Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 16:55

Hase10 je napisao/la:Ovaj covjek nije odigrao 5 tekmi za BIH. Uvjek povreda......
Odigrao ih je 45. Samo 7 igraca ima vise utakmica od njega u historiji reprezentacije. :shh: :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 okt 2014, 00:16

Fališ mi brate, ne znam što, ali mi ti tako puno fališ.

Brzo se vrati SEJO. :salut:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 okt 2014, 02:43

Mislim da smo luno izgubili od kako nema salihovica u prvih 11 , mozda sam subjektivan jer mi je drag. Al on i lulic su jeli ljude na lijevoj strani , mjenjali se nadopunjavali konstantno su bili prijetnja , daleko smo lakse dolazili do gola sa njima na strani ...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 14 okt 2014, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 09:19

grgr je napisao/la:Mislim da smo luno izgubili od kako nema salihovica u prvih 11 , mozda sam subjektivan jer mi je drag. Al on i luli su jeli ljude na lijevoj strani , mjenjali se nadopunjavali konatanto su bili prijetnja , daleko smo lakse dolazili do gola sa njima na strani ...
Bas tako a koliko ljudi je samo pljuvao Salihovica ovdje u zadnjih par mjeseci :crazy: :crazy:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 14 okt 2014, 17:57

Ajax je napisao/la:
grgr je napisao/la:Mislim da smo luno izgubili od kako nema salihovica u prvih 11 , mozda sam subjektivan jer mi je drag. Al on i luli su jeli ljude na lijevoj strani , mjenjali se nadopunjavali konatanto su bili prijetnja , daleko smo lakse dolazili do gola sa njima na strani ...
Bas tako a koliko ljudi je samo pljuvao Salihovica ovdje u zadnjih par mjeseci :crazy: :crazy:
sejo u sredini pored besica pjanica i mede nema sta traziti, moze tu lijevu stranu pokrivati dok kolasinca nema a poslije toga kolasinac lulic, tako da moze biti djoker s klupe kad su svi tu

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 okt 2014, 18:02

A sta ond Tino radi u sredini pokraj tog trojca. Bojim se da se povratkom Kolasinca Lulic seli na klupu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 18:16

Micron je napisao/la: sejo u sredini pored besica pjanica i mede nema sta traziti, moze tu lijevu stranu pokrivati dok kolasinca nema a poslije toga kolasinac lulic, tako da moze biti djoker s klupe kad su svi tu
Salihovic bek ( nije losiji bek od Lulica ) a Lulic krilo ( Lulic je puno bolje krilo od TSS ). Svejedno igrali 4-5-1 ili 4-4-2 tako mozemo igrati u svim formacijama.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 13:50

Rusilac je napisao/la:Meni se cini da Salihovic nije otkazao zbog povrede nego je otkazao zbog priucenog stratega,tj.pozdravio se sa reprezentacijom do daljnjeg.

Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.

Ako su moje sumnje opravdane to je ogroman hendikep za reprezentaciju,izgubili smo jos jednog odlicnog igraca, bolje reci priuceni strateg i kriminalac ga je otjerao zbog svojih šema i talova.
"Veliki hendikep nam je izostanak Ibisevica".O Salihovicu ni rijeci.
21+Ibisevic i Kvesic 23.

Ko je slijedeci?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2014, 13:56

Rusilac je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Meni se cini da Salihovic nije otkazao zbog povrede nego je otkazao zbog priucenog stratega,tj.pozdravio se sa reprezentacijom do daljnjeg.

Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.

Ako su moje sumnje opravdane to je ogroman hendikep za reprezentaciju,izgubili smo jos jednog odlicnog igraca, bolje reci priuceni strateg i kriminalac ga je otjerao zbog svojih šema i talova.
"Veliki hendikep nam je izostanak Ibisevica".O Salihovicu ni rijeci.
21+Ibisevic i Kvesic 23.

Ko je slijedeci?
Covjece Boziji, Salihovic je stalno povrijedjen, o kakvom hendikepu ti govoris? Lika nema posljednjih deset utakmica, stalno neke povrede ima. Kada se oporavi zvat ce ga. Zasto trazis problem gdje ga nema?

Edit: Nije spomenuo ni Kolasinca, da li to znaci da se Sead odrekao repke?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2014, 14:56

Sejad se mucki gura iz reprezentacije. Neka te je stid Safete.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 nov 2014, 14:59

Daj ljudi šta vam je, kakve teorije, pozvao bi ga da je spreman, Sejo zbog ozlijede mjesec dana nije u pogonu za TSG

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2014, 15:02

Cartman je napisao/la:Sejad se mucki gura iz reprezentacije. Neka te je stid Safete.
Jest jest, Sajo sabotira Sejino zdravlje, koliko je samo Sajo para izdavao kako bi Sejad imao svakojake povrede, placa tamo vodonosama Hoffea da mu u vodu stavljaju nake preparate od kojih kosti slabe, misici truhnu, e neka te je stid Safete!

Hahahah kakvi ljudi u pm...

Mes Que Un Club!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2014, 15:16

Do utakmice dvije sedmice, znaci moze ozdravit, i rovit Sejo ima mjesta u nasih prvih 11. Ko mu je konkurencija? Tincek i Visca? Uozbiljite se. Ovo je bilo najavljeno nakon SP-a i sada se evo i desava pred nasim ocima.

Neka te je stid Safete! Sejo, ne daj se!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 nov 2014, 15:25

Ko je najavio? Velid?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 15:29

Pa i Prcic i Cimirot su povrijedjeni pa su dobili poziv.Doduse,Prcic moze i umrijeti a da Podravka to ne zna.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2014, 15:52

Rusilac je napisao/la:Pa i Prcic i Cimirot su povrijedjeni pa su dobili poziv.Doduse,Prcic moze i umrijeti a da Podravka to ne zna.
S tim da je Salihovic zadnjih 10 utakmica povrijedjen, to je ta razlika, lik je vise po bolnicama nego na terenu...
A vidim i novi nadimak ste osmislili, jako dosjetljivo i inteligentno, nema sta...

Mes Que Un Club!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 nov 2014, 17:17

Cartman je napisao/la:Do utakmice dvije sedmice, znaci moze ozdravit, i rovit Sejo ima mjesta u nasih prvih 11. Ko mu je konkurencija? Tincek i Visca? Uozbiljite se. Ovo je bilo najavljeno nakon SP-a i sada se evo i desava pred nasim ocima.

Neka te je stid Safete! Sejo, ne daj se!
Nema mjesta. On je skroz los kad je rovit, crveni laganice moze zaradit. Al da odigra jednu tekmu za hoffenheim onda svakako u prvih 11.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 nov 2014, 17:23

Cartman je napisao/la:Do utakmice dvije sedmice, znaci moze ozdravit, i rovit Sejo ima mjesta u nasih prvih 11. Ko mu je konkurencija? Tincek i Visca? Uozbiljite se. Ovo je bilo najavljeno nakon SP-a i sada se evo i desava pred nasim ocima.
Koliko vidim, Sejo trenira, i mislim da se već odavno vratio treninzima, i zato mi nije jasno zašto ga još uvijek nema ni na klupi Hoffenheima, ali vjerovatno ne žele da rizikuju sa njim ako još uvijek nije 100% spreman, ali klub je jedno a reprezentacija drugo. U klubu ima neko ko će popuniti njegovu poziciju, ali u reprezentaciji trenutno nema, i zato sam mišljenja da, ako već trenira da je barem trebao dobiti poziv, pogotovo što su evo 2 mjesta ostala prazna a mi lijevog beka nemamo :roll:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 nov 2014, 17:29

kako ce bit pozvan pored jednog Vranjesa koji ima termine u sali svaki treci dan, a ponekad razbaci i viktorije sa djecom ispred skole

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 nov 2014, 17:30

Koja je zvanicna verzija njegove povrede ? Zaradio oziljak na koljenu i oporavlja se dva mjeseca. Mnogo se toga moze Susicu prigovoriti ali ne i u slucaju Salihovic. Njegovo stanje mozemo samo biti gore za dvije sedmice.
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.