Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Mume legendo samo u MILLWALL, lavovski klub, lavovski navijaci i tvoj lavovski karakter pun pogodak, mani se supa.ckih klubova tipa arsenal, psg itd.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- storm_raider
- Kontakt:
Bravo momcino...
Mlad je, ali veoma svjestan svojeg kvaliteta. Samo neka trenira i da ga Bog dragi sacuva od povreda.
Mlad je, ali veoma svjestan svojeg kvaliteta. Samo neka trenira i da ga Bog dragi sacuva od povreda.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sto mrzim ovaj nas kompleks nize vrijednosti. Da je kojim slucajem Hrvat, Srbijanac, Englez, Svabo.... gurali bi ga u Real, Barsu. Borusiju.... Momak je pun samopouzdanja (kao Ibra, Robben) sto ga cini i boljim igracem nego sto jeste. Momak ce uspjeti gdje god da ode.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
zaigrati ce on u real madridu, najvecem klubu svih vremena, samo polako 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja bih Mumeta ili ti ga Besu zelio da vidim najprije u nekom klubu koji je standardan u Bundeski ili PL pa cemo lako dalje. Ne bi jedino zelio da se previse zaleti i potpise za neki klub gdje bi mogao imati manju minutazu ili da ide na posudbe. Dakle Stoke, West Ham, E.Frankfurt, Mainz pa ce onda lako dalje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samo da ne ode u Tursku ligu ili Rusku,imamo 100 primjera ,sta je bilo sa mladim igracima koji su otisli tamo.
Mi kao navijači možemo samo iskazati svoje mišljenje o nečijem kvalitetu, a stručnjaci su tu da vide da li je adekvatan ili ne. Moje ili tvoje razmišljanje neće ga odvesti niže ili više i nema nikakvog uticaja na razvoj situacije oko njegovog potencijalnog transfera bilo gdje.TMovac je napisao/la:Sto mrzim ovaj nas kompleks nize vrijednosti. Da je kojim slucajem Hrvat, Srbijanac, Englez, Svabo.... gurali bi ga u Real, Barsu. Borusiju.... Momak je pun samopouzdanja (kao Ibra, Robben) sto ga cini i boljim igracem nego sto jeste. Momak ce uspjeti gdje god da ode.
Već sam iskazao svoje razmišljanje, i kada sam rekao da ne bi' volio da negdje sjedi na klupi, to ne znači automatski da sumnjam u njegove mogućnosti nego da su sve opcije otvorene.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Samo da se izvinim za širenje pogrešnih informacija.
Naime, pričao sam sa Muhamedovim ocem i čovjek kaže da još ništa nije dogovoreno i da će o transferima razmišljati tek nakon SP-a. Znači ništa od Dinama, na svu sreću.
Izvinjenje, još jednom.
Naime, pričao sam sa Muhamedovim ocem i čovjek kaže da još ništa nije dogovoreno i da će o transferima razmišljati tek nakon SP-a. Znači ništa od Dinama, na svu sreću.
Izvinjenje, još jednom.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Sreca pa od tog transfera nema nista. Kasno je Besi za Dinamo, prije 2 godine bi bilo ok ali sada bi to bila propast. Ja bi ga osobno najradije vidio u nekom velikom klubu u Italiji. Oni su sposobni upregnuti ono njegovo pozitivno ludilo u vise ciljeve i stvoriti od njega igraca svjetske klase za sto zasigurno ima potencijala.
Italija je propala, nema tamo sta trazit. Od njih u Evropi nece biti nista u sljedecih 20 g. Dovoljno je vidjet kakav raspad Milan dovodi.
Ove djetinjarije bi vam se mogle obit o glavu kao i za Kolasinca. Nisam citao komentare, jel Čiviluk pojeo dosta sudzuke ili prebio medjeda poslije auto-gola? ccc
Za Muhu je Everton mjera. Neka ide tamo gdje trener jasno salje signale da ga zeli ili gotivi, kao sto je uradio Martinez.
Ove djetinjarije bi vam se mogle obit o glavu kao i za Kolasinca. Nisam citao komentare, jel Čiviluk pojeo dosta sudzuke ili prebio medjeda poslije auto-gola? ccc
Za Muhu je Everton mjera. Neka ide tamo gdje trener jasno salje signale da ga zeli ili gotivi, kao sto je uradio Martinez.
- Fantasista
- Kontakt:
Kamo sreće da ode u Everton, imaju dosta mladih igrača i dobro igraju. Ove sezone su bili pravo osvježenje za Premier ligu. Beša bi tamo sigurno imao mjesto u prvih 11.
Gdje ste to procitali, ako moze link ????floyd je napisao/la: Za Muhu je Everton mjera. Neka ide tamo gdje trener jasno salje signale da ga zeli ili gotivi, kao sto je uradio Martinez.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Prerano je reci da ga zeli, ali ga je hvalio komentarisuci na ESPN-u.BKwizard je napisao/la:Gdje ste to procitali, ako moze link ????floyd je napisao/la: Za Muhu je Everton mjera. Neka ide tamo gdje trener jasno salje signale da ga zeli ili gotivi, kao sto je uradio Martinez.
ja se ponado eto Bosanca u moj omiljeni klub...floyd je napisao/la:Prerano je reci da ga zeli, ali ga je hvalio komentarisuci na ESPN-u.BKwizard je napisao/la:Gdje ste to procitali, ako moze link ????floyd je napisao/la: Za Muhu je Everton mjera. Neka ide tamo gdje trener jasno salje signale da ga zeli ili gotivi, kao sto je uradio Martinez.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
SIguran sam da mozda Muhamed ima trenutno najveci broj agenata koji ga prate . Cekaju se samo jos dvije tekme i pocet ce ponude da pljuste. Ljudi su jos u nevjerici dal je zaista tako dobar kako izgleda poslije ovih par zadnjih nastupa. U ovom trenutku sigurno niko nije 100% siguran koliko ovaj momak moze daleko da dogura ni on sam
.
Al koji dvojac Pjanic Besic ... ne volim letenje furke i to al se klanjam pred ovim momcima ... Od ovoga bi ja napravio trojac ... Besic ,Vranjes jedan pored drugog i Pjana ispred ... Ovaj trougao je nasa sredina terena snova i maksimum ove repke. Vranjes je veoma podcijenjen i neiskoristen igrac i nikada dovoljno oproban kao defanzivni srednji (razbijac)..
Al koji dvojac Pjanic Besic ... ne volim letenje furke i to al se klanjam pred ovim momcima ... Od ovoga bi ja napravio trojac ... Besic ,Vranjes jedan pored drugog i Pjana ispred ... Ovaj trougao je nasa sredina terena snova i maksimum ove repke. Vranjes je veoma podcijenjen i neiskoristen igrac i nikada dovoljno oproban kao defanzivni srednji (razbijac)..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
jedno je sigurno,Besic i Hajrovic ce nakon SP promjeniti klub. Po meni Bundesliga je najbolje rjesenje,mada ni Seria A nije losa... ne treba ni spominjati koliko ce to biti dobro za reprezentaciju BIH..
Ljudi ne kontaju razliku izmedju scouta i agenta. On ima agenta ili ti ga menadzera , tako da ga ne prate agenti nego scouti klubova. Njegov agent je brat od Ivana Rakitica , Dejan koji vodi i Lulica. U svicarskoj imaju agenciju , medjutim radi i sa Ramadanijem koji je Lazaru Markovicu , Misimovicu itd menadzer.
Uglavnom njega prate scouti klubova sigurno jer odprilike 90% ekipa iz Liga petice ima scoute tamo na terenu , jer ima i jeftinih igraca u ekipama iz Afrike i drugih zemalja... Znaci nisu samo scouti manchestera , juve i reala tu tako ta
Uglavnom njega prate scouti klubova sigurno jer odprilike 90% ekipa iz Liga petice ima scoute tamo na terenu , jer ima i jeftinih igraca u ekipama iz Afrike i drugih zemalja... Znaci nisu samo scouti manchestera , juve i reala tu tako ta
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 10 gostiju.