AmirBvB je napisao/la: ↑19 jan 2021, 23:41Izlizana je to malo priča postala o tome da klub služi samo za profit i slično, ne znam zašto to tek tako pojednostavljujete, šta dobijate sa ponavaljanjem istih argumenata? Perete pojedinci sa jednim te istim stvarima, ako je Dortmund tek 4. ili koja već ekipa u Njemačkoj zašto se uopšte zamarate tom ekipom? Zašto ne komentarišete toliko utakmice Leipziga i Leverkusena itd. već uvijek kada ih komentarišete poredite ih sa Dortmundom i kao ko je "pravi konkurent" Bayernu. Ništa protiv Bayerna ni drugih ekipa, samo ne kontam čemu tolika mržnja prema Dortmundu.
Druze ja isto navijam za bvb , vise nego li pojedini ovdje imaju godina.
Ali moras biti objektivan i priznati da je bvb razvojan klub i tako ce sve biti dok su ona dva klosara na celu uprave Watzke i Zorc.
Mozemo mi Frank Ribery forumasa i pojedine da nevolimo sto pisu , ali drug oni su objektivni i iznose cinjenice.
Ja sam se vec pomirio sa tim, dok god se ona dva klosara ne smjene biti ce nam ovako sa bvb.
Da imalo drze do kluba i sportskih rezultata Terzic bi vec bio veceras bivsi.
Pratio sam tekmu na eurosport2 i u jednom trenutku ga kamerman uhvatio u kadar a on se smije a gubimo 2:1 .
Eto drug koliko smo ozbiljni sa upravom i trenerom kao klub.