FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
50k su smijesne pare za onakvog igraca ...
Za Guzu se moglo dat 50k zasto nebi moglo za Ordagica
Veliki plus bi nam bio takav igrac ili npr Tomic boli me k. Sto je u Selji igrao ....
Veliki plus bi nam bio takav igrac ili npr Tomic boli me k. Sto je u Selji igrao ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dato je za Lelica i Micu oko 50k.DBR1987 je napisao/la:50k su smijesne pare za onakvog igraca ...

A ne usudim se spomenut sastavit Tomica i Ordagica....dupla sa jos 9 Rustemovica
Salim se .... u ovom momentu nam fali seljacina Ibrakovic on je znao zavsit ovakve stvari to sto je druge zasro nebi o tome al nadam se da ce neko iz kluba imat damu i nefopustit da nam ode dobar igrac kroz prste ...

Salim se .... u ovom momentu nam fali seljacina Ibrakovic on je znao zavsit ovakve stvari to sto je druge zasro nebi o tome al nadam se da ce neko iz kluba imat damu i nefopustit da nam ode dobar igrac kroz prste ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
http://s.p.o.r.t1.ba/premijer-liga-bih/ ... 2017/84583
Redžić, Šerbečić, Dujaković i Lončar vrijedni spomena a da bi se mogli dovest. Svi jako mladi i imaju dobre sezone iza sebe, a igraju na pozicijama na kojim smo najtanji (osim Šerbečića).
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Redžić, Šerbečić, Dujaković i Lončar vrijedni spomena a da bi se mogli dovest. Svi jako mladi i imaju dobre sezone iza sebe, a igraju na pozicijama na kojim smo najtanji (osim Šerbečića).
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A mozda njuška prepusti Ordagića i Vidovića konama.. Svakako ga impresionira atmosfera na Grbavici..
Kako mi je lik odvratan. Jedino mi je Pelak odvratniji, što li njega nema u klubu..

Kako mi je lik odvratan. Jedino mi je Pelak odvratniji, što li njega nema u klubu..

IDEMO PONOVO!
Nema veze kakav ovaj bude prijelazni rok,vidjet cemo na cemu ce biti i Sabrina i Faruk Ihtijarevic,zbog nas bi volio da bude dobar,zbog naseg tima ne bih volio da otjeramo ublehu j.ebo svoje kosti
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- Burberry46
- Kontakt:
Ja koliko znam Ordagic bi dosao nama najradije iako ga i zeljo hoce preko Zubanovica.
Smijesna cifra za Ordagica, j.ebo ti nas ako nemamo 50 000 za igraca a Tana imamo. Iskreno se nadam da ce nasi znati ovo zavrsiti
Smijesna cifra za Ordagica, j.ebo ti nas ako nemamo 50 000 za igraca a Tana imamo. Iskreno se nadam da ce nasi znati ovo zavrsiti
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne bih bio ni malo iznenadjen da Ordagic predje u Zrinjski
- HordasIstok
- Kontakt:
ma ordaga i tomic su nasi igraci nemate se sta sekirati 

-
- Kontakt:
Jel istina da Said trenira i u toku ove pauze?
Kad prođe ove ljetne pripreme bit će naše najveće pojačanje, kakav Ordagić i pichke materine.
Kad prođe ove ljetne pripreme bit će naše najveće pojačanje, kakav Ordagić i pichke materine.
Smiješno mi je ovo da je Ordagić u izlogu za 50.000 KM-ova. Po toj logici su na zimu mogli Krpića tušniti za upola manje nekom od naših klubova a on je otišao vani za mnogo više novca. Čak i ako Slobodi gori pod nogama i treba im brza lova mogu istu dobiti od agencije koja će dalje gledati da ga proda u inozemstvo a ne kod nas. I to opet za više od 50.000 KM.
Mihojević će naredne sezone biti među 4-5 najboljih igrača PL BiH a i od Kuzmanovića bi šta moglo ozbiljno biti ako se nastavi razvijati ovako. Trebao bi jedan iskusan i jak veznjak da poveže redove.
Mihojević će naredne sezone biti među 4-5 najboljih igrača PL BiH a i od Kuzmanovića bi šta moglo ozbiljno biti ako se nastavi razvijati ovako. Trebao bi jedan iskusan i jak veznjak da poveže redove.
Dajte pare Saidu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije Ordagic 50 000 nego 150 000.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- HordasIstok
- Kontakt:

ThrillerHz je napisao/la:Vidovic Tomic
Ordagic
Zamisli taj vezni red...
Ne treba ti vidovic ako njih dvojica dodju imas sarica treba ti jos 1 napadac i bek ostalo sve ok
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ako dodje Vidovic, ne treba nam bek, Ivetic predje na tu pozicijuHordasIstok je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Vidovic Tomic
Ordagic
Zamisli taj vezni red...
Ne treba ti vidovic ako njih dvojica dodju imas sarica treba ti jos 1 napadac i bek ostalo sve ok

A uz ovakav vezni red, u napadu moze svako bit, po meni Amer Bekic i Nedim bi bili ubice uz ovaj trojac, dok Ahmetu ni Misimovic ne bi pomogao...
1946~
- HordasIstok
- Kontakt:
Slazem se nadam se najboljem ostaje da vidimo hocemo li uspjet dovest ikog od njih
Sad će priča da Janjoš ne želi pojačanja!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
I ja to kontam, a kako vrijeme ide sve sam više ubjeđen u toHigh je napisao/la:Sad će priča da Janjoš ne želi pojačanja!

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ako opet ne iskaze nezadovoljstvo kao u Februaru sto nije iskazao, vec se pomiri s ekipom i presuti, sam je kriv sto nece oktobar docekat...High je napisao/la:Sad će priča da Janjoš ne želi pojačanja!
Februar, doveli mu dva krila, on kao zadovoljan.
Juni, doveli mu jedno krilo, dal je zadovoljan?
1946~
Trenutno korisnika/ca: keli, laznokrilo, mire971, napoleon72, pierce, riki46 i 28 gostiju.