FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joki, nemoj se grijesiti u mubarek danima. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Modni genocid hahahahahahaha pa mrs tamojoker90 je napisao/la:Imaš li gram obraza, modni genocidu?? Može napisati vodič o tome kako od miljenika navijača do karine koja parazitira i ubija klub!![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gledaj mu butina... Allaha mi vise moj jaran koji zivi u mcdonaldsu i basti izgleda kao fudbaler nego ovakav Said 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije koljeno problem, nego qrcobolja! To je ono što me ubi i zbog čega mi je postao gadniji od Emerika Gudelja! A i svakako se ne zna ko je veći modni guru! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za ovakvo što, baš papak moraš biti.joker90 je napisao/la:Imaš li gram obraza, modni genocidu?? Može napisati vodič o tome kako od miljenika navijača do karine koja parazitira i ubija klub!![]()
Nije da to nismo i ranije znali, samo smo čitali o tome.
Poslano sa mog SM-N920C koristeći Tapatalk
Smoriste vise s jednom te istom pricom, ko pokvarena ploca..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
liče pa ti si bio pokvarena ploča prije samo 6 mjeseci, kako te nije stid javit se sad popišo te said nasred pola čela dabogda 

- bordoakapitar
SAID=AIDS
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FK Sarajevo
Said je doktor za našu ligu, samo ako mu se digne. Tako da, njega treba motivisati da mu se digne ona stvar, to je njegov problem, a ne da odustane od bavljenja sportom.
Zadnja izmjena: Edoni, dana/u 04 jun 2017, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ili ga said placa ili ziogu, trece nema. Pa ja brata nebi ovoliko branio kad znam da je kriv...FrancescoTotti je napisao/la:liče pa ti si bio pokvarena ploča prije samo 6 mjeseci, kako te nije stid javit se sad popišo te said nasred pola čela dabogda
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A sto ti mene nasmija na sabahuEdoni je napisao/la:Said je doktor za našu ligu, samo ako mu se digne. Tako da, njega treba motivisati da mu se digne ona stvar, to je njegov problem, a ne da odustane od bavljenja sportom. Jako teško je to nakon par operacija i prelaska sa utakmica lige prvaka na gostovanje u predgradja sa uzasnim terenima. Sa svojim znanjem i iskustvom može biti najveće pojačanje od svih imena koja sam pročito ovdje zadnjih par sedmica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:A sto ti mene nasmija na sabahuEdoni je napisao/la:Said je doktor za našu ligu, samo ako mu se digne. Tako da, njega treba motivisati da mu se digne ona stvar, to je njegov problem, a ne da odustane od bavljenja sportom. Jako teško je to nakon par operacija i prelaska sa utakmica lige prvaka na gostovanje u predgradja sa uzasnim terenima. Sa svojim znanjem i iskustvom može biti najveće pojačanje od svih imena koja sam pročito ovdje zadnjih par sedmica.

Priznaj da svaku sliku JK lajkaš.Sarajlijica1946 je napisao/la:Dobre su mu tike. Ali tresa je u stilu Jelene Karleuse.joker90 je napisao/la:Imaš li gram obraza, modni genocidu?? Može napisati vodič o tome kako od miljenika navijača do karine koja parazitira i ubija klub!![]()
![]()
Zna li neko kad je prvi trening, hoce li biti u kampu?
Počeo sam za Bešiktaš zbog nje navijati.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
nevjerovatno jbt ......zagorski je napisao/la:A sto ti mene nasmija na sabahuEdoni je napisao/la:Said je doktor za našu ligu, samo ako mu se digne. Tako da, njega treba motivisati da mu se digne ona stvar, to je njegov problem, a ne da odustane od bavljenja sportom. Jako teško je to nakon par operacija i prelaska sa utakmica lige prvaka na gostovanje u predgradja sa uzasnim terenima. Sa svojim znanjem i iskustvom može biti najveće pojačanje od svih imena koja sam pročito ovdje zadnjih par sedmica.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Priznaj da svaku sliku JK lajkaš.Sarajlijica1946 je napisao/la:Dobre su mu tike. Ali tresa je u stilu Jelene Karleuse.joker90 je napisao/la:Imaš li gram obraza, modni genocidu?? Može napisati vodič o tome kako od miljenika navijača do karine koja parazitira i ubija klub!![]()
![]()
Zna li neko kad je prvi trening, hoce li biti u kampu?
Ma jok brate, ja sam ti anti te zvijezde granda i insomia. Nego ima jedna u mahali JK pa mi sega, oblaci se isto said.
Počeo sam za Bešiktaš zbog nje navijati.
On da je faca, od ovog silnog prozivanja navijača da je debeo i sl, a da ustavri on misli da nije, treba se uslikat bez majice ko sto je to neki dan neki igrac uradio, ne mogu se sjetii ko je, mislim čak da je naš bh igrač. Pa da nam začepi usta, da vidimo te pločice, napokon...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Amidža mu je najbolji fudbaler Jugoslavije i Bosne i Hercegovine, a samim tim i najvećeg kluba u Bosni i Hercegovini.Zagor je napisao/la:On da je faca, od ovog silnog prozivanja navijača da je debeo i sl, a da ustavri on misli da nije, treba se uslikat bez majice ko sto je to neki dan neki igrac uradio, ne mogu se sjetii ko je, mislim čak da je naš bh igrač. Pa da nam začepi usta, da vidimo te pločice, napokon...
Susic , da da 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ispravka krivog navoda. Moram dodati još i najbolji trener iz Bosne i Hercegovine, dokazan u svijetu.
Da da, Tino Sven Sušić. Dođi najdraži, bujrum u Fudbalski Klub Sarajevo. Veći smo klub od Ajduka.
Da da, Tino Sven Sušić. Dođi najdraži, bujrum u Fudbalski Klub Sarajevo. Veći smo klub od Ajduka.
Ma i od Bel(E)gijanaca.BelminM23 je napisao/la:Ispravka krivog navoda. Moram dodati još i najbolji trener iz Bosne i Hercegovine, dokazan u svijetu.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.