Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 nov 2012, 23:00

Majstori za napraviti od gotovog veresiju :mrgreen: Sjajna igra i vodstvo od 3:0 protiv Batea i onda greske kojima ovi postizu dva gola.
Ipak,pobjeda je tu i za sada smo prvi,a u narednom kolu protiv Bayerna aBd to treba i potvrditi. :mrgreen: Veceras me je odusevio Feghouli,ne samo zbog dva postignuta pogotka,nego i nacina na koji je odigrao mec.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 nov 2012, 23:04

Feghouli vam je najbolji igrac vec duze vrijeme,kad njega nema Valencia izgleda dosta losije..
Samo da vam ga PSG ne pokupi,cuo sam da traze takve muslimane u Parizu :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 nov 2012, 23:12

L_blancos je napisao/la:Feghouli vam je najbolji igrac vec duze vrijeme,kad njega nema Valencia izgleda dosta losije..
Samo da vam ga PSG ne pokupi,cuo sam da traze takve muslimane u Parizu :D
Feghouli je vazniji postao od Soldada :D
Citao sam to o PSG-u,ali nadam se da ce ostati Soso u Valenciji,ipak je priznao da bi volio produziti ugovor.Uglavnom polako tek pokazuje sav svoj talent,mogao bi izrasti u velikog igraca.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 07 nov 2012, 23:46

Sjajna utakmica od strane Sofian-a,i Pereire,sviđa mi se što stalno prave presing i jako agilni i brzi igrači,to nam treba u ekipi.20.Novembra s Bayernom,očekujem paklenu utakmicu,al s obzirom da mi strašno igramo kod kuće,možemo se nadati pobjedi.
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 08 nov 2012, 08:21

napokon smo mogli vidjet nase bekove, Joao-a i Aly-ja da se vise probijaju naprijed..Feghouli igrac utakmice definitivno...sad nam je svima jasno sto je Pablo Hernandez prodan...Soldado i Jonas su tandem kakvog nema nadaleko, i pitam se koliko bi golova postizali da na krilima i u veznom redu imaju neke world class fudbalere kao npr Pirlo, Xavi, Hazard, Ribery itd...nadam se da ce Bayern porazen napustit Mestallu mada sam ja jos uvijek poprilicno pesimistican iako igramo dobro na svom stadionu...a da cemo proci, hocemo 99.9%....AMUNT VALENCIA!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 16:40

Romeu iz Chelsea stize na posudbu u Valenciu.Na kraju sezone Valencia ce imati mogucnost da ga otkupi.Sve je vec dogovoreno,cekaju se neki sitni detalji,a i to bi trebalo biti rjeseno ovih dana jer njegov agent Diaz je stigao u Valenciu ;)

www.valencia-balkan.net

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 nov 2012, 16:46

Adi_Zepce je napisao/la:Romeu iz Chelsea stize na posudbu u Valenciu.Na kraju sezone Valencia ce imati mogucnost da ga otkupi.Sve je vec dogovoreno,cekaju se neki sitni detalji,a i to bi trebalo biti rjeseno ovih dana jer njegov agent Diaz je stigao u Valenciu ;)
Da li je ovo nagovjestaj prodaje Banege ne znam ali mislim da ce momak biti visak.Jeste talentovan i vec sada izgradjen igrac ali mislim da se slucajno ne dovodi.
Kad bi Banega trebao zaigrati punim plucima ? Oporavljen je gotovo mjesec dana a igra na kasiku.
Jutros mi prijatelj govori da je Valencia odlucila prodati Feghulija a kao njegovu zamjenu dovesti Eriksena.To je ta klasa igraca.Ne mogu reci da je jedan bolji a drugi losiji.Oboica iznimno talentovani iako se Sofian adaptirao perverzno na ovaj stil igre.Ne vjerujem ali tako rece , nisam nasao apsolutno niti jedan medijski izvor koji govori o tome...

Da li ce Jonas biti prodat , Horozi su zainteresovani vec duzi period.Odlicno igra u zadnje vrijeme i sa Soldadom cini fantatican tandem.Odlicno se nadopunjavaju...

Canales ? Kad je konacno naredni povratak.Momku se ne da , da napravi veliku karijeru a ima sve uvjete za to...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 16:51

Johny je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Romeu iz Chelsea stize na posudbu u Valenciu.Na kraju sezone Valencia ce imati mogucnost da ga otkupi.Sve je vec dogovoreno,cekaju se neki sitni detalji,a i to bi trebalo biti rjeseno ovih dana jer njegov agent Diaz je stigao u Valenciu ;)
Da li je ovo nagovjestaj prodaje Banege ne znam ali mislim da ce momak biti visak.Jeste talentovan i vec sada izgradjen igrac ali mislim da se slucajno ne dovodi.
Kad bi Banega trebao zaigrati punim plucima ? Oporavljen je gotovo mjesec dana a igra na kasiku.
Jutros mi prijatelj govori da je Valencia odlucila prodati Feghulija a kao njegovu zamjenu dovesti Eriksena.To je ta klasa igraca.Ne mogu reci da je jedan bolji a drugi losiji.Oboica iznimno talentovani iako se Sofian adaptirao perverzno na ovaj stil igre.Ne vjerujem ali tako rece , nisam nasao apsolutno niti jedan medijski izvor koji govori o tome...

Da li ce Jonas biti prodat , Horozi su zainteresovani vec duzi period.Odlicno igra u zadnje vrijeme i sa Soldadom cini fantatican tandem.Odlicno se nadopunjavaju...

Canales ? Kad je konacno naredni povratak.Momku se ne da , da napravi veliku karijeru a ima sve uvjete za to...
Ma ne,dolazak Romeua znaci odlazak Albelde u mirovinu.Banega je spreman vec da igra punom snagom i vjerovatno sada u nedjelju ce dobiti sansu da igra od pocetaka.
Ovo o Feghoulivom odlasku iskreno cujem prvi put,a isto tako i za interes VCF za Eriksena.Mislim da nema tu mnogo istine,jer Feghouli najvljuje ostank u Valenciji i klub ga zeli zadrzati.
Jonas ce vjerovatno otici,a ima nekih finih napadaca koji se povezuju kao zamjena za njega.Rekao bih da je jedan od njih Bony iz Vitesea.
Sto se Canalesa tice poceo je raditi sa loptom,ali povratak se izgleda ocekuje tek u 12.mjesecu.

www.valencia-balkan.net

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 nov 2012, 16:59

Adi_Zepce je napisao/la: Ipak,pobjeda je tu i za sada smo prvi,a u narednom kolu protiv Bayerna aBd to treba i potvrditi. :mrgreen: Veceras me je odusevio Feghouli,ne samo zbog dva postignuta pogotka,nego i nacina na koji je odigrao mec.
Niste prvi. :P
Ustvari, jeste ako se gleda gol razlika ali na vasu zalost se to ne gleda nego medjusobni duel.

Da se igram malo matematike. Bayernu je dovoljan bod na Mestalli s tim da mora uzeti sva tri protiv Batea za prvo mjesto, dok Valenciji igra samo pobjeda ukoliko zele zavrsiti kao prvi u grupi. Treba napomenuti da i Bate ima neku sansu da se utrpa ne jednu od prve dvije pozicije ali je to iskreno nerealno. Valencia bi u slucaju pobjede protiv Bayerna vise od jednog gola razlike mogla i izgubiti Francuskoj ali bi opet zavrsila na prvom mjestu. Puno je solucija, najbolje bi bilo da sacekamo zadnje kolo kada ce biti sve mnogo jasnije.

Btw: pripremite se za dolazak tornada. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 nov 2012, 17:01

Pa Romeu ima mnogo kvaliteta.Prosao je Barcinu skolu...
Moze igrati vise pozicija.Legitimno bi mogao zamjeniti Albeldu, na duzi vremenski period ce se vjerovatno isplatiti osim ako ne zavrsi u Barceloni za jedno 5 godina dok ga Valencia ne napravio top igracem.Spanska liga je njegov stil iako je za vrijeme boravka AVB u Chelsea-u bio odlican , cak sta vise Lamparda je jedno vrijeme stavljao u ulogu grijaca klupe.Odlican igrac za Valencijin dinamicni i brzi fudbal.

Banega je top i sami cream de la cream u Svijetu na svojoj poziciji.Njegovim povratkom Valencia dobija mnogo.Od tecnosti u igri , protoka lopte i sigurnosti u odbrani.Ovim dobija i Argentina gdje ce zasigurno ciniti vezni red sa Gagom.Uigrava to Pellegrino , totalna Gaucos vezna linija.Tino igra konstatno u zadnje 2 godine.Iznenadjujuce napreduje...

Canales je dragulj za kojeg ce Valencia imati strpljenje i cekati ce momentum da taj mladic pokaze ono sto zna.Legitimni nasljednik Kake.
Za Jonasa , steta mogu reci.mislim da se i njemu ne ide ali ko te pita danas...
Djeluje mi sretno u Valenciji , odlicno suradjuje sa Soldadom i postaje vazan i nezamjenjivi dio tima.Nadam se da nece maknuti jer je ove sezone pokazao upravo radi cega je doveden.Ako se mogu uzeti fine pare onda se posellamiti( 15 do 20 milki).Doveden je prakticno za sitnis a Valencija to moze iskoristiti...
Sto se tice napada u slucaju odlaska Jonasa , nadam se da ce doci neki klasniji napadac.neko ko je svestran i ko moze pruziti podrsku Soldadu na vise pozicija.Neko slican Jonasu...Rado bih volio vidjeti povratak Isca koji vjeeorvatno napusta Malgau.Malo vjeovatno ali po njegovim rijecima on se ne bi protivio.Znamo svi radi cega je napustio klub...Tacnije ne svojom voljom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 nov 2012, 01:21

Johny je napisao/la:Pa Romeu ima mnogo kvaliteta.Prosao je Barcinu skolu...
Moze igrati vise pozicija.Legitimno bi mogao zamjeniti Albeldu, na duzi vremenski period ce se vjerovatno isplatiti osim ako ne zavrsi u Barceloni za jedno 5 godina dok ga Valencia ne napravio top igracem.Spanska liga je njegov stil iako je za vrijeme boravka AVB u Chelsea-u bio odlican , cak sta vise Lamparda je jedno vrijeme stavljao u ulogu grijaca klupe.Odlican igrac za Valencijin dinamicni i brzi fudbal.

Banega je top i sami cream de la cream u Svijetu na svojoj poziciji.Njegovim povratkom Valencia dobija mnogo.Od tecnosti u igri , protoka lopte i sigurnosti u odbrani.Ovim dobija i Argentina gdje ce zasigurno ciniti vezni red sa Gagom.Uigrava to Pellegrino , totalna Gaucos vezna linija.Tino igra konstatno u zadnje 2 godine.Iznenadjujuce napreduje...

Canales je dragulj za kojeg ce Valencia imati strpljenje i cekati ce momentum da taj mladic pokaze ono sto zna.Legitimni nasljednik Kake.
Za Jonasa , steta mogu reci.mislim da se i njemu ne ide ali ko te pita danas...
Djeluje mi sretno u Valenciji , odlicno suradjuje sa Soldadom i postaje vazan i nezamjenjivi dio tima.Nadam se da nece maknuti jer je ove sezone pokazao upravo radi cega je doveden.Ako se mogu uzeti fine pare onda se posellamiti( 15 do 20 milki).Doveden je prakticno za sitnis a Valencija to moze iskoristiti...
Sto se tice napada u slucaju odlaska Jonasa , nadam se da ce doci neki klasniji napadac.neko ko je svestran i ko moze pruziti podrsku Soldadu na vise pozicija.Neko slican Jonasu...Rado bih volio vidjeti povratak Isca koji vjeeorvatno napusta Malgau.Malo vjeovatno ali po njegovim rijecima on se ne bi protivio.Znamo svi radi cega je napustio klub...Tacnije ne svojom voljom.
Ma nema veze za Romeua i da kroz pet godina zavrsi recimo u Barceloni.Valenciji ce se to itekako isplatiti :D
Vezni red sa Banegom i Gagom djeluje kao iz bajke,dvojica reprezentativaca Argentine,a tu je i Tino Costa koji je takođe postao reprezentativac.Znaci vezni je skoro pa savrsen.Sto se tice Isca nema Valencia za njega love,a realno i nece joj biti potreban.Valencia ima Carlesa Gila,koji briljira na posudbi u Elcheu i koji je duplo veci talenat od Isca,a tu je i U-20 reprezentativac Argentine,Fede od kojeg se takođe mnogo ocekuje :D

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 nov 2012, 14:33

valencia će, čini se, opet uradit dobar posao sa kupovinom/prodajom igrača... ako je tačno to za jonasa, onda je dovoljno reć kako su ga dobili za siću, a za njega će dobit barem solidne pare. isto tako može bit i sa soldadom, fegulijem, možda eto i romeuom...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 nov 2012, 15:17

azTer je napisao/la:valencia će, čini se, opet uradit dobar posao sa kupovinom/prodajom igrača... ako je tačno to za jonasa, onda je dovoljno reć kako su ga dobili za siću, a za njega će dobit barem solidne pare. isto tako može bit i sa soldadom, fegulijem, možda eto i romeuom...
Prodaja Jonasa nekako se i moze smatrati dobar posao,jer ga nece biti tesko zamijeniti,ali eventualna prodaja Soldada,Banege i Feghoulia ce biti vrlo los potez.

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 nov 2012, 15:26

ne nužno ako se dovedu adekvatna pojačanja

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 nov 2012, 15:41

azTer je napisao/la:ne nužno ako se dovedu adekvatna pojačanja
Da,ali dok se ona uklupe u tim vec 10 ili 15 kolo Primere proslo :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 nov 2012, 15:49

pa dobro, neće svaki bit parejo :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 nov 2012, 00:38

azTer je napisao/la:pa dobro, neće svaki bit parejo :mrgreen:
Ma tesko ce i biti bolji :mrgreen:
Evo npr,ako Valencia proda Banegu dovesti ce zamjenu koja nece preci 5 miliona i koja ce automatski biti slabijeg kvaliteta :D

www.valencia-balkan.net

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 nov 2012, 00:45

Može li valencija sutra pobijediti u gostima ?
naprijed rejal

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 nov 2012, 01:22

Sveti je napisao/la:Može li valencija sutra pobijediti u gostima ?
Ja se nadam da moze :D
Valjda su nakon pobjede nad Atleticom dosli do pameti,te da ce napokon krenuti sa pobjedama i vani 8-)

www.valencia-balkan.net

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 nov 2012, 09:56

Adi_Zepce je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Može li valencija sutra pobijediti u gostima ?
Ja se nadam da moze :D
Valjda su nakon pobjede nad Atleticom dosli do pameti,te da ce napokon krenuti sa pobjedama i vani 8-)
hvala brate ;)
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.