Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ma smijesna mi izjava 'ako bude slusao srce', ko iz spanskih serija
. Ne volim nikako te sentimentalne gluposti na forumu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
hahahahahahahahahahahhaha
mojne nas furat na to ba.
mojne nas furat na to ba.
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Inace,igrac o kome se prica je Diego CapelACMTomo je napisao/la:nije imao srece da ga klub uvali kao sergia ramosa, da su ga prodali u real kao ovog kiksera danas bi klinci pricali o njemu kao o jednom od najboljih branica svijetajuznjak> je napisao/la:Ne mogu da vjerujem !! pa Atletico ga je trazio prije 2 sezone Sevilla odbijala ponude tipa 20 mil eur, i gle sada ode za 4 mil eura . Djeluje mi nevjerovatno da su ga se tako lako odrekli
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sarajlijc@ je napisao/la:Valjda janje u taviEdin TM87 je napisao/la:Rado bi te pozvao na janje s travom, ti ces donijeti janje, a ja travu.legenda reala je napisao/la:Bježi ba zamro i ovaj forum,moram ga ponovo na noge dizati ,čim postanem admin ,ima da cvjeta ,samo mi nabavite onaj stari adminov avatar ,ono žuto nešta ko pile![]()
![]()
Virtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Edooooooooooooo sine ,ima li vas jeste živiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
lolDylan Dog je napisao/la:Inace,igrac o kome se prica je Diego CapelACMTomo je napisao/la:nije imao srece da ga klub uvali kao sergia ramosa, da su ga prodali u real kao ovog kiksera danas bi klinci pricali o njemu kao o jednom od najboljih branica svijetajuznjak> je napisao/la:Ne mogu da vjerujem !! pa Atletico ga je trazio prije 2 sezone Sevilla odbijala ponude tipa 20 mil eur, i gle sada ode za 4 mil eura . Djeluje mi nevjerovatno da su ga se tako lako odrekli
- Nail for Real
- Kontakt:
NastavakACMTomo je napisao/la:??? sto sam pogrijesio,smatras li ramosa za vrhunskog igraca?LBJ MVP je napisao/la:
Šta je ovo noćas
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:NastavakACMTomo je napisao/la:??? sto sam pogrijesio,smatras li ramosa za vrhunskog igraca?LBJ MVP je napisao/la:
Šta je ovo noćas![]()
.
- Goalgetter
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Isto kao sto i ti ne znas u kojoj se ligi takmici ovaj klub.famarillo je napisao/la:Mnogi neznaju da je ovo jedan od najvecih Njemackih klubova, a danas zivotari u trecoj ligi.
- Megamon
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:geronimo je napisao/la:Isto kao sto i ti ne znas u kojoj se ligi takmici ovaj klub.famarillo je napisao/la:Mnogi neznaju da je ovo jedan od najvecih Njemackih klubova, a danas zivotari u trecoj ligi.![]()
![]()
![]()
O kojem je klubu rijec
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:[quote="Goalgetter"geronimo je napisao/la:Isto kao sto i ti ne znas u kojoj se ligi takmici ovaj klub.famarillo je napisao/la:Mnogi neznaju da je ovo jedan od najvecih Njemackih klubova, a danas zivotari u trecoj ligi.![]()
![]()
![]()
O kojem je klubu rijec
Dresden
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Casuale je napisao/la:Znaci fuj ne mogu opisat kako me je stid ovog klipa " onclick="window.open(this.href);return false; sve redom i ovo balavu djecurliju bi protjero u zenicu gdje im je mjesto sa ostalim sabanima i seljacima,znaci bruka i sramota,stid me ocam svake sekunde klipa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobar i ovaj komentar ispod tog klipa na youtubeu: JEBLI VAS ĆEVAPI godinama svi čekaju mc donald's i sad ćevapi joooj višee -.-LBJ MVP je napisao/la:Casuale je napisao/la:Znaci fuj ne mogu opisat kako me je stid ovog klipa " onclick="window.open(this.href);return false; sve redom i ovo balavu djecurliju bi protjero u zenicu gdje im je mjesto sa ostalim sabanima i seljacima,znaci bruka i sramota,stid me ocam svake sekunde klipa.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na 1:20 kaze McDoland'sCartman je napisao/la:Dobar i ovaj komentar ispod tog klipa na youtubeu: JEBLI VAS ĆEVAPI godinama svi čekaju mc donald's i sad ćevapi joooj višee -.-LBJ MVP je napisao/la:Casuale je napisao/la:Znaci fuj ne mogu opisat kako me je stid ovog klipa " onclick="window.open(this.href);return false; sve redom i ovo balavu djecurliju bi protjero u zenicu gdje im je mjesto sa ostalim sabanima i seljacima,znaci bruka i sramota,stid me ocam svake sekunde klipa.![]()
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
ovo je tema "najsmjesniji postovi na forumu" a ne na youtubeuCartman je napisao/la:Dobar i ovaj komentar ispod tog klipa na youtubeu: JEBLI VAS ĆEVAPI godinama svi čekaju mc donald's i sad ćevapi joooj višee -.-LBJ MVP je napisao/la:Casuale je napisao/la:Znaci fuj ne mogu opisat kako me je stid ovog klipa " onclick="window.open(this.href);return false; sve redom i ovo balavu djecurliju bi protjero u zenicu gdje im je mjesto sa ostalim sabanima i seljacima,znaci bruka i sramota,stid me ocam svake sekunde klipa.![]()
"dosao sam prvi put sada da vidim,zato sto su svi krenuli..."
Ovaj je objasnio pojam glupe mase u BiH.Svaka mu cast
Ovo je po meni najjači komentar
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Number1 je napisao/la:ima bolji prijem lopte nego IbiševićZeljovac je napisao/la:
Travnjak u Vancouveru![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
spizz je napisao/la:Nekad je to bio normalan klub sa normalnim igracima i normalnim trenerima:
A danas je pedofilija uzela maha i otela se kontroli ,pa matori bolesnik dovodi maksume i djecu:
Kako ga Boga nije strah![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Dylan Dog je napisao/la:spizz je napisao/la:Nekad je to bio normalan klub sa normalnim igracima i normalnim trenerima:
A danas je pedofilija uzela maha i otela se kontroli ,pa matori bolesnik dovodi maksume i djecu:
Kako ga Boga nije strah![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
samosarajvo
- Kontakt:
Smjesniji od najsmjesnijihbabilonTm je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
samosarajvo je napisao/la:Smjesniji od najsmjesnijihbabilonTm je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
Moje mišljenje, zato što se ne poklapa sa tvojim ne vidim šta je tu smiješno!
P.S. Još jedan neuspješan pokušaj isfuravanja!
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 23 jul 2011, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.