Ako nista bio sam mu na zadnjem velikom koncertu, u Kombanku.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto da ne. Ja npr. slusam sve od exyu, pop, narodne, hip hop, strane itd.. Da sam odrastao striktno uz narodnjake, nisam, al bili su zastupljeni nekim dijelom. A i drustva su mi podijeljena, izadjem sa jednima navece, odemo u kafanu slusamo Tomu, sa drugom ekipom odem na Zabranjeno na primjer ili negdje gdje se slusa ta vrsta muzike (Azra, EKV itd). Uz Edu smo vecina nas odrasli dobrim dijelom, ko jos nije znao bombu il Mahira i Almu da mi je znat.filip13 je napisao/la:kad neko napise odrastao uz šabana i grupu azra,zar ide jedno s drugim ikako?
Luis, Toše, Silvana, Ipce, Hoki... ovako na prvu sto se sjecamPenaltiky je napisao/la:vako je i luis zagino?
Iza nekih će ostati neka ostvarenja, neko će ih cijeniti, iza nekih ništa, nekim će se i mrtvim mati ****.JackTheStripper je napisao/la:Umro saban saulic, pa sta? Svi cemo umrijeti jednog dana. I ko ima i ko nema, svako ce na isto mjesto leci.
Lahko je tebi kad ti je za ideale dovoljno da ti se prodaju za muslimane.Hendo je napisao/la: Umro Zejd Dukmenić, gazija, borac... tišina na chatu.
Umro četnik Šaban Šaulić, chat poludio. I pitaju se što nam ne ide.
https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /190212065LlullSergio je napisao/la:Ko je Zejd Dukmenic
Samo je ime promijenio, prezime mu je ostalo isto.Raonffa je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /190212065LlullSergio je napisao/la:Ko je Zejd Dukmenic
Kako sam skontao, čovjek je primio islam, zvao se Željko (ne znam prezime jbg).
Može biti, negdje sam to pročitao, nisam ni ja čuo prije za njega vala.Mokes je napisao/la:Samo je ime promijenio, prezime mu je ostalo isto.Raonffa je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /190212065LlullSergio je napisao/la:Ko je Zejd Dukmenic
Kako sam skontao, čovjek je primio islam, zvao se Željko (ne znam prezime jbg).
Čitao sam da su mu brat i sestra isto uradili.
Jbg on voli Yugu ti Islam Musliman Bosnjak i sta sad? Kolko god on mrzi to tolko i ti mrzis Srbe Hrvate krscane židove budiste itdHendo je napisao/la:Ovako nam jer smo četnicima kao što si ti dali slobodu da pišu sranja po forumima i lože ljude bez mozgova poput tvoje ekipice.Penaltiky je napisao/la:Vako nam je jer se polupismene hodžice kojima je IZ nabavila vizu, iz Njemačke bore za dobrobit našeg naroda. Balijanderu jedan mudžahedinski.Hendo je napisao/la:Umro Zejd Dukmenić, gazija, borac... tišina na chatu.
Umro četnik Šaban Šaulić, chat poludio. I pitaju se što nam ne ide.
A koliko ih je u bijedi i jadu umrlo da bi nam ti prodavao priču kako SDA drži državu na okupu a ustvari tebi odgovara jer su tebi dali sve.
I štiti te ista moderacija koja misli poput tebe, jer si barem 5-6 puta dobio trajni ban i opet se vraćaš i nastavljaš po starom.
Kad crkne pingvin, ti kriviš hodže, IZ, Bakira, Aliju. Ne možeš ni napolje izaći, jer kad vidiš lijep cvijet, podsjeti te kako je lijepo bilo u Jugoslaviji. Ako nemaš ništa pametno napisati, a nemaš, kloni se mene.