smh srednjumiki_92 je napisao/la:osnovnu jelMElloo je napisao/la:Nnajveci tuzlanski zet ,dok se sarma tamo ne uda.Al prvo mu mala treba skolu zavrsit
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
ides li joj pravdati casove nekadSarmelino je napisao/la: smh srednju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ma kakvi nek se snalazi, nije ni meni nikoharden je napisao/la:ides li joj pravdati casove nekadSarmelino je napisao/la: smh srednju

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
masala, krenula i u srednju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zavrsava, vjerovao ili ne. S obzirom na proslo ljeto, sjajan improvement.miki_92 je napisao/la:masala, krenula i u srednju

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Postepeno pretvoriše Kino Bosna u Bosnu na Ilidžu. Kroz godinu dvije neće biti razlike. Šteta, bilo je gotivno izlaziti tako ponedjeljkom
Sta su to uradili, nisam bio ima dvije godineBlejzer10 je napisao/la:Postepeno pretvoriše Kino Bosna u Bosnu na Ilidžu. Kroz godinu dvije neće biti razlike. Šteta, bilo je gotivno izlaziti tako ponedjeljkom

Bokalić visnje u Kino Bosna, name a better duo, kad se sjetim tih studentskih dana

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisam ni ja bio pola godine, večeras nakon hokeja odem da pivu popijem.bodi123 je napisao/la:Sta su to uradili, nisam bio ima dvije godineBlejzer10 je napisao/la:Postepeno pretvoriše Kino Bosna u Bosnu na Ilidžu. Kroz godinu dvije neće biti razlike. Šteta, bilo je gotivno izlaziti tako ponedjeljkom![]()
Bokalić visnje u Kino Bosna, name a better duo, kad se sjetim tih studentskih dana
Nema više tamburasa, sad je klavijatura, turbofolk manje više uz Đurđevdan i poneku klasičnu narodnu. Kako noć ide, turbofolk 1/1
Raja također, sve više ćelavih glava, papaka i papanki, penjanje po stolovima, razbijanje čaša, ovi nabildani gledaju jedni drugi čekaju belaj itd.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 12 feb 2019, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
Cirkus, čuj turbofolk u Kino Bosni prevladaoBlejzer10 je napisao/la: Nisam ni ja bio pola godine, večeras nakon hokeja odem da pivu popijem.
Nema više trubača, sad je klavijatura, turbofolk manje više uz Đurđevdan i poneku klasičnu narodnu. Kako noć ide, turbofolk 1/1
Raja također, sve više ćelavih glava, papaka i papanki, penjanje po stolovima, razbijanje čaša, ovi nabildani gledaju jedni drugi čekaju belaj itd.

Jesu uveli fiskalne

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jašta subodi123 je napisao/la:
Cirkus, čuj turbofolk u Kino Bosni prevladao
Jesu uveli fiskalne

Skontala Sena od cega je veci profit. Bosna nikad punija, jedva nađoh mjesto da stanem.
moze se diskutovati na tu temulegenda reala je napisao/la:Neće Bosna ništa izgubiti tvojim odlaskom, svakako si uvijek bježo od odgovornostiGefufna je napisao/la:ma jbs buducnost, ja idem zbog sadasnjosti

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
MElloo je napisao/la:Nnajveci tuzlanski zet ,dok se sarma tamo ne uda.Al prvo mu mala treba skolu zavrsit

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
https://m.facebook.com/sonjaandlora?fref=pb
sta je ovo bokte, mozak za proucavanja
gaciceva prijateljica
sta je ovo bokte, mozak za proucavanja

gaciceva prijateljica
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Objavljuje svake 3 minute. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Evo kae ovaj Katica da imaju 'vruc trag' 
Garant migranti negdje vatru nalozili

Garant migranti negdje vatru nalozili
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pucal se jos od sinoc? Lego sam spavat, nisam upucen
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Poslali 130 drotova u šumu. Valjda su i dovoljno breća za leševe spremili 

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Evo i zvanično 50 milja. 

15.10.2013.
ne smiju mediji jos da objaveOsim13 je napisao/la:Eo friška iz Hadžića
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.