Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

chichak
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la chichak » 08 dec 2009, 16:31

... a sta mi kao redovno se plasirali na velika takmicenja pa nam ovaj poraz od jednog "malog" Portugala tesko pao...jer vidim ovde puno nervoznih likova,strah me za njih mogu sebi nanijet neko zlo...
...nisu mogli da te ugase!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 dec 2009, 17:42

Samo zamislite ovaj scenario:

Capello, Lippi, Del Bosque i da ih sve ne nabrajam, odu snimati film, a ostave poslove i zadatke o svojim repkama po strani, totalno ih zapostave???

Mozete li zamisliti, hmmmmm, ja evo pokusavam, ali ne ide....JER TO JE NEMOGUCE za jednog normlanog trenera koji se 100% posvetio reprezentaciji.

Zavuk'o vam Ciro svima koji ga brane. Cista marioneta, i sarlatan koji je postavljen od strane Saveza, da bi isti sebe udaljili od NAIVNOG naroda, i RETARDA od nasih medija. Zalosno!!!!!

PS- MIske je jos jednom dokazao danas, koliki je Ciroguz LAZOV. Bravo Miske kralju.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 08 dec 2009, 18:51

Jeste dosadni više s njim.Uvijek će bit onih koji ga vole i koji ga mrze,za nekoge je legenda,za nekog ped...tako prihvatite.
Kako vam se da raspravljati,kad obični mi mali ljudi , ništa danas ne možemo promijeniti.
Već se piše bio u Beogradu igramo s Njmcima ,otkud to , da ga nisu potkupili,svašta u ovoj zemlji ima :roll:
Idemo unazad nikad naprijed nažalost.
Fi hajati.
GO Bosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2009, 18:52

Adinjo je napisao/la:Samo zamislite ovaj scenario:

Capello, Lippi, Del Bosque i da ih sve ne nabrajam, odu snimati film, a ostave poslove i zadatke o svojim repkama po strani, totalno ih zapostave???

Mozete li zamisliti, hmmmmm, ja evo pokusavam, ali ne ide....JER TO JE NEMOGUCE za jednog normlanog trenera koji se 100% posvetio reprezentaciji.

Zavuk'o vam Ciro svima koji ga brane. Cista marioneta, i sarlatan koji je postavljen od strane Saveza, da bi isti sebe udaljili od NAIVNOG naroda, i RETARDA od nasih medija. Zalosno!!!!!

PS- MIske je jos jednom dokazao danas, koliki je Ciroguz LAZOV. Bravo Miske kralju.
Mora da sam nesto dobro propustio.Sta je to velis Miske danas dokazao.Vise radi informacije,neka izjava ili......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 dec 2009, 19:29

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Samo zamislite ovaj scenario:

Mora da sam nesto dobro propustio.Sta je to velis Miske danas dokazao.Vise radi informacije,neka izjava ili......
Nisu oni za filmova...jer nisu CIRO..ebiga covijek na sve stigne..a nako sad nema obaveze oko repke.Snimaju i oni dokumentarce svoje nista vi nebrinite imas dokmnt Del Bosque Real..imas filmova i filmova o fudbalu gdije dodju igraci o treneri tokom sezona..pa Real je snimao film "Kraljevski Klub" se zove tokom sezone sa citavim osobljem a Barca nije znala..i pobijedili ih 4-2 na Bernabuo..eto ako nisi gledo taj film 2005 o 6 mislim da je...neka malo i CIRO on je nas AL PACINO :mrgreen:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 dec 2009, 19:31

Karim_Madrid je napisao/la:
RiNo je napisao/la:slika

slika

slika

slika
pazi tate CIRE kao DON...DER PATE :lol: KUM
je kao Merlon Brandon o Al Pacino u "Kum" :lol: :lol: al ovo je vezi fudbala film ipak..ne da ispadne za ove zlikavce koji bi jedva docekali da je neki mafiajski jugoslavenski pizdariski film..Historija dame i gospodo ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2009, 19:40

Scena pred polufinalnu tekmu kada novinari upitaju Antu Pandakovica aka Ciru ''sta ocekujete u ovoj utakmici''
''Schine,ebacemo im majku'' :lol: :mrgreen:
Odmah bi oskara osvojio 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 dec 2009, 20:18

Trigger je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:
Rob S.S je napisao/la:Brani LOPOVE iz saveza sto su mu sredili 70% od sponzora,al znas nije bas 70%.dok da 15%Usanovicu,
pa 15% Dominkovicu ostane mu 40% i to ukupno od 5mil sto se zna da je uslo od sponzora dok je on tu neki 2.2mil
pa de pokazi koji to trener u svijetu ima toliko od sponzora!!
zato treba bojkotovat reprezentaciju
jer mi koji idemo gledat tekme i koji placamo ulaznice 20-50KM mi sve to finasiramo!!
i zato daj nam SERGEJA BARBAREZA za selektora i nase bivse asove u NFSBiH
pa cemo sigurno negdje i otici na SP ili EP!!
A OVAKO DOK JE OVAJ HAMELJ U REPREZENTACIJI I OKO NJE NIKAD NECEMO NIGDJE!!!!
cuj barbareza za selektora pa nije reprezentacija vrbanjusa pa da on bude selektor njemu svaka cast ko igracu ali za selektora treba mnogo toga da nauci.............po tvom onda moze bit selektor i konjic,hibic,bolic,vazno je samo da su igrali prije a to sto nemaju veze sa vodzenjem neke ekipe to nikom nesmeta pa bi za mjesec dana i njima **** sve po spisku isto sto sad **** ciri
Aliju - Bracu Hadziosmanovića za selektora!
Biće i nagrada igračima :lol: ...jabuka, ćevapa...
Da li sa kilom jabuka, porcijom ćevapa, ali biće nagrađeni! :mrgreen:
Najjača izjava Ćire je, parafraziram: "Nisam htio dovoditi stotine sponzora, iako sam komotno mogao, samo da mi se ne bi prigovaralo za tih 70%!"
Ćiro, druže, mog'o si jednostavno tražit' da se ukine ta klauzula ili ni ne potpisivat' ugovor dok je ona tu, a da ti i jarani iz saveza nešto zarade.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 08 dec 2009, 21:49

Ja koliko znam Ćiro ima najnižu plaću od svih evropskih selektora. Samim tim taj ugovor nije sporan jer je Ćiro prihvatio rizik, da nije bilo dobrih igara, ne bi bilo ni sponzora. Ako je mazno koji milion od Bet Homea ili Konzuma, neka je. Zašto bi on tražio da se ukine ugovor koji je potpisan. Mislim niđe veze. Šta bi trebali Rusi napraviti Hidinku koji ima 8 miliona Eura godišnje, plus 500 hiljada za svaku pobjedu. I opet je prošao ko Ćiro koji ima fiksnih pet hiljada maraka.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 08 dec 2009, 22:25

Offside je napisao/la:Ja koliko znam Ćiro ima najnižu plaću od svih evropskih selektora. Samim tim taj ugovor nije sporan jer je Ćiro prihvatio rizik, da nije bilo dobrih igara, ne bi bilo ni sponzora. Ako je mazno koji milion od Bet Homea ili Konzuma, neka je. Zašto bi on tražio da se ukine ugovor koji je potpisan. Mislim niđe veze. Šta bi trebali Rusi napraviti Hidinku koji ima 8 miliona Eura godišnje, plus 500 hiljada za svaku pobjedu. I opet je prošao ko Ćiro koji ima fiksnih pet hiljada maraka.
Nemoj pisati ovako zalsone i emotivne postove...zaplakat cu nad sudbinom "jadnog" Cire :mrgreen:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 08 dec 2009, 22:49

Pretpostavljam da je trebao džabe raditi. Ali onda opet nevalja jer kakva je to kvaliteta od trenera kad džabe radi. Ćiro lafe ako si uzeo nek si, zaslužio si...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 dec 2009, 23:02

Eto zavrsila je utakmica Wolfsburg:ManU. Hajde da se kladimo da li je Ciro gledao utakmicu bar preko TV.

Kvote:
Ne Mozda Da
1,01 1,02 100,00
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 08 dec 2009, 23:06

Offside je napisao/la:Ja koliko znam Ćiro ima najnižu plaću od svih evropskih selektora. Samim tim taj ugovor nije sporan jer je Ćiro prihvatio rizik, da nije bilo dobrih igara, ne bi bilo ni sponzora. Ako je mazno koji milion od Bet Homea ili Konzuma, neka je. Zašto bi on tražio da se ukine ugovor koji je potpisan. Mislim niđe veze. Šta bi trebali Rusi napraviti Hidinku koji ima 8 miliona Eura godišnje, plus 500 hiljada za svaku pobjedu. I opet je prošao ko Ćiro koji ima fiksnih pet hiljada maraka.
Slabo ti znas drug moj, ali jbg, do tebe je, saznat ces ima vremena

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 dec 2009, 23:09

Nije gledao utakmicu jer ga je strah da se neko od nasih ne povrijedi, a on to ne moze gledati...
Sigurno ce mu neko od prijatelja javiti da je Dzeko zabio gol...
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2009, 23:41

RiNo je napisao/la:Nije gledao utakmicu jer ga je strah da se neko od nasih ne povrijedi, a on to ne moze gledati...
Bolje da nije,onakvog tankog Misketa tek onda nebi vikad vise pozvao.
Taman bi imao razlog vise.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 08 dec 2009, 23:47

harishp je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Nije gledao utakmicu jer ga je strah da se neko od nasih ne povrijedi, a on to ne moze gledati...
Zapitali se iko da li je Miske pao u formi radi Manipulatorovih bljuvotina, djubre jedno pokvareno

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 08 dec 2009, 23:50

pinoche je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Zapitali se iko da li je Miske pao u formi radi Manipulatorovih bljuvotina, djubre jedno pokvareno
Ih sad.
93,4 % " !!!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 09 dec 2009, 01:36

Štaviše čak sam čuo da je telefonski nabrijao Owena, a u isto vrijeme demoralizirao Benaglia govoreći mu da će mu hebat majku švicarsko-žabarsku. E moj Ćiro ko te ne zna skupo bi te platio.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 dec 2009, 01:47

Ne da se ukine, već da se izmijeni. Stavi da mu ide 30%, pa onda dovede milion sponzora koje navodno može dovesti i niko mu ništa ne prigovori, a i on zaradi neuporedivo više.
To mu ja predlažem, jer se našao u tako teškoj situaciji, pa je morao da odbija sponzore da ne bi narod šta ružno pomislio. Treba ga shvatit', nije mu bilo lako što su ga natjerali na tu strašnu klauzulu.
Daleko najjadnija izjava/misao svih vremena!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 09 dec 2009, 02:26

A zašto bi on potpisao 30 ako već ima ugovor na 70 posto. Da li bi ti to možda napravio? Bi al u hurcu. Da reprezentacija nije imala rezultata ne bi bilo ni sponzora, a Ćiro bi ostao na pet hiljadarki. Bez rizika nema profita. A to što on priča, da nije htio dovoditi sponzore. To su gluposti, koga je mogao dovesti i doveo ga je.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.