KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la nerminh74 » 19 dec 2014, 21:09

Tribalian je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Sto vas zeznuše pirejska braća pa izgubiše od raspalog Galatasaraya
Nisi dete ni decak u razvoju, znas dobro da igraci ne razmisljaju kao navijaci. :)
Ne nisam dijete u razvoju ali delije izgleda jesu :shh:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 dec 2014, 21:14

nerminh74 je napisao/la: Ne nisam dijete u razvoju ali delije izgleda jesu :shh:
Nisu ni Delije, ali ti individualci cije si postove ili komentare citao na forumima ili portalima nekim, e oni verovatno jesu, samo tu nema nikakvog razvoja vec klasicnih emotivnih pacijentskih upisa. :mrgreen: Sta sam ja sve @ Nerminhe citao ovih dana u vezi tog " pustanja" ti ne bi verovao, ili mozda bi ako si to isto primetio.

edit : FT - 90:82 (18:18, 28:27, 24:18, 20:17).
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2014, 21:30

Čestitam.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 dec 2014, 21:32

Raul_64 je napisao/la:Čestitam.
Hvala druze, jos ako neko moze da napise s kim cemo biti u grupi ili ce se to definitivno znati tek veceras kad se zavrse ove sto su pocele u 9 ?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 dec 2014, 21:33

@Tribalian

Grupa E

Real Madrid
Barcelona
Panathinaikos
Maccabi
Crvena Zvezda
Galatasaray
i jos dvije ekipe (Unicaja, Zalgiris najblize tome)

Svaka cast, ali cisto da se zna...

Don't believe the hype.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 dec 2014, 21:41

Tribalian je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Čestitam.
Hvala druze, jos ako neko moze da napise s kim cemo biti u grupi ili ce se to definitivno znati tek veceras kad se zavrse ove sto su pocele u 9 ?
real, barca, pao, galata, zalgiris, maccabi, unicaja je 99,9%.
jedino da barca i fener zamijene mjesta, ali to nije realno previse.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 dec 2014, 21:46

@ The Game & @ AkiSarajevo, ne znam kako vama ovo izgleda, ali moje subjektivno misljenje je da svako od ovih moze da izgubi u Beogradu ?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2014, 21:49

Tribalian je napisao/la:@Pitaj Raula , ne znam kako vama ovo izgleda, ali moje subjektivno misljenje je da svako od ovih moze da izgubi u Beogradu ?
Barcelona i Real su jedan nivo iznad.
Ovo ostalo "domacinske" ekipe je blago receno , valja dobit u Oaka,Nokia areni.
Galata i Zalgiris se treba tuci 2x ako Zvezda zeli dalje.
Unikaha je ekipa sa dubokim rosterom i odlicnim trenerom , 1 za 1 je tu uredu.

Mislim da je dobra grupa za Zvezdu.
Dva jaca koja bi trebali "cistit" i onda Zvezda da se pokida preostala dva mjesta.
Kuci mogu pred 20 k ljudi tuci sve.

Zavisi i od toga dal ce se Maccabi i Pao dodatno pojacati.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 dec 2014, 21:50

Tribalian je napisao/la:@ The Game & @ AkiSarajevo, ne znam kako vama ovo izgleda, ali moje subjektivno misljenje je da svako od ovih moze da izgubi u Beogradu ?
u pioniru da, u areni ne bas
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 dec 2014, 21:58

Tribalian je napisao/la:@ The Game & @ AkiSarajevo, ne znam kako vama ovo izgleda, ali moje subjektivno misljenje je da svako od ovih moze da izgubi u Beogradu ?
pa dobro, sve je moguce :mrgreen:
sve zavisi hoce li zvezda uspjeti zadrzati ovu formu tokom citave druge faze, ali ja vjerujem da se mogu "potuci" za cetvrtfinale.
barce i real se vjerovatno ne mogu dobiti dobiti (racunam da ce real podici formu i da im se nece previse desavati kilave utakmice kao par puta u ovoj prvoj fazi).
ovi ostali su svi tu negdje, i ono sto je dobro za zvezdu je da niko od "ostalih" nije toliko dominantan, tj da ce se svi medjusobno pobjedjivati i biti tu negdje s omjerom.
opet kazem, mislim da zvezda moze proci.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 dec 2014, 22:06

Raul_64 je napisao/la: Barcelona i Real su jedan nivo iznad.
Ovo ostalo "domacinske" ekipe je blago receno , valja dobit u Oaka,Nokia areni.
Galata i Zalgiris se treba tuci 2x ako Zvezda zeli dalje.
Unikaha je ekipa sa dubokim rosterom i odlicnim trenerom , 1 za 1 je tu uredu.

Mislim da je dobra grupa za Zvezdu.
Dva jaca koja bi trebali "cistit" i onda Zvezda da se pokida preostala dva mjesta.
Kuci mogu pred 20 k ljudi tuci sve.

Zavisi i od toga dal ce se Maccabi i Pao dodatno pojacati.
:salut: Slazem se od reci do reci .
The Game je napisao/la: pa dobro, sve je moguce :mrgreen:
sve zavisi hoce li zvezda uspjeti zadrzati ovu formu tokom citave druge faze, ali ja vjerujem da se mogu "potuci" za cetvrtfinale.
barce i real se vjerovatno ne mogu dobiti dobiti (racunam da ce real podici formu i da im se nece previse desavati kilave utakmice kao par puta u ovoj prvoj fazi).
ovi ostali su svi tu negdje, i ono sto je dobro za zvezdu je da niko od "ostalih" nije toliko dominantan, tj da ce se svi medjusobno pobjedjivati i biti tu negdje s omjerom.
opet kazem, mislim da zvezda moze proci.
:salut: Takodje, kao i sa @ Raul64.

Barselona je favorit , na Real do sinoc i od sinoc ne gledam isto , a pojacace se sigurno. Moram da pitam sta mislite, proveravam da nisam euforican yebi ga. Ja sam bar Zvezdu i gledao nekad u euroleague, mogu samo da zamislim kako je ovima sto su rodjeni 90-tih a navijaju za Zvezdu, ljudi verovatno ne znaju ni sta ih je snaslo. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 dec 2014, 22:12

šta ti je gledao se partizan, navijalo za olimpijakos, makabi, efes, cska, tau keramiku, barsu real.... bilo vam i zabavno i stresno. :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2014, 22:16

Upade Alba mjesto Unikahe.
Sanse Zvezde utoliko bolje :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 dec 2014, 22:45

slika
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 dec 2014, 22:51

Jesu shanse bolje sa Albom nego sa Unicajom, ali Zvezda nece moci preko Shpanaca, Zhidova i Grka.
Treba im chetvorka i to skochna, a para nema ili je Radonjic ocenio da mu ne treba neko ko ume da pokupi lopte i zatvori reket, vec da mu je potrebno da Mitrovic i Tejic (obojica sa kamenim nogama) igraju sve vreme, uz Kalinica. :facepalm:
Sa ozbiljnom chetvorkom, to bi bila mozhda i grupa za proci - ovako ce uspeh biti sve vishe od 3 pobede na svom terenu i to protiv Albe, Galate i Zalgirisa. Ajde da kazhemo da je moguce ishchachkati i pobedu u Carigradu, pa mozhda i u Berlinu. Za neshto vishe, mislim da CZT nece imati ni svezhinu, a ni trenera. Ipak je taj Top16 zapravo 1 different animal u odnosu na prvobitni grupni sistem takmichenja, gde ti razni Neptunasi, Sassariji, Limogesi i ostali mogu naici.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 dec 2014, 22:55

MaGiCa je napisao/la:Jesu shanse bolje sa Albom nego sa Unicajom, ali Zvezda nece moci preko Shpanaca, Zhidova i Grka.
Treba im chetvorka i to skochna, a para nema ili je Radonjic ocenio da mu ne treba neko ko ume da pokupi lopte i zatvori reket, vec da mu je potrebno da Mitrovic i Tejic (obojica sa kamenim nogama) igraju sve vreme, uz Kalinica. :facepalm:
Sa ozbiljnom chetvorkom, to bi bila mozhda i grupa za proci - ovako ce uspeh biti sve vishe od 3 pobede na svom terenu i to protiv Albe, Galate i Zalgirisa. Ajde da kazhemo da je moguce ishchachkati i pobedu u Carigradu, pa mozhda i u Berlinu. Za neshto vishe, mislim da CZT nece imati ni svezhinu, a ni trenera. Ipak je taj Top16 zapravo 1 different animal u odnosu na prvobitni grupni sistem takmichenja, gde ti razni Neptunasi, Sassariji, Limogesi i ostali mogu naici.
mogla bi zvezda ako bi se igralo u pioniru... nego taman tebe pomenusmo na chatu... i onda kazu da izgovaranje imena nema moc
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 dec 2014, 23:23

DANTES je napisao/la:šta ti je gledao se partizan, navijalo za olimpijakos, makabi, efes, cska, tau keramiku, barsu real.... bilo vam i zabavno i stresno. :mrgreen:
Oh @ Dantes, opet ti pomesa nas i vas. :mrgreen: Pa covece , sta imam ja da gledam KK Partizan ? Mislim, mogu , ali samo kao prijatelj kosarke , zabole me da navijam za Oly ( razumna pretpostavka) , Makabi :shock: , Efes ( da oce da daju koju gajbu za dzabe pa i da razmislim ) , CSKA ( to je isto ko kad bi za vas navijao) , Tau keramiku ( to oni iz Gornjeg Milanovca ? ) , Barsu , Real ( Magica navijao za ove garant) ... Ja sam prezadovoljan plasmanom u TOP 16, nikakve iluzije tu ne gajim. Ono sto smatram realnim i razumnim je da osvojimo ABA ligu i prvenstvo Srbije iz prostog razloga sto bi red bio , zar ne ? Prosli put kad smo osvajali , pre jedne utakmice u Zelezniku protiv FMP-a popio sam pola piva koje je imalo ovakav cep

slika

pa ti vidi kad je to bilo...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 dec 2014, 23:29

:wtf: ne kazem za tebe ali znam dosta pacenika...
ja nisam nikad navijao protiv vas zbog kog najj jarana... jbt koliko sam samo puta prerovio net da nadjem neki vas mec iz nekih ruskih pizdica :wtf:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 19 dec 2014, 23:42

Zato sto nismo kalkulisali bukvalno nam se sve poklopilo. Upade nam Zalgiris umjesto Rusa tri sekunde prije kraja, a Alba nakon velike prednosti izgubi od Cedevite i dodje nama, umjesto Unikaha.

Top 8 je veoma tezak izazov, ali mislim da ga mozemo ostvariti. Naravno, nismo u krugu favorita za to, ali da mozemo dobiti Albu, Zalgiris, Galatu, pa i Makabi i Pao.. mislim da mozemo. Samo hrabro, pa sta bude.

@Dantes

To odnos Pionir > Arena je obicni mit, ili kako vec da nazovem. Mi smo prosle sezone vise pobjeda imali u Areni nego Pioniru.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2014, 23:47

Magicni gleda previse pesimisticno.
Ja bi potpisao da sa "mitskom zvijeri" na poziciji 4/5 sigurno kucate u top 8 , a i ovako imate dobre sanse.

Pao koji nije nista bolji nego prosle sezone je Zvezda (losija) nego ove samo zbog neiskustva ispustila , a Dimitris je godinu stariji i godinu dana sporiji.
A posto nece biti mirne atmosfere na tribinama kao sa drugim Grcima , ne vidim kako ce vas dobit u Beogradu.

Mislim da su zeleni najveca sansa za 4 mjesto , Maccabi je za nijansu sira i kvalitetnija ekipa.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.