Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 13:59

Svaka cast Spahicu za transfer,s obzirom na njegove kvalitete i igre Sevilla je veoma dobro resenje.Konkurencija jbg i nije neka narocito na stoperskoj poziciji,tako da bi Spahic trebao biti u uzem krugu kandidata za prvi tim,naravno ne ocekujem ga odmah,ali postpeno bi trebao da zaigra u startnih 11.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 03 jul 2011, 14:16

Principatus je napisao/la:Eto izgleda da je Spahic vidio kako nece uspjeti da zaigra u HNL-u, pa se alternativno pomirio sa spanskom ligom.
Bice vremena za HNL. Tamo, u 34. bi mogo preci u Dinamo :D

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 03 jul 2011, 14:43

Principatus je napisao/la:Eto izgleda da je Spahic vidio kako nece uspjeti da zaigra u HNL-u, pa se alternativno pomirio sa spanskom ligom.

Šteta :(

propustit će tekme protiv Varaždina, Splita, Cibalije i ostalih velikih klubova :evil:

a zbog čega ?? da bi igrao na Nou Kampu, Bernabeu, Mestalji... Bože Spaha :o :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2011, 15:33

Na svim forumima ista rasprava. Hvale ga sto se tice igrackih kvaliteta, a kritike zbog discipline.

Neki Francuzi kazu, da je Spahic najbolji odbrambeni igrac kojeg su ikad vidjeli nakon Laurenta Blanca, ali zato mu je disciplina nula.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 03 jul 2011, 15:38

Goalgetter je napisao/la:Na svim forumima ista rasprava. Hvale ga sto se tice igrackih kvaliteta, a kritike zbog discipline.

Neki Francuzi kazu, da je Spahic najbolji odbrambeni igrac kojeg su ikad vidjeli nakon Laurenta Blanca, ali zato mu je disciplina nula.
to sam i ja procitao, kao jedan od najboljih u odbrani kojeg je Monpelje imao, ali kao pravi je mesar i puno tekmi je propustao, sto je istina naravno...opet neki navijaci Sevilje pisu kao treba nam i takav jedan ostriji. Uglavnom sretno Spahi ako do transfera dodje zasluzio je on to :P
Pazza Inter Amala

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 jul 2011, 15:43

Nadam se da će se ovo završiti u narednim danima, zaslužio je Spaha i više, ali dobro je i ovo :)!

Teško se sad Mesiju u Ronaldu, kad ih Spaha bude čuvao :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 03 jul 2011, 15:56

Koliko trazi Monpelje, cini mi se nedavno je pisalo 2 mil? Valjda onaj gazda ne ujebe stvar.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2011, 15:58

floyd je napisao/la:Koliko trazi Monpelje, cini mi se nedavno je pisalo 2 mil? Valjda onaj gazda ne ujebe stvar.
Ljut je samo tako na Spahica, poslo ga je nekoliko puta u p.m i k.... , preko novina, tako da bi mozda i bio u stanju da zayebe ovaj transfer.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 jul 2011, 16:01

Ma bit ce i disciplina niko se ne pita zbog cega je sve to ovdje u Francuskoj ,. Ja garantujem ako potpise da ce u Sevilli biti jedan od najboljih stopera Španske lige.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 jul 2011, 18:24

Goalgetter je napisao/la:
floyd je napisao/la:Koliko trazi Monpelje, cini mi se nedavno je pisalo 2 mil? Valjda onaj gazda ne ujebe stvar.
Ljut je samo tako na Spahica, poslo ga je nekoliko puta u p.m i k.... , preko novina, tako da bi mozda i bio u stanju da zayebe ovaj transfer.
Ma zayebao bi samo sebe, jer bi držao na platnoj listi igrača koji će mu više štete napraviti, nego koristi. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jul 2011, 21:36

Navodno bi sutra trebao na ljekarski. 8-)

Daj samo da se ovo sto prije rijesi, da se ne razocaram.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 03 jul 2011, 21:48

Samo da potpise, pa covjek je to odavno zasluzio, jeste da je mesar ali ja nikad ne pamtim da je za BiH dobio crveni, ono u francuskoj je posebna prica ali je cijenjen kao igrac, u prvoj sezoni drugi defanzivac lige i u top 11 izabran, a kako za BiH igra iako je pored njega Mravcic svi znamo, ni Gallas u najboljim danima nebi bolje odigrao da jedan Mravac i Lulic pored njega igraju.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 jul 2011, 22:35

edo3majka je napisao/la:Samo da potpise, pa covjek je to odavno zasluzio, jeste da je mesar ali ja nikad ne pamtim da je za BiH dobio crveni, ono u francuskoj je posebna prica ali je cijenjen kao igrac, u prvoj sezoni drugi defanzivac lige i u top 11 izabran, a kako za BiH igra iako je pored njega Mravcic svi znamo, ni Gallas u najboljim danima nebi bolje odigrao da jedan Mravac i Lulic pored njega igraju.
Pocrvenio je protiv Madjara u Zenici kod poraza 1:3. Doduse bio je drugi zuti, prvi kod nepostojeceg faula i penala a drugi zbog prigovora sto je tipicno za njega. Istina je i da je sudija opasno siljio na toj utakmici protiv BiH.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 jul 2011, 23:26

Joj samo da se ovo zavrsi kako svi mi zelimo, tj. da Spaha prijedje u redove Sevilje! A zamislite tamo igrati protiv jedne Barselona ili jednog Reala...Sad kad je Lula presao u Lacio, super bi bilo i ovo...Dobro bi bilo da se i Medunjanin skrasi negdje u bolji klub, mozda i on ode u Lacio, ako je vjerovati onome sto se pise. Da i Pjanke dobije vecu minutazu u Lionu, ili da i on ide put Vukova, ili negdje gdje ce igrati...Vedo da se probudi i da bude onaj stari, Dzeko takodjer, ali u njih ne sumnjam! Jedino me malo Miske brine, valjda se i on sjeti da zna igrati i da pocne s onim pasovima iz vremena u Njemackoj...Bilo bi to sjajno za nasu repku!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 jul 2011, 23:31

Njegov menadzer je Bekim Dino Pasalic,koji zivi u Spaniji i koji je Balju odveo u Real.Ja mislim da je ovo gotova stvar,bar se nadam.Uh kako bi dobro bilo,zasluzio je to nas kapiten.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 jul 2011, 00:14

Pasodzigera je napisao/la:Njegov menadzer je Bekim Dino Pasalic,koji zivi u Spaniji i koji je Balju odveo u Real.Ja mislim da je ovo gotova stvar,bar se nadam.Uh kako bi dobro bilo,zasluzio je to nas kapiten.
Ma ja se samo bojim da to ovi iz Monpeljea svjesno ne opstruiraju taj transfer, nakon sto ih je on ocigledno iznervirao sa onim grubim prekrsajima zbog kojih je odsustvovao 11 utakmica. Ali, kad bolje razmislim, kakva im je korist drzati nezadovoljnog igraca?! :?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2011, 00:24

Dobili su ga besplatno.Vec je pisano da su njegovim odlicnim igrama u prvoj sezoni,otisli kao bivsi drugoligasi odmah u EL.znaci i tu na neki nacin neka zarada.
Najvise iz tog razloga,Spaha je bio donekle ljut i razocaran na blesavo dizanje cjene prosle sezone.
Nakon cega se i desilo ono sto se desilo.Nego ode Emiraga u losu ligu i jos losiji klub na radost ovih nasih kriticara. :D
Rekoh ja da je izvlacenje loja,Spahi u krvi. :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 jul 2011, 10:34

Valencia se ukljucuje u borbu za Spahica,vise pogledajte na:
http://www.superdeporte.es/valencia/201 ... 32572.html
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jul 2011, 10:48

http://www.mhscfoot.com/le-club/depeche ... e-mende-j3

Evo i zvanicna stranica kluba Montpelliera potvrdjuje, da je Spahic otisao na pregovore i zato danas nije tu.

Seuls manquent à l'appel Emir SPAHIC en négociations avec le FC SEVILLE pour un éventuel transfert et Mapou YANGA-MBIWA qui a quitté le stage Dimanche pour raisons personnelles et qui devrait être de retour avec ses coéquipiers dès Mercredi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2011, 10:54

Sve dogovoreno,sutra ljekarski i Andaluzijo Spaha ti dolazi 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.