% се % " ? ? " " он је " ? ? " / ¥ " њега су ?. & ? је гужве у $ па " не $,а " ја ? ' " $ $ $ 4 " ". $ се $ " не $ ? " знатно ? $.За ? ? " не % " " &
" % " са оног % % је " " $ у $ " ' ",? & % у ?,$ $ $ $ " " $ "?
FK Drina Zvornik
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
Ево " &
,% & " ? $ " $ $," $ /.

Šuša je ja msm još uvek u klubu,igrao je i protiv BSK-a u borči i protiv napretka prije neki dan...drinin vuk je napisao/la:% се % " ? ? " " он је " ? ? " / ¥ " њега су ?. & ? је гужве у $ па " не $,а " ја ? ' " $ $ $ 4 " ". $ се $ " не $ ? " знатно ? $.За ? ? " не % " " &
" % " са оног % % је " " $ у $ " ' ",? & % у ?,$ $ $ $ " " $ "?
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- drinin vuk
- Kontakt:
$ $ " $ ?. Не ' $ су " " " $ је ово $ %,$ - & - $ $ све $ &. " & не & $ прве " & ?,јер $ је " " " зна " % ",не " " ? % - " & " " ?,$ - се " страх " $ све у пропас.- & " " " & %,& $ 1-0 ? & се " $ ".
УПРАВА /!
УПРАВА /!
DRINO MOJA PONOS SI ZVORNIKA!
Isti onaj koga su banovali zbog nesporazuma,tj. gluposti nekadašnji nick delikvent.
Banovan zbog toga što je prilikom objašnjenja na kom kanalu će bit prenos spomenuo da će u Zvorniku sigurno bit,a da za BiH ne zna.
Isti onaj koga su banovali zbog nesporazuma,tj. gluposti nekadašnji nick delikvent.
Banovan zbog toga što je prilikom objašnjenja na kom kanalu će bit prenos spomenuo da će u Zvorniku sigurno bit,a da za BiH ne zna.
- kamiondzija
- Kontakt:
? је " нас.
Realno, tamo vam je i mjesto
E bez uvrede,kad ovu niste dobili i ne zaslužujete opstanak.Meni ste vrlo drag klub iz više razloga,i žao mi je ispadate,ali trenutno je realnost Prva liga RS.Biće valjda boljih dana 

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- drinin vuk
- Kontakt:
¥!
" ? $ " $. $ ? ¥,% " нас је ".
' " ? ? & $ су ? ? у $,& ?," се $ " $ ? $ ?. $ се у " ? ?," у & ' $ % на ? ' ?. Прва ? РС - се.
" ? $ " $. $ ? ¥,% " нас је ".
' " ? ? & $ су ? ? у $,& ?," се $ " $ ? $ ?. $ се у " ? ?," у & ' $ % на ? ' ?. Прва ? РС - се.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
' ' " на ',' нас - " " & сезоне.А ? " управе отјерат са све ? " је $ $ паре " % $ " " " је $ трпају " у џеп " перу ".Strauss je napisao/la:Realno, tamo vam je i mjesto
Nije džaba jedan igrač Drine sinoč govorio da stavimo dvicu u kladionici
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- drinin vuk
- Kontakt:
B o X je napisao/la:Nije džaba jedan igrač Drine sinoč govorio da stavimo dvicu u kladionici
$ " су ' " ?, " ",$ & $ " " ?.
$ је 12 ",$ & & ' $ пута ? " " ' се $ у $ $ " за ове %. & се $ $ & " ' за $ то су ",? " ? & $ " ? " ? су ту " $ ?.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
B o X je napisao/la:Nije džaba jedan igrač Drine sinoč govorio da stavimo dvicu u kladionici
? је $ ? на $,? ? " "?
ma onako, nekih 400 ljudi, nije bilo njihovih navijačakamiondzija je napisao/la:B o X je napisao/la:Nije džaba jedan igrač Drine sinoč govorio da stavimo dvicu u kladionici
? је $ ? на $,? ? " "?
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ristić je odličan igrač i na svakoj utakmici koju je igrao za zvijezdu postigao je gol. Čovjek igra odlično i konstanto vrši pritisak na protivničku odbranu. On da je igrao i protiv želje mi bi želju pobijedili. Kako je igrao kod vas to ne znam, ali da ne vrijedi ne bi ga doveli u zvijezdu, niti bi ga Jović zadržao.Nadam se da ste se danas uvjerili da je zvijezda vrlo dobra ekipa i da vam baš nisu na mjestu ona omalovažavanja zvijezde. Slušajući danas na BH radiju i federalnom, izvještači su hvalili igru zvijezde i rekli da je pobjeda zaslužena, samo što je jedan reporter govorio crvena zvijezda a drugi zvezda. Može li netko reći kakva je bila utakmica.drinin vuk je napisao/la:B o X je napisao/la:Nije džaba jedan igrač Drine sinoč govorio da stavimo dvicu u kladionici
$ је 12 ",$ & & ' $ пута ? " " ' се $ у $ $ " за ове %. & се $ $ & " ' за $ то су ",? " ? & $ " ? " ? су ту " $ ?.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Igrali ste odlično, nema šta, ono što je Drinu krasilo pred kraj jesenjeg dijela, dok je Vojvodić bio tu, očigledno je da krasi i vas, mi smo dijelovali kao razbijena vojska i zaslužili smo ovaj poraz, suđenje bilo dobro, naš odbrambeni fudbaler Mitrović zbog povrede napustio igru u sedmom minutu.husein veličanstveni je napisao/la:Ristić je odličan igrač i na svakoj utakmici koju je igrao za zvijezdu postigao je gol. Čovjek igra odlično i konstanto vrši pritisak na protivničku odbranu. On da je igrao i protiv želje mi bi želju pobijedili. Kako je igrao kod vas to ne znam, ali da ne vrijedi ne bi ga doveli u zvijezdu, niti bi ga Jović zadržao.Nadam se da ste se danas uvjerili da je zvijezda vrlo dobra ekipa i da vam baš nisu na mjestu ona omalovažavanja zvijezde. Slušajući danas na BH radiju i federalnom, izvještači su hvalili igru zvijezde i rekli da je pobjeda zaslužena, samo što je jedan reporter govorio crvena zvijezda a drugi zvezda. Može li netko reći kakva je bila utakmica.drinin vuk je napisao/la:B o X je napisao/la:Nije džaba jedan igrač Drine sinoč govorio da stavimo dvicu u kladionici
Izvještaj http://fkdrinazv.****/2011/04/b ... l#comments
pozdrav za sve,bio sam danas na utakmici u Zvoriniku...da odg. ovom iz Zvornika da nas je bilo u dvije grupe oko 50,na zapadnoj tribini odma ispred kamera!!Utakmica je bila dobra,navijaci i publika Drine solidni!!!cao svima!!
mislio sam na organizovano navijanje ne na obične gledaoce, odakle ja znam u onoj masi ko je odaklemali zmaj je napisao/la:pozdrav za sve,bio sam danas na utakmici u Zvoriniku...da odg. ovom iz Zvornika da nas je bilo u dvije grupe oko 50,na zapadnoj tribini odma ispred kamera!!Utakmica je bila dobra,navijaci i publika Drine solidni!!!cao svima!!
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 02 apr 2011, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
- drinin vuk
- Kontakt:
$ се ? $ $ & " своје " ? ".
$ / поново, " тога не " се " 10 ".
" $ $ ' ? у 90 "
, ? " $ на " ' ?, " $ су $ " ?,? " " ? $ $ $.
% се $ ",' ' " " " " $,? $ " " су " наравно управе, ",те $ " се " $,? " $.
" ' се ' % ' "," $ је $ " $ $ " $ " $ жртвено јагње,не ' $ & & " % " $ $ $ " " ¥,% " $ А ? за посао " је ¥,а " је % " у ЦЗ ".
% " (- $ ? ?) & се " ' " % је " све " & " " ($ $ су " $ $ ? на " &)$ " на " ? & 300 $,& 8 пута '.
Све у ',наравно $ је ? Прва ? РС (& " је наравно $ ") ? " " % у $ $ " ? у ?. " ? су се $ $ ? " " " ",$ " успјеха " " $ се ?,$ $ неусјпех $ ",' се " $ $ ? - $ $ & $.
$ / поново, " тога не " се " 10 ".
" $ $ ' ? у 90 "

% се $ ",' ' " " " " $,? $ " " су " наравно управе, ",те $ " се " $,? " $.
" ' се ' % ' "," $ је $ " $ $ " $ " $ жртвено јагње,не ' $ & & " % " $ $ $ " " ¥,% " $ А ? за посао " је ¥,а " је % " у ЦЗ ".
% " (- $ ? ?) & се " ' " % је " све " & " " ($ $ су " $ $ ? на " &)$ " на " ? & 300 $,& 8 пута '.
Све у ',наравно $ је ? Прва ? РС (& " је наравно $ ") ? " " % у $ $ " ? у ?. " ? су се $ $ ? " " " ",$ " успјеха " " $ се ?,$ $ неусјпех $ ",' се " $ $ ? - $ $ & $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.