Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 07 mar 2014, 11:02

crvenocrni je napisao/la:Ma ovdje je sve kristalno jasno. Susic je pogubio konce (ako ih je ikad i imao 100% pod kontrolom), ne zeli priznati da grijesi na vise nacina i ako to ne promijeni do SP-a, a ubijedjen samo nesto da nece, tamo cemo biti topovsko meso ne samo Argentini vec i Nigeriji a onda Iran i nije bitan. To ko ne vidi njegova stvar ;)
Ma ovo je ba gotova prica, atmosfera 0, rezultati 0, igra 0, rijesenje za klimave pozicije 0.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 mar 2014, 11:02

Alomerovic

Dilaver Arslanagic Hajrovic Kolasinac

Besic Pjanic

Hajrovic Halilovic Hrgota

Tankovic

Da je bogdo ovo provao pa da smo i 5 komada dobili ali bi se ja danas smijao od srece jer je buducnost BIH nogometa postavljena na zdrave temelje ali on poroba Trabante a Mercedese daje drugima. Pomozi nam boze

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 mar 2014, 11:03

Pape je cudak, svoje pohvale sebi on kriikuje. Ciro mu napravio reprezentaciju, a on polako razyebava je.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2014, 11:05

Principatus je napisao/la:@Bada ma ja u medjuvremenu, posebno kada su izjave Susica u pitanje, ne vjerujem ni sopstvenim ocima ni usima. :mrgreen:

Salatic, Besic, Mario Vrancic, Zukanovic, Kolasinac. Eto vam DM dosta da se isproba. ;)
Kad bismo kako čitali misli, to bi bilo taman. Boga pitaj šta on sve misli, a nikako da se izrazi.

I onda vele, mi deficitarni tu. :mrgreen: Valja telefon u šake, nema druge.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 07 mar 2014, 11:11

DonCorleone je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la:Ma ovdje je sve kristalno jasno. Susic je pogubio konce (ako ih je ikad i imao 100% pod kontrolom), ne zeli priznati da grijesi na vise nacina i ako to ne promijeni do SP-a, a ubijedjen samo nesto da nece, tamo cemo biti topovsko meso ne samo Argentini vec i Nigeriji a onda Iran i nije bitan. To ko ne vidi njegova stvar ;)
Ma ovo je ba gotova prica, atmosfera 0, rezultati 0, igra 0, rijesenje za klimave pozicije 0.
I onda mi ovdje dodju neki branit selektora koji je dozvolio ovakvo stanje u jednoj reprezentaciji nakon njenog historijskog plasmana na veliko takmicenje svega 3 mjeseca prije pocetka istog :? Nek se malo zapita sta on to radi odnosno ne radi kako treba ako ima imalo mozga...

tarikbu
Kontakt:

Post Postao/la tarikbu » 07 mar 2014, 11:16

Kod nas se svako osjeća sposoban voditi reprezentaciju, a u stvarnosti ne mogu ni trafiku... Sretno Sušiću, dok si selektor ti vučeš konce. Uspjeh/neuspjeh - nagrada/kazna... pa onda sljedeći...

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 07 mar 2014, 11:20

damir_82 je napisao/la:
19risha88 je napisao/la: Samo što mi zadnjih 6 mjeseci nismo odigrali utakmice kako Bog zapovjeda... a Pape i dalje nije kriv :D A pošto je Virtual ugledni član foruma koji se razumije u fudbal ko malo ko,što je pokazala i njegova davna analiza kako FK.SARAJEVO ima jednake šanse sa SPARTOM PRAG u dvije utakmice... Što se na kraju pokazalo tačno :lol: SPARTA - SARAJEVO 5-0 , SARAJEVO - SPARTA 0-2 :D I vi od mene tražite da budem ozbiljan kad pišem s njima o njihovim opravdanjima za SAFETA i Germaniju i sve te kandidate kod kojih se vidi nakon 10 minuta utakmice zbog čega igraju u jednom Hajduku,Sturmu... I da povjerujem kako SAFET sve drži pod kontrolom,kako nam repka nije u raspadu što se tiče atmosfere unutar iste... :D Džeko se pita jel normalan što ga drži povrijeđenog 90 minuta na terenu,Hajrović se pita jel to Sušić kvalitetniji od mene,Vedo se čudi što ne zna ni sam koju mu je poziciju selektor namjenio :D Nema šta,pucamo od optimizma :D To što neko ovdje piše 2,3 ili 4 godine ne znači da je bilo šta pametno napisao,a i ono što napiše 90% od toga ne misli,napiše samo iz prostog razloga što je većina se složila oko toga,pa da ne ispadne totalni kreten,provuče to u jednoj rečenici...
Pa "relevantni sagovornice", kako to da su ti za pobjedu zasluzni ISKLJUCIVO igraci, a za poraz je kriv ISKLJUCIVO trener!?
Daj mi te toliko kvalitetne alternative na svim pozicijama?
Ko bi trebao igrati umjesto Mujdze koji je ocito los nakon svih povreda?
Koga da stavimo da igra umjesto Bicakcica koji eto ne ulijeva povjerenje u zadnjoj liniji?
Sta cemo sa losom partijom kapitena Spahica koji je direktno napravio dvije gol sanse za Egipat?!
Koga cemo na lijevog beka umjesto Kolasinca kad se povrijedi?
Ko ce nam prenositi loptu naprijed ako se Medunjanin povrijedi?
Ko ce biti kreator igre kad su nam dva najbolja Misimovic i Pjanic povrijedjeni, ili kad nisu u formi?
Koji to napadac postoji, a ne zove se, a moze da zamijeni Dzeku kad se "majstoru" seta po terenu?
Koga da zovemo kad Ibisevic nije u formi?

Sto prije shvatis da NEMAMO vrhunsku reprezentaciju, jer nasi igraci (cak ni oni najbolji) nisu bitni i nezamjenjivi u svojim klubovima, bice ti jasnije da svaki selektor koji sa ovim igracima napravi ikakav rezultat je po onoj narodnoj napravio "pitu od g...."!
A ni taj zeljeni plasman nam nije donio bas ocekivanu jagmu za nasim dresom (slucaj Gudelj, Tankovic...)!
Eventualnim pojacanjima se dalo do znanja da su interesantni i da ce se na njih racunati ukoliko promijene drzavljanstvo...
I ne postoji toliko kvalitetan igrac sa nasim papirima, kojeg Susic ne zove, a koji bi donio prevagu u igri nase reprezentacije!
Evo da ti kažem,stavio bi umjesto Mujdže,prije Avdije,Vranješa,iskusnog Sanela Jahića iz Grasshoppersa koji je igrao i za vrijeme Ćire i na lijevom beku i na desnom,štoperskoj poziciji i čak jednom na defanzivnom veznom i dobro se pokazao u obje tekme i protiv jedne Belgije... Ali ga Sajo ne želi ni probat... Kad ste već otpisali Dilavera,koji naravno nije interesantan jer igra ligu prvaka,a Sušić i Tino jesu, jer ispadaju u Europi od gruzijske velesile DILA GORI...

Umjesto Bičakčića možeš probati Bešića,al to Safet neće,pokretljiviji je,brži,bolji tehničar od Bičakčića,al Safet ga nije htio probat,a mogao je u ovoj tekmi zadnjoj...

Spahića što se tiče on ostaje,iz prostog razloga što je kapiten koji je je znao i pogriješit al je isto tako znao i guzove da nam spasi... Naša odbrana bez njega je izgubljena,i to se pokazalo,kad god on nije OK,što se rijetko dešava mi odbrane kao i da nemamo... Ono u srijedu je bilo vidljivo da je atmosfera narušena zbog raznih padobranaca u repki,nikad onoliko nismo bili dekoncentrisani,al baš svi,osim Kolašinca,koji najmanje i razumije šta se dešava u repki a i ne interesuje ga,jer ima drugačiji mentalni sklop u glavi...

Umjesto Kolašinca imaš Zukanovića koji je odigrao na lijevom beku super protiv Grčke,pošto se ni za Bunozu ne interesuje naš selektor,vjerovatno ne zna ni da postoji taj lijevi bek...

Medunjanin i ne prenosi loptu jer nema taj posao u repki,za razliku od kluba,ako si gledao repku mogao si vidjet da se Pjanić skroz vrati na našu polovicu do Medunjanina i uzme loptu i dalje gura prema krilima ili direktno gađa Džeku i Vedu... A to koga ćemo umjesto Mede pitaj Safeta koji nije otišao nikad u Švicarsku da vidi Salatića na djelu... to ti je očit primjer da se ne radi koliko bi moglo... a izgovor o tim papirima će uvijek postojati za one igrače koje ne žele da uopšte uzmu u razmatranje kao npr ove iz agencije Germania,kojima se srede papiri...

Kad su Miske i Pjanić povrijeđeni ali i kada su zdravi,nikad nije želio probati ni Štilića,ni Prcića,za kojeg je proglasio antitalentom jer igra u Francuskoj,(a ne do Bog da je pozvao bar jednom Husejinovića iz Dinama dok je bio zdrav ili Grahovca,čisto da im da do znanja da ih makar prati) jer će mu klub na kraju ispast iz lige,a to što se pojedini igrači iz Bundeslige sa klubovima šetaju u zoni ispadanja od početka kvalifikacija ne pada mu na pamet da komentariše...

Napadača što se tiče Ermin Zec se zapostavio skroz,zabio je Švedskoj gol u onoj prijateljskoj i više ga nema,Zlatana Muslimovića je otpisan jer igra u Kini,a Pape je decidno rekao da oni koji igraju u Kini nemaju mjesta u repki,pa se tu zagrcno malo i zezno,pa je bio primoran da zovne Misketa i prekrši svoje pravilo i po ko zna koji put potvrdi dvostruke aršine u repki...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 07 mar 2014, 11:21

tarikbu je napisao/la:Kod nas se svako osjeća sposoban voditi reprezentaciju, a u stvarnosti ne mogu ni trafiku... Sretno Sušiću, dok si selektor ti vučeš konce. Uspjeh/neuspjeh - nagrada/kazna... pa onda sljedeći...
Gluposti.
Svaki čovjek ima pravo na mišljenje i komentar, al uvijek se moraju naći pametni ljudi poput tebe da to ospore. Forum služi za diskusiju
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 mar 2014, 11:24

damir_82 je napisao/la:Pa "relevantni sagovornice", kako to da su ti za pobjedu zasluzni ISKLJUCIVO igraci, a za poraz je kriv ISKLJUCIVO trener!?
Daj mi te toliko kvalitetne alternative na svim pozicijama?
Ko bi trebao igrati umjesto Mujdze koji je ocito los nakon svih povreda?
Koga da stavimo da igra umjesto Bicakcica koji eto ne ulijeva povjerenje u zadnjoj liniji?
Sta cemo sa losom partijom kapitena Spahica koji je direktno napravio dvije gol sanse za Egipat?!
Koga cemo na lijevog beka umjesto Kolasinca kad se povrijedi?
Ko ce nam prenositi loptu naprijed ako se Medunjanin povrijedi?
Ko ce biti kreator igre kad su nam dva najbolja Misimovic i Pjanic povrijedjeni, ili kad nisu u formi?
Koji to napadac postoji, a ne zove se, a moze da zamijeni Dzeku kad se "majstoru" seta po terenu?
Koga da zovemo kad Ibisevic nije u formi?

Sto prije shvatis da NEMAMO vrhunsku reprezentaciju, jer nasi igraci (cak ni oni najbolji) nisu bitni i nezamjenjivi u svojim klubovima, bice ti jasnije da svaki selektor koji sa ovim igracima napravi ikakav rezultat je po onoj narodnoj napravio "pitu od g...."!
A ni taj zeljeni plasman nam nije donio bas ocekivanu jagmu za nasim dresom (slucaj Gudelj, Tankovic...)!
Eventualnim pojacanjima se dalo do znanja da su interesantni i da ce se na njih racunati ukoliko promijene drzavljanstvo...
I ne postoji toliko kvalitetan igrac sa nasim papirima, kojeg Susic ne zove, a koji bi donio prevagu u igri nase reprezentacije!
I ja bi volio da neko od ovih kriticara odgovori na postavljena pitanja. Ne samo da bacaju kritike u prazno vec da nam sve te kritike poklope argumentima.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 mar 2014, 11:27

Dva dana nakon sramotnog poraza u Innsbrucku selektor Safet Sušić pokušava umiriti strasti, a nakon dva dana u Nezavisnim novinama progovorio je i o incidentu sa ocem Edina Džeke, Midhatom.

„Nije bilo nikakvog incidenta ili vrijeđanja. Sve se odvijalo u jednom od hodnika stadiona nakon pres konferencije. Pozdravio sam se sa Džekinim ocem, prošao pored njega, a on me je tada upitao zašto Edina nisam zamijenio kada je rekao da je povrijeđen. Ja sam na to samo odgovorio da bi bilo dobro da on Edina malo pusti na miru. Naš dijalog trajao je svega deset sekundi i što se tiče mene, to neće poremetiti naš odnos,“ kazao je Sušić.

„Da je to želio, ja ne bih insistirao i ostavio bih ga na klupi. Postojao je dogovor samo da će u 60. minuti izaći iz igre jedan od napadača. Trebao je to biti prije Džeko nego Vedad Ibišević, s obzirom na to da je fudbaler Stuttgarta suspendovan u svom klubu i nije imao priliku igrati zadnjih nekoliko mečeva. Međutim, Džeko ni u jednom trenutku nije bio kategoričan i ubjedljiv da to želi. Kada sam ga ostavio u igri, nije se bunio, a ja sam smatrao da je ostalo još dovoljno vremena da se preokrene rezultat. Bez obzira na to da li je bilo dogovora ili ne, ja imam pravo promijeniti mišljenje i moja je zadnja,“ dodao je Šušić.

Javna tajna je da neki igrači vrše pritisak na Sušića zbog pozivanja ili nepozivanja nekih drugih igrača.

„Neki igrači se trebaju više koncentrisati na ono što rade na terenu, a ne pokušavati da nametnu neke svoje stvari ili da se mješaju u to ko će biti pozvan u reprezentaciju ili ko će biti dio stručnog štaba. To kod mene ne prolazi, ko hoće na SP, mora igrati u svom klubu i nema šanse da bilo ko obuče državni dres po nekoj preporuci ili lobiju", kategoričan je Pape.
:D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 mar 2014, 11:29

Principatus je napisao/la:El Fighter. Kada nekoga hladni fakti bole i ako se od njih pati onda to samo govori za sebe. Zna se kakvu vrstu covjeka istina boli. ;) Gdje si bio ove dane kada nas je mrtvi Egipat jedan razbucao? Sad si se nasao nesto pametovati. Jao da vas nema, trebao bi vas covjek izumiti. :mrgreen:

Susic je selektor. Pravi greske, grozne greske. Ali kad neko radi onda i automatski pravi greske. Koliko god on bio los selektor, vi ste jos 10 puta gori, jer pokusavate od gresaka napraviti pametne poteze, a od poraza pobjede.
Nista mene ne boli i ne patim ja ni od cega. Tu sam bio svaki dan i pisao ono sto mislim. Nije problem u tome sto "mi" kao branimo selektora, a "vi" ga kritikujete. Probao je Susica i Hadzica koji se nisu pokazali. Doduse cijela ekipa je odigrala jako lose. Problem je u tome sto se za sve krivi selektor, a svaki uspjeh se minimalizira. Izvaljivati gluposti tipa "nema on nikakve zasluge sto smo otisli na SP" , "na prvenstvo nas je odveo Hajrovic", "Susic dovodi u reprezentaciju neke levate kako bi poremeti atmosferu medju ostalim igracima" itd. je sve samo ne ozbiljno. Covjek je solidno vodio reprezentaciju i izborio s njom plasman na SP. Dakle ima rezultat, a dok je tako imat ce podrsku svakog normalnog covjeka.

Na prvenstvo idemo prvi put i mislim da bi bilo jako ruzno da nas tamo ne vodi covjek koji ima poprilicne zasluge zasto smo uopste tamo. Svi znamo i da ce mu rezultat na SP odrediti sudbinu na klupi reprezentacije. U slucaju neuspjeha svi znamo da ima dosta njih koji jedva cekaju da ugrabe tu poziciju i uzmu dobre pare, jer je Savez sada koliko-toliko stao na noge. U slucaju uspjeha (minimalno prolazak grupe) ne vidim razloga zasto bi Pape odlazio. Tada bi jedino ostale iste fraze "sta ce on, nema pojma, Dzeko dao 2 gola Iranu, Pjanic zabio iz slobodnjaka protiv Nigerije, prosli smo na srecu i individualni kvalitet, nema tu Susic nikakvih zasluga".
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2014, 11:31

BaDa12 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:@Bada ma ja u medjuvremenu, posebno kada su izjave Susica u pitanje, ne vjerujem ni sopstvenim ocima ni usima. :mrgreen:

Salatic, Besic, Mario Vrancic, Zukanovic, Kolasinac. Eto vam DM dosta da se isproba. ;)
Kad bismo kako čitali misli, to bi bilo taman. Boga pitaj šta on sve misli, a nikako da se izrazi.

I onda vele, mi deficitarni tu. :mrgreen: Valja telefon u šake, nema druge.
Pa prije da cu ga ja nazvati cim se vratim u Njemacku, nego Susic. :lol:
Neki prizivaju sada u strahu Zahirovica, koji jos samo rekreativno igra fudbal.

Zahirovic ne igra u 2. Bundesligi. Neki ga zele nazad.
Mario Vrancic igra DMa u 2. Bundesligi i uskoro u 1. Bundesligi. O njemu niko nista.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 mar 2014, 11:37

Podrska Susicu i dalje.

Iz razloga sto sve sto se desi okrivi se covjek,a to sto porodica Dezko prijateljske utakmice vidi kao mjesto okupljanja familije i sto misle da je stadion i svlacionica dnevni boravak to je drugi par cipela

Sve sam Safete.
1946

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 mar 2014, 11:38

Evo kako bi izgledalo kad bi pojedini forumaši vodili repku zvali bi pola europe
slika
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 mar 2014, 11:39

Sad ce Dzeko vjerovatno opet nesto kontrirati Safetu. Opet kazem, Dzeko je ispao neozbiljan jer je dopustio sebi da iznosi ovakve stvari u javnost. Od nekoga ko tvrdi za sebe da je vrhunski profesionalac se ocekuje da takve nesuglasice rjesava u 4 oka sa selektorom, a ne da prvo on, pa otac mu, javno pricaju kontra selektora, koji je, uzgred receno, stao u Dzekinu odbranu kada su u pitanju zvizduci sa tribina i prozivanja, a i generalno je poznato da Dzeko ima drugaciji tretman kod selektora. Mislim da bi Dzeko trebao biti zadnja osoba koja bi trebala nesto Safetu zamjeriti. No ja sam ubjedjen da je to radi Dzekinog bivseg cimera Senijada, to je javna tajna da su oni ekstra prijatelji i vrlo je moguce da je Dzeko tu nesto sugerisao ili prigovorio Papetu i da je od toga krenula eskalacija problema. Sve manje mi se dopada Dzekino ponasanje, nekada je bio fini i marljivi momak, mislim da to vise nije...

A ni prozivanja nisu slucajna, vidi se fino ko trci, a ko seta, a kod Dzeke je pocesto bilo ovog drugog u zadnje vrijeme... Ne mozes ti farbati raju, uvijek bilo i ostalo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2014, 11:44

adisice je napisao/la:Evo kako bi izgledalo kad bi pojedini forumaši vodili repku zvali bi pola europe
slika
Sta je vise ne pada vam na pamet? :roll:
A ovaj sto pita za argumente, dva prijedloga.

1. Prelistaj sve stranice unazad, posebno pred ovu utakmicu, sta smo pisali.
Sve se obistinulo? Jeste. Eto. Tacka. Nece niko po 100. put ponavljati vise.

2. Prijedlog. Utipkaj na Youtube: "BiH Egipat". Pa odgledaju citavu utakmicu, eto ti argumenata na pretek. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2014, 11:46

Jucer je Prcic kriv bio, danas Dzeko, sutra...ali zna se ko nikada greske ne pravi. :mrgreen:
Dzeko nije zvao Tinu, nije bacao citavu utakmicu u smece, umjeso da isprobavamo prave igrace, tako da.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 mar 2014, 11:48

Džeko i Spaha meni idu na neku stvar već odavno što se tiče tog klana i glumljenja nekih bitnih ličnosti u reprezentaciji koji se pitaju za sve. Da nam je selektor normalan k'o što nije sva bi javnost bila uz njega po ovom pitanju, da **** i Midhata i svakog ko se šlepa uz reprezentaciju. Al' ne lezi vraže, kako dati podršku čovjeku koji pozive za repku dijeli po nekim svojim kriterijima, a ne po zasluzi?! Uglavnom, atmosfera u reprezentaciji podsjeća na neka prošla, ružna vremena i to 3 mjeseca pred SP.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 mar 2014, 11:51

Principatus je napisao/la:Jucer je Prcic kriv bio, danas Dzeko, sutra...ali zna se ko nikada greske ne pravi. :mrgreen:
Dzeko nije zvao Tinu, nije bacao citavu utakmicu u smece, umjeso da isprobavamo prave igrace, tako da.
Bezveze ti je to, nije svijet crno-bijeli kako citavo vrijeme pokusavas da ga prikazes. Svi prave greske, i Susic itekako pravi greske, no njegovo pravljenje gresaka ne znaci da ih ne prave i drugi, u ovom slucaju Dzeko.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 mar 2014, 11:52

Principatus je napisao/la:Jucer je Prcic kriv bio, danas Dzeko, sutra...ali zna se ko nikada greske ne pravi. :mrgreen:
Selektor selektuje igrace,bira ko ce igrati i ko ce biti u reprezentaciji a ne Dzeko Spahic,Midhat

Trener,bira prvih 11,taktiku (koja je losa moram priznati)
Igrac treba da daje sve od sebe i da igra srcem a ne preko qrca.
Midhatu je mjesto na tribinama a ne u svlacionici.
1946

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.