FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
napokon nesto lijepo da se procita na vasoj temi.karic je dobar strucnjak jos kad bi doveli 5-6 malo iskusnijih igraca i vasa mladost moglo bi to na dobro izac.sretno da bude
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U FK Sloboda danas su organizovali prvo obraćanje javnosti članova novog Upravnog odbora i novog šefa stručnog štaba.
Oni su danas velikom broju predstavnika medija pokazali da im optimizma ne nedostaje, te da žele napraviti pomake u slavnom klubu, koji prolazi najteže dane u posljednje dvije decenije.
- Prvih nekoliko utakmica drugog dijela prvenstva će pokazati u kojem smjeru će se kretati klupske mabicije. Deset bodova koliko nam bježi vodeći Vitez nije nedostižno, ali također niti ekipe iz donjeg dijela tabele nisu daleko. Vidjet ćemo koliko za ovaj kratak period možemo učiniti u stabilizaciji stanja i jačanju ekipe, te se odrediti u kojem pravcu ići do kraja sezone – rekao je Azmir Husić, od nedavno predsjednik kluba.
Smajilu Kariću, Sloboda je osmi klub koji vodi kao trener. O ambicijama i igračkom kadru nije mogao mnogo reći. Tek danas će odraditi prvi trening sa novim klubom.
- Znam da je Sakib Malkočević bio prvi izbor i vjerujem da bi on bio i najbolje rješenje. Na kraju sam ja dobio priliku, koju ću vjerujem iskoristiti i pomoći da postignemo što bolji rezultat. Znam da nas je napustilo mnogo igrača i da nam trebaju pojačanja. Mislim na igrače koji će odgovoriti zadatku, a ne na one koji će popuniti broj. Liga je teška, nezgodna i svjestan sam da nas čeka težak zadatak. Ali spreman sam raditi – istakao je Smajil Karić, koji će u stručnom štabu zadržati Mirsada Dedića i Izeta Kunosića.
Predstavnici klupskog Upravnog odbora danas će razgovarati sa Jahićem, Ribićem, Omićem i Čejvanovićem, kako bi odustali od napuštanja kluba, te Gradimirom Crnogorcem, povratnikom koji je spreman do kraja sezone ponovo obući „crveno-crni“ dres.
Također, najavljen je i angažman nezavisne revizorske kuće, koja će utvrditi stvarno stanje u klupskim finansijskim dokumentima, a rezultati će javnosti biti prezentirani za mjesec dana.
Oni su danas velikom broju predstavnika medija pokazali da im optimizma ne nedostaje, te da žele napraviti pomake u slavnom klubu, koji prolazi najteže dane u posljednje dvije decenije.
- Prvih nekoliko utakmica drugog dijela prvenstva će pokazati u kojem smjeru će se kretati klupske mabicije. Deset bodova koliko nam bježi vodeći Vitez nije nedostižno, ali također niti ekipe iz donjeg dijela tabele nisu daleko. Vidjet ćemo koliko za ovaj kratak period možemo učiniti u stabilizaciji stanja i jačanju ekipe, te se odrediti u kojem pravcu ići do kraja sezone – rekao je Azmir Husić, od nedavno predsjednik kluba.
Smajilu Kariću, Sloboda je osmi klub koji vodi kao trener. O ambicijama i igračkom kadru nije mogao mnogo reći. Tek danas će odraditi prvi trening sa novim klubom.
- Znam da je Sakib Malkočević bio prvi izbor i vjerujem da bi on bio i najbolje rješenje. Na kraju sam ja dobio priliku, koju ću vjerujem iskoristiti i pomoći da postignemo što bolji rezultat. Znam da nas je napustilo mnogo igrača i da nam trebaju pojačanja. Mislim na igrače koji će odgovoriti zadatku, a ne na one koji će popuniti broj. Liga je teška, nezgodna i svjestan sam da nas čeka težak zadatak. Ali spreman sam raditi – istakao je Smajil Karić, koji će u stručnom štabu zadržati Mirsada Dedića i Izeta Kunosića.
Predstavnici klupskog Upravnog odbora danas će razgovarati sa Jahićem, Ribićem, Omićem i Čejvanovićem, kako bi odustali od napuštanja kluba, te Gradimirom Crnogorcem, povratnikom koji je spreman do kraja sezone ponovo obući „crveno-crni“ dres.
Također, najavljen je i angažman nezavisne revizorske kuće, koja će utvrditi stvarno stanje u klupskim finansijskim dokumentima, a rezultati će javnosti biti prezentirani za mjesec dana.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ajd da vidimo i ta dugovanja, drago mi je sto to nece radit nijedna revizorska kuca iz Tuzle. Nadam se da ce se mesetari cupat za kosu i da ce razni mediji poceti osipati mo novom rukovodstvu kluba jer ce se vidit na koji nacin su te pare "pozajmljene" i u koju svrhuhaver je napisao/la:U FK Sloboda danas su organizovali prvo obraćanje javnosti članova novog Upravnog odbora i novog šefa stručnog štaba.

075
TzBulevar87 je napisao/la:Ajd da vidimo i ta dugovanja, drago mi je sto to nece radit nijedna revizorska kuca iz Tuzle. Nadam se da ce se mesetari cupat za kosu i da ce razni mediji poceti osipati mo novom rukovodstvu kluba jer ce se vidit na koji nacin su te pare "pozajmljene" i u koju svrhuhaver je napisao/la:U FK Sloboda danas su organizovali prvo obraćanje javnosti članova novog Upravnog odbora i novog šefa stručnog štaba.
Također, najavljen je i angažman nezavisne revizorske kuće, koja će utvrditi stvarno stanje u klupskim finansijskim dokumentima, a rezultati će javnosti biti prezentirani za mjesec dana..
Ma ovo je trebalo davno uradit.Da smo se mi navijači prije "digli" bilo bi sve drugačije ubijeđen sam,ali eto bolje ikad nego nikad

Kako bi nam dobrodosli Joge,Grado i Tare u ekipi,dobili bi jos vise na samopouzdanju
nego sta je sa Mujkicem,jel brani gdje ?? Vidio sam ga danas u omegi,ehh kad bi nam se i on vratio 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da li je uz zadnje vrijeme neki novac stigao u Slobodu, neka pomoc, donacija ?
Jer klub je stao na noge ovim izborom novog predsjednika, ako se tako moze reci, neki igraci vam se vracaju, idu bolji dani za klub. Sad me zanima ima te li novca, treba tim ljudima dati platu, ne samo igraci nego i ostali zaposlenici FK Sloboda. A onda jos placati potrebne stvari tokom prvenstva.
Jer klub je stao na noge ovim izborom novog predsjednika, ako se tako moze reci, neki igraci vam se vracaju, idu bolji dani za klub. Sad me zanima ima te li novca, treba tim ljudima dati platu, ne samo igraci nego i ostali zaposlenici FK Sloboda. A onda jos placati potrebne stvari tokom prvenstva.
Denis Mujkić je u Budućnosti iz Banovića....harry_90 je napisao/la:Kako bi nam dobrodosli Joge,Grado i Tare u ekipi,dobili bi jos vise na samopouzdanjunego sta je sa Mujkicem,jel brani gdje ?? Vidio sam ga danas u omegi,ehh kad bi nam se i on vratio

Jaoo kakav ce tandem biti Renato i Grado.
Grado komotno moze u najboljim klubovima PL igrat.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Grado isto ko i Stana, vjecita FukaraMakeTZ je napisao/la:Jaoo kakav ce tandem biti Renato i Grado.

075
Ma Grado je lud za Slobodom,uvijek je srcem igrao i takvi nam i trebaju,kad se sjetim prijee kad se pjevalo Bice Gradooo Rio Ferdinand 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
forum crveno-crni.ba odlicno izgleda a i portal je sve bolji i bolji.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pitaj na spotted-u.harry_90 je napisao/la:Kako bi nam dobrodosli Joge,Grado i Tare u ekipi,dobili bi jos vise na samopouzdanjunego sta je sa Mujkicem,jel brani gdje ?? Vidio sam ga danas u omegi,ehh kad bi nam se i on vratio

Izgleda da su svimaiste zelje a to je povratak nekadasnjih igraca koji su maximalno postovali grb Slobode, eh sad je pitanje koliko je to realno?
Mozda za neke igrace da, dok za neke koji su pod ugovorom vrlo tesko.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nego momci ne znam koliko ko od vas je upoznat, ali Tuzla ipak ima sansu da napokon nakon duzeg vremena dobije drzavnog prvaka, a rijec je o nekadasnjim prvakinjama Evrope kosarkasicama Jedinstva..Treba napomenuti da se prije zadnjeg desetog kola Jedinstvo nalazi na vodecoj poziciji i da ce im podrska u Mejdanu biti potrebna kako bi nam u Tuzlu vratili ponovo onaj pobjednicki duh.Djevojke su nedavno slavile pobjedu nad kosarkasicama Zeljeznicara u Sarajevu pred 500 manijaka koji su bodrili Zelju, zato zamolio bih vas sve koji mozete i imate vremena odete na utakmicu zadnjeg kola i na preostale playoff utakmice i tako pomognete nase Jedinstvo da nas obraduju titulom...Da stvar za nas navijace bude jos emotivnija lezi u cenjenici da nase kosarkasice vjerovanto ce se boriti za titulu protiv kosarkasica Zeljeznicara... zato svi trebaju doci podrzati djevojke i tako za nadati se emotivnom finalu zgaziti te iz Sarajevskog Zeljeznicara i pokazati im da Tuzla jos uvjek zivi za Sport
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Za te kurve moraš imati IQ bar više od desetke, ne prolaziš.zgaziti te kurve Sarajevskog Zeljeznicara i pokazati im
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
OplakaOmerbavarac je napisao/la:
Pitaj na spotted-u.![]()
Izgleda da su svimaiste zelje a to je povratak nekadasnjih igraca koji su maximalno postovali grb Slobode, eh sad je pitanje koliko je to realno?
Mozda za neke igrace da, dok za neke koji su pod ugovorom vrlo tesko.

Ako je u pitanju omega, onda je sigurno na 4. vidjen

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nevjerovatno, koje nepoštovanje i šovinizam. Da stvar bude gora, većina ekipe su djeca (-18). Stvarno neočekivano od SCA.England je napisao/la:Za te kurve moraš imati IQ bar više od desetke, ne prolaziš.zgaziti te kurve Sarajevskog Zeljeznicara i pokazati im
Što se tiče teme, priča se da će Olimpic trenirati u Slavinovićima. Koliko istine ima u tome?
Sto ja imam neki osjecaj da ce Olimpic "pokupit" Sicinu djecu, tj djecu iz SF "Bambi" da igraju za njegove mladje selekcije posto nevjerujem da ce on prebacivat i omladinski pogon u Tuzlu.SamoTZ je napisao/la:
Nevjerovatno, koje nepoštovanje i šovinizam. Da stvar bude gora, većina ekipe su djeca (-18). Stvarno neočekivano od SCA.
Što se tiče teme, priča se da će Olimpic trenirati u Slavinovićima. Koliko istine ima u tome?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ako budu trenirali gore, bit će udaljeni par metara. Ima logike 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.