Koji tel. trenutno koristis ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa sve dosadi otprilike, to je normalna stvar, ali je opet razlika kad se ispruzis za neki telefon par stoja viseNeutral je napisao/la:I na kraju uzmeš mobitel i opet je sve isto. Uključiš wireless, provjeriš vijesti i to je to, a platiš ga par stoja![]()
Jedina prednost je kada ti je neko od prijatelja na pc-u ili kad čekaš red za fife da surfaš po njemu (fb, rezultati, nba novosti, muzika - youtube itd).
Insan je čudno stvorenje, koliko nešto želi a na kraju mu dosadi za tačno sat vremena.
sve zavisi kako ko telefon koristi, nisu svi isti po tom pitanju
inace Note 3 ocekivano papreno skup, nadam se jos par dobrih telefona da ce stici, pa ne bi li srezali cijene
u februaru kupujem novi telefon, prije sam bio zagrijan za LG G2, ali posto je u telekomu 16 giga verzija, bez mogucnosti prosirenja meme, tako da otpada, Z1 mi je velik, i ne svidja mi se Sonyeva politika niti njihov UI
trenutno su Note 3 i Lumia 1020 glavni kandidati, sve ce zavisiti od cijene po kojoj ce se uredjaji kretati, mada dajem blagu predjnost Lumiji pri kupovini
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
pi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
galaxy s, i lumiu 920
Imam HTC ONE 32GB , crna boja.
Telefon nikada nije upaljen , nekoristen , NOV sa 2 godine garancije.
Fixno 750KM
Telefon nikada nije upaljen , nekoristen , NOV sa 2 godine garancije.
Fixno 750KM

Zna li neko u čemu je problem,jel se syebao displej ili

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Valja li cemu ovaj htc desire 500 ? Ima li iko iskustva s njim ? Vidim u telecomu 36 km rata..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prodajem original EarPods. Jeftino. Ako ima zainteresovanih, neka se jave u inbox 
Nove su u original kutiji i ambalazi

Nove su u original kutiji i ambalazi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Papastathopoulos je napisao/la:Valja li cemu ovaj htc desire 500 ? Ima li iko iskustva s njim ? Vidim u telecomu 36 km rata..
meni je sasvim ok

Pobjeda je bolja od orgazma!
Nije, ukljucio si u developer options neke stavke. Idi u setings i nadji developer i iskljuci.Zodiac je napisao/la:
Zna li neko u čemu je problem,jel se syebao displej ili.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ukljucena bila lokacija pokazivaca ne sjecam da sam cackao nesto oko toga mora da se nekako samo u dzepu ukljucilo
.
Fala neo
.

Fala neo

- Papastathopoulos
- Kontakt:
A ne bi bas dao 500 km za nesto sto je "sasvim ok", ako me razumijesGorki je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Valja li cemu ovaj htc desire 500 ? Ima li iko iskustva s njim ? Vidim u telecomu 36 km rata..
meni je sasvim ok

Ima li laga kakvog, brzina telefona, kakva mu je kamera i to ?

Jel ti imas taj htc?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koliko je s4 mini?
skup a nije vrijedan tih para. 500-600 km , u pošti i oko 700 ..QUARESMA 18<<< je napisao/la:koliko je s4 mini?
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mislio sam u telekomu, posto gore kupuje lik na rate, pa kontam da je tu i s4 negdje u tom cjenovnom rangu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako mislis na mene, koji je po tebi recimo bolji telefon, htc desire 500 ili alcatel one touch idol ? S tim sto je htc-u skuplja rata za par maraka..QUARESMA 18<<< je napisao/la:mislio sam u telekomu, posto gore kupuje lik na rate, pa kontam da je tu i s4 negdje u tom cjenovnom rangu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5230
sto se tice specsa, vidim desire 500 je boli, jedino sto je na strani Alcatela je veci i bolji display, reza qHD
jesi na pretplati? koji paket? pogledaj Xperiu SP, boli telefon a jos je i planiran KitKat upgrade za njega
sto se tice specsa, vidim desire 500 je boli, jedino sto je na strani Alcatela je veci i bolji display, reza qHD
jesi na pretplati? koji paket? pogledaj Xperiu SP, boli telefon a jos je i planiran KitKat upgrade za njega
Imam dilemu izmedju Xperie L i HTC 500. Da htc ima vise memorije odmah bi ga uzeo ali ovako... Da li je neko imao iskustva , sta predlazete..?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A lose je to sto ni htc ni alcatel nemaju zastitu displeja protiv ogrebotina, to je mana za mene..al nekako ukupan dojam me vuce na htc, ipak je to brend u odnosu na alcatel..QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5230
A nisam pretplatnik, zato i gledam samo ove odredjene telefone koje mogu uzeti preko adsl-a..
Drug, nećeš kopati sa njim. Kupiš futrolu i paziš na njega i to je to.
- moustapha
- Kontakt:
Mozda covjek koristi za otvaranje piva, nemoj tako.Neutral je napisao/la:Drug, nećeš kopati sa njim. Kupiš futrolu i paziš na njega i to je to.

Najbolje za displej staviti mat foliju, mada ja ne volim nikakve folije. Ali koliko vidim na ovom gore linku Alcatel ima zastitu.
#divovi
U mene i folija i futrola, a mobitel sam od sebe ima zaštitu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 126 gostiju.