Ne nisam dijete u razvoju ali delije izgleda jesuTribalian je napisao/la:Nisi dete ni decak u razvoju, znas dobro da igraci ne razmisljaju kao navijaci.nerminh74 je napisao/la:Sto vas zeznuše pirejska braća pa izgubiše od raspalog Galatasaraya

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ne nisam dijete u razvoju ali delije izgleda jesuTribalian je napisao/la:Nisi dete ni decak u razvoju, znas dobro da igraci ne razmisljaju kao navijaci.nerminh74 je napisao/la:Sto vas zeznuše pirejska braća pa izgubiše od raspalog Galatasaraya
Nisu ni Delije, ali ti individualci cije si postove ili komentare citao na forumima ili portalima nekim, e oni verovatno jesu, samo tu nema nikakvog razvoja vec klasicnih emotivnih pacijentskih upisa.nerminh74 je napisao/la: Ne nisam dijete u razvoju ali delije izgleda jesu
Hvala druze, jos ako neko moze da napise s kim cemo biti u grupi ili ce se to definitivno znati tek veceras kad se zavrse ove sto su pocele u 9 ?Raul_64 je napisao/la:Čestitam.
real, barca, pao, galata, zalgiris, maccabi, unicaja je 99,9%.Tribalian je napisao/la:Hvala druze, jos ako neko moze da napise s kim cemo biti u grupi ili ce se to definitivno znati tek veceras kad se zavrse ove sto su pocele u 9 ?Raul_64 je napisao/la:Čestitam.
Barcelona i Real su jedan nivo iznad.Tribalian je napisao/la:@Pitaj Raula , ne znam kako vama ovo izgleda, ali moje subjektivno misljenje je da svako od ovih moze da izgubi u Beogradu ?
u pioniru da, u areni ne basTribalian je napisao/la:@ The Game & @ AkiSarajevo, ne znam kako vama ovo izgleda, ali moje subjektivno misljenje je da svako od ovih moze da izgubi u Beogradu ?
pa dobro, sve je moguceTribalian je napisao/la:@ The Game & @ AkiSarajevo, ne znam kako vama ovo izgleda, ali moje subjektivno misljenje je da svako od ovih moze da izgubi u Beogradu ?
Raul_64 je napisao/la: Barcelona i Real su jedan nivo iznad.
Ovo ostalo "domacinske" ekipe je blago receno , valja dobit u Oaka,Nokia areni.
Galata i Zalgiris se treba tuci 2x ako Zvezda zeli dalje.
Unikaha je ekipa sa dubokim rosterom i odlicnim trenerom , 1 za 1 je tu uredu.
Mislim da je dobra grupa za Zvezdu.
Dva jaca koja bi trebali "cistit" i onda Zvezda da se pokida preostala dva mjesta.
Kuci mogu pred 20 k ljudi tuci sve.
Zavisi i od toga dal ce se Maccabi i Pao dodatno pojacati.
The Game je napisao/la: pa dobro, sve je moguce![]()
sve zavisi hoce li zvezda uspjeti zadrzati ovu formu tokom citave druge faze, ali ja vjerujem da se mogu "potuci" za cetvrtfinale.
barce i real se vjerovatno ne mogu dobiti dobiti (racunam da ce real podici formu i da im se nece previse desavati kilave utakmice kao par puta u ovoj prvoj fazi).
ovi ostali su svi tu negdje, i ono sto je dobro za zvezdu je da niko od "ostalih" nije toliko dominantan, tj da ce se svi medjusobno pobjedjivati i biti tu negdje s omjerom.
opet kazem, mislim da zvezda moze proci.
mogla bi zvezda ako bi se igralo u pioniru... nego taman tebe pomenusmo na chatu... i onda kazu da izgovaranje imena nema mocMaGiCa je napisao/la:Jesu shanse bolje sa Albom nego sa Unicajom, ali Zvezda nece moci preko Shpanaca, Zhidova i Grka.
Treba im chetvorka i to skochna, a para nema ili je Radonjic ocenio da mu ne treba neko ko ume da pokupi lopte i zatvori reket, vec da mu je potrebno da Mitrovic i Tejic (obojica sa kamenim nogama) igraju sve vreme, uz Kalinica.![]()
Sa ozbiljnom chetvorkom, to bi bila mozhda i grupa za proci - ovako ce uspeh biti sve vishe od 3 pobede na svom terenu i to protiv Albe, Galate i Zalgirisa. Ajde da kazhemo da je moguce ishchachkati i pobedu u Carigradu, pa mozhda i u Berlinu. Za neshto vishe, mislim da CZT nece imati ni svezhinu, a ni trenera. Ipak je taj Top16 zapravo 1 different animal u odnosu na prvobitni grupni sistem takmichenja, gde ti razni Neptunasi, Sassariji, Limogesi i ostali mogu naici.
Oh @ Dantes, opet ti pomesa nas i vas.DANTES je napisao/la:šta ti je gledao se partizan, navijalo za olimpijakos, makabi, efes, cska, tau keramiku, barsu real.... bilo vam i zabavno i stresno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.