FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 02 jun 2017, 03:14

Kakvu sam ekipu na FMu sastavio u drugoj sezoni... dajte tog Ihtijarevića da mu predložim par igrača. :kafa:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jun 2017, 08:30

skoroalen je napisao/la:Kakvu sam ekipu na FMu sastavio u drugoj sezoni... dajte tog Ihtijarevića da mu predložim par igrača. :kafa:

to smo mi igrali online(bila pala na steamu na 7 dolara), uzmeš ligu i skupiš raje svako izabere ekipu i udri...to su fajtovi bili za igrače, podjebavanje, štimanje, puštanje....katastrofa

nije mi ni upola više interesantna solo igrati odtad :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 02 jun 2017, 08:48

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kakvu sam ekipu na FMu sastavio u drugoj sezoni... dajte tog Ihtijarevića da mu predložim par igrača. :kafa:

to smo mi igrali online(bila pala na steamu na 7 dolara), uzmeš ligu i skupiš raje svako izabere ekipu i udri...to su fajtovi bili za igrače, podjebavanje, štimanje, puštanje....katastrofa

nije mi ni upola više interesantna solo igrati odtad [emoji106]
Ma s rajom je i Super Mario zanimljiv a kamoli ovo :D al' nikad nisam uspio van naše lige izgurat ni dvije sezone. Samo BHTPL.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jun 2017, 09:08

- Igrati u Hajduku, Dinamu ili Rijeci je sjajno za napadača jer momčad stalno igra na protivničkoj polovici. Ja nisam taj tip da mi se igra zasniva na skoku u duelima. U Italiji je to pogotovo dolazilo do izražaja, gdje se Pescara stalno branila i nabijala lopte na centar, gdje bih bio okružen barem dvojicom stopera....Je li istina da je postojala opcija da se vratiš u Hajduk ove zime?
- Da, bili smo sad u kontaktu. Bio sam spreman igrati i za nešto mizerno, vratiti se na 'dječački' ugovor, nije mi prioritet bio novac, ali, eto... Ne bih htio previše ulaziti u njihovu politiku, ali neozbiljno mi je to djelovalo prema meni.
e moj Ante, da smo te mi ćapili zimus... :hmmmmm:
http://dalmatinskiportal.hr/sport/inter ... ovor/19824
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2017, 10:03

Citam ovaj intervju Galica iz Mladosti pa kaze za Husrefa:"Musemic je takav trener da reagira na drugaciji nacin nego sto sam ja naucio,ali sigurno on tim svojim postupcima nemisli nista lose u tome" :rol:

I kaze neko daj ga sa djecom u akademiju,svijumi djeca bi na saljevane strave isli nakon svakog treninga :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 02 jun 2017, 10:09

miky_hz je napisao/la:Citam ovaj intervju Galica iz Mladosti pa kaze za Husrefa:"Musemic je takav trener da reagira na drugaciji nacin nego sto sam ja naucio,ali sigurno on tim svojim postupcima nemisli nista lose u tome" :rol:

I kaze neko daj ga sa djecom u akademiju,svijumi djeca bi na saljevane strave isli nakon svakog treninga :mrgreen:
bili bi spremni za istok :mrgreen:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jun 2017, 10:48

Bordomen je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Citam ovaj intervju Galica iz Mladosti pa kaze za Husrefa:"Musemic je takav trener da reagira na drugaciji nacin nego sto sam ja naucio,ali sigurno on tim svojim postupcima nemisli nista lose u tome" :rol:

bili bi spremni za istok :mrgreen:
đeca poslije Husa
slika
:rol: :rol: :rol: :rol:

ma čovjeka stavit za Sportskog...pogotovo jer ga u regiji svi znaju i poštuju a nemamo love za van regije...a zna sastavit tim očigledno i ima njuh za igrača...dugačije kad se Hus pojavi a drugačije ovaj sad jbg...jednom u mjesec preventivno da im uđe u svlačionicu i zgromi sve po spisku, npr. pred Krupu i sve ok :D

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 02 jun 2017, 11:58

Gojkara izgleda u Werderu za 5 mil,koliko love nama :hmmmmm:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 jun 2017, 12:01

15/20 % nama i Leotar 5 % od Uefa-e

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jun 2017, 12:07

arminarsenal je napisao/la:Gojkara izgleda u Werderu za 5 mil,koliko love nama :hmmmmm:
Trebalo bi biti 750K ili 1 milion eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2017, 12:15

NAS PROCENAT JE 20%
transfer ce biti izmedju 5 i 6 mil eura, odnosno nama nece doci manje od milion eura

ustati pa reci GOJKO CIMIROT!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 02 jun 2017, 12:22

S tim parama pametan u ovoj ligi moze uspostaviti dominaciju. Ulozis u igrace, budes prvi i kroz nova pravila UEFE nakon slijedece sezone uzimas pare lopatom za nase uslove + prodaja igraca. Tako jednostavno!
Pa da vidimo ko ce lovu od Gojkare razgrabit.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 jun 2017, 12:24

Vidim poceli ste brojati novac a Cimirot i dalje igrac Paoka.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jun 2017, 12:34

BordoBolesnik je napisao/la:S tim parama pametan u ovoj ligi moze uspostaviti dominaciju. Ulozis u igrace, budes prvi i kroz nova pravila UEFE nakon slijedece sezone uzimas pare lopatom za nase uslove + prodaja igraca. Tako jednostavno!
Pa da vidimo ko ce lovu od Gojkare razgrabit.
ako su pametni u kamp krhnut da se to završi što prije i možda za 1 ili 2 vrh igrača...čisto sumnjam da će u kadar se skršit...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 jun 2017, 12:36

Ili ce ih ponovo vrli vodja uzeti sebi, ko i prvi put kad su stigle pare za Cimirota

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 jun 2017, 12:37

Boga pitaj koliko ima onih koji su ugradjeni u ovih 20%...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 jun 2017, 12:39

Pa receno je za kamp, da ce ga Adzo financirati, ali koliko vidim hoce malo sutra :lol:

A sa ovim parama od Cimirota mogu se dovesti 3-4 prava kapitalca, samo pitanje sta je prioritet upravi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jun 2017, 12:40

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ili ce ih ponovo vrli vodja uzeti sebi, ko i prvi put kad su stigle pare za Cimirota
ne lupajte bezze ako ne znate, iz ug ne možeš iznijet pare...iz akademije da

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 02 jun 2017, 12:42

Opet lupetanje. Nase je max 500k eura.. Izmedju 10 i 15% zavisno od stavki ugovora izmedju dva kluba. Pise na sc.sport

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2017, 12:46

nokee je napisao/la:Opet lupetanje. Nase je max 500k eura.. Izmedju 10 i 15% zavisno od stavki ugovora izmedju dva kluba. Pise na sc.sport
e jes sc sport provjereniji od ugoovora

i na nasem i na grckom "cetvrtina transfera" ili ti ga 20%

trebao je transfer biti 1.5 mil . ali su ovi pritali na 20% ali za 1.3
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mercurial, Noke995, Tatamata1946, WeekendOffender i 45 gostiju.