Koliko se uzdizete ja sam mislio da cete nam zabiti 5 komada

A najzalosnije je od svega to, da tek kada dodje Mladost u goste pod Vardu skupi vas se grupica koja ce navijati za Rudar, ostalo nista nula bodova.
ziher je napisao/la:Sta je to sramotno skandirano zivota ti ?????
ziher je napisao/la:E vala ste nas nadigrali svaka vam cast
Koliko se uzdizete ja sam mislio da cete nam zabiti 5 komada![]()
A najzalosnije je od svega to, da tek kada dodje Mladost u goste pod Vardu skupi vas se grupica koja ce navijati za Rudar, ostalo nista nula bodova.
samo ta crvena grupaJTS je napisao/la:jesu li ovamo lijevo navijači Mladosti?
lijepa posjetaGusar1995 je napisao/la:samo ta crvena grupaJTS je napisao/la:jesu li ovamo lijevo navijači Mladosti?
Ma nije,sta ceTzBulevar87 je napisao/la:Jel utakmica protekla bez incidenata? Znam kada smo gostovali tamo njima u Doboj-Kaknju govorili su samo čekamo 9. kolo da se onima tamo na.....bemo majke; itd. itd.
Rudar kad je imao navijace,Mladost ne znam da li je i igrala.ziher je napisao/la:Koliko je bilo onih koji su navijali za Rudar ????
Tacan odgovor je 15![]()
Ostali pozoriste
Pa kako ces ocekivati da se dodje navijati ako nema navijacke grupe ? Ako nema vodje,ako nema niceg ? Daj nemoj biti dijeteziher je napisao/la:Ma daj kavih tridesetak![]()
Skupilo vas se upola manje i cijelo vrijeme ste samo urlikali na megafon![]()
A ja dobro znam kako se navijalo za Rudar samo ne znam da li se vi balavurdija toga sjecate![]()
A imat ce te se priliku pokazati kada budemo igrali u Doboju, vidjet cemo ko ce od vas doci dole i navijati. Mi smo gore bili i navijali cijelo vrijeme a na vama je da se pokazete
Navijaci Rudara su se zasitili ove lige,a posto klub ocito ne planira uci,zasto onda organizovati nesto,kad klub nema cilja ?ziher je napisao/la:A sto nema jarane, je li Rudar ne zasluzuje da ima organizovane navijace?
Je li lijepo da je samo protiv Mladosti stadion popunjen a ostalo je supljak?
Za mene je to sramota za vas???
Mladost je jucer izgubila ali su momci imali podrsku cijelo vrijeme i na kraju su ispraceni aplauzom.
Na zalost mnogih iako je Mladost predposljednja i izgubila je dvije utakmice na svom terenu i prosula bodove protiv Slobode i Jedinstva u Doboju su nasi momci svaki put ispraceni aplauzom i nije na njih sipano drvlje i kamenje kao sto su neki to prognozirali
Brate moj ja dobro znam kaako se navijalo za Rudar i ko je sve navijao za Rudar jer sam i sam bio sudionik toga, a da li si ti u to nisam siguran????GK1996 je napisao/la:Navijaci Rudara su se zasitili ove lige,a posto klub ocito ne planira uci,zasto onda organizovati nesto,kad klub nema cilja ?
Za Mladost je ovo novo iskustvo,i za njih je ovo veliko nesto dok je za Rudar i njegove navijace sasvim obicna stvar.
Rudar kad je se borio za Premier Ligu svaku tekmu je stadion bio dobro popunjen,i svaku tekmu na gostovanja se islo,minimalno jedan bus.
Tako da te dvije stvari ne mozes nikako porediti.
I sutra ako bi se opet Rudar aktivirao za Premier Ligu sigurno bi se skupili svi,i ti ne mozes porediti Rudar i Mladost
A sto se posjete tice na Mladost dodje 300 ljudi,ali posto je tribina mala mislite ima puno
Dok na Rudaru kada dodje 500 ljudi i ne primjeti se toliko jer kapacitet Rudara je 5hiljada ljudi,dok u Doboju kapacitet 500
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.