FK Rudar Kakanj

ziher
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la ziher » 12 okt 2013, 18:10

E vala ste nas nadigrali svaka vam cast :roll:
Koliko se uzdizete ja sam mislio da cete nam zabiti 5 komada :D
A najzalosnije je od svega to, da tek kada dodje Mladost u goste pod Vardu skupi vas se grupica koja ce navijati za Rudar, ostalo nista nula bodova.
Zadnja izmjena: ziher, dana/u 12 okt 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 12 okt 2013, 19:18

Bitna je da smo pobjedili i nastavili niz pobjeda...a 'navijači' Mladosti su pokazali ko su i šta su sa raznim skandiranjima, sramotno :?

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 12 okt 2013, 19:24

Sta je to sramotno skandirano zivota ti ?????

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 12 okt 2013, 23:20

ziher je napisao/la:Sta je to sramotno skandirano zivota ti ?????

Psovati Duri majku ? to nije sramotno ?
Rudar Kakanj !!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 okt 2013, 23:20

Zbog kiše je nešto skromnija posjeta danas bila, ali nije loše, da hoće svaku utakmicu ovako biti. Utakmica ne baš zanimljiva.., tvrda, teška.., šteta što navijači nisu imali puno toga lijepog za vidjeti. Jedna prava prilika je bila dovoljna Bajri da donese tri važna boda Rudaru. JA zadovoljan! :D

slika
Open image in new tab
#samoRudar #zauvijek

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 12 okt 2013, 23:26

ziher je napisao/la:E vala ste nas nadigrali svaka vam cast :roll:
Koliko se uzdizete ja sam mislio da cete nam zabiti 5 komada :D
A najzalosnije je od svega to, da tek kada dodje Mladost u goste pod Vardu skupi vas se grupica koja ce navijati za Rudar, ostalo nista nula bodova.

Kako ces zabiti nekom 5 komada,kad 8 igraca stoji u odbrani + golman ?
Pa nije u sredini Xavi,Messi,Iniesta,Ozil,Rolando itd,dozovi se ba !
Dosli da odigraju na 0,i lafo se cude kako im Rudar nije dao 5 golova,pa vidio si kad ste primili gol 3 sanse za 10 minuta smo imali ;)
Rudar Kakanj !!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 12 okt 2013, 23:30

Ma šta se rasravljaš đaba s njim...POBJEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAA!!!! 8-)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 okt 2013, 00:28

jesu li ovamo lijevo navijači Mladosti? :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 13 okt 2013, 00:35

JTS je napisao/la:jesu li ovamo lijevo navijači Mladosti? :D
samo ta crvena grupa :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 okt 2013, 00:44

Gusar1995 je napisao/la:
JTS je napisao/la:jesu li ovamo lijevo navijači Mladosti? :D
samo ta crvena grupa :D
lijepa posjeta :D zaslužuje Rudar PL, što zbog posjete koja bi u PL bila bolja nego kod 50 % klubova, što kao klub
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 okt 2013, 00:48

Jel utakmica protekla bez incidenata? Znam kada smo gostovali tamo njima u Doboj-Kaknju govorili su samo čekamo 9. kolo da se onima tamo na.....bemo majke; itd. itd. :D
075

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 13 okt 2013, 01:28

TzBulevar87 je napisao/la:Jel utakmica protekla bez incidenata? Znam kada smo gostovali tamo njima u Doboj-Kaknju govorili su samo čekamo 9. kolo da se onima tamo na.....bemo majke; itd. itd. :D
Ma nije,sta ce :D Mogu oni pricati sta hoce :lol: :lol:

Dosli i parkirali autobus ispred gola i cude se kako Rudar nije dao 5 komada :D

Uglavom sve fer i korektno,doduse par sabana psovali Duri majku,i navijacima sa zapada majku Kakanjsku haha :D

A sto se slike tice,ova grupica je samo navijaca Mladosti :D Ostalo sve Rudar :D
Rudar Kakanj !!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 13 okt 2013, 07:58

Koliko je bilo onih koji su navijali za Rudar ????
Tacan odgovor je 15 :o
Ostali pozoriste :lol:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 13 okt 2013, 11:59

ziher je napisao/la:Koliko je bilo onih koji su navijali za Rudar ????
Tacan odgovor je 15 :o
Ostali pozoriste :lol:
Rudar kad je imao navijace,Mladost ne znam da li je i igrala.
Jucer se skupili na tribini 30ak da vas zezamo,i to je to.
I bez veze pises gluposti,vidio si kad je pao gol zapad grmio :D
Dok vasa navijacka grupa pjeva od Hanke Paldum pjesme :lol: :lol: I govore hajmo zapad,i dobiju zvizduke i vise se i ne cuju :D

I sto skreces s teme,zapocnes sta je sramotno i odjednom tema broj dva :D
Rudar Kakanj !!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 13 okt 2013, 16:21

Upravo hoću da kažem šta je bilo kad' je zapad usto i počeo navijat, 'crvendaći' se skupili garant od kiše :lol: :lol: :lol:

Pa mi smo gospodska publika, sjedi i gledaj, ne psujemo majku sugrađaninu i slično kao što neki rade ;)

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 13 okt 2013, 19:40

Ma daj kavih tridesetak :lol:
Skupilo vas se upola manje i cijelo vrijeme ste samo urlikali na megafon :D
A ja dobro znam kako se navijalo za Rudar samo ne znam da li se vi balavurdija toga sjecate :?

A imat ce te se priliku pokazati kada budemo igrali u Doboju, vidjet cemo ko ce od vas doci dole i navijati. Mi smo gore bili i navijali cijelo vrijeme a na vama je da se pokazete

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 13 okt 2013, 19:42

ziher je napisao/la:Ma daj kavih tridesetak :lol:
Skupilo vas se upola manje i cijelo vrijeme ste samo urlikali na megafon :D
A ja dobro znam kako se navijalo za Rudar samo ne znam da li se vi balavurdija toga sjecate :?

A imat ce te se priliku pokazati kada budemo igrali u Doboju, vidjet cemo ko ce od vas doci dole i navijati. Mi smo gore bili i navijali cijelo vrijeme a na vama je da se pokazete
Pa kako ces ocekivati da se dodje navijati ako nema navijacke grupe ? Ako nema vodje,ako nema niceg ? Daj nemoj biti dijete :lol: :lol:

I ono sto smo se skupili,vise zaje*******,nista ozbiljno.I bilo je 4 reda po 7-8 momaka pa et ti izracunaj :)
Rudar Kakanj !!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 13 okt 2013, 19:53

A sto nema jarane, je li Rudar ne zasluzuje da ima organizovane navijace?
Je li lijepo da je samo protiv Mladosti stadion popunjen a ostalo je supljak?
Za mene je to sramota, a ne znam da li je za vas???
Mladost je jucer izgubila ali su momci imali podrsku cijelo vrijeme i na kraju su ispraceni aplauzom.
Na zalost mnogih iako je Mladost predposljednja i izgubila je dvije utakmice na svom terenu i prosula bodove protiv Slobode i Jedinstva u Doboju su nasi momci svaki put ispraceni aplauzom i nije na njih sipano drvlje i kamenje kao sto su neki to prognozirali.
Ja Rudar volim i najsretniji bih bio kad bi se stvari poslozile i kada bi se nas Rudar vratio na staze stare slave i zauzeo mjesto koje mu i pripada, ali za mene je Mladost na prvom mjestu ma u kojoj ligi da se takmice. Ipak tu sam rodjen, na tom sam stadionu prvi put sutnuo fudbalsku bubamaru i nosio crveni dres, tu sam odrastao. Ipak igrao sam i u mladjim kategorijama Rudara i sa ponosom nosio zeleni dres ali ipak crvena boja mi je uvjek bila u srcu i to se dvoje nije iskljucivalo. Sada kada je moja Mladost usla u isti takmicarski rang sa mojim Rudarom vecina ako ih mozemo i nazvati navijacima Rudara pokazuje neku nadmenost i omalovazava Mladost, e to moj druze ne mogu da dopustim. Sve moze ali ne dozvoljavam da se tako odnosi prema mom klubu, me dopustam da pojedini mesetari sve cine da Mladost sto je moguce losije prodje. Ne ide mi nikako u glavu da se pokusava dokazati neka velicina Rudara tako sto se uspjeh Mladosti, koji je nesporan i nepobitan, sto je vise moguce minimizira o omalovazava ;)
Zadnja izmjena: ziher, dana/u 13 okt 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 13 okt 2013, 19:58

ziher je napisao/la:A sto nema jarane, je li Rudar ne zasluzuje da ima organizovane navijace?
Je li lijepo da je samo protiv Mladosti stadion popunjen a ostalo je supljak?
Za mene je to sramota za vas???
Mladost je jucer izgubila ali su momci imali podrsku cijelo vrijeme i na kraju su ispraceni aplauzom.
Na zalost mnogih iako je Mladost predposljednja i izgubila je dvije utakmice na svom terenu i prosula bodove protiv Slobode i Jedinstva u Doboju su nasi momci svaki put ispraceni aplauzom i nije na njih sipano drvlje i kamenje kao sto su neki to prognozirali
Navijaci Rudara su se zasitili ove lige,a posto klub ocito ne planira uci,zasto onda organizovati nesto,kad klub nema cilja ?
Za Mladost je ovo novo iskustvo,i za njih je ovo veliko nesto dok je za Rudar i njegove navijace sasvim obicna stvar.
Rudar kad je se borio za Premier Ligu svaku tekmu je stadion bio dobro popunjen,i svaku tekmu na gostovanja se islo,minimalno jedan bus.
Tako da te dvije stvari ne mozes nikako porediti.
I sutra ako bi se opet Rudar aktivirao za Premier Ligu sigurno bi se skupili svi,i ti ne mozes porediti Rudar i Mladost ;)
A sto se posjete tice na Mladost dodje 300 ljudi,ali posto je tribina mala mislite ima puno :D
Dok na Rudaru kada dodje 500 ljudi i ne primjeti se toliko jer kapacitet Rudara je 5hiljada ljudi,dok u Doboju kapacitet 500 ;)
Rudar Kakanj !!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 13 okt 2013, 20:15

GK1996 je napisao/la:Navijaci Rudara su se zasitili ove lige,a posto klub ocito ne planira uci,zasto onda organizovati nesto,kad klub nema cilja ?
Za Mladost je ovo novo iskustvo,i za njih je ovo veliko nesto dok je za Rudar i njegove navijace sasvim obicna stvar.
Rudar kad je se borio za Premier Ligu svaku tekmu je stadion bio dobro popunjen,i svaku tekmu na gostovanja se islo,minimalno jedan bus.
Tako da te dvije stvari ne mozes nikako porediti.
I sutra ako bi se opet Rudar aktivirao za Premier Ligu sigurno bi se skupili svi,i ti ne mozes porediti Rudar i Mladost ;)
A sto se posjete tice na Mladost dodje 300 ljudi,ali posto je tribina mala mislite ima puno :D
Dok na Rudaru kada dodje 500 ljudi i ne primjeti se toliko jer kapacitet Rudara je 5hiljada ljudi,dok u Doboju kapacitet 500 ;)
Brate moj ja dobro znam kaako se navijalo za Rudar i ko je sve navijao za Rudar jer sam i sam bio sudionik toga, a da li si ti u to nisam siguran????
Ja sam Rudar pratio i u PL i u prvoj ligi i kada nas je na stadionu utakmici play offa protiv Jedinstva bilo 10-tak iz Kaknja i sjedio sam pored Tigra koji se smijao kako se ja i prijatelj nerviramo a vec se unaprijed znao rezultat. Sa salom Rudara sam isao u Visoko kada je rivalitet bio na najvisem nivou a gdje su tada bili ovi danasnji kako ih ti nazivas navijaci Rudara???

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.