FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidović je nekad igro za Olimpik. Bio odličan. Zadnji vezni i centralni. Povezivo se tada sa nama da pređe te godine, al se nešto izjalovilo. Sad trenutno na kakvom je nivou, ne znam.
- Evolution87
- Kontakt:
Igrac ekipe koja je ispala za hrvatske lige i nama treba da bude pojacanje

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- escobarpablo
- Kontakt:
Čala izgleda dovodi samo koga je trenirao, sad kad Hotu zaganjaQwerty90 je napisao/la:Ovo vam je članak za cvaju. Miloš Vidović vam nije daleko ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Slazem se Split je bio ocajan ove sezone ....Evolution87 je napisao/la:Igrac ekipe koja je ispala za hrvatske lige i nama treba da bude pojacanje![]()
Sjecam se kroz maglu ovog lika iz Olimpika ....
Da je valjao cemu uzela bi ga neka ekipa iz NHLa ....
A ovog "maltezana" necu ni komentarisat novi Cezar nam netreba ...ovo je smijesno
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Nadam se da je ovo Mensur upravo napisao i izmislio..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sezona 12\13 Milos Vidovic najbolji strani igrac PL .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa sta mu se desilo?miky_hz je napisao/la:Sezona 12\13 Milos Vidovic najbolji strani igrac PL .

1946~
Pitamo se zasto hoce mladi igraci da idu imamo ubicu za golove a trazimo napadaca djeco draga sto dalje od ove lige
I za Novakovića se slično pisalo. Ne znam, nama nekako prolaze igrači koji dođu iz Hrvatske, puno se bolje pokažu nego pojačanja iz Srbije, kad je već riječ o pojačanjima iz regiona.Evolution87 je napisao/la:Igrac ekipe koja je ispala za hrvatske lige i nama treba da bude pojacanje![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Najbolji je ovaj iz Dinama što je došao!skoroalen je napisao/la:I za Novakovića se slično pisalo. Ne znam, nama nekako prolaze igrači koji dođu iz Hrvatske, puno se bolje pokažu nego pojačanja iz Srbije.Evolution87 je napisao/la:Igrac ekipe koja je ispala za hrvatske lige i nama treba da bude pojacanje![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naravno, on je prekuc'o ligu, živi dokaz Mamićevih menadžerskih sposobnostijoker90 je napisao/la:Najbolji je ovaj iz Dinama što je došao!skoroalen je napisao/la:I za Novakovića se slično pisalo. Ne znam, nama nekako prolaze igrači koji dođu iz Hrvatske, puno se bolje pokažu nego pojačanja iz Srbije.Evolution87 je napisao/la:Igrac ekipe koja je ispala za hrvatske lige i nama treba da bude pojacanje![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Dugo nismo iz Makedonije nekoga doveli 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sreca pa Kaljevic ima ugovor sa Maltom do 2020.
A mi ne placamo obestecenja 
Vidovic je ok igrac, nije kapitalac ali nije ni ubleha. Mozda u rangu Sarica, sto se kvalitete tice.
Posto vidim da se napadac trazi, pretpostavljam da ide 8ekic. Ako Ahmet ostane, uz Hadzica (koji ce igrati jedno 15-20% tekmi) treba jos jedan spic. Dok se spominje ovaj Malta, znaci da nema od kapitalca nista. Dobro da smanjimo ocekivanja. Bolje dovesti nekog napadaca iz federalne onda, evo gledam svima ugovor istice sad

Vidovic je ok igrac, nije kapitalac ali nije ni ubleha. Mozda u rangu Sarica, sto se kvalitete tice.
Posto vidim da se napadac trazi, pretpostavljam da ide 8ekic. Ako Ahmet ostane, uz Hadzica (koji ce igrati jedno 15-20% tekmi) treba jos jedan spic. Dok se spominje ovaj Malta, znaci da nema od kapitalca nista. Dobro da smanjimo ocekivanja. Bolje dovesti nekog napadaca iz federalne onda, evo gledam svima ugovor istice sad

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako nije patka onda je backup za slucaj da Ahmet ode....jer nadam se da Cala nece gomilat iste napadace ko Hus...mensur55 je napisao/la:Sarajevo dovodi najboljeg strijelca malteške Premier lige
Ekipa Sarajeva predstavljat će Bosnu i Hercegovinu u kvalifikacijama za Evropsku ligu.
Tim Mehmeda Janjoša završio je sezonu na trećoj poziciji, a u finalu Kupa poraženi su od Širokog Brijega.
Nakon odlaska Saše Balića, na Koševu su se dali u potragu za pojačanjim, a na Koševo bi mogao stići Bojan Kaljević.
Crnogorski napadač nastupa za ekipu Balzana, protiv koje je Željezničar igrao u prvom pretkolu kvalifikacija za Evropsku ligu. Kaljević je sezonu završio kao najbolji strijelac malteške Premier lige sa 24 pogotka. Uspio je upisati i devet asistencija. U Premier ligi Malte ukupno je odigrao 89 utakmica i postigao je 78 golova.
U karijeri je pored Blazna nastupao još i za Metallurg Bakabad u Uzbekistanu, Mladost iz Podgorice i Most na Malti.
Pozdravljam dolazak bilo kakvog veznog prosli smo period izbirljivosti

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma nisam izmislio ovo preuzeo s one stranice sto objavljuju clanak za po kile duhana.FrancescoTotti je napisao/la:
Aj molim te reci da si izmislio ovo!?

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Čuj Miloš Vidović i ovaj naki Keljević hahaha, opet smo počeli skupljati nake otpatke.. Allahami mog bude li loš ovaj prelazni rok, mene Koševo neće zadugo vidjeti, neću više da sa milijarderom gledam amatere...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Samo se sjetim Rustemovog klipa, nadji na yt i ovog s Preljevica s Malte, obojica po yt igracine, e sad kako uzivo to izgleda...High je napisao/la:
1946~
Samo da je kakav ispred njeg dobar.ThrillerHz je napisao/la:Samo se sjetim Rustemovog klipa, nadji na yt i ovog s Preljevica s Malte, obojica po yt igracine, e sad kako uzivo to izgleda...High je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sve su prilike da ce Rustem da budi kapiten ekipe, prva violina veznog reda.