Ipak,pobjeda je tu i za sada smo prvi,a u narednom kolu protiv Bayerna aBd to treba i potvrditi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Feghouli je vazniji postao od SoldadaL_blancos je napisao/la:Feghouli vam je najbolji igrac vec duze vrijeme,kad njega nema Valencia izgleda dosta losije..
Samo da vam ga PSG ne pokupi,cuo sam da traze takve muslimane u Parizu
Da li je ovo nagovjestaj prodaje Banege ne znam ali mislim da ce momak biti visak.Jeste talentovan i vec sada izgradjen igrac ali mislim da se slucajno ne dovodi.Adi_Zepce je napisao/la:Romeu iz Chelsea stize na posudbu u Valenciu.Na kraju sezone Valencia ce imati mogucnost da ga otkupi.Sve je vec dogovoreno,cekaju se neki sitni detalji,a i to bi trebalo biti rjeseno ovih dana jer njegov agent Diaz je stigao u Valenciu
Ma ne,dolazak Romeua znaci odlazak Albelde u mirovinu.Banega je spreman vec da igra punom snagom i vjerovatno sada u nedjelju ce dobiti sansu da igra od pocetaka.Johny je napisao/la:Da li je ovo nagovjestaj prodaje Banege ne znam ali mislim da ce momak biti visak.Jeste talentovan i vec sada izgradjen igrac ali mislim da se slucajno ne dovodi.Adi_Zepce je napisao/la:Romeu iz Chelsea stize na posudbu u Valenciu.Na kraju sezone Valencia ce imati mogucnost da ga otkupi.Sve je vec dogovoreno,cekaju se neki sitni detalji,a i to bi trebalo biti rjeseno ovih dana jer njegov agent Diaz je stigao u Valenciu
Kad bi Banega trebao zaigrati punim plucima ? Oporavljen je gotovo mjesec dana a igra na kasiku.
Jutros mi prijatelj govori da je Valencia odlucila prodati Feghulija a kao njegovu zamjenu dovesti Eriksena.To je ta klasa igraca.Ne mogu reci da je jedan bolji a drugi losiji.Oboica iznimno talentovani iako se Sofian adaptirao perverzno na ovaj stil igre.Ne vjerujem ali tako rece , nisam nasao apsolutno niti jedan medijski izvor koji govori o tome...
Da li ce Jonas biti prodat , Horozi su zainteresovani vec duzi period.Odlicno igra u zadnje vrijeme i sa Soldadom cini fantatican tandem.Odlicno se nadopunjavaju...
Canales ? Kad je konacno naredni povratak.Momku se ne da , da napravi veliku karijeru a ima sve uvjete za to...
Niste prvi.Adi_Zepce je napisao/la: Ipak,pobjeda je tu i za sada smo prvi,a u narednom kolu protiv Bayerna aBd to treba i potvrditi.Veceras me je odusevio Feghouli,ne samo zbog dva postignuta pogotka,nego i nacina na koji je odigrao mec.
Ma nema veze za Romeua i da kroz pet godina zavrsi recimo u Barceloni.Valenciji ce se to itekako isplatitiJohny je napisao/la:Pa Romeu ima mnogo kvaliteta.Prosao je Barcinu skolu...
Moze igrati vise pozicija.Legitimno bi mogao zamjeniti Albeldu, na duzi vremenski period ce se vjerovatno isplatiti osim ako ne zavrsi u Barceloni za jedno 5 godina dok ga Valencia ne napravio top igracem.Spanska liga je njegov stil iako je za vrijeme boravka AVB u Chelsea-u bio odlican , cak sta vise Lamparda je jedno vrijeme stavljao u ulogu grijaca klupe.Odlican igrac za Valencijin dinamicni i brzi fudbal.
Banega je top i sami cream de la cream u Svijetu na svojoj poziciji.Njegovim povratkom Valencia dobija mnogo.Od tecnosti u igri , protoka lopte i sigurnosti u odbrani.Ovim dobija i Argentina gdje ce zasigurno ciniti vezni red sa Gagom.Uigrava to Pellegrino , totalna Gaucos vezna linija.Tino igra konstatno u zadnje 2 godine.Iznenadjujuce napreduje...
Canales je dragulj za kojeg ce Valencia imati strpljenje i cekati ce momentum da taj mladic pokaze ono sto zna.Legitimni nasljednik Kake.
Za Jonasa , steta mogu reci.mislim da se i njemu ne ide ali ko te pita danas...
Djeluje mi sretno u Valenciji , odlicno suradjuje sa Soldadom i postaje vazan i nezamjenjivi dio tima.Nadam se da nece maknuti jer je ove sezone pokazao upravo radi cega je doveden.Ako se mogu uzeti fine pare onda se posellamiti( 15 do 20 milki).Doveden je prakticno za sitnis a Valencija to moze iskoristiti...
Sto se tice napada u slucaju odlaska Jonasa , nadam se da ce doci neki klasniji napadac.neko ko je svestran i ko moze pruziti podrsku Soldadu na vise pozicija.Neko slican Jonasu...Rado bih volio vidjeti povratak Isca koji vjeeorvatno napusta Malgau.Malo vjeovatno ali po njegovim rijecima on se ne bi protivio.Znamo svi radi cega je napustio klub...Tacnije ne svojom voljom.
Prodaja Jonasa nekako se i moze smatrati dobar posao,jer ga nece biti tesko zamijeniti,ali eventualna prodaja Soldada,Banege i Feghoulia ce biti vrlo los potez.azTer je napisao/la:valencia će, čini se, opet uradit dobar posao sa kupovinom/prodajom igrača... ako je tačno to za jonasa, onda je dovoljno reć kako su ga dobili za siću, a za njega će dobit barem solidne pare. isto tako može bit i sa soldadom, fegulijem, možda eto i romeuom...
Da,ali dok se ona uklupe u tim vec 10 ili 15 kolo Primere prosloazTer je napisao/la:ne nužno ako se dovedu adekvatna pojačanja
Ma tesko ce i biti boljiazTer je napisao/la:pa dobro, neće svaki bit parejo
Ja se nadam da mozeSveti je napisao/la:Može li valencija sutra pobijediti u gostima ?
hvala brateAdi_Zepce je napisao/la:Ja se nadam da mozeSveti je napisao/la:Može li valencija sutra pobijediti u gostima ?![]()
Valjda su nakon pobjede nad Atleticom dosli do pameti,te da ce napokon krenuti sa pobjedama i vani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.