Odigrao ih je 45. Samo 7 igraca ima vise utakmica od njega u historiji reprezentacije.Hase10 je napisao/la:Ovaj covjek nije odigrao 5 tekmi za BIH. Uvjek povreda......

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odigrao ih je 45. Samo 7 igraca ima vise utakmica od njega u historiji reprezentacije.Hase10 je napisao/la:Ovaj covjek nije odigrao 5 tekmi za BIH. Uvjek povreda......
Bas tako a koliko ljudi je samo pljuvao Salihovica ovdje u zadnjih par mjesecigrgr je napisao/la:Mislim da smo luno izgubili od kako nema salihovica u prvih 11 , mozda sam subjektivan jer mi je drag. Al on i luli su jeli ljude na lijevoj strani , mjenjali se nadopunjavali konatanto su bili prijetnja , daleko smo lakse dolazili do gola sa njima na strani ...
sejo u sredini pored besica pjanica i mede nema sta traziti, moze tu lijevu stranu pokrivati dok kolasinca nema a poslije toga kolasinac lulic, tako da moze biti djoker s klupe kad su svi tuAjax je napisao/la:Bas tako a koliko ljudi je samo pljuvao Salihovica ovdje u zadnjih par mjesecigrgr je napisao/la:Mislim da smo luno izgubili od kako nema salihovica u prvih 11 , mozda sam subjektivan jer mi je drag. Al on i luli su jeli ljude na lijevoj strani , mjenjali se nadopunjavali konatanto su bili prijetnja , daleko smo lakse dolazili do gola sa njima na strani ...![]()
Salihovic bek ( nije losiji bek od Lulica ) a Lulic krilo ( Lulic je puno bolje krilo od TSS ). Svejedno igrali 4-5-1 ili 4-4-2 tako mozemo igrati u svim formacijama.Micron je napisao/la: sejo u sredini pored besica pjanica i mede nema sta traziti, moze tu lijevu stranu pokrivati dok kolasinca nema a poslije toga kolasinac lulic, tako da moze biti djoker s klupe kad su svi tu
"Veliki hendikep nam je izostanak Ibisevica".O Salihovicu ni rijeci.Rusilac je napisao/la:Meni se cini da Salihovic nije otkazao zbog povrede nego je otkazao zbog priucenog stratega,tj.pozdravio se sa reprezentacijom do daljnjeg.
Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.
Ako su moje sumnje opravdane to je ogroman hendikep za reprezentaciju,izgubili smo jos jednog odlicnog igraca, bolje reci priuceni strateg i kriminalac ga je otjerao zbog svojih šema i talova.
Covjece Boziji, Salihovic je stalno povrijedjen, o kakvom hendikepu ti govoris? Lika nema posljednjih deset utakmica, stalno neke povrede ima. Kada se oporavi zvat ce ga. Zasto trazis problem gdje ga nema?Rusilac je napisao/la:"Veliki hendikep nam je izostanak Ibisevica".O Salihovicu ni rijeci.Rusilac je napisao/la:Meni se cini da Salihovic nije otkazao zbog povrede nego je otkazao zbog priucenog stratega,tj.pozdravio se sa reprezentacijom do daljnjeg.
Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.
Ako su moje sumnje opravdane to je ogroman hendikep za reprezentaciju,izgubili smo jos jednog odlicnog igraca, bolje reci priuceni strateg i kriminalac ga je otjerao zbog svojih šema i talova.
21+Ibisevic i Kvesic 23.
Ko je slijedeci?
Jest jest, Sajo sabotira Sejino zdravlje, koliko je samo Sajo para izdavao kako bi Sejad imao svakojake povrede, placa tamo vodonosama Hoffea da mu u vodu stavljaju nake preparate od kojih kosti slabe, misici truhnu, e neka te je stid Safete!Cartman je napisao/la:Sejad se mucki gura iz reprezentacije. Neka te je stid Safete.
S tim da je Salihovic zadnjih 10 utakmica povrijedjen, to je ta razlika, lik je vise po bolnicama nego na terenu...Rusilac je napisao/la:Pa i Prcic i Cimirot su povrijedjeni pa su dobili poziv.Doduse,Prcic moze i umrijeti a da Podravka to ne zna.
Nema mjesta. On je skroz los kad je rovit, crveni laganice moze zaradit. Al da odigra jednu tekmu za hoffenheim onda svakako u prvih 11.Cartman je napisao/la:Do utakmice dvije sedmice, znaci moze ozdravit, i rovit Sejo ima mjesta u nasih prvih 11. Ko mu je konkurencija? Tincek i Visca? Uozbiljite se. Ovo je bilo najavljeno nakon SP-a i sada se evo i desava pred nasim ocima.
Neka te je stid Safete! Sejo, ne daj se!
Koliko vidim, Sejo trenira, i mislim da se već odavno vratio treninzima, i zato mi nije jasno zašto ga još uvijek nema ni na klupi Hoffenheima, ali vjerovatno ne žele da rizikuju sa njim ako još uvijek nije 100% spreman, ali klub je jedno a reprezentacija drugo. U klubu ima neko ko će popuniti njegovu poziciju, ali u reprezentaciji trenutno nema, i zato sam mišljenja da, ako već trenira da je barem trebao dobiti poziv, pogotovo što su evo 2 mjesta ostala prazna a mi lijevog beka nemamoCartman je napisao/la:Do utakmice dvije sedmice, znaci moze ozdravit, i rovit Sejo ima mjesta u nasih prvih 11. Ko mu je konkurencija? Tincek i Visca? Uozbiljite se. Ovo je bilo najavljeno nakon SP-a i sada se evo i desava pred nasim ocima.