Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

jamesrodriguez
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 jan 2021, 03:17

AmirBvB je napisao/la:
19 jan 2021, 23:41
Izlizana je to malo priča postala o tome da klub služi samo za profit i slično, ne znam zašto to tek tako pojednostavljujete, šta dobijate sa ponavaljanjem istih argumenata? Perete pojedinci sa jednim te istim stvarima, ako je Dortmund tek 4. ili koja već ekipa u Njemačkoj zašto se uopšte zamarate tom ekipom? Zašto ne komentarišete toliko utakmice Leipziga i Leverkusena itd. već uvijek kada ih komentarišete poredite ih sa Dortmundom i kao ko je "pravi konkurent" Bayernu. Ništa protiv Bayerna ni drugih ekipa, samo ne kontam čemu tolika mržnja prema Dortmundu.

Druze ja isto navijam za bvb , vise nego li pojedini ovdje imaju godina.
Ali moras biti objektivan i priznati da je bvb razvojan klub i tako ce sve biti dok su ona dva klosara na celu uprave Watzke i Zorc.
Mozemo mi Frank Ribery forumasa i pojedine da nevolimo sto pisu , ali drug oni su objektivni i iznose cinjenice.
Ja sam se vec pomirio sa tim, dok god se ona dva klosara ne smjene biti ce nam ovako sa bvb.
Da imalo drze do kluba i sportskih rezultata Terzic bi vec bio veceras bivsi.
Pratio sam tekmu na eurosport2 i u jednom trenutku ga kamerman uhvatio u kadar a on se smije a gubimo 2:1 .
Eto drug koliko smo ozbiljni sa upravom i trenerom kao klub.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jan 2021, 07:16

Ljudi doslovno guraju Bayern da uzme titulu.

Napisao sam poslije transfera Wernera i Haveretza, da prvi radnom etikom može svugdje igrati, a da će se drugi obrukati, tako je i bilo. Počelo se pljuvati i po Wernera, ali to se već kosi sa objektivnošću od onoga što pruža na terenu.

Kai, da je valjao prešao bi u Bayern. Ovako su ga uvalili Chelsea-u za ogroman novac, s tim da treba sačekati 3-4 sezone, možda počne igrati u fudbal. Njegov najveći problem je pozicija koju mu izmišljaju u Chelsea-u.

Kako god, Bayer se izvukao iz mini-krize protiv BvBa, Gladbach pobjedi, nikad zanimljivija borba za drugo mjesto. Bila bi to borba i za prvo mjesto da ostale ekipe mnogu iskoristiti ranjivi Bayern. Razočaran sam sa nastupima BvBa.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 jan 2021, 07:57

Eno citam ponovo kupuju djecurliju , ovaj put neki klinjo od 15 godina iz Ajax pred potpisom.
Watzke i Zorc daBda se ocima svojim spekali , sta dva klosara uradise od kluba.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 jan 2021, 09:40

AmirBvB je napisao/la:
19 jan 2021, 23:41
Izlizana je to malo priča postala o tome da klub služi samo za profit i slično, ne znam zašto to tek tako pojednostavljujete, šta dobijate sa ponavaljanjem istih argumenata? Perete pojedinci sa jednim te istim stvarima, ako je Dortmund tek 4. ili koja već ekipa u Njemačkoj zašto se uopšte zamarate tom ekipom? Zašto ne komentarišete toliko utakmice Leipziga i Leverkusena itd. već uvijek kada ih komentarišete poredite ih sa Dortmundom i kao ko je "pravi konkurent" Bayernu. Ništa protiv Bayerna ni drugih ekipa, samo ne kontam čemu tolika mržnja prema Dortmundu.
Djecurlija malo trola, valjda kontaju da ce se neko upecati. Samo ih ignorisi i iscooliraj ;) :cool:
Kakvi su misevi, vidjelo se nakon utakmice protiv RB-a. Dobila Borusija, tema mrtva :rol:

Lako je navijati za klub koji je ko kod nas drzavna sluzba. Kod nas budzetlijama zafali para, uradis rebalans budzeta, namiris koliko fali i mirna Bosna. Bajernu zafali, dobije od sponzora i nikada ne moraju misliti o finansijama.

Ostali klubovi su ko kod nas privatnici. Sam radis, boris se, zaradjujes i uvijek donji. I nikome ne valjas, jer ne mozes ostvariti ciljeve kao ovi sa budzeta. Ukratko - nisi uspjesan.

Inace, mogli bi pisati i o Bajernovim "uspjesnim" transferima zadnjih godina.
Onaj iz Atletika, Lucas Hernandez - 80+ miliona, hobla klupu.
Mark Roca - tribine.
Michael Cuisance - Bajern II, pa posudba u Marsej.
Jedino se ubolo sa momkom iz Kanade, mada je i on ovdje bruku puta bio popljuvan.

Ljudi vecinom flopali sa transferima, ali o tome niko ne prica. De nam malo o transfer politici Bajerna pisite. Da malo cujemo te strucne analize :kafa:

Pricat cemo price o Leipzigu, a ljudi naprednija verzija Borusije - kupi jeftino po Africi, J. Americi i Istocnoj Evropi, posalji u Salzburg, kad bude top ide u Leipzig i tu je u izlogu, spreman za prodaju.

Leverkuzen (neverkuzen), kod njih je Rainer Kalmund rekao prije 20+ godina da je svaki igrac na prodaju, samo ako dodje dobra ponuda. I tako evo vec preko 20 godina. Sve im je na prodaju.

Herta - u redu je Franck Ribery i tvoja prica o velikom projektu koji ce ugroziti i Bajerna, a kamoli da ne ugrozi ostale :rol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 jan 2021, 09:58

Vecinom flopali... OK..Ne treba dalje ni ici, navodis igrace koji su dosli samo za rotaciju, osim Lucasa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jan 2021, 10:24

Jos kaze kad zafali para sponzori samo daju koliko treba :urnebes:. Da si imalo pratio umjesto sto krivis Bayern za Dortmundovu nesposobnost shvatio bi da je korona uticala na profit te da se za neke vece transfere nema novca. Taj narativ prilici PSG-u, City-u i tako tim naftaskim klubovima.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 20 jan 2021, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 jan 2021, 10:30

Najbolje sto se moze desiti ovom klubu je da zavrse 5ti, da se napravi restart, da se mediokriteti otjeraju i da se krene od nule.

Ovo mrcvarenje, ovo skidanje gaca na pola sezone, ove ambicije da svake sezone budes iza Bayerna, smucilo se cak i meni.

Ovaj klub je potpuno pogubljen kao i pojedini simpatizeri istog koji zive u filmu da je Bayern globalni krivac za sve i da Bayern kupuje titule. Nekima je zivot bas sjeban zbog Bayerna, sorry. 🤣
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jan 2021, 11:28

Bundesliga je napisao/la:
20 jan 2021, 10:24
Jos kaze kad zafali para sponzori samo daju koliko treba :urnebes:.
To ti je klasično razmišljanje naših uhljeba, kad nema para zagrabi u državnu kasu platiće narod.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 20 jan 2021, 14:08

Jel moguce da je najgori trener na svijetu i dalje ziv?
#BrunoLabaddia :tokralju:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 jan 2021, 20:25

LMAO SCHLAKE :urnebes:

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 20 jan 2021, 20:25

Schalke. :urnebes:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jan 2021, 20:29

Schalke krenuo svim silama po pobjedu i na kraju ostase i bez boda :facepalm:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 jan 2021, 20:44

Opametili se i Nijemci. Malo više penala svirati Bayernu da Lewi zlatnu loptu ne uzimaju Immobileovi i tako to.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 jan 2021, 20:47

Dobar ovaj mali Amer iz Schalkea...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jan 2021, 08:09

To bi bilo to za Schalke ja mislim, ne vidim kako mogu stici prednost Kölna, iako su i oni odron.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 21 jan 2021, 11:16

Schalke i Mainz vec prezaljeni, Arminia će u razigravanje na kraju vjerovatno.

Schalke je ispao prije dva mjeseca , ovi potezi davljenika tipa Huntelaar, Kolasinac, Rafinha teško da ih mogu iščupati. Trebali su već početi graditi tim za cvajtu a ne trošiti na oronule, veteranske igrače.
Agieren statt reagieren

600
Kontakt:

Post Postao/la 600 » 21 jan 2021, 11:33

Puno,previse je jos utakmica do kraja da bi se Šalke vec otpisao.Mogu oni relegaciju iscupati,prelos je ovaj Keln i Arminija,Keln i jos gori.
Mainz i nije toliko los ali prodajom Matete svog 1 strijelca i najboljeg igraca su sebe samog poslali u Cvajtu.

Ne ide im na ruku ni raspored.Jako teske naredne 5 utakmice od klubova sa vrha sem Werdera.Eh tu ako nesto ne urade onda im ne gine 2 Bundeska.Ubjedljivo imaju i najgoru gol razliku koja je bitna i nece je sigurno moci popraviti.
Kako god bice tesko, ali ne nemoguce.Volio bi ponovo sledece sezone da gledam Salke i HSV u 1 ligi kao nekada.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jan 2021, 12:28

Schalke je gotov, ovo je trzanje zaklane kokoši. :)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 21 jan 2021, 12:58

Meni su ovi simpaticna ekipa. Kakve su im sanse da upadnu u Bundesku? Vidim trenutno cetvrti na tabeli.

slika
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 21 jan 2021, 13:15

Dobri su Kieleri. U cvajti je najjači Bochum, oni skoro sigurno upadaju, pa onda Fortuna i Kiel. Ko će od njih direktno u prvu a ko u relegaciju će da vidime.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.