Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to smo mi igrali online(bila pala na steamu na 7 dolara), uzmeš ligu i skupiš raje svako izabere ekipu i udri...to su fajtovi bili za igrače, podjebavanje, štimanje, puštanje....katastrofaskoroalen je napisao/la:Kakvu sam ekipu na FMu sastavio u drugoj sezoni... dajte tog Ihtijarevića da mu predložim par igrača.
Ma s rajom je i Super Mario zanimljiv a kamoli ovoDenchiNL je napisao/la:to smo mi igrali online(bila pala na steamu na 7 dolara), uzmeš ligu i skupiš raje svako izabere ekipu i udri...to su fajtovi bili za igrače, podjebavanje, štimanje, puštanje....katastrofaskoroalen je napisao/la:Kakvu sam ekipu na FMu sastavio u drugoj sezoni... dajte tog Ihtijarevića da mu predložim par igrača.
nije mi ni upola više interesantna solo igrati odtad [emoji106]
e moj Ante, da smo te mi ćapili zimus...- Igrati u Hajduku, Dinamu ili Rijeci je sjajno za napadača jer momčad stalno igra na protivničkoj polovici. Ja nisam taj tip da mi se igra zasniva na skoku u duelima. U Italiji je to pogotovo dolazilo do izražaja, gdje se Pescara stalno branila i nabijala lopte na centar, gdje bih bio okružen barem dvojicom stopera....Je li istina da je postojala opcija da se vratiš u Hajduk ove zime?
- Da, bili smo sad u kontaktu. Bio sam spreman igrati i za nešto mizerno, vratiti se na 'dječački' ugovor, nije mi prioritet bio novac, ali, eto... Ne bih htio previše ulaziti u njihovu politiku, ali neozbiljno mi je to djelovalo prema meni.
bili bi spremni za istokmiky_hz je napisao/la:Citam ovaj intervju Galica iz Mladosti pa kaze za Husrefa:"Musemic je takav trener da reagira na drugaciji nacin nego sto sam ja naucio,ali sigurno on tim svojim postupcima nemisli nista lose u tome"![]()
I kaze neko daj ga sa djecom u akademiju,svijumi djeca bi na saljevane strave isli nakon svakog treninga
đeca poslije HusaBordomen je napisao/la:bili bi spremni za istokmiky_hz je napisao/la:Citam ovaj intervju Galica iz Mladosti pa kaze za Husrefa:"Musemic je takav trener da reagira na drugaciji nacin nego sto sam ja naucio,ali sigurno on tim svojim postupcima nemisli nista lose u tome"![]()
I kaze neko daj ga sa djecom u akademiju,svijumi djeca bi na saljevane strave isli nakon svakog treninga
Trebalo bi biti 750K ili 1 milion eura.arminarsenal je napisao/la:Gojkara izgleda u Werderu za 5 mil,koliko love nama
ako su pametni u kamp krhnut da se to završi što prije i možda za 1 ili 2 vrh igrača...čisto sumnjam da će u kadar se skršit...BordoBolesnik je napisao/la:S tim parama pametan u ovoj ligi moze uspostaviti dominaciju. Ulozis u igrace, budes prvi i kroz nova pravila UEFE nakon slijedece sezone uzimas pare lopatom za nase uslove + prodaja igraca. Tako jednostavno!
Pa da vidimo ko ce lovu od Gojkare razgrabit.
ne lupajte bezze ako ne znate, iz ug ne možeš iznijet pare...iz akademije daOsmanhodzicBuco je napisao/la:Ili ce ih ponovo vrli vodja uzeti sebi, ko i prvi put kad su stigle pare za Cimirota
e jes sc sport provjereniji od ugoovoranokee je napisao/la:Opet lupetanje. Nase je max 500k eura.. Izmedju 10 i 15% zavisno od stavki ugovora izmedju dva kluba. Pise na sc.sport
Trenutno korisnika/ca: mercurial, Noke995, Tatamata1946, WeekendOffender i 45 gostiju.