Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 23 mar 2012, 13:22

Kakvo ba 2. mjesto? Uozbiljite se! :lol:

Navodno ce Jack poceti trenirati za 10 dana, iako sam jos uvjek misljenja da ga ove sezone necemo gledati! (nadam se da grjesim)

[youtube][/youtube]

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 mar 2012, 13:26

chily-rz je napisao/la: ps,daj Bože da Ramiz proradi pa makar morao i pOest "****" jer čitavu sezonu "serem" po njemu,dobro nisam bio baš toliko oštar,ipak je on Arnelinhov mezimac :mrgreen:

:mrgreen: Nije samo on moj "mezimac". Meni su dragi svi igrači, koji su ponikli u Arsenalu ili su došli kao mladi igrači + svi Britanci. Djegod nadjem kakvog Britanca a da igra u Arsenalu, podržavam ga i nadam se da će uspjeti.

Meni su dragi i Jenkinson ,i Gibbs ,i Wilshire ,i Szczesny ,Ramsey, Chamberlain, Aneke, Afobe, Lansbury, Song, Djuro ( :lol: ).

Djuro je smiješan igrač, al' je kao čovjek gromada. Skoro sam gled'o emisiju "Arsenal World" i tip bio u posjeti (kao Arsenalov igrač) u nekom domu za nezbrinutu djecu, šta li je (ne sjećam se, ta emisija je bila prije možda mjesec-dva) i lik crt'o sa djecom...Al' kakvo je pile nacrt'o. :lol: :lol:

Men' će srce biti na mjestu tek onog dana kad vidim u odbrani Bartelya, Carla i Gibbsa, vezi Frimponga, Henria, Chuksa, Jacka, Aarona, Yennarisa (itd), napadu Benika, Ansaha, Chamba, a do tad ima da stalno godrnjam i branim ove klince. :mrgreen:

I važna napomena, Gordi Albion ne volim ni sekunde. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 mar 2012, 13:29

trxel je napisao/la: Ima tu nekih milion kombinacija,medjutim,glavna nada mi se cinila u tome da Tevez pravi pizdarije,i tako uzdrma ekipu..Protiv Chelsea je dobro odigro,medjutim njegova cud ce morati da probudi revoluciju usijanih glava..Tevez,Baloteli,nezadovoljni Dzekson,sve ce to kad tad doci na red...
Za Arsenal, volio bih da odemo ispod -7 od Citya do kraja sezone i ja zadovoljan. To mi je prvi cilj, a za United volio bih da osvoje. IAKO sam na početku sezone prognozir'o da će Gradjani uzeti titulu, (vjerovatno neće...) al' sad moram i ja da slijedim interese. :mrgreen: :arrow: da se približimo drugom čim više.

United nam je miljama daleko (gl. raspored), zato se nadam da će suvereno osvojiti titlulu, a suvereno bi trebalo značiti da će Gradjani kiksati par puta. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 mar 2012, 16:03

sutra smo na BHT :D
EDIT :

Wenger: I won't spend big this summer

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... R=Football
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 mar 2012, 19:51

Nakon Afobea i Anekea posudjen je i Nico Yennaris (Notts County).

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 23 mar 2012, 20:05

nedim1993 je napisao/la:Wenger: I won't spend big this summer
Heh, mozda et svi bi se slozili ili vecina da novac na Hazzarda ili Goetzea ne trosi jer mnogo kosta pomenuti dvojac.
Ali propustit priliku ne dovesti Vertongena, Mertensa, Hoileta tobi bio kiks veliki Wengera.
Napokon lijepa vijest, Podolski 99,9% je nas igrac.

Ehh sad, kako mi je drago samo sto je ekipa postigla to sto jest, naravno mnoge stvari su nam isle na ruku i imali smo srece zaista ovu godinu, kazu hrabre sreca prati, al to za druge prilike.

Ekipa je kvalitetna, bez daljnjeg, ali tesko se iznosi sa velikim brojem utakmica, to smo se vise puta uvjerili dokaz je Februar, kada kiksa se na sve strane. Sigurno da ima manje utakmica u EPl bili bi glavni konkurnti za osvajanje, al kad se zadje duboko u sezonu i u utakmicama kad se lomi sezona tada dodje do zakazivanja.
Sto ovo govorim?
Mozda je bolje ovu sezonu da smo bili zrtveni janjci, zasto?

Pa ako zavrsimo na 3mjestu aBd, AW ce reci kako ekipa ima kvalitet i potencijal i da su sada zreliji itd.te kako nema potrebe za zvucnijim imenima i pojacanjima.
Drugo sefovi sada masno trljaju ruke, i kao netreba 50milki kako su obecavali.
trece, pocet ce sezona imat cemo dobar start, eh sta dalje? Mucit cemo se sa Manchesterima daj Boze da ih dobijemo, Chels.i Toth.opet neizvjesno a i Liv.ce sigurno uci sa vecim ambicijama, i bet cemo u vrhu do zadnje trecine sezone i opet povrede pad forme i et, bez kupova, titule i Lp.
Volim ovaj klub, zivam ulijepim potezima ali fali ono nesta!

Da kojim slucajem smo razocarali ovu sezonu, uprava bi bila pod pritiskom, protesti navijaca i morali bi se povuci konkretni potezi i ulaganja, mozda bi to bila prekretnica u ovom klubu.
Ali to je mac sa ostrice dvije, tesko bi bilo nametnut taj pobjednicki duh, primjer je Liverpool.

Sve u svemu, u meni postoji nada, optimizam, i ono sto osjecam prema Arsenalu, da ce nekad klub ici korak naprijed i da cemo se svi zasluzeno radovati.
:D

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 23 mar 2012, 20:41

Arsenal iduće sedmice predstavlja Podolskog

Engleski mediji javljaju kako će londonski Arsenal početkom naredne sedmice objaviti završavanje transfera Lukasa Podolskog iz Koelna.

Navodi se kako će Podolski početkom sedmice obaviti ljekarski pregled u Londonu, nakon čega će i zvanično biti objavljen njegov transfer u Arsenal.

Napadač njemačkog bundesligaša Koelna već je više od mjesec dana dovođen u usku vezu sa prelaskom u Arsenal, a interesovanje Topnika potvrdili su i čelnici njemačke ekipe Koelna.

Vjeruje se kako je Arsenal Koelnu za Podolskog platio iznos od 10,9 miliona funti.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 mar 2012, 11:16

Aston Villa igra danas bez veoma bitnih igraca/nosioca igre,kao sto su Dunne,Bent,Clark,Delph,dok je N'Zogbia upitan i vjerovatno ni on nece igrat'...Pod ovakvim okolnostima i cinjenicom da smo mi "injury clean"sto se tice prve postave,osim Jacka,smatram da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje... ;)

Prognoza 3-0 ... 8-)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 mar 2012, 11:19

Arsenalisation je napisao/la:
Prognoza 3-0 ... 8-)
Ah ti :D , ja zadovoljan i sa "one-nil to the Arsenal" :mrgreen:

Nažalost neću moć danas gledat tekmu :cry: , imam veoma bitno predavanje u 4:15, a poslije tog alkoholni maraton. :mrgreen:

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 24 mar 2012, 11:23

Ako Ramiz zaigra 1-0 ja prezadovoljan :lol:

Bez njega ispod 3-0 neprihvacam :lol: :mrgreen:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 mar 2012, 11:23

Bosco je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:
Prognoza 3-0 ... 8-)
Ah ti :D , ja zadovoljan i sa "one-nil to the Arsenal" :mrgreen:

Nažalost neću moć danas gledat tekmu :cry: , imam veoma bitno predavanje u 4:15, a poslije tog alkoholni maraton. :mrgreen:
Ma nek' budu 3 boda,pa kol'ko god razlike... ;) Da im igraju svi prvotimci,pikalo bi se to "one-nil",a 'vako moramo nabijat gol razliku,kokoske su nam za vratom... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 mar 2012, 12:27

Čak četiri uzastopna preokreta napravio je Arsenal u prvenstvenim utakmicama i time se vratio u igru za treće mjesto, koje je prošlo kolo i preuzeo. Glavna vrlina vrhunskih timova je da podignu formu kada je najpotrebnije, a Arsenal je pravi primjer. Aston Villa je više poraza doživela na svom stadionu, nego u gostima, ali protiv rastrčanog i motivisanog Arsenala teško će izbjeći poraz. Topdžije je krenulo i kad ne igraju dobro, primjer je posljednja tekma na Goodisonu gdje su stigli do pobjede koja je pala u sjenci sudijske greške na štetu domaćina, ali bodovi se pišu i Wengerova ekipa je tamo gdje je htjela biti. Treće mjesto garantuje LP, a kad uz to preteknete najvećeg rivala, uspjeh je još slađi. :mrgreen:

slika

Arsenal

Subs from Almunia, Fabianski, Park, André Santos, Ramsey, Djourou, Miquel, Diaby, Jenkinson, Gervinho, Chamakh

Doubtful Diaby (hamstring)

Injured Squillaci (groin, 31 Mar), Coquelin (hamstring, 8 Apr), Wilshere (ankle, 21 Apr), Mertesacker (ankle, May), Frimpong (knee, Sep)

Aston Villa

Subs from Guzan, Delfouneso, Heskey, Bannan, Weimann, Stevens, Lichaj, Baker, Johnson, Burke, Williams, Gardner

Doubtful N'Zogbia (knee)

Injured Clark (knee, 7 Apr), Dunne (collarbone, 9 Apr), Bent (ankle, May), Delph (ankle, May)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 mar 2012, 14:30

Arsenal treba posebnu pažnju obratit na napad Aston Ville, jer je dakako poznato da iz tih pozicija najviše vrebaju i čekaju šansu za pogodak. Lijeva strana će im, vjerovatno, biti oslabljena neigranjem N'Zogbie (ostali igrači su relativno prosječni), dok bi sa suprotne strane Agbonlahor, Albrighton i Ireland kreirali akcije i bili najveća opasnost golu Szczesnyog. Arsenal ima sreće što trenutno nije desetkovan povredama; tu su odustni Wilshere, Frimpong, Mertesacker, te Diaby i Squillaci (i Coquelina zaboravih), al' bez njih se igra već duži period, tako da je Wengerova ekipa na to navikla. Što se mene tiče, ja očekujem pobjedu Topnika, te učvršćavanje na trećem mjestu, ali ne treba smetnuti s uma da su Vilenjaci opasna ekipa, pogotovo kada gostuju kod favorita.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 mar 2012, 15:50

kos se povrijedio, djuro ga mijenja :x :x :x :x :x
Vođa zna.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 24 mar 2012, 15:56

Aston Villa zna biti veoma nezgodan protivnik, ali mislim da ce Arsenal danas nastaviti seriju pobijeda i tako povecati svoju prednost u odnosu na Tottenham i Celzi, koji su odigrali 0-0 u medjusobnom duelu.

Sastav:Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscienly, Gibbs, Arteta, Song, Walcot, Rosicky, Gervinho, van Persie

GO GUNNERS

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 mar 2012, 15:57

suhakrpa je napisao/la:Aston Villa zna biti veoma nezgodan protivnik, ali mislim da ce Arsenal danas nastaviti seriju pobijeda i tako povecati svoju prednost u odnosu na Tottenham i Celzi, koji su odigrali 0-0 u medjusobnom duelu.

Sastav:Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscienly, Gibbs, Arteta, Song, Walcot, Rosicky, Gervinho, van Persie

GO GUNNERS
de malo ljudi čitatje moje postove :P
nema kosa, povrijedio se igra djuro.
Vođa zna.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 mar 2012, 16:06

Ja kolko vidim taj tvoj "kosa" igra
Visca el Barça ! Mes que un club !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 mar 2012, 16:18

Gibbs. 8-)

Gervinho asistent. :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 mar 2012, 16:26

Walcott zabio.
Villa na koljenima. Zasluzeno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 mar 2012, 16:26

Kakav pas ima ovaj Song, nevjerovatno. Osma asistencija. :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.