Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bice ovdje svega
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da su normalni bilo bi vec 3-0 i svi rahat
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Da sam i ja lijep bio bih u vezi i svi rahat.
Al' nisam, tako ni oni.
Evo Spursi 1:1

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ajmo Lester i VIlla

Ten toes, I done laps in the trench
Vise me brine da li cemo mi izgurat do kraja nego Leicester i Villa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A jesu smotani u zavrsnici boze dragi, moraju doci do 2 gola sto prije inace je gurama do kraja
Kakva ba 2 gola moraju, dovoljan je jos jedan da ne bude straha i to je to.
Do drugog* 

Chelsea gubi 2:0, treći smo kako stvari stoje, ali treba dati još jedan, za mir u kući.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj jotu zadnjih 20 min da rjesi ovo

THE CHAAAMPIIOOOOOOOOOOOOONS
U principu, dobar pocetak i kraj sezone, imali smo crni period izmedju u najzgusnutijem dijelu uz desetine povreda i kolektivni umor svih. Cim se malo raspored smirio, nelose je sezona ispala.
Tooooo 

E nek je i Wijnaldum završio svoje epizodu u Liverpulu, baš mi je drago što više ovog neću gledati. 

Tako blizu, a tako daleko.

Steta za salaha, imao je dvije lijepe sanse da zabije i zavrsi kao najbolji strijelac.
Dobro je na kraju. Trece mjesto znaci nece biti ni one kvalifikacijske tekme, direktno u grupu.
Na kraju treći unatoč svim problemima i povredama. U jednom trenutku se Evropska liga činila kao dalek san, a danas THE CHAMPIOOOOOONS
U posljednjih deset utakmica je osvojeno 26 bodova, moglo je i 30 da nismo zeznuli protiv Leedsa i Newcastlea. Kakav finiš sezone

U posljednjih deset utakmica je osvojeno 26 bodova, moglo je i 30 da nismo zeznuli protiv Leedsa i Newcastlea. Kakav finiš sezone

Zvuci kao da ga tjeraju, mada je garant zbog plate.
Baš čudna sezona. Prošla brzo nekako, valjda u usporedbi s onom prošlom ili što je bez publike pa je nekako sra.nje. Liga prvaka upade, kako, Bog zna
dobri u finišu(rezultatski), poklopilo se tih par rezultata-prvenstveno mislim na pobjedu Arsenala protiv Čelzija poslije koje ovisimo sami o sebi, još jedno čudo u vidu Alissonove glave u 96., uglavnom, elham 

Walk on
Gini
LP, bravo momci. Kakva sezona

LP, bravo momci. Kakva sezona

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.