FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavimomak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nema veze ljudi sta god bude i ako slucajno izgubimo necemo zalit bitnija nam je titula i kup nego **** derbi sa Sarajevom kojem vise trebaju bodovi nego nama
SRETNO ZELJO
SRETNO ZELJO
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A sta ako izgubimo, gluho bilo, a Borac uzme Veleza, sto je dobro realno? Hocemo li onda zaliti i kako cemo do titule u tom slucaju? Da je ganjamo posljednje kolo u Trebinju ..plavimomak je napisao/la:nema veze ljudi sta god bude i ako slucajno izgubimo necemo zalit bitnija nam je titula i kup nego **** derbi sa Sarajevom kojem vise trebaju bodovi nego nama
SRETNO ZELJO
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Potpiscrespo je napisao/la:Više nas bilo na treningu nego na 90% stadiona u prvenstvenim utakmicama.
Culi ste se i na Vracama, i to jako dobro

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
E kad covjek vidi ovakvu podrsku navijaca, moze samo da zavidi Zeljeznicaru,zasluzili ste titulu sto jest jest!
Razvalite Sarajevo ,bio bi red!
Na net.hr se pojavila informacija ne znam jel tko vec napisao prije mene da Mamic dovodi Osima u Dinamo!
Razvalite Sarajevo ,bio bi red!

Na net.hr se pojavila informacija ne znam jel tko vec napisao prije mene da Mamic dovodi Osima u Dinamo!
HSK Zrinjski Mostar
Amar ima previše nedovršenog posla u Želji tako da Mamić može samo mahanje dobiti od nas svijuBabilon je napisao/la:E kad covjek vidi ovakvu podrsku navijaca, moze samo da zavidi Zeljeznicaru,zasluzili ste titulu sto jest jest!
Razvalite Sarajevo ,bio bi red!![]()

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- plavimomak
- Kontakt:
pa sta onda trebamo uciniti ako izgubimo da vise ne navijamo za Zelju?Stole iz Bora je napisao/la:A sta ako izgubimo, gluho bilo, a Borac uzme Veleza, sto je dobro realno? Hocemo li onda zaliti i kako cemo do titule u tom slucaju? Da je ganjamo posljednje kolo u Trebinju ..plavimomak je napisao/la:nema veze ljudi sta god bude i ako slucajno izgubimo necemo zalit bitnija nam je titula i kup nego **** derbi sa Sarajevom kojem vise trebaju bodovi nego nama
SRETNO ZELJO
-
- Kontakt:
Nema od tog nista. Da je Liverpool u pitanju, sumnjam da bi otisao a ne Dinamo.Babilon je napisao/la:E kad covjek vidi ovakvu podrsku navijaca, moze samo da zavidi Zeljeznicaru,zasluzili ste titulu sto jest jest!
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Svaka čast navijačima Želje nadam se da će te sutra poderati Sarajevo !
FK Pjetlovi

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- plavimomak
- Kontakt:
Moze ako ce na njegovo mjesto doci njegov otacStrumph_tm87 je napisao/la:Nema od tog nista. Da je Liverpool u pitanju, sumnjam da bi otisao a ne Dinamo.Babilon je napisao/la:E kad covjek vidi ovakvu podrsku navijaca, moze samo da zavidi Zeljeznicaru,zasluzili ste titulu sto jest jest!

Ma de da je vako bilo... svaka cast ManijacimaSeyo_TM je napisao/la:

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
POZDRAV svim navijačima FK Željezničar Sarajevo i posebno MANIJACIMA,od TORCIDE Slavonski Brod,sretno u osvajanju titule.
OVAKO SMO MI PROSLAVILI ZADNJU TITULU.

Zadnja izmjena: zike, dana/u 14 maj 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
Bjegunac inicijala N.B. je viđen u večernjim satima na stadionu Grbavica u vrijeme održavanja treninga igrača Željezničara. Građani Sarajeva su panici, pogotovo oni na relaciji Koševo-Bjelave-Jagomir...

Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 14 maj 2010, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala, sretno i vama sljedece sezonezike je napisao/la:POZDRAV svim navijačima FK Željezničar Sarajevo i posebno MANIJACIMA,od TORCIDE Slavonski Brod,sretno u osvajanju titule.OVAKO SMO MI PROSLAVILI ZADNJU TITULU.

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
**** ti fakultet i seminarski u 6 satiStrauss je napisao/la:Moja ljepšaSeyo_TM je napisao/la:![]()
-
- Kontakt:
Hvala, vama cestitke na kupu HR i vidimo se uskoro na Grbavicizike je napisao/la:POZDRAV svim navijačima FK Željezničar Sarajevo i posebno MANIJACIMA,od TORCIDE Slavonski Brod,sretno u osvajanju titule.OVAKO SMO MI PROSLAVILI ZADNJU TITULU.

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Željezničar održao trening pred više od 1000 navijača
http://fkzeljeznicar.com/novosti/zeljez ... vijaca.php
http://fkzeljeznicar.com/novosti/zeljez ... vijaca.php
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
HahahahStrauss je napisao/la:Bjegunac inicijala N.B. je viđen u večernjim satima na stadionu Grbavica u vrijeme održavanja treninga igrača Željezničara. Građani Sarajeva su panici, pogotovo oni na relaciji Koševo-Bjelave-Jagomir...
kako si lud brate

Navijači Želje ispunili južnu tribinu Grbavice
ATMOSFERA NA TRENINGU KAO NA UTAKMICI
Piše: A. Beganović
Petak, 14.05.10. 18:51.
Manje od 24 sata ostalo je do najvećeg bosanskohercegovačkog derbija, onog između Sarajeva i Željezničara, koji će se po prvi put u istoriji igrati bez prisustva gledaoca.
Svjesni te činjenice, navijači Željezničara su danas organizovano došli na trening svojih ljubimaca, kako bi im dali podršku.
Više od 1.000 najvatrenijih navijača Željezničara napravilo je dobru atmosferu, a prilikom izlaska na teren igrači i stručni štab Željezničara bili su iznenađeni prizorom koji ih je dočekao na južnoj tribini stadiona Grbavica.
Jedina mrlja u sjajnoj atmosferi bilo je bespotrebno paljenje transparenta FCS.
ATMOSFERA NA TRENINGU KAO NA UTAKMICI
Piše: A. Beganović
Petak, 14.05.10. 18:51.
Manje od 24 sata ostalo je do najvećeg bosanskohercegovačkog derbija, onog između Sarajeva i Željezničara, koji će se po prvi put u istoriji igrati bez prisustva gledaoca.
Svjesni te činjenice, navijači Željezničara su danas organizovano došli na trening svojih ljubimaca, kako bi im dali podršku.
Više od 1.000 najvatrenijih navijača Željezničara napravilo je dobru atmosferu, a prilikom izlaska na teren igrači i stručni štab Željezničara bili su iznenađeni prizorom koji ih je dočekao na južnoj tribini stadiona Grbavica.
Jedina mrlja u sjajnoj atmosferi bilo je bespotrebno paljenje transparenta FCS.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.