AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nesta13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nesta13 » 30 avg 2013, 11:00

francobaresi je napisao/la:Bild reports that Kevin-Prince Boateng is currently undergoing medical check-ups at Schalke 04.

Ovaj Bild važi za vjerovatno najpoznatiji švabski magazin ili novine kako želite. A sad koliko su povjerljivi odnosno koliko im se može vjerovati to ne znam.
da se mene pita slobodno moze ici uz prihvatljivu cijenu (nekih 10 miljuna) i prihvatljivu ZAMJENU, ali da to bude zamjena u vidu pravog veznog igrača koji se može nositi s brojem 10 na leđima.....

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:02

Ni ja nemam ništa protiv , što se mene tiče sretan mu put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2013, 11:09

Nemam ni ja nista protiv prodaje Princa. Sto se tice Polia mislim da moze odigrati bilo koju poziciju u veznom redu. Oko Robinja se nebi slozio, par puta je on igrao desno krilo i bio totalni promasaj. On moze biti backup Faraonu i nista vise.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2013, 11:13

Valjda se obistini, hvala mu za sve i sretan put...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:15

Evo i Sky Italia sad piše o tome , pa eto ako se ovo završi na pravi način i Boa ode , želim mu sretan put i hvala mu za sve..
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 avg 2013, 11:21

Boa ode :( ko ce zabijat protiv Barse.. :D ako je vec tako, onda hvala mu za sve.. Valjda Kaka dodje, nekako sve ovo jos vise ima smisla, samo da se dobro zavrsi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:22

Matri umjesto Petagne , Boa ode i njegovo mjesto će popuniti Kaka (nadam se i molim Boga :D ).

Navodno Schalke nam je dao 15 mil. €
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 avg 2013, 11:29

aaaaaaaaaaaj de ba, to sve gotovo jel za Bou..... zao mi ga nenormalno :cry:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:33

Evo stigla potvrda i na službenoj stranici Schalkea. Boa je u Gelzekirhenu i prolazi ljekarske preglede.
Eh sad nam ostaje samo da vidimo šta je ćelo izrežirao ovaj put , nema više opravdanja u nedostatku novac. :mrgreen:
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 30 avg 2013, 11:34

ode nam boa izgleda. zatim nam ostaju jos antonini, zakardo, traore, nocerino, urby i niang (petagna i cristante na posudbu) cime smo smanjili kadar sa 30 na 21 igrača. dovođenjem matria napad (uz golmane) bi po meni bio zadovoljavajuć. pod obavezno moramo staviti kuplju WC stopera i možda ćak dvojicu veznih.

osvrnuo bih se na onu raspravu od prije. matri??? moje misljenje jest da nije on toliko los igrač medutim uz njega potreban je OBAVEZNO jedan kreativac koji ce mu namjestat gol šansu (nije igrač tipa balo da može izraditi akciju i ima daleko slabiju tehniku opisao bih ga više kao gol igrača). eh sad cijena od 10 do 12 miljuna jest dosta visoka i svi vićete da smo za taj novac mogli dovesti eriksena međutim isplata se izvršava u 4 rate i to ne izađe puno. u svakom slućaju bit će dobar u rotaciji sa balotelijem i SES-om (robinha ne računam pod ozbiljnog igrača, niang vjerojatno odlazi kao i petagna (momci su premladi), pazzo povrijeđen i možemo ga očekivati tek početkom iduće godine u top formi) i moj zaključak je da će biti ovo dobra kupovina samo u slućaju kupnje KREATIVCA a ne manekena tipa boateng.....

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2013, 11:36

Jutro

znaci kaka vam dolazi ..? :)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:37

Zakardo je sljedeći na redu ja mislim a uz njega i Antonini. Traore je već otišao.

Andrej , ako ćemo logički onda vjerovatno je tako , odnosno ovo je znak da Kaka dolazi.
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 30 avg 2013, 11:38

nesta13 je napisao/la:ode nam boa izgleda. zatim nam ostaju jos antonini, zakardo, traore, nocerino, urby i niang (petagna i cristante na posudbu) cime smo smanjili kadar sa 30 na 21 igrača. dovođenjem matria napad (uz golmane) bi po meni bio zadovoljavajuć. pod obavezno moramo staviti kuplju WC stopera i možda ćak dvojicu veznih.

osvrnuo bih se na onu raspravu od prije. matri??? moje misljenje jest da nije on toliko los igrač medutim uz njega potreban je OBAVEZNO jedan kreativac koji ce mu namjestat gol šansu (nije igrač tipa balo da može izraditi akciju i ima daleko slabiju tehniku opisao bih ga više kao gol igrača). eh sad cijena od 10 do 12 miljuna jest dosta visoka i svi vićete da smo za taj novac mogli dovesti eriksena međutim isplata se izvršava u 4 rate i to ne izađe puno. u svakom slućaju bit će dobar u rotaciji sa balotelijem i SES-om (robinha ne računam pod ozbiljnog igrača, niang vjerojatno odlazi kao i petagna (momci su premladi), pazzo povrijeđen i možemo ga očekivati tek početkom iduće godine u top formi) i moj zaključak je da će biti ovo dobra kupovina samo u slućaju kupnje KREATIVCA a ne manekena tipa boateng.....
jos bih na ovo sve nadodao da smo za taj novac mogli dovesti Siema de Jonga iz Ajaxa koji je daleko bolji od Matrija (moje misljenje) jer igra i veznog i centarfora jednako dobro (da ne spominjem njegovu odličnu igru glavom i bitna stavka jest što su mu samo 24 godine.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:41

Igrač od 24 godine i nije baš pogodan za klupu. Prodajom Boatenga , Milan šalje jasnu poruku a to je da se vraća staroj formaciji 4-3-1-2 !
Stephan i Balo u napadu , Binho , Matri i Niang(ako ne ode na posudbu) zamjene , odnosno Pazzo kad se oporavi.
Treba uzet i u obzir da Pazzinia neće biti još dva mjeseca , pa čak i kad se potpuno fizički oporavi trebat će mu dosta vremena da uhvati pravu formu. Zbog toga je Matri i doveden , ne vidim drugi razlog.
-Rui Costa-

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2013, 11:47

ode satta ali zato dolazi vam nargi :mrgreen:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 avg 2013, 11:49

[youtube][/youtube]

hvala ti majstore za sve, ebes vise i dolaske kada cekas da neko dodje oni ti prodaju jednog od drazi igraca u ekipi za koju navijas puuuuuuuuuuuuu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:53

Milan će dovesti Kaku ili Hondu. S tim da postoji opcija da Kaka dođe odmah a Keisuke da se pridruži Milanu u Januaru. Tako pišu mediji u Italiji.
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 avg 2013, 11:56

izgleda da ce Kaka doci zadnjeg dana prelaznog roka :lol:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2013, 11:56

To bi bilo najbolje + wc stoper i to je to

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 avg 2013, 11:57

milanist je napisao/la:izgleda da ce Kaka doci zadnjeg dana prelaznog roka :lol:
Možda je to sve izrežirano i da Ricky u Nedjelju bude na San Siru gdje bi bio predstavljen. :D
Ako bi se to desilo , vjerujem da bi stadion protiv Kaljarija bio pun. :D
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.