Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zeljovac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Zeljovac » 04 dec 2011, 15:21

Edinu ce trebati strpljenja i strpljenja da izadje na kraj sa Mancini-em. Sa Njemcima je lako naci zajednicki jezik, vrijedno radi i to nece proci nezapazeno, bices nagradjen za sav svoj rad i trud. Kod ovog Italijana vrijede neka druga pravila. :roll: Samo zabar bi trebao znati da moze kako hoce, ali ne i dokle hoce :!:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 dec 2011, 16:26

Dzeko, Balotelli i Aguerro su postigli odprilike 2/3 od svih golova koji je Man.City postigao ove sezone.

Licno sam prilicno zadovoljan sa koliko je Dzeko dao golova, i sto je isto vrlo vazno da Dzeko igra mnogo bolje sada za City, i mnogi su to i primjetili u Engleskoj.

Mislim da Dzeko moze jos napredovati naravno i dati vise golova, a za to mora biti vise fokusiran i agresivan u vaznim situacijama, i naravno direktan i izabrati pametne poteze...a ne sutirati daleko od gola i onda bude sut blokiran ili ode pokraj gola lopta.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 04 dec 2011, 16:35

Zeljovac je napisao/la:Edinu ce trebati strpljenja i strpljenja da izadje na kraj sa Mancini-em. Sa Njemcima je lako naci zajednicki jezik, vrijedno radi i to nece proci nezapazeno, bices nagradjen za sav svoj rad i trud. Kod ovog Italijana vrijede neka druga pravila. :roll: Samo zabar bi trebao znati da moze kako hoce, ali ne i dokle hoce :!:
Sto bi izlazio na kraj sa njim. Imas politiku trenera i tvoje je da je postujes i bas slucajno pod Mancinijem obaraju rekorde u ligi.. I Ferguson ostavlja jednog Berbatova na klupi cijelu sezonu, daje mu priliku u kup utakmicama samo, a covjek bio najbolji strijelac prosle godine.
Treba da zakuha kao Tevez pa da ga nema na mapi. Ko bi dao tolike pare za neposlusnog igraca, plus platu bar pribliznu onoj u Sitiju.
Ne zaboravi da je Dzeko nakon sto je stigao dobijao konstantno sansu u prvoj i nakon Volvesa je igrao katastrofa sve do tekme sa Arisom. Volio bih i ja da igra svaku tekmu od pocetka radi svog uzitka pracenja tekme ali i ova rotacija u svakom slucaju dobro funkcionira i covjek drzi tih nekih 16-18 igraca u takmicarskoj formi tako sto ih rotira.
A sad ide udarni termin u engleskoj uoci Bozica, svaka 3 dana tekme

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 04 dec 2011, 16:46

BIHfan je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Dzeko dobar bgm i on i Aguero al ovaj Balotelli je masina ubjedljivo je igrao najmanje utakmica od njih trojice al ga vazda zabije.... i to kako... ovo nije nista lose protiv Dzeke al Balotelli prejak igrac...
Davno sam ja rekao da su Aguero i Balo bolji od Edina, ali sam ja ovdje bio napadnut samo zato sto sam progovrio objektivno.
Da je kojim slucajem neko drugi trener City-ja,taj isti Balotelli nebi ni prismrdio toj ekipi,cuj Balotelli bolji od Dzeke,da se nasmijem. Niti je bolji,niti ce ikad biti,a niti je ikad bio.Veliki igraci igraju sa mozgom,a Dzeko je jedan od njih,za razliku od Balotellija koji ga uopste nema. Agüero ce se kao igrac istopiti kao i Tevez,jer misli da samo on mora igrati,a da oko njeg nema igraca,ti nigdje nisu prispjeli.Od ove sve trojice igraca,Dzeko je dosao s najboljom karijerom u City,prvak Njemacke,strijelac Njemacke,jednom drugi strijelac iza Grafitea,te sa 10 golova u poslijednjoj polusezoni dosao u City,sad bi volio da mi nabrojis ,nesto slicno od ove dvojice napadaca i njihov ulog u bivsim klubovima.Osim bubanja i glupisanja bez ikakvog argumenta sto se prosipate.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 dec 2011, 17:03

Koliki je strucnjak Mancini pokazuju izjave kad on kaze da mu fali igraca, i da ih nema dovoljno, te nema veze sto ima 4 spica koja mogu igrati u skoro svakom timu na svijetu on hoce i Cavanija...
Celik!3,2,2.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 04 dec 2011, 17:35

totasef je napisao/la:
Zeljovac je napisao/la:Edinu ce trebati strpljenja i strpljenja da izadje na kraj sa Mancini-em. Sa Njemcima je lako naci zajednicki jezik, vrijedno radi i to nece proci nezapazeno, bices nagradjen za sav svoj rad i trud. Kod ovog Italijana vrijede neka druga pravila. :roll: Samo zabar bi trebao znati da moze kako hoce, ali ne i dokle hoce :!:
Sto bi izlazio na kraj sa njim. Imas politiku trenera i tvoje je da je postujes i bas slucajno pod Mancinijem obaraju rekorde u ligi.. I Ferguson ostavlja jednog Berbatova na klupi cijelu sezonu, daje mu priliku u kup utakmicama samo, a covjek bio najbolji strijelac prosle godine.
Treba da zakuha kao Tevez pa da ga nema na mapi. Ko bi dao tolike pare za neposlusnog igraca, plus platu bar pribliznu onoj u Sitiju.
Ne zaboravi da je Dzeko nakon sto je stigao dobijao konstantno sansu u prvoj i nakon Volvesa je igrao katastrofa sve do tekme sa Arisom. Volio bih i ja da igra svaku tekmu od pocetka radi svog uzitka pracenja tekme ali i ova rotacija u svakom slucaju dobro funkcionira i covjek drzi tih nekih 16-18 igraca u takmicarskoj formi tako sto ih rotira.
A sad ide udarni termin u engleskoj uoci Bozica, svaka 3 dana tekme
O cemu ti pises :?:

Znas li ti sta znaci posteno raditi i iskljucivo svojim radom napredovati u karijeri i ostvarivati svoje ciljeve? Nije Mancini doveo Dzeku, Aguera, Silvu i ostale u City, vec je rad pomenutih igraca doveo ih tamo. Nisu oni bili anonimusi prije dolaska u City, nije ih Italijan otkrio. Kad Mancini to shvati, mozda ce imati autoritet i postovanje kojeg silno zeli imati, a nikako da isti dobije.

Spominjati Fergusona i uzimati za primjer igraca kojem je ovo zadnja sezona u tom klubu :lol:
Ferguson je institucija za Mancini-a. Sto Tevez nije odbio Skotu da udje u igru? Sto Ferguson nikad nije dobio otkaz u svojoj trenerskoj karijeri? Slucajnost? Kako da ne....

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 dec 2011, 18:24

Da li navijači City-ja imaju pjesmu za još nekog igrača pojedinačno,ili samo za Džeku?
Nekako je baš lijepo za uši ono ooooooo Edin Djeko ooooo Edin djeko....
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 dec 2011, 18:36

tepsija je napisao/la:Da li navijači City-ja imaju pjesmu za još nekog igrača pojedinačno,ili samo za Džeku?
Nekako je baš lijepo za uši ono ooooooo Edin Djeko ooooo Edin djeko....
Imaju za balonju
[youtube][/youtube]
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 dec 2011, 18:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Koliki je strucnjak Mancini pokazuju izjave kad on kaze da mu fali igraca, i da ih nema dovoljno, te nema veze sto ima 4 spica koja mogu igrati u skoro svakom timu na svijetu on hoce i Cavanija...
pa vidis druze da treba..da se igraju takmice svaka tri dana jako vazne... covjek na vrijeme nabavlja a nije ko Six Alex preforsiro igrače i ovi se ispovredjivali i nema sad ko da mu igra...a fyi treba biti veliki strucnjak pa privuci igraca... i jos veci nagovoriti upravu da se upusti u kupovinu.... i treba biti veliki strucnjak da bi dobio povjerenje sponzora....pa nisu ti bogatasi budale i nece svakom povjeriti pare...svaki dinar koji daju racunaju oni da im se vrati. ne sekiraj se ti....i ovi vrlo vazni aspekti mancinijevog managerstva neshvaceni su od mnogih pratioca fudbala...Roberto je managerska gromada i vizionar- zato ga mnogi ne shvacaju...covjek je carobnjak...engleski mu je ocajan a opet je postigao tolike uspjehe...sto znaci da ima karizmu i magic-like moci...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 04 dec 2011, 18:45

Goldy je napisao/la:engleski mu je ocajan a opet je postigao tolike uspjehe...sto znaci da ima karizmu i magic-like moci...
covjece, procitaj ovu recenicu. NISTA NI SA CIM.

i off topic teski.

sad im dolazi strasan raspored, utakmica haman svaka tri dana, tak das nagledacemo se i dzeke i balotellija...
...

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 dec 2011, 18:48

Zeljovac je napisao/la:Kad Mancini to shvati, mozda ce imati autoritet i postovanje kojeg silno zeli imati, a nikako da isti dobije.
Ima on i autoritet veliki i postovanje..da nema ne bi mu sve one 'gluposti' i 'nelogicnosti' prolazile...jesil samo cuo kolko ga je Six Alex nahvalio ...procitaj taj clanak... :idea:

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 dec 2011, 18:53

panties je napisao/la:
Goldy je napisao/la:engleski mu je ocajan a opet je postigao tolike uspjehe...sto znaci da ima karizmu i magic-like moci...
covjece, procitaj ovu recenicu. NISTA NI SA CIM.
da pojasnim...dakle ako ne znas dobro strani jezik zemlje u kojoj zivis i radis, jako je tesko komunicirati i raditi zaraditi milione, osvajati trofeje, voditi igrace, obarati rekorde, dominirati, igrati najljepse, najefikasnije sa najmanje primljenih golova....upravljati i postizati sjajne rezultate-a ne znas dobro pricat- a on je sve to napravio...kontas? :mrgreen: znaci da on to sve obavlja na neki drugi, mnogima ne toliko razumljiv nacin.....kao sto rece richard bandler 'svaka dovoljno razvijena i sofisticirana tehnologija nerazluciva je od magije'...

Dzeko samo moze biti sretan sto je kod njega...jer covjek mu je stvarno davao sansu...niko manciniju ne bi zamjerio da je poslje slabe polusezone Edin samo grijao klupu, a Tevez igrao...pa pogledajte kolko se samo Dzeko poboljsao...
Zadnja izmjena: Goldy, dana/u 04 dec 2011, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 dec 2011, 18:59

Kad smo kod ove rasprave ...sjetim se Trapatonija u Njemačkoj birvaktile i smijurija na njegov njemački :D
Vječno u našim srcima.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 04 dec 2011, 19:01

jos mi nema logike da poznavanje jezika ima veze sa trenerskim umijecem (kao i igrackim).
al ajd...

to je ono ko...
slika

btw, vidjela bi ga u recimo nekom klubu sa dna tabele, sa ni upola onakvim igracima, sto bi bio genije, bez obzira kolko engleskog ne znao....
...

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 dec 2011, 19:04

panties je napisao/la:jos mi nema logike da poznavanje jezika ima veze sa trenerskim umijecem (kao i igrackim).
al ajd...

to je ono ko...
slika

btw, vidjela bi ga u recimo nekom klubu sa dna tabele, sa ni upola onakvim igracima, sto bi bio genije, bez obzira kolko engleskog ne znao....
nema ni meni logike sto me stalno kritikujes iako sve logicno pricam...jedino logicno objasnjenje mi je da ti se svidjam...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 04 dec 2011, 19:10

Goldy je napisao/la:nema ni meni logike sto me stalno kritikujes iako sve logicno pricam...jedino logicno objasnjenje mi je da ti se svidjam...
hajde posto mi se jako svidjas:

tvoja logika je ovakva:
dodje mancini u klub, sejk mu da para i para, kupi sve top igrace, i napravi rezultate (sve to dok ne zna engleski - POTPUNO IRELEVANTNA CINJENICA).
pa covjece, bila bi SRAMOTA, da sa ovakvim igrackim kadrom on ne napravi neki dobar rezultat.
kao sto je SRAMOTA, sto je sa ovakvim igracima nije prosao barem grupu u LP.

kao sto rekoh, ajde nek preuzme neki los klub gdje nema nepresusnu pipu, pa nek od njega napravi prvaka. da vidim sto bi mu "sistem rotacije" pomogao tu. nije on genije. on samo ima dobre igrace. i opet ne uspijeva izvuci maksimum iz njih.
...

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 dec 2011, 19:25

panties je napisao/la: tvoja logika je ovakva:
dodje mancini u klub, sejk mu da para i para
Polako, polako.... kud se zuris? Sto tebi sejk ne da para, il Six Alexu Fergusonu? Pa to je velika vjestina i skil da ti neko da para...ko se imalo razumije u pare zna da moras imati veliki rejting da ti neko da para....pogotov para i para...
da ne idem dalje od ovoga jer sad ce mi goditi topao tus pa onda u krevetac malo kunjat il nesto pametno procitat...i eto posto ti se svidjam malo cu mastat o nama al ne dajem ti puno sansi jer si daleko ispod mog levela....al posto mi je mancini uzor, znaj da ces dobiti sansu kao i Dzeko sto dobija...samo da znas odmah kod mene ne igra samo jedna napadacica...ja rotiram radi bolje efikasnosti...

panties je napisao/la: kao sto rekoh, ajde nek preuzme neki los klub gdje nema nepresusnu pipu, pa nek od njega napravi prvaka. da vidim sto bi mu "sistem rotacije" pomogao tu. nije on genije. on samo ima dobre igrace. i opet ne uspijeva izvuci maksimum iz njih.
Eh i ja bi to volio vidjeti...kao sto bi volio vidjeti i Six Alexa i Mourinha i Guardiolu i Del Bosquea na kormilu sarajevkog Zelje...tesko da bi prosli Izraelce bilo koji od njih i svi zajedno.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 dec 2011, 19:27

:lol: :lol: :lol: Kako mi je ovo super,kada žensko ima argumente,kada parira jednom samodopadnom,sveprisutnom i nadasve 'prepametnom' liku koji je spoznao bit života i šta je istinska sreća... I kaže taj lik,to dijete cvijeća...jedino logicno objasnjenje mi je da ti se svidjam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koji lik 8-)
Vječno u našim srcima.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 04 dec 2011, 19:28

nevjerovatno.
eto, ja se izvinjavam moderatorima na off topicu.
...

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 dec 2011, 19:29

panties je napisao/la:nevjerovatno. eto, ja se izvinjavam moderatorima na off topicu.
Pusti ga,nije bardo
Vječno u našim srcima.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Proximic i 29 gostiju.