Jel' se samo meni pali antivirus kada hocu da otvorim fkz.com ?Seyo_TM je napisao/la:Željezničar održao trening pred više od 1000 navijača
http://fkzeljeznicar.com/novosti/zeljez ... vijaca.php
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheManiacs 1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
znaci gledam slike ludilo
jel' ovo ima jos virus na fcz.com ... kad otvorim stranicu odmah mi pali alarm

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Meni onda ne radi antivirus, 'bem ti nod32.LudLo je napisao/la:znaci gledam slike ludilo![]()

Prejaki smo, ne vjerujem da je ikad ičiji trening u ovoj državi bio posjećeniji. Ovako se daje podrška voljenom timu.
Nadam se da igrači ovo neće shvatiti kao pritisak na njih da se MORA pobijediti, nego kao strašnu podršku. Uz njih smo, do kraja!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Izgleda da i dalje ima virus... moj Kaspersky poludi kad hocu da otvorim stranicu... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Ponos Torina
- Kontakt:
zarazena stranica ima odavno koliko ja znam
inace na treningu impresivno
inace na treningu impresivno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pipi alarmLudLo je napisao/la:znaci gledam slike ludilo![]()

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
prejakooooooo!!!!!!!!!!
hoceli biti kakwi klipova ubrzooooo da se i vidi ?
hoceli biti kakwi klipova ubrzooooo da se i vidi ?

Podsjetili ste me na nase navijace...i oni su ove sezone samo jednom dosli u ogromnom broju na trening prije utakmice,isto ludilo bilo,baklje,topovski udari i slicno,i to bas dan prije utakmice sa Sarajevom. Nadam se da ce se sva slicnost nastaviti i na utakmici i da cete proci isto kao i mi 

Vi ste igrali kući i izgubili tad 2:0. Mi idemo u goste da dobijemo 2:0Schlager je napisao/la:Podsjetili ste me na nase navijace...i oni su ove sezone samo jednom dosli u ogromnom broju na trening prije utakmice,isto ludilo bilo,baklje,topovski udari i slicno,i to bas dan prije utakmice sa Sarajevom. Nadam se da ce se sva slicnost nastaviti i na utakmici i da cete proci isto kao i mi

Sličnost postoji, slažem se

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- blueman-TM87
- Kontakt:
Daj Bože da se nastavi pa pobijede gosti, toliko o sličnosti. Pozdrav schlagerSchlager je napisao/la:Podsjetili ste me na nase navijace...i oni su ove sezone samo jednom dosli u ogromnom broju na trening prije utakmice,isto ludilo bilo,baklje,topovski udari i slicno,i to bas dan prije utakmice sa Sarajevom. Nadam se da ce se sva slicnost nastaviti i na utakmici i da cete proci isto kao i mi
p.s tanzla brži si

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ovo je dokaz da smo najbolji u drzavi !!!
A Mamic moze Osima za q... povuci
A Mamic moze Osima za q... povuci

-
- Kontakt:
InsallahSchlager je napisao/la:Podsjetili ste me na nase navijace...i oni su ove sezone samo jednom dosli u ogromnom broju na trening prije utakmice,isto ludilo bilo,baklje,topovski udari i slicno,i to bas dan prije utakmice sa Sarajevom. Nadam se da ce se sva slicnost nastaviti i na utakmici i da cete proci isto kao i mi

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Na treningu 1500 navijalo ko nikad i stari i mladi.Pored mene grupa ljudi po 50 godima skace i navija nevidjeno fakat.Iznenadio sam se brojem navijaca.Iskreno nisam ocekivao vise od 500 ljudi,ali......pozitivno iznenadjenje 

AMAR OSIM!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Navijanje jedno od najboljih ove sezone, dosta pirotehnike potroseno ali po nesto zapaljeno
, ovako se igraci bodre, nek samo ostave srce na terenu sutra.

Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 14 maj 2010, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
može li neko od moderatora obrazložiti zašto je izbrisao moj zadnji post, koji nikoga nije vrijeđao?
Cuva Bog Zelju a i Amara Svog
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sutra su najavili kisu i grmljavinu, znaci kisa golova u mrezi Pita ...
× Plava krv ispod koze ×
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Sutra na prozor i sa dvogledom gledam utakmicu 

na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- bistrikboy
- Kontakt:
Svaka cast svima sto su bili,2000 na treningu stvarno fantasticno!
INSTITUCIJA!!!
INSTITUCIJA!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua