FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Република Српска
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
uaaaaaaaaaaaaaaa baja odlaziiiiiiii, zbog tebe smo drugi na tabeli,
uaaaaaaaaaaaaaaaa zbog tebe igramo bolje nego ikada,
uaaaaaaaaaaaaaa zbog tebe smo u polufinalu kupa,
uaaaaaaaaaaa
baja odlazi, baja odlazi, baja odlazi !!!
uaaaaaaaaaaa
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
Ne kontas u cemu je poenta...nije do rezultata!Vidjeces o cemu pricam kad dodje vrijeme.? & je napisao/la:uaaaaaaaaaaaaaaa baja odlaziiiiiiii, zbog tebe smo drugi na tabeli,
uaaaaaaaaaaa
Treci put castimo
VB 1987 je napisao/la:Ti si sam rekao za Perića , koliko je puta padao u šesnestercu i tražio penal ... !!! Nisam ja ... !
Pisao sam o Kajkutu, nismo se razumjeli
Jbg nesporazum ...

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Nije danas ni Stacevski bio los....po meni uz Grahovca,Markica i Corica,mozda i najbolji...vidjecemo sutra u novinama sta novinari misle o tome i kako ce ih ocjeniti....
Pa nezna šta je problem da se to kaže sada, pa bolje je spriječiti nego liječiti, nego ovdje ispade da neko više ,a neko manje voli Borac, ja znam za sebe, za Borac hoću samo najbolje i NEMAM NIKAKAV SKRIVENI INTERES!!!!!!!!!!!!!!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Република Српска
- Kontakt:
molim te, mozes li da me prosvjetlis? sta mu tacno zamjeris?tatamata je napisao/la:Ne kontas u cemu je poenta...nije do rezultata!Vidjeces o cemu pricam kad dodje vrijeme.? & je napisao/la:uaaaaaaaaaaaaaaa baja odlaziiiiiiii, zbog tebe smo drugi na tabeli,
uaaaaaaaaaaa
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
' - $ " у ' посту.VB 1987 je napisao/la:Pa nezna šta je problem da se to kaže sada, pa bolje je spriječiti nego liječiti, nego ovdje ispade da neko više ,a neko manje voli Borac, ja znam za sebe, za Borac hoću samo najbolje i NEMAM NIKAKAV SKRIVENI INTERES!!!!!!!!!!!!!!

"" ПУТ ""
VB 1987 je napisao/la:Pa nezna šta je problem da se to kaže sada, pa bolje je spriječiti nego liječiti, nego ovdje ispade da neko više ,a neko manje voli Borac, ja znam za sebe, za Borac hoću samo najbolje i NEMAM NIKAKAV SKRIVENI INTERES!!!!!!!!!!!!!!
Mi nećemo da Borac ima trenera koji obećava evropu , a kupi otpadke, koji gleda kako da sebi strpa pare u džep a puca mu ona stvar šta će biti sa Borcem , onda nećemo upravu koja samo dolazi u Borac da uzima para , kad se to jednog dana popravi u Borcu , e onda možemo da pričamo o nečemu ... !!! Do tada , uvek će biti kritika i na trenera i na upravu ...!!!

Volim samo tebe BORČE , ŽIVOT si mi ti ... !!!
Napisao sam svoje misljenje,vrati se pa procitaj neke od mojih postova...Nemam te ja sta prosvjetljivati,Baja ce uskoro otici kao i svaki prethodni trener Borca.To je sigurno.? & je napisao/la: molim te, mozes li da me prosvjetlis? sta mu tacno zamjeris?
Treci put castimo
Odlično, šta sada, pa reecite i ja ću prvi da spriječavam, a ne da liječim rane, samo to hoćuuu, nemoj da neko misli kako sam ja levat koji ništa nezna, znam dosta ljudi u i oko Borca, a ovo danas mi uopšte nije jasno...EastStand je napisao/la:' - $ " у ' посту.VB 1987 je napisao/la:Pa nezna šta je problem da se to kaže sada, pa bolje je spriječiti nego liječiti, nego ovdje ispade da neko više ,a neko manje voli Borac, ja znam za sebe, za Borac hoću samo najbolje i NEMAM NIKAKAV SKRIVENI INTERES!!!!!!!!!!!!!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Što, jel ćeš to ti donijeti pare u Borac?????????
? je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Pa nezna šta je problem da se to kaže sada, pa bolje je spriječiti nego liječiti, nego ovdje ispade da neko više ,a neko manje voli Borac, ja znam za sebe, za Borac hoću samo najbolje i NEMAM NIKAKAV SKRIVENI INTERES!!!!!!!!!!!!!!
Mi nećemo da Borac ima trenera koji obećava evropu , a kupi otpadke, koji gleda kako da sebi strpa pare u džep a puca mu ona stvar šta će biti sa Borcem , onda nećemo upravu koja samo dolazi u Borac da uzima para , kad se to jednog dana popravi u Borcu , e onda možemo da pričamo o nečemu ... !!! Do tada , uvek će biti kritika i na trenera i na upravu ...!!!![]()
Volim samo tebe BORČE , ŽIVOT si mi ti ... !!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Pretpostavimo da Stojnic ode( mada dok ima rezultate za to nema nikakve sanse). Postavlja se pitanje sta dalje, za koga su Lesinari? Imaju li neki konkretan predlog, jer nema smisla nekoga tjerati a ne ponuditi rjesenje.tatamata je napisao/la:Napisao sam svoje misljenje,vrati se pa procitaj neke od mojih postova...Nemam te ja sta prosvjetljivati,Baja ce uskoro otici kao i svaki prethodni trener Borca.To je sigurno.? & je napisao/la: molim te, mozes li da me prosvjetlis? sta mu tacno zamjeris?
Прве "...Kup BiH, četvrtfinale: Navijači Borca vređali trenera
Banjalučki Borac je i u revanšu savladao Leotar (1:0), nakon što su pitanje putnika u polufinale rešili već u prvom meču u Trebinju (3:0). Po teškom terenu jedini gol postigao je mladi napadač Nemanja Bilbija iz penala. Zanimljivo je da je Bilbija protiv Leotara bio strelac u sve tri ovosezonske utakmice (Premijer liga BiH, Kup BiH i Kup RS). Senku na ovam meč bacilo je skandiranje navijača Borca " Ustašo odlazi" namenjeno treneru i igračima Borca.
- Naravno da sam čuo skandiranje i mislim da bi klub trebao o tome da se oglasi, a ne ja- rekao je posle meča trener Borca Velimir Stojnić, koji je danas odmarao najiskusnije Olivera Jandrića, Marka Maksimovića i Darka Ljubojevića. - Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala i kako su oni igrači koji manje dobijaju šansu u prvenstvu odigrali.
http://www.****.rs/news.php?id=13899
"" ПУТ ""
- katalinski
- Kontakt:
Evo da se mene pita,kakav bi trener trebao voditi Borac,to bi bio Darko Nestorovic!To je licno moje misljenje...da je takav covjek potreban.Simpatizer je napisao/la: Pretpostavimo da Stojnic ode( mada dok ima rezultate za to nema nikakve sanse). Postavlja se pitanje sta dalje, za koga su Lesinari? Imaju li neki konkretan predlog, jer nema smisla nekoga tjerati a ne ponuditi rjesenje.
Treci put castimo
tatamata je napisao/la:Evo da se mene pita,kakav bi trener trebao voditi Borac,to bi bio Darko Nestorovic!To je licno moje misljenje...da je takav covjek potreban.Simpatizer je napisao/la: Pretpostavimo da Stojnic ode( mada dok ima rezultate za to nema nikakve sanse). Postavlja se pitanje sta dalje, za koga su Lesinari? Imaju li neki konkretan predlog, jer nema smisla nekoga tjerati a ne ponuditi rjesenje.
Ako ćemo igrati onakav antifudbal, džaba ti on...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
katalinski je napisao/la:kakva je parola za utakmicu portugal -bih bila na utakmici.

"" ПУТ ""
Naravno da ima prijedlog , ali nećemo preko interneta o tome , i Lešinari su da klub vode ljudi koji vole Borac (kako do sad nisi skontao kakav je naš stav) a i ima još tu stvari , patriotskog tipa... !!!Simpatizer je napisao/la:Pretpostavimo da Stojnic ode( mada dok ima rezultate za to nema nikakve sanse). Postavlja se pitanje sta dalje, za koga su Lesinari? Imaju li neki konkretan predlog, jer nema smisla nekoga tjerati a ne ponuditi rjesenje.tatamata je napisao/la:Napisao sam svoje misljenje,vrati se pa procitaj neke od mojih postova...Nemam te ja sta prosvjetljivati,Baja ce uskoro otici kao i svaki prethodni trener Borca.To je sigurno.? & je napisao/la: molim te, mozes li da me prosvjetlis? sta mu tacno zamjeris?
- Simpatizer
- Kontakt:
Nestorovic? Ne vidim nista posebno u njemu i njegovoj taktici. Covjek je bio dobar igrac u Celiku, ali mi se njegova bunker-taktika ne svidja ni najmanje. Ja bih ipak da Borac igra napadacki i na strani.tatamata je napisao/la:Evo da se mene pita,kakav bi trener trebao voditi Borac,to bi bio Darko Nestorovic!To je licno moje misljenje...da je takav covjek potreban.Simpatizer je napisao/la: Pretpostavimo da Stojnic ode( mada dok ima rezultate za to nema nikakve sanse). Postavlja se pitanje sta dalje, za koga su Lesinari? Imaju li neki konkretan predlog, jer nema smisla nekoga tjerati a ne ponuditi rjesenje.
Ipak, Nestorovic je tvoja zelja. Ja sam mislio na jasan stav grupe.
E ovo mi je zadni post,i komentar na temu rasprave!Boli me k.u.r.a.c vise,nek misli ko sta hoce,hvala bogu svako ima pravo na svoje misljenje!Ja sam zato da Baja ode!To je moj stav!Ne pitajte me ni zasto ni kako,ni razloge,nista!Eto,a vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu!
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.