda mi se vise, cekam tvoj termin u hotonju :D
randy_moss je napisao/la:Moje misljenje je da ce 49-ersi sa Seahawksima odlucivati o posljednjeplasiranom. St. Louis osvaja diviziju, Arizona negdje oko 7-9, pobjeda gore-dole.
Ma vidjet ces kad 49-ersi bljesnu, pojacali su se, a nisu ni lani imali losu ekipu, nego im se nije poklopilo i eto.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 avg 2011, 17:54

Evo i kod nas se polahko pocinju slagat kockice pred preseason. Napokon je uprava dovela sto nam najvise treba - odbranu! Potpisao je DL Bearsa Tommie Harris i Antonio Johnston koji ce uz Freeneya i Mathisa ciniti vrlo jaku defanzivnu liniju! Kad je ona ofanzivna linija u pitanju, tu nema brige, potrosena su prva dva picka na draftu za taklove Castonzoa i Ijalanu, pa ce uz iskusne Saturdaya i Diema ciniti mozda i najbolju liniju u ligi i nadam se cuvati Manninga od istrebljenja. :D Sign-ovan je i Ernie Sims, bivsi linebacker Eaglesa, veliko pojacanje za nas jer LB-ovi prosle godine nisu nikog mogli zaustavit, tu imamo i Gary Bracketta koji je odavno usao u 4 deceniju i dvojicu mladih, Wheleera i Angerera koji ce se boriti za preostalo mjesto u timu jer igramo 4-3 odbranu. Free safety je Bethea, stub odbrane sigurno. Imamo i 3-4 brza CB-a, ali su mladi, npr: Powers, Thomas... Prosle sezone su igrali Lacey i Tyron i nisu se bas proslavili, najveci problem je SS, gdje su se lani mijenjali mnogi igraci, od Sandersa, do Franciska, Silve... Sad niko od njih nije tu, pa se nadam da se uprava dovesti nekog solidnog igraca ili ce priliku dobiti neka rezerva. Resiveri - tu smo strasno jaki, Wayne, dugogodisnje rijesenje Manninga. Zatim Garcon koji je sjajan bio prosle sezone. Collie, jos jedan strasan WR koji je zadobio 2-3 potresa mozga, valjda sad nece bit toga. Blair White, sigurno buducnost Coltsa, izvanredan momak, a mlad. Anthony Gonzales, koji je bio prvi dio sezone u timu, ali je pao u drugi plan poslije, i on je imao problema sa povredama. Sada je i Addai potpis'o, solidan RB i nista vise, moze bljesnuti, imao problema sa vratom, to je sad iza njega, ali nije iza Peytona koji se oporavlja od operacije vrata, prognozira se da ce propustiti preseason sigurno, a mozda i week 1 i week 2, no vazno je da se vrati u week 3 i mec sa Steelersima, mislim da Painter moze izgurati Texanse i Brownse. Dallas Clark, nase najvece pojacanje ove sezone, proslu je propustio zbog famoznih povreda! Najsigurniji covjek na svijetu, uz Vinatierija, za kojeg se nadam da ce pucati i do 50 :D McAfee koji glumi puntera i holdera je takodje solidan, kao i cijeli special team.

Eto, to je snaga Coltsa za sezonu 2011/2012. Ocekivanja su da se uguramo u prve dvije pozicije u regular season, a u play offu ce se nesto vec napravit.

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 10 avg 2011, 18:11

Edin TM87 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Moje misljenje je da ce 49-ersi sa Seahawksima odlucivati o posljednjeplasiranom. St. Louis osvaja diviziju, Arizona negdje oko 7-9, pobjeda gore-dole.
Ma vidjet ces kad 49-ersi bljesnu, pojacali su se, a nisu ni lani imali losu ekipu, nego im se nije poklopilo i eto.

ma 49-ersi nece bljesnuti dok se ne riješe smitha kao qb-a koji je po mom misljenju jedan od najgorih prvih pickova drafta svih vremena. ja mislim da ce seahawksi biti iznenadjenje u toj diviziji i da ce se uz st.louis boriti za prvu poziciju. ariozna s kolbom hm..., ne znam ni ja, Kolb mi se cini poprilicno precijenjenim igracem tako da sumnjam da ce uciniti nesto vise sa arizonom...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 10 avg 2011, 19:04

the_packer je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:

ma 49-ersi nece bljesnuti dok se ne riješe smitha kao qb-a koji je po mom misljenju jedan od najgorih prvih pickova drafta svih vremena. ja mislim da ce seahawksi biti iznenadjenje u toj diviziji i da ce se uz st.louis boriti za prvu poziciju. ariozna s kolbom hm..., ne znam ni ja, Kolb mi se cini poprilicno precijenjenim igracem tako da sumnjam da ce uciniti nesto vise sa arizonom...
budimo realni, u NFC West nema iznenadjenja. sve ekipe su katastrofalne i jedino kod njih sa 7-9 rekordom mozes se borit za playoffs. Bukvalno receno, sve ekipe su ravnopravne. Mislim da Seahawks su opali ove sezone jer im je otisao najvazniji igrac, Tim Hasselback a kao zamjena stigao 10 puta gori Tarvaris Jackson. 49ers imaju dobre sanse kad pogledas potencijal na poziciji RB(Frank Gore), WR(Crabtree, Edwards), TE(Davis) i na defanzivi sa Justin Smith, Ahmad Brooks, Patrick Willis.

St. Rams: Nema se posebno sta ocekivat od njih. Imaju dobro mladog QB i dobre RBs(Jackson, Norwood, Williams) dok ostatak ekipe im je vrlo tanak. Ove godine plafon im je 6-7 pobjeda.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 avg 2011, 20:25

SaltCityAttack je napisao/la:ma nije lose prosao kako lose?...pa nismo doduse uzeli nikog u OL trebali smo...uzei smo Spencera, ali smo i izgubili...u odbrani smo dosta jaci nego prosle sezone ne mozes reci da nismo...uzeli smo recivera sto je najvaznije i to nam je bilo potrebno....za nas je lose samo zato sto nismo utrosili vise novca, ali ono sto smo doveli je dosta dobro....kako bolan nismo bolji nego prosle godine?...pa nismo mi izgubili samo Daniel Maninga i Ambrsadoua i to je to...ipak smo dobili 4 igraca u startnoj ekipi...kad smo prosle sezone mogli biti u finalu NFC , zasto nebi i ove?....pa Packersi su oslabili u odnosu na proslu sezonu , ali opet ce biti favoriti...dovest cemo mi jos 2 igraca do pocetka polahko
Nebi se slozio sa tobom oko toga da su Packers-i losiji nego prosle sez. Mozda nisu nikoga doveli, ali ce zato imati citavu ekipu od pocetka sezone. Za sada nemaju povreda. Sto nije bio slucaj prosle godine. Onakvoj ekipi i netreba pojacanje.

Opet se nebi slozio kada kazes da smo bolja ekipa jer smo doveli navodno "pojacanja". Oni su za mene za sada samo pridoslice. Da bi dobili naziv "pojacanje", morat ce to i pokazati na terenu. Williams, je poznat po tome sto je 2006 (prije 5 godina), pod Martzom, u Detroitu imao 1300 jardi sezonu. Ali brate od prosle slave i proslih rezultata se ne zivi. Sta je to pokazao od te 2006-te. U zadnje 3sez. u Dallas-u je imao ukopno 1400 jardi i samo 13 TDs. Kako mu je ono nadimak, smetnuo sam? ... uglavnom je neki koji opisuje njegovo lose kontrolisanje lopte.

Mozda smo se pojacali na Centru. Sve zavisi hoce li Spencer ostati zdrav. Ali sumnjam da OL linija moze biti gora nego prosle sezone.

Na poziciji RB, smo uzeli Marion Barber-a. Igrac koji je imao svoju najlosiju sezonu prosle godine. Cini mi se oko 115 nosenja za nekih 350 yardi. Do tada mu najlosija sez. bila ona ruki (2005), sa 500+ yardi. Imao je dobrih sezona, ali opet: od prosle slave se ne zivi.

Amobi Okoye - DT - Malo znam o njemu. Nisam imao previse sansi da gledam Texans-e. Po statistici, prosla sez. mu je bila najbolja sa 27 tackle-ova (wow).

Sve je to za mene shuhveli.

Mada, ako se budu pokazali kao sloidna pojacanja, ja cu prvi koje ce priznati da sam pogrijesio.
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 avg 2011, 20:28

Citam da Los Angeles, bi uskoro mogao dobiti NFL tim.

Po vama, koji bi to tim mogao biti?
Postovanje treba zaraditi.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 10 avg 2011, 22:25

kad_kako je napisao/la:Citam da Los Angeles, bi uskoro mogao dobiti NFL tim.

Po vama, koji bi to tim mogao biti?
ma o tome se duze vrijeme spekulise, vjerovatno timovi iz manjih marketa
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.