Nista se ne sekiraj, samo ti emailove spremiZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:10Navikli ste pobjeđivati najveći klub u BiH sa tri razlike.
Pa od 2022 nemate pobjede na domaćem terenu a i tad ste pokraliprirodni habit vam je ukrast .
1:7 gol razlika Borac Zrinjski na Gradskom od 2022.godine. unatoc suđenju![]()
Borac Zrinjski 0:1
Borac Zrinjski 1:2
Borac Zrinjski 0:0
Borac : Zrinjski 0:3
Borac : Zrinjski 1:0
Borac : Zrinjski 1:5
Zadnjih 7 susreta na Gradskom a ova 1:0 pobjeda je bila na kaljuži zamjenskog terena![]()
12 golova na suprot 3 gola Borca i ono će nekome tricu uvaliti jedino da se sklanjamo kao klubovi iz RS![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Nek pobjedi bolji!LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:14Ja vjerujem da ce Bilbija danas da se oduzi za sve promaseno u zadnje 3 utakmice, pa ce da bude![]()
Ne znam jesi li znao za ovaj fun fact o Bilbiji? 4 komda je dao Zrinjskom na jednoj tekmi...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kako niste hajrovali nista, pa kako je nastao FK Torpedo, poslije preimenovan u FK Sarajevo?jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:29Niko ne kukumace. Nego s obzirom da ste bili kontra režima i to čudno sta vam sve je sve rezim dao. Izgleda da je bolje bit kontra nego da te režim osnuje ko nas. Mi ništa hajrovali nismo. Vi zemlju, tribinu, sad opet tribine, renoviranja, otpise poreza, reprogram reprograma, zakon promijenise ima sjednica na YT, uleti Neka za licencu u zadnji momenat sad nedavno ko slag na tortu , visnja na šlag na tortu ili pogled na višnju na šlagu na torti Vijeće ministara vam da 100.000 km za izgradnju šampiona vi ne možete bit šampion ni u jednoj kategoriji, pa ni cicibanima. Bas čudno. Sad na kraju i investitor. Meni tu nešto ne štima. Mislim znam da je kod vas uvijek nešto tajno, tajna borba za titulu, tajni milionski transferi braće Alibasic, tajni investitori, ali čini mi ste da ste potajno i državni klub bar malo. Izvini ali ja sam takvog dojma. Možda griješim. Ali ovo su sve cinjenice.Paromlinac je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:24A gdje je trebalo da zavrsi, kada je odluceno da se stadion rusi i da se gradi Bulevar Borisa Kidrica ? Mozda na Kosevu, bas bi se tamo dobro uklopila ? Kakva je trebalo da bude sudbina te tribine pa da se zbog nje ne kukumace nakon svih ovih decenija ? Inace, izgradjena je 1892. godine, napravili su je Austrijanci i sa nje su se gledale konjicke tke na hipodromu Butmir, a izgorjela je na svoj stoti rodjendan.jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:12
Na kraju je kod vas završila i služila vas. To je u tom periodu bilo nespecifično za nedržavne i radničke projekte. Kao naravno i prepisivanje vlasništva nad državnom imovinom sportskom društvu, kao i poslijeratno upisivanje vlasništva UG Zeljeznicar. Svi radnički klubovi diljem svijeta su po tom poznati i ima još jedan specifikum. Poznati su po investitoru i po tom da im politika finansira infrastruktu.
Dobro mora ti se priznat ovo oko historije uvijek je lijepo pročitat.
Jel to funkcionise npr budete kontra jednog režima pa kad drugi dođe pogura vas pa vi opet budete kontra pa kad dođe treći pogura vas i sve tako. Mislim lukavo zaista.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- LondonBlues
- Kontakt:
Pa ne pratim od jucer ligu… Nego kazem da bi bio red da se danas iskupi za svoje promasaje u zadnje 3 utakmice.Combattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:18Nek pobjedi bolji!LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:14Ja vjerujem da ce Bilbija danas da se oduzi za sve promaseno u zadnje 3 utakmice, pa ce da bude![]()
Ne znam jesi li znao za ovaj fun fact o Bilbiji? 4 komda je dao Zrinjskom na jednoj tekmi...
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa drzava nas osnovala, stranka, partija pise u postu.Argentina je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:30Kako niste hajrovali nista, pa kako je nastao FK Torpedo, poslije preimenovan u FK Sarajevo?jurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:29Niko ne kukumace. Nego s obzirom da ste bili kontra režima i to čudno sta vam sve je sve rezim dao. Izgleda da je bolje bit kontra nego da te režim osnuje ko nas. Mi ništa hajrovali nismo. Vi zemlju, tribinu, sad opet tribine, renoviranja, otpise poreza, reprogram reprograma, zakon promijenise ima sjednica na YT, uleti Neka za licencu u zadnji momenat sad nedavno ko slag na tortu , visnja na šlag na tortu ili pogled na višnju na šlagu na torti Vijeće ministara vam da 100.000 km za izgradnju šampiona vi ne možete bit šampion ni u jednoj kategoriji, pa ni cicibanima. Bas čudno. Sad na kraju i investitor. Meni tu nešto ne štima. Mislim znam da je kod vas uvijek nešto tajno, tajna borba za titulu, tajni milionski transferi braće Alibasic, tajni investitori, ali čini mi ste da ste potajno i državni klub bar malo. Izvini ali ja sam takvog dojma. Možda griješim. Ali ovo su sve cinjenice.Paromlinac je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:24
A gdje je trebalo da zavrsi, kada je odluceno da se stadion rusi i da se gradi Bulevar Borisa Kidrica ? Mozda na Kosevu, bas bi se tamo dobro uklopila ? Kakva je trebalo da bude sudbina te tribine pa da se zbog nje ne kukumace nakon svih ovih decenija ? Inace, izgradjena je 1892. godine, napravili su je Austrijanci i sa nje su se gledale konjicke tke na hipodromu Butmir, a izgorjela je na svoj stoti rodjendan.
Dobro mora ti se priznat ovo oko historije uvijek je lijepo pročitat.
Jel to funkcionise npr budete kontra jednog režima pa kad drugi dođe pogura vas pa vi opet budete kontra pa kad dođe treći pogura vas i sve tako. Mislim lukavo zaista.
“Izgleda da je bolje bit kontra nego da te režim osnuje ko nas.“
I opet ništa. Da se ne ponavljam za vas je stvarno dug spisak hajra.
- Combattente87
- Kontakt:
Znam, iznio sam ti samo zanimljivost o njemu...LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:42Pa ne pratim od jucer ligu… Nego kazem da bi bio red da se danas iskupi za svoje promasaje u zadnje 3 utakmice.Combattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:18Nek pobjedi bolji!LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:14Ja vjerujem da ce Bilbija danas da se oduzi za sve promaseno u zadnje 3 utakmice, pa ce da bude![]()
Ponovit ću, neka pobjedi bolji, mada, nama i remi odgovara.
Ili da upadne u jos vecu krizuLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:42Pa ne pratim od jucer ligu… Nego kazem da bi bio red da se danas iskupi za svoje promasaje u zadnje 3 utakmice.Combattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:18Nek pobjedi bolji!LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:14Ja vjerujem da ce Bilbija danas da se oduzi za sve promaseno u zadnje 3 utakmice, pa ce da bude![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Nema više potrebe.MikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:16Nista se ne sekiraj, samo ti emailove spremiZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:10Navikli ste pobjeđivati najveći klub u BiH sa tri razlike.
Pa od 2022 nemate pobjede na domaćem terenu a i tad ste pokraliprirodni habit vam je ukrast .
Zadnjih 7 susreta na Gradskom a ova 1:0 pobjeda je bila na kaljuži zamjenskog terena![]()
12 golova na suprot 3 gola Borca i ono će nekome tricu uvaliti jedino da se sklanjamo kao klubovi iz RS![]()
“za email spreman”
![]()
Tata Čeferin je sve preuzeo.Ako danas ne pobjedite uz pošteno suđenje na proljeće i vašu situaciju u klubu bit će teško do titule doći banjalučanima.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Na stranu sva zaje.bancija ali kako moguće je uopšte došlo do ovog sa platama kod vas i to da vas mediji iz rs-a počnu prvi prozivati.
Bio bi red da ga Štimac prestane prozivat, Nemanja je veći od Igora barem duplo.LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:14Ja vjerujem da ce Bilbija danas da se oduzi za sve promaseno u zadnje 3 utakmice, pa ce da bude![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- LondonBlues
- Kontakt:
Neka nogomet pobijedi danas. Ipak je ovo danas najveca i najvaznija utakmica wwin pl.Combattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:48Znam, iznio sam ti samo zanimljivost o njemu...LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:42Pa ne pratim od jucer ligu… Nego kazem da bi bio red da se danas iskupi za svoje promasaje u zadnje 3 utakmice.Combattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:18
Nek pobjedi bolji!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
Tako je danas niko drugi ne igraLondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 10:04
Neka nogomet pobijedi danas. Ipak je ovo danas najveca i najvaznija utakmica wwin pl.
Ocekujem pobjedu gosta vjerujem da su kvalitetniji
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nema tih rijeci sa kojim gradjani BIH tebi mogu zahvaliti, spasio si BIH fudbalZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:52Nema više potrebe.MikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:16Nista se ne sekiraj, samo ti emailove spremiZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:10
Navikli ste pobjeđivati najveći klub u BiH sa tri razlike.
“za email spreman”
![]()
Tata Čeferin je sve preuzeo.Ako danas ne pobjedite uz pošteno suđenje na proljeće i vašu situaciju u klubu bit će teško do titule doći banjalučanima.
- Combattente87
- Kontakt:
A šta misliš....crveni kmeri namještaju sve, pa tako i da budu spasioci u izbornoj godini, pojaviće se simbolično u crvenim odjelima pred praznike, i ugasiti požar...inače ne kasne samo u Borcu plate, ali dobro, sad su pare od evrope kamen spoticanja i materijal za članke...btw snsd već deceniju nema podršku u BL, i sve je izraženija, tako da ne čude ovakvi članci...DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:54Na stranu sva zaje.bancija ali kako moguće je uopšte došlo do ovog sa platama kod vas i to da vas mediji iz rs-a počnu prvi prozivati.
Koliko je realno da Bilbija gine za trenera koji Seig Heil-a na hrvatskom? Možda neke stvari nisu slučajne.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
U to ime:LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 10:04Neka nogomet pobijedi danas. Ipak je ovo danas najveca i najvaznija utakmica wwin pl.Combattente87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:48Znam, iznio sam ti samo zanimljivost o njemu...LondonBlues je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:42
Pa ne pratim od jucer ligu… Nego kazem da bi bio red da se danas iskupi za svoje promasaje u zadnje 3 utakmice.

-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Spasili smoMikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 10:14Nema tih rijeci sa kojim gradjani BIH tebi mogu zahvaliti, spasio si BIH fudbalZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:52Nema više potrebe.
Tata Čeferin je sve preuzeo.Ako danas ne pobjedite uz pošteno suđenje na proljeće i vašu situaciju u klubu bit će teško do titule doći banjalučanima.![]()
Na vašu žalost niste više zanimljivi ni tati Dodiku koji se radi kriminalne posjete i nezainteresiranosti banjalučana za nogometni klub okrenuo rodnim Laktašima.

Njima plate ne kasne .
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ma nek borac osvoji svakako su kradjama zasluzili
Bilo bi sramota da neko drugi osvojio, ipak mnogo su se potrudili da zakinu neke i ne bi bilo fer da ne osvoje
Svakako zrinjski nam puse za vratom jos su 10,15 miliona zaradili u europi
Bilo bi sramota da neko drugi osvojio, ipak mnogo su se potrudili da zakinu neke i ne bi bilo fer da ne osvoje
Svakako zrinjski nam puse za vratom jos su 10,15 miliona zaradili u europi
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nema sta, sve znas, svaka cast!!! Mora da si neki fakultet zavrsioZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 10:19Spasili smoMikiPirs je napisao/la: ↑21 dec 2025, 10:14Nema tih rijeci sa kojim gradjani BIH tebi mogu zahvaliti, spasio si BIH fudbalZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 09:52
Nema više potrebe.
Tata Čeferin je sve preuzeo.Ako danas ne pobjedite uz pošteno suđenje na proljeće i vašu situaciju u klubu bit će teško do titule doći banjalučanima.![]()
![]()
Na vašu žalost niste više zanimljivi ni tati Dodiku koji se radi kriminalne posjete i nezainteresiranosti banjalučana za nogometni klub okrenuo rodnim Laktašima.
Njima plate ne kasne .
Vodi ti racuna da Zeljo ne updane u borbu za opstanak, Rudar ce biti dosta uigraniji na proljece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.
.png)