Milan-Tottenham 1 1.90
Aris-Manchester City 2 1.60
Peng-Mattek 1 1.55

Cilic-Bohli 1 1.20
Wawrink Berlocq 1 1.20
Birmingham da gol 1.30
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
..mora 6Admir_Sa je napisao/la:aha, a otprilike izvuku mi svih 6 brojeva na 25-om broju, koliko cu dobiti?muhovic je napisao/la:..neAdmir_Sa je napisao/la:A mogul uzet 1 broj? Koliko dobijem ako ga izvuku bubam do petnaestog broja..moras 6
..i to svih 6 pogodit
..npr. ja igram 1,2,3,4,5,6 cesto ili 7,15,22,35,37,43
jel se moze vishe od 6 ili bash samo 6?
Admir_Sa je napisao/la:Otprilike sam skontao, samo mi na ovom pregledu nije jasno do koliko izvucenih brojeva mozes dobit deset milja? Jel to ikad iko dobio![]()
Sta je sa bojama
legenda reala je napisao/la:ako dobije prvi Ivanović ,znaj da gubi drugi ,treći će ići 6:0 za Schnyder ,tako to u žena ideharry_90 je napisao/la:Slijedi live kladjenje na mec Ivanovic - Schnyder .. Moguci rezultat prvog seta 6:2 za Ivanovic.
Monolog je napisao/la:Ja imam u single-u P. Schnyder kontra ljepotice Ane(lijepa jest, al' je daleko od prave forme). Kvota od 3.30 se nije smjela propustiti.
Monolog je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ja imam u single-u P. Schnyder kontra ljepotice Ane(lijepa jest, al' je daleko od prave forme). Kvota od 3.30 se nije smjela propustiti.![]()
![]()
Meni dosta.
imam isto Ibrahimovića ,City X/2,Milan 1OTNYS_YNWA je napisao/la:Milan - Tottenham X/1
Ibrahimović bilo kada gol
Aris - City X/2
legenda reala je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Otprilike sam skontao, samo mi na ovom pregledu nije jasno do koliko izvucenih brojeva mozes dobit deset milja? Jel to ikad iko dobio![]()
Sta je sa bojama
pa moraš imati prvih šest brojeva ,mislim da nije niko dobio ,u nas najveći dobitak 1000 maraka
ma takvi i dobijaju ,uđu odigraju jedan i dobiju ,a budale sjede čitav dan i pune ,i neko dođe i dobijemuhovic je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Otprilike sam skontao, samo mi na ovom pregledu nije jasno do koliko izvucenih brojeva mozes dobit deset milja? Jel to ikad iko dobio![]()
Sta je sa bojama
pa moraš imati prvih šest brojeva ,mislim da nije niko dobio ,u nas najveći dobitak 1000 maraka
..kod nas 5 000 KM..prico mi jaran neki dan,lik neki udje i odigra beze,kad u prvih 7 izvuce njegovih 6
![]()
..u pravu silegenda reala je napisao/la: ma takvi i dobijaju ,uđu odigraju jedan i dobiju ,a budale sjede čitav dan i pune ,i neko dođe i dobije
najači su oni što imaju 5/5 i šesti dobiju na dvije marke ,koje psovke budu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.