Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Bice super ako se ovo realizuje 

- Principatus
- Kontakt:
Da kucnem u drvo.Zdena04 je napisao/la:Još da nam dođe ovaj sa tvog avatara....

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sto znaci Raulcic moze da se sprema i za titulu najboljeg strelca u BL.
Kad ga Miske zatrpa ''navodecim'' a i ovom ne treba puno.
A Dzeki nek je bog na pomoci.
Kraj ovog Diega i jedan del piero ili Trese nisu imali cestito ni za bazena da pogode
Kud Miske ne ode ranije u Schalke.
A Dzeki nek je bog na pomoci.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Misimovicu batice sretno , da zavrsis u shalkeu !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
wolsburg sebi iskopao grob sa ovim,nekiu noc se vidjelo kako su jadni bez misketa.... diego? od 5 tekmi jednu dobro odigra .... bit ce ovdje svega!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Los*Blancos
- Kontakt:
Miske LP..bjezi iz vukoebine..
Miske--Raul
kakva 2 majstora u S04
Miske--Raul

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Jojjj kad ga sad Magat opet nagazi
Stvarno bi bilo dobro da se ovo realizuje

Stvarno bi bilo dobro da se ovo realizuje

Rotor Volgograd...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Izgleda da je Wolfsburg zavrsio sa Diegom i da sutra trebaju da finalizuju transfer.
Sad je sve na Schalkeu, ako para imaju zavrsit ce prelazni rok sa najboljim mogućim transferom,a za malo para.
Sad je sve na Schalkeu, ako para imaju zavrsit ce prelazni rok sa najboljim mogućim transferom,a za malo para.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Navodno glupson na celu Wolfsburga izjavio da Misimovic moze preci u neki Bundesligaski klub, samo uz zamjenu. Poznato je isto to da glupson svim silama zeli dovesti Farfana. Ah sljedece godine glupson ostaje bez posla, i jos samo Dzeko da ode, a hobiju VW-a zelim sto skoriji povratak na mjesto koje zasluzuju tj. treca liga bez VW-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jest glupsonamerosm je napisao/la:Navodno glupson na celu Wolfsburga izjavio da Misimovic moze preci u neki Bundesligaski klub, samo uz zamjenu. Poznato je isto to da glupson svim silama zeli dovesti Farfana. Ah sljedece godine glupson ostaje bez posla, i jos samo Dzeko da ode, a hobiju VW-a zelim sto skoriji povratak na mjesto koje zasluzuju tj. treca liga bez VW-a.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad će Raul da zabije 35 golova
ako se to sve ostvari biće Miske glavni igrač Schalke-a (ugovor više nego dobar toliko mu ne bi ponudili ni Fiorentina i Atletico zajedno).

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odmah da uplatim da će Raul biti prvi strijelac Bundeslige.
Helem, nadam se da će doći do ovog transfera; radit će sa Magathom(nećemo ga morati "tražiti" po Istambulu), a poznavajući ovog stručnjaka, Miske može biti samo bolji. Nikako mi nije jasno kako mogu Misketa "šutnuti", a dovesti Diega. Svaka čast Brazilcu, ali Miske je Miske. Volio bih da im to dokaže na Wolkswagen Areni(ili kako se već zove stadion Wolfsburga).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovo sam i ja skoro pročitao. Možda se i to može izvesti ali samo u slučaju da, možda, dođu Baptista i Brandao.amerosm je napisao/la:Navodno glupson na celu Wolfsburga izjavio da Misimovic moze preci u neki Bundesligaski klub, samo uz zamjenu. Poznato je isto to da glupson svim silama zeli dovesti Farfana. Ah sljedece godine glupson ostaje bez posla, i jos samo Dzeko da ode, a hobiju VW-a zelim sto skoriji povratak na mjesto koje zasluzuju tj. treca liga bez VW-a.
Ja bih ipak volio da naš Jefferson ostane.
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 25 avg 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Da hoće da pokaže upravi Reala kakvu su glupost napravili.brazzo je napisao/la:Sad će Raul da zabije 35 golova![]()
ako se to sve ostvari biće Miske glavni igrač Schalke-a (ugovor više nego dobar toliko mu ne bi ponudili ni Fiorentina i Atletico zajedno).
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Miske ce odlaskom u Salke napraviti pravu stvar,ide u veliki klub,mnogo veci od Wolfsburga kod mnogo boljeg trenera...ovo je dobro i za reprezentaciju BIH i njenu reputaciju...sad se Misimovic moze skoncentrisati na kvalifikacione utakmice BIH,on je ipak uz Dzeku i Spahica nas najvazniji igrac!
Jos jednom cestitke Zvjezdanu!
Jos jednom cestitke Zvjezdanu!
Đaba da Raulu dođu dva Misketa za najboljeg strijelca će se boriti Džeko i Nisterlooy.harishp je napisao/la:Sto znaci Raulcic moze da se sprema i za titulu najboljeg strelca u BL.
A Dzeki nek je bog na pomoci.Kraj ovog Diega i jedan del piero ili Trese nisu imali cestito ni za bazena da pogode
A bit će mi žao

Kakav Magath,njemu je korisnije jedno okupljanje kod naseg strucnjaka Papeta,nego cijela sezona kod MagathaMonolog je napisao/la:Odmah da uplatim da će Raul biti prvi strijelac Bundeslige.Helem, nadam se da će doći do ovog transfera; radit će sa Magathom(nećemo ga morati "tražiti" po Istambulu), a poznavajući ovog stručnjaka, Miske može biti samo bolji. Nikako mi nije jasno kako mogu Misketa "šutnuti", a dovesti Diega. Svaka čast Brazilcu, ali Miske je Miske. Volio bih da im to dokaže na Wolkswagen Areni(ili kako se već zove stadion Wolfsburga).

Rotor Volgograd...
Prosto sumnjam da i jedan kvalitetan trener vise vjeruje u Misimovica. Iskreno ne vjerujem da ce ga Salke htjeti. Jedino mozda za neku mizernu lovu. Ja vidim Misketa vec kako sjedi na klupi samo nisam siguran koji ce klub biti u pitanju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ko ne bi zelio vidjeti u svom klubu jednog od najboljih asistenata u BL trenutno :ugeek:kimbo je napisao/la:Prosto sumnjam da i jedan kvalitetan trener vise vjeruje u Misimovica. Iskreno ne vjerujem da ce ga Salke htjeti. Jedino mozda za neku mizernu lovu. Ja vidim Misketa vec kako sjedi na klupi samo nisam siguran koji ce klub biti u pitanju.
Baš me zanima, da li će Magath igrati sa dva playmakera u timu, odnosno Rakitićem i Misimovićem, ili će jedan grijati klupu.
Bojim se da će prednost imati Hrvat.
Bojim se da će prednost imati Hrvat.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?