Ja bi reko da ja s tom stranom problema nemam... dok vi zenicani pa ne bi bas reko da ste na ti s realnoscu eno psujete momku babu jer je otišao igrati i razvijati svoju karijeru, pa ne moze u Federalci napredovati ide PL pa dalje dokle se probije.prisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:14tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:38Pa Zenicani kako ovo za samo 150 hiljada eurica vas biser ode u Sarajevo??? Zar nije bilo da ovaj mali Pirlo vrijedi 1,5 miliona eura... oj levata boze... Gdje su vam Hegic i Skrijelj??? Posto ne mozete dat odgovor na to pitanje da vam ja kazem Hegic nije levat da ostale u Federalci kad moze i u PL a jos vjerovatnije ide u inostranstvo, a Škrijelj ima dogovor sa TOSKom da zavrsi tam sezonu a vi poletili...![]()
![]()
![]()
Druze moj jesil realan?
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Kako god okrenes RajvoSa kara celika. 
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Samo pravi navijac ce razumijeti ovo oko transfera i sto je ovoliki izliv mrznje.
Pa to je normalno sportsko rivalstvo i zna se da izmedju Sarajevo kao grada i Zenice to traje decenijama i normalno je da pravom navijacu ce smetati svaki transfer iz Zenice to jest Celika u sarajevske klubove ili obratno.
Eto Talhu smo obitavali dok je igro u celiku ili prije Samira duru itd
Samo retard ne moze skontati zasto ovoliko blacenje i nije bit u parama niti u bilo kojim drugim stvarima ali pravi Zenicani uvijek kazu Ne Sarajevo Ne Zeljo i to je to pametnom ne trebas puno objašnjavati.
Pa to je normalno sportsko rivalstvo i zna se da izmedju Sarajevo kao grada i Zenice to traje decenijama i normalno je da pravom navijacu ce smetati svaki transfer iz Zenice to jest Celika u sarajevske klubove ili obratno.
Samo retard ne moze skontati zasto ovoliko blacenje i nije bit u parama niti u bilo kojim drugim stvarima ali pravi Zenicani uvijek kazu Ne Sarajevo Ne Zeljo i to je to pametnom ne trebas puno objašnjavati.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
150k eurica +20% od iduceg transfera i jos 15% od narednog, nije ni toliko los posao a nije ni pretjerano cifra u kesu dobra.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:38Pa Zenicani kako ovo za samo 150 hiljada eurica vas biser ode u Sarajevo??? Zar nije bilo da ovaj mali Pirlo vrijedi 1,5 miliona eura... oj levata boze... Gdje su vam Hegic i Skrijelj??? Posto ne mozete dat odgovor na to pitanje da vam ja kazem Hegic nije levat da ostale u Federalci kad moze i u PL a jos vjerovatnije ide u inostranstvo, a Škrijelj ima dogovor sa TOSKom da zavrsi tam sezonu a vi poletili...
Skrijelj se nudio, nismo zainteresovani a Hegic ako ne zavrsi vani, nas je 100%
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Brate kontam ja rivalstvo i sve to al odavno u svijetu za rivalstvo znaju navijaci a igraci ne... koliko igraca promjeni dreove Milana Juvea i Intera pa legende u tim klubovima... znaci ok je to sve al on mora misliti na svoju karijeru jako je mlad i svaka odluka mora bit proračunata. Pametan je potez napravio i ide stepenicu po stepenicu, ali ne moze on ostati u Celiku i cekati ga da udje u PL po godine pa ga onda i u PL vuc, njemu za karijeru treba sad da malo i njega saigrači poguraju.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:22Samo pravi navijac ce razumijeti ovo oko transfera i sto je ovoliki izliv mrznje.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja sam pratio situaciju oko njih kad smo bili -5 6 od vas pa se spominjalo da cemo na zimu ici u borbu. Tada se Sloboda raspitivala za Hegica i Skrijelja. S Hegicem su cak dogovorili al propalo je kad je bilo ocigledno da od borbe za PL nema nista, dok za Skrijelja sam cuo da ima neki dogovor sa TOSKom. Hegic opet prije da ce u inostranstvo, a ako ne kod vas ce da zavrsi sezonu na najbolji mogući nacin sa titulom.convict35 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:31150k eurica +20% od iduceg transfera i jos 15% od narednog, nije ni toliko los posao a nije ni pretjerano cifra u kesu dobra.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:38Pa Zenicani kako ovo za samo 150 hiljada eurica vas biser ode u Sarajevo??? Zar nije bilo da ovaj mali Pirlo vrijedi 1,5 miliona eura... oj levata boze... Gdje su vam Hegic i Skrijelj??? Posto ne mozete dat odgovor na to pitanje da vam ja kazem Hegic nije levat da ostale u Federalci kad moze i u PL a jos vjerovatnije ide u inostranstvo, a Škrijelj ima dogovor sa TOSKom da zavrsi tam sezonu a vi poletili...
Skrijelj se nudio, nismo zainteresovani a Hegic ako ne zavrsi vani, nas je 100%
Kad kažeš vi, na koga tačno misliš, imaš ime prezime? Danas svaka budala može kupit sprej za 15km i šarat po gradu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:46Ja bi reko da ja s tom stranom problema nemam... dok vi zenicani pa ne bi bas reko da ste na ti s realnoscu eno psujete momku babu jer je otišao igrati i razvijati svoju karijeru, pa ne moze u Federalci napredovati ide PL pa dalje dokle se probije.prisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:14tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:38Pa Zenicani kako ovo za samo 150 hiljada eurica vas biser ode u Sarajevo??? Zar nije bilo da ovaj mali Pirlo vrijedi 1,5 miliona eura... oj levata boze... Gdje su vam Hegic i Skrijelj??? Posto ne mozete dat odgovor na to pitanje da vam ja kazem Hegic nije levat da ostale u Federalci kad moze i u PL a jos vjerovatnije ide u inostranstvo, a Škrijelj ima dogovor sa TOSKom da zavrsi tam sezonu a vi poletili...![]()
![]()
![]()
Druze moj jesil realan?
Ko je iole blizak klubu i tribini zna da niko ružnu riječ nije rekao momku, klošara ce uvijek biti.
Ponosni smogovac!
Ja ne znam što se toliko halabuke diglo oko ovog malog.Odigrao polusezonu, macak u vreci ne sporim da je talenat.NK Čelik uzeo 300.000 KM-ova, 100.000 KM razdjeljeno u omjeru 70-30% u korist im sponzora akademije koji ce opert te pare ili bar dio para ubaciti u akademiju ili NK Čelik.Klub im je napravio posao samo takav.Ljudi im rade prave stvari, stvaraju igrace koje ako budu stabilan premijerligas moci prodavati van granica BiH.
Zadnja izmjena: StormX, dana/u 09 jan 2026, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
- BatistutA19
- Kontakt:
Eno i na temi Sarajeva pise i to talijan sto prati sve te transfere , 200 000 eura plus 20% procenta od Telalovica.Sarajevo sigurno ako bude Telalovic jos napredovo fino ga moze prodat,znaci Celik uvjek ima sanse jos dodatno naplatit..Daleko dosad najveci transfer iz 1 lige u Wwin ligu BiH a kazu drugi transfer po jacini izmedju klubova u BiH pa vi kontajte da li je dobar transfer ili nije..Naravno Telalovic je rizik jer on nije jos izgradjen igrac a cisto sumnjam da ce braca Mamic fulat a itekako posle moze inkasirat dobro Sarajevo a i Celik solidno opet dobit i za nase uslove odlicno jer nama vecini u svim klubovima odu igraci dzaba i jos te tuze na kraju.
Sad samo naci neke zamjene i naravno uci u Wwin ligu BiH ,ko ce doci vidjet cemo.
Sad samo naci neke zamjene i naravno uci u Wwin ligu BiH ,ko ce doci vidjet cemo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kakva je ovo frka oko ovog malog " Ronalda" iz Zenice?? 
Mislili ga prodati za par miliona. Ali zayebali se, nije ovo Football Manager.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Svi na gubitku...
- prisonbreak
- Kontakt:
Apsolutno nije u tom fazon. Bar tebe postujem kao normalnog Tuzlaka, malo realnosti, a dobro si ispratio situaciju.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Puno manje nego sto ulaze
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Nisu oni njega mogli ni zaustaviti. Da su odbili prodaju raskinuli bi ugovor. Amaterski ugovor ko i bez ugovora. Ovdje je pao dogovoro izmedju Celika i roditelja. Vjerovatno su i oni sta dobili na ruke.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.